مشاهده نسخه کامل
: درخواست راهنمایی برای خرید اسپیکر و کارت صدا
سلام دوستان من میخواستم اسپیکر و کارت صدا بخرم ولی اطلاعات زیادی در این مورد ندارم.
اسپیکر مورد نظرم Logitech X-540 بود که امروز تو پاساژ پایتخت هرچقدر گشتم ندیدم ولی بهم قیمت 135000 هزار تومن دادن که فکر میکنم بالا باشه اگر بهم فروشگاهی در تهران معرفی کنید که بتونم این اسپیکر و تهیه کنم ممنون میشم و این طوری که معلوم هست برای اینکه بشه ازحداکثر کیفیت این اسپیکر استفاده کرد باید از کارت صدای خوبی استفاده کرد چون که هیپگونه اطلاعاتی در این زمینه ندارم ممنون میشم بهم چند مدل معرفی کنید.
راستی اگر کسی اطلاع داره میشه از مجا موس پد گیمنگ Razer میتونم بگیرم خیلی ممنون میشم.
سلام دوستان من میخواستم اسپیکر و کارت صدا بخرم ولی اطلاعات زیادی در این مورد ندارم.
اسپیکر مورد نظرم Logitech X-540 بود که امروز تو پاساژ پایتخت هرچقدر گشتم ندیدم ولی بهم قیمت 135000 هزار تومن دادن که فکر میکنم بالا باشه اگر بهم فروشگاهی در تهران معرفی کنید که بتونم این اسپیکر و تهیه کنم ممنون میشم و این طوری که معلوم هست برای اینکه بشه ازحداکثر کیفیت این اسپیکر استفاده کرد باید از کارت صدای خوبی استفاده کرد چون که هیپگونه اطلاعاتی در این زمینه ندارم ممنون میشم بهم چند مدل معرفی کنید.
راستی اگر کسی اطلاع داره میشه از مجا موس پد گیمنگ Razer میتونم بگیرم خیلی ممنون میشم.
دوست عزیز
این تاپیک در رابطه با همین موضوع ایجاد شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید:11:
دوست عزیز اولا خرید از پاساژ پایتخت غلطه، چون قیمتاش واقعا بالاست.
دوما قیمت این اسپیکر 100 هزار تومانه، چون خودم هم دارم و باید بگم محشره!
در مورد کارت صدا هم اگه مین بوردت کارت صدای 5.1 یا 7.1 داشته باشه نیازی به خرید کارت صدای جدید نداری!
خیلی ممنون برای راهنمایی ولی امکانش هست بگید از کوجا میتونم ای اسپیکر و با قیمت واقعیش بگیرم ممنون میشم.
saeedmogadamy
30-06-2009, 01:02
دوست عزیز اولا خرید از پاساژ پایتخت غلطه، چون قیمتاش واقعا بالاست.
دوما قیمت این اسپیکر 100 هزار تومانه، چون خودم هم دارم و باید بگم محشره!
در مورد کارت صدا هم اگه مین بوردت کارت صدای 5.1 یا 7.1 داشته باشه نیازی به خرید کارت صدای جدید نداری!
دوست عزیز می تونی در مورد bass اسپیکر هاتون توضیح بدین ایای می شه خونه رو لرزوند؟
و اینکه creative t7900 خوبه یا این؟
دوست عزیز می تونی در مورد bass اسپیکر هاتون توضیح بدین ایای می شه خونه رو لرزوند؟
و اینکه creative t7900 خوبه یا این؟
دوست عزیز
تا اونجا که من یادمه لرزوندن خونه یا کار بیل میکانیکیه یا زلزله:46:
قدرت باسی که به لرزوندن اشیاء خطم بشه نتنها صدا رو بهم میریزه بلکه گوش رو هم آذار میده ، قدرت باس باید زیاد باشه اما با قانون
برای رسیدن به قدرت باس بالا در کنار کیفیت میتونید از سری Z لاجیتک استفاده کنید
اگر مشکل هزینه دارید میتونید از مارک های متفرقه ی چینی استفاده کنید که الحق و الانصاف زلزله رو درس میدن:46::8:(قیمت های خیلی مناسبی دارند ، در کنار قدرت بالا ، گارانتیشون هم بد نیست)
اگر هم اصلا مشکل هزینه ندارید به معروف فکر کنید ، مثل Altec یا JBL !
مدل کریتیوی هم که مثال زدید بد نیست ، خوبه اما من شخصا X 530 و 540 رو ترجیح میدم:10:
موفق باشید:11:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.