مشاهده نسخه کامل
: مشکل رایت CD & DVD
سلام
مشکل اینجاست که؛
1-وقتی فایل هایی که حاوی عکس و فیلم هستشو روی سی دی رایت می کنم وقتی سی دی رو اجرا می کنم بعضی از عکس ها رو نشون میده ولی بیشترشو نشون نمیده! مشکل از رایتره یا نرم افزار nero 6
2-اگه بخوام روی dvd رایت کنم رایت نمیشه!
Kianoosh
28-06-2009, 22:27
سلام
مدل درایو؟عکس و فیلم قبل از رایت سالمن؟فرمت فایل و نوع سی دی که میزنی-نروت قدیمیه آپش کن.رایت نمیشه چه اروری میده؟می سوزونه؟فرمورشو رو آپ کن گارانتی داره؟
sinasalar2007
28-06-2009, 23:01
البته بستگی به سرعت رایت هم داره ، شما با سرعت پایین رایت کن ببین چی میشه !
بعد شما میتونی چیزهای دیگه رو dvd رایت کنی ؟! مثلا برنامه ؟
البته ربطی به پایین بودن ورژن nero شما نداره ، شما با خود ویندوز cd و dvd رو رایت کن ببین مشکلت حل میشه یا نه
Kianoosh
28-06-2009, 23:36
البته بستگی به سرعت رایت هم داره ، شما با سرعت پایین رایت کن ببین چی میشه !
دوست من درایو سالم باید!تو هر سرعتی که داره بتونه رید/رایت کنه!
البته ربطی به پایین بودن ورژن nero شما نداره ، شما با خود ویندوز cd و dvd رو رایت کن ببین مشکلت حل میشه یا نه
اتفاقا خیلی هم داره!!نسخه های جدیدتره این نرم افزار یه سری باگ و مشکلات رایت که شامل گیر کردن سوزوندن و همین مشکل دوستمون(ناقص رایت کردن) برای برخی فرمتها و دی وی دی /سی دی ها رو برطرف کرده!:دی
شاید با رایتر ویندوز درست بشه!!؟
استارتر کو!؟
sinasalar2007
29-06-2009, 01:05
دوست من درایو سالم باید!تو هر سرعتی که داره بتونه رید/رایت کنه!
تفاقا خیلی هم داره!!نسخه های جدیدتره این نرم افزار یه سری باگ و مشکلات رایت که شامل گیر کردن سوزوندن و همین مشکل دوستمون(ناقص رایت کردن) برای برخی فرمتها و دی وی دی /سی دی ها رو برطرف کرده!:دی
برای همین گفتم که با ویندوز رایت کنه ببینه میشه یا نه ، اما من بازم میگم فکر نمیکنم که ایراد از نرو باشه ، اخه باگ به این بزرگی ؟!!!! :18:مگه میشه ! برای این گفتم با سرعت پایین رایت کنه که شاید سی دی خامی که ایشون استفاده میکنن شاید از مواد بازیافتی ساخته شده باشه ! :31: از سی دی خام های الکی هم امکان داره این مشکل پیش بیاد ، اما در مورد مشکلی که دی وی دی رایت نمیکنه نمیتونم چیزی بگم ! ( حالا قبلا میتونستی باهاش دی وی دی رایت کنی ؟! )
اون دو خط اخر رو نفهمیدم پس جواب نمیدم :31:
Kianoosh
29-06-2009, 01:18
اما من بازم میگم فکر نمیکنم که ایراد از نرو باشه ، اخه باگ به این بزرگی ؟!!!!
بله از این موارد زیاده با اینکه احتمالش کمه اما اگه بروز باشه یکی از گزینه ها حذف میشه
شاید سی دی خامی که ایشون استفاده میکنن شاید از مواد بازیافتی ساخته شده باشه !
این احتمالش هست
اما در مورد مشکلی که دی وی دی رایت نمیکنه نمیتونم چیزی بگم ! ( حالا قبلا میتونستی باهاش دی وی دی رایت کنی ؟! )
نمی دونم طرف(شروع کننده تاپیک=استارتر) دیگه نیومده شاید درست شده؟!
اون دو خط اخر رو نفهمیدم پس جواب نمیدم
:دی
Kianoosh
29-06-2009, 01:19
پاک شود لطفا
Kianoosh
29-06-2009, 01:22
اینم پاک بشه
نه با با من هستم!
خیلی خیلی ممنون که کمک می کنید!
اگه نیومدم به خاطر این اینترنت ... است که این روز ها قطع و وصل می شه!
من تا حالا dvd باهاش رایت نکرده بودم، رو دو تا dvd امتحان کردم شروع به رایت که میکنه تا 1% بیشتر پیش نمیره همینجوری میمونه منم مجبور میشم stop کنم ، البته قبلش یه پیغامی میده، حالا که می خوام امتحانش کنم پیغامشو بهتون بگم اما میترسم dvd خراب شده باشه یه پیغام دیگه بده!
در مورد رایت سی دی هم اینکه ، نه عکس ها سالم هستش، منم با پایین ترین سرعت 8X معمولا رایت میکنم!
بعضی از عکس ها نمی آد بعضی ها میآن!
مدلش: AOpen DUW1616/ARR
Kianoosh
29-06-2009, 20:36
نه با با من هستم!
خیلی خیلی ممنون که کمک می کنید!
اگه نیومدم به خاطر این اینترنت ... است که این روز ها قطع و وصل می شه!
من تا حالا dvd باهاش رایت نکرده بودم، رو دو تا dvd امتحان کردم شروع به رایت که میکنه تا 1% بیشتر پیش نمیره همینجوری میمونه منم مجبور میشم stop کنم ، البته قبلش یه پیغامی میده، حالا که می خوام امتحانش کنم پیغامشو بهتون بگم اما میترسم dvd خراب شده باشه یه پیغام دیگه بده!
در مورد رایت سی دی هم اینکه ، نه عکس ها سالم هستش، منم با پایین ترین سرعت 8X معمولا رایت میکنم!
بعضی از عکس ها نمی آد بعضی ها میآن!
مدلش: AOpen DUW1616/ARR
خواهش
تازه خریدی؟!اگه آره مستقیم گارانتی!اگه نه برو سایتش فرمورشو رو دان کن .دی وی دی و سی دی رو می خونه؟کپی می کنه؟ دی وی دی سی دی خامت چیه؟یحتمل لنزش!
تازه نخریدم 5 سالی میشه!
آره همه ی سی دی ها و دی وی دی هارو میخونه ولی مدت زیادی هم هست که وقتی میخوام open کنمش بیرون نمیآد تا سی دی رو توش بذارم، آدمو بعضی وقتا جون به لب میکنه تا باز بشه!
میتونه دلیل خرابیش باشه؟
راستی مدل DVD هم اینه:samsung digitall Ver 2.0
ببخشید منظورتونو از لنزش نمی دونم چیه؟
Kianoosh
29-06-2009, 22:06
من تا حالا dvd باهاش رایت نکرده بودم
تازه نخریدم 5 سالی میشه!
!تو این 5 سال دی وی دی رایت نکردی باهاش!؟مادر جان!!!
وقتی میخوام open کنمش بیرون نمیآد تا سی دی رو توش بذارم، آدمو بعضی وقتا جون به لب میکنه تا باز بشه!
میتونه دلیل خرابیش باشه؟
خب ممکنه از تسمش باشه بله باید تعویض بشه
ببخشید منظورتونو از لنزش نمی دونم چیه؟
شما به یک تعمیرکار متخصص مجاز! ببر اگه تسمش و مشکلات جزئی باشه با یه هزینه مختصر درستش می کنه .باز سایر دوستان بیان راهنمایی کنن برو سایت سامسونگ مدلش رو سرچ کن آخرین فریمور رو دان کن شاید بهتر بشه.
آره تا حالا باهاش DVD رایت نکرده بودم به خاطر همین مشکل(یه 2سالی میشه) شاید خنده دار باشه! ولی اون وقت ها زیاد برام مهم نبود! چون بیشتر با سی دی کار داشتم!
OK
به هر حال خیلی خیلی ممنون!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.