ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چجوری بفهمم CPUم سوخته یا سالمه یا نیمه سوزه؟

h_r_v
28-06-2009, 17:01
چجوری بفهمم CPUم سوخته یا سالمه یا نیمه سوزه؟(نرم افزاری):10:

Kianoosh
28-06-2009, 17:04
دوست من چیزی به اسم نیمسوز وجود د نداره!اگه ویندوز بالا میاد یه سری نرم افزار هست که پایداری و حداکثر فشار و دما و ..تست می کنه ولی خب دیگه سوخته نیست اگه باشه اصلا سیستم بوت نمیشه!و بوق می زنه.

اگه مشکلی در مورد پردازنده و مین و ...دارید اینجا مطرح کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Aristar
29-06-2009, 12:05
آقا یعنی چی چیزی به اسم نیم سوز وجود نداره اگه از اساس سی پی یو خبر داشته باشی می تونی بفهمی چطوری نیم سوز می شه بیش از میلیونها ترانزیستور تو سی پی یو وجود داره که ممکنه بعضی هاش بسوزه که البته معلوم نمیشه !
شما از داخل سی پی یو چه خبر داری !؟؟

Kianoosh
29-06-2009, 12:36
آقا یعنی چی چیزی به اسم نیم سوز وجود نداره اگه از اساس سی پی یو خبر داشته باشی می تونی بفهمی چطوری نیم سوز می شه بیش از میلیونها ترانزیستور تو سی پی یو وجود داره که ممکنه بعضی هاش بسوزه که البته معلوم نمیشه !
شما از داخل سی پی یو چه خبر داری !؟؟

چی چی؟؟؟نیم سوز شدن !؟!؟بعضیاش بسوزه و مشخص نشده؟؟عزیز جان کلا چیزی به اسم نیم سوز وجود نداره!!!شما معنی نیمسوز رو می دونی؟؟؟:دی

با یه تست ساده میشه تمام فرمانهای پردازنده رو چک کرد و امکان نداره که چنین اتفاقی بیوفته و مشخص نشه!در ضمن صدمه دیدن آسیب دیدن با نیم سوز شدنخیلی فرق داره!!

eng2006
29-06-2009, 12:49
اگه آسیب ببینه علامتش چیه؟
ممکنه که سرعت سیستم کم بشه؟
من قبلا فن سی پی یو رو رو نذاشته بودم و چند بار روشن کردم که زود خودش خاموش میکرد بعدش دیدم که سی پی یو حسابی داغ شده 80-90 درجه
حالا چطوری بهمم که آسیب دیده یا نه؟
مدلش هم اینتل 3000 هست

Kianoosh
29-06-2009, 13:04
اگه آسیب ببینه علامتش چیه؟
ممکنه که سرعت سیستم کم بشه؟
من قبلا فن سی پی یو رو رو نذاشته بودم و چند بار روشن کردم که زود خودش خاموش میکرد بعدش دیدم که سی پی یو حسابی داغ شده 80-90 درجه
حالا چطوری بهمم که آسیب دیده یا نه؟
مدلش هم اینتل 3000 هست

احتمالش کمه با دو بار رد کردن دمای ماکس و ریست خودکار مشکلی داشته باشی! فن نذاشته بودی!!؟؟هیتسینک چی؟اصلا سیستم به بوت میرسید؟ خب چرا این کار و کردی:دی؟

شما با این حال می تونی همه تنظیمات رو پیش فرض کنی و تست ها کامل hot cpu tester رو انجام بدی

Aristar
30-06-2009, 08:59
آقا صبر کن ببینم شما داخل سی پی یو مثل اینکه یه گردش علمی داشتی میگه نمی تونه بسوزه ! در ضمن شما گفتی با چند تا دستور می شه فهمید شما از کجا سیاست کاری شرکتهای سازنده رو اطلاع داری که میگی اینکار نمی شه ! مثلاً تو هاردها وقتی سکتورها مشکلی پیدا می کنه اگه هارد هوشمند باشه اونا رو مشخص می کنه و دیگه اونجا رو نمی خونه ! حالا شما از کجا می گی چیزی به اسم نیم سوز وجود نداره ! در مورد اینکه شما میگی نیم سوز با صدمه دیدن فرق می کنه شما از کی زبان شناس شدین ! اینا اصطلاحات مردمی که استفاده می کنن ! حالا شما فرق صدمه با نیم سوز رو به من بگو ؟ (بابا ما بی سوادیم و اصلاً درسشو نخوندیم! )
اگه حتی یه ترانزیستور بسوزه یا 100 هزار تاش بازم میگن نیم سوز نکنه میگن 1 هزارم سوز یا 25 صدم سوز ! نیم سوز یه اصطلاح کلیه !

khark11
30-06-2009, 11:36
بذار خيالت رو راحت كنم
اون شركتي كه شما مي گين اينقد هوشمنده، اونم اينتل كه اينقد ادعاش ميشه اگه صدبار ديگه هم بدون فن روشنش كني مشكلي پيش نمياد واسش، حتي يه دونه ترانزيستورش هم نمي سوزه، خيالت راحت، اينا جايي نميشينن كه آب زيرش در بياد!!

اين رو خودم تست كردم

eng2006
30-06-2009, 18:03
احتمالش کمه با دو بار رد کردن دمای ماکس و ریست خودکار مشکلی داشته باشی! فن نذاشته بودی!!؟؟هیتسینک چی؟اصلا سیستم به بوت میرسید؟ خب چرا این کار و کردی؟

شما با این حال می تونی همه تنظیمات رو پیش فرض کنی و تست ها کامل hot cpu tester رو انجام بدی

3-4 باری این کارو کردم راستشسیستم رو کلی تمیز کرده بوده میخواستم بیبنم همه چیز درست سر جاشون وصل شدن یا نه
البته هیتسینک هم نذاشته بودم فکر نمیکردم که که به این زودی دما اینقدر بالا بره چون بعد 4 ثانیه خاموش میشد بعدن که دست زدم دیدم حسابی جوش اوده اولش ترسیدم گفتم که سی پی یو پرید

حالا این برنامه که گفتی از کجا میشه گیر آورد؟hot cpu tester
راستی برنامه ای هست که در هر زمان دما و کار کرد سی پی یو رو اون پایین کنار ساعت نشون بده؟

Kianoosh
02-07-2009, 12:25
آقا صبر کن ببینم شما داخل سی پی یو مثل اینکه یه گردش علمی داشتی میگه نمی تونه بسوزه ! در ضمن شما گفتی با چند تا دستور می شه فهمید شما از کجا سیاست کاری شرکتهای سازنده رو اطلاع داری که میگی اینکار نمی شه ! مثلاً تو هاردها وقتی سکتورها مشکلی پیدا می کنه اگه هارد هوشمند باشه اونا رو مشخص می کنه و دیگه اونجا رو نمی خونه ! حالا شما از کجا می گی چیزی به اسم نیم سوز وجود نداره ! در مورد اینکه شما میگی نیم سوز با صدمه دیدن فرق می کنه شما از کی زبان شناس شدین ! اینا اصطلاحات مردمی که استفاده می کنن ! حالا شما فرق صدمه با نیم سوز رو به من بگو ؟ (بابا ما بی سوادیم و اصلاً درسشو نخوندیم! )
اگه حتی یه ترانزیستور بسوزه یا 100 هزار تاش بازم میگن نیم سوز نکنه میگن 1 هزارم سوز یا 25 صدم سوز ! نیم سوز یه اصطلاح کلیه !

با توجه به برخورد ها و نظرات شما تو تاپیک های دیگه اصلا دلیلی نمیبینم به چنین بی منطقی جواب بدم!!متاسفانه ابدا شما درک درستی از نواقص و آسیبهای احتمالی پردازنده و معماری و تاثیرش در کارکرد و تستهای مختلف ندارید!!!مطمئن باشید چیزی به اسم نیم سوز شدن پردازنده وجود نداره!و در حدی که پردازنده بتونه دستورها رو در تستهای مختلف با بیشترین فشار و باردهی انجام بده و این پروسه رو مثلا برای یه مدت 4 ساعته ادامه بده (120 لوپ اینتل بورن تست ماکس) دیگه پایدار محسوب میشه + اینکه منظور من هم همون اصطلاح نادرست نیمسوزه متوجه شدی؟زبان شناس نیستم ولی کباب نیست که نیمسوز بشه!:دیاصلا نیاز نیست هارد هوشمند باشه!یه hd tune-hd speed و فرمت سریع کافیه!!!!
امیدوارم سر و کارتون با مدیرا نیوفته چون اونا بی منطقی رو جواب نمیدن کات می کنن!

باری این کارو کردم راستشسیستم رو کلی تمیز کرده بوده میخواستم بیبنم همه چیز درست سر جاشون وصل شدن یا نه
البته هیتسینک هم نذاشته بودم فکر نمیکردم که که به این زودی دما اینقدر بالا بره چون بعد 4 ثانیه خاموش میشد بعدن که دست زدم دیدم حسابی جوش اوده اولش ترسیدم گفتم که سی پی یو پرید

حالا این برنامه که گفتی از کجا میشه گیر آورد؟hot cpu tester
راستی برنامه ای هست که در هر زمان دما و کار کرد سی پی یو رو اون پایین کنار ساعت نشون بده؟
دوست عزیز اشتباه بدی بود از موقعی که شما پاور رو می فشاری کمتر از 5 ثانیه لازمه که به tj max برسه!بدون خنک کننده اونم تو تابستون!

بله نرم افزار که زیاده!اگه دور فن و دما و ...رو با هم میخوای این بدک نیست:

اگه هم دما بالا بود دیگه باید به فکر تعویض خمیر یا خود خنک کننده باشی
موفق باشید

eng2006
02-07-2009, 13:31
متشکرم
دما حدود 60 هست چطوره؟
خمیر سیلیکون هم تازه زدم
راستی توی تنظیمات بایوس واسه سرعت فن سی پی یو رو روی چی بزارم؟

eng2006
02-07-2009, 13:49
دمای پردازنده من 60 درجه هست این دما نرمال هست یانه؟
آخه توی کاتالوگ سی پی یو نوشته دما باید زیر 38 باشه
(توی کاتالوگ یه چیزی هم گفته که به این سایت مراجعه کنید من که سر در نیاوردم
کد:

سی پی یو 3000 و پنتیوم 4 اینتل تک هسته است
دور فن سی پی یو هم بین ( 3770-38570 ) RPM
q fan = disable
chasis fan speed 3110-3150

power tempratur هم کمرنگه و قابل تنظیم نیست

راستی این q fan قضیه اش چیه؟الان روی حالت خاموشه،روی وضعیت روشن بزارمش چی میشه؟
وقتی که q fan رو در وضعیت روشنه میزارم یه گزینه ای اضافه میشه به نام : [ 11/16] q fan speed ratio
که میشه ای رو تا [ 15/16] تغییر داد
روی چند بزارمش؟

Kianoosh
02-07-2009, 14:22
خواهش

دوست من اگه این دمای IDLE هست بالاست و اگه تمام نکات قبلی رو چک کردی (خمیر مناسب محکم و بالانس بودن پره های سالم روغن و ....) باید به فکر خنک کننده جدید باشی اگه فول لوده ای خوبه. q-fan خودش دور فن رو تو سه حالا لود سنگین پرفرمنس و اپتیکال و بی صدا تنظیم می کنه . اون مال کیس هست. تا 50-60 راحت میشه تحمل کنه بیشتر از 70 توصیه نشده برای این مدل اون رو هم تغییر نده

بیشتر:

eng2006
02-07-2009, 19:08
مرسی عزیز

دماش در حالت عادی هست مثلا 1 ساعت استفاده از اینترنت
50-60 منظورت رو نگرفتم ؟
به صورت کسری هست

[ 11/16] q fan speed ratio

روی چه کسری تنظیمش کنم؟

راستی یادمه یه بار دستش زدم و حالا بعضی اوقات صدای فن در میاد مثل هواپیمای ملخ دار صدا میکرد که اگه یه ضربه کوچیک پشت کیس میزدم قطع میشد

Kianoosh
02-07-2009, 19:21
سلام

منظورم 50 تا 60 درجه هست!میشه باهاش سر کرد نت برازر ها خیلی پروسسی برای پردازنده ندارن اگه شام کار سنگیمتری نداری خوبه و هوای دما رو داشته باش

q fan speed ratio
اونو گفتم تغییرش نده.

reza200222
07-07-2009, 22:10
چی چی؟؟؟نیم سوز شدن !؟!؟بعضیاش بسوزه و مشخص نشده؟؟عزیز جان کلا چیزی به اسم نیم سوز وجود نداره!!!شما معنی نیمسوز رو می دونی؟؟؟:دی

با یه تست ساده میشه تمام فرمانهای پردازنده رو چک کرد و امکان نداره که چنین اتفاقی بیوفته و مشخص نشه!در ضمن صدمه دیدن آسیب دیدن با نیم سوز شدنخیلی فرق داره!!
من الان نزدیک 10 ساله که کارم مونتاژ کامپیوتره. و میدونم که CPU نیم سوز هم میشه. شاید تاحالا 100 مورد سی پی یو دیدم که بعضی هاشون خیلی داغ میکنن - تعدادی ظاهرا هیچ مشکلی ندارن ولی توی نصب XP ارور میدن و خیلی هاشون هم فقط با برنامه های تست عیب خودشونو نشون میدن. البته شما هم درست میگین. البته از نظر شما CPU نیم سوز و سوخته یکیه که اینم درسته. به هر حال جفتشون غیرقابل استفاده هستن.

Kianoosh
08-07-2009, 12:41
من الان نزدیک 10 ساله که کارم مونتاژ کامپیوتره. و میدونم که CPU نیم سوز هم میشه. شاید تاحالا 100 مورد سی پی یو دیدم که بعضی هاشون خیلی داغ میکنن - تعدادی ظاهرا هیچ مشکلی ندارن ولی توی نصب XP ارور میدن و خیلی هاشون هم فقط با برنامه های تست عیب خودشونو نشون میدن. البته شما هم درست میگین. البته از نظر شما CPU نیم سوز و سوخته یکیه که اینم درسته. به هر حال جفتشون غیرقابل استفاده هستن.

دوستت عزیز ممنون ازت متوجه شدی من چی می گم این برادر گفت نیم سوز آسیب و هرچی می خوای اسمشو بزار میشه ولی مشخص نمیشه!!!اولا مشخص میشه دوما تو 99% موارد قابل استفاده نیست.پردازنده ای که بوت رو رد نمی کنه یا ریست میشه یا یه فرمان ساده رو فیلد می کنه که دیگه سالم نیست!

eng2006
08-07-2009, 21:04
عزیز یه نگاه بنداز ببین که اوضاع دما و سرعت اینا چطوریه من سر در نیاوردم چرا 3 -4 تا دما داده؟
الان در حال استفاده از یه کانورتور هستم که فیلم دی وی دی رو به فرمت موبایل تبدیل کنه!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kianoosh
09-07-2009, 00:17
عزیز یه نگاه بنداز ببین که اوضاع دما و سرعت اینا چطوریه من سر در نیاوردم چرا 3 -4 تا دما داده؟
الان در حال استفاده از یه کانورتور هستم که فیلم دی وی دی رو به فرمت موبایل تبدیل کنه!

بدو بدو یه خن کندده توپ بگیر که ذوب شد پردازندت!30 تا هم از tj max رد شدی چند لحظه اینطوری بوده!؟همینه دیگه سیستم کند میشه و ریست و ....دمای کیس و گراف و هسته و مین و هارد و... هستش

eng2006
09-07-2009, 11:28
خوب واسه چی اینطوری شده؟
خنک کننده ها چه مدل هایی دارن ؟من بلد نیستم
دمت گرم یه راهنمایی توپ بکن من این چیزا رو نمیدونم

Kianoosh
09-07-2009, 20:28
خوب واسه چی اینطوری شده؟
خنک کننده ها چه مدل هایی دارن ؟من بلد نیستم
دمت گرم یه راهنمایی توپ بکن من این چیزا رو نمیدونم

سلام

یه جای کار شما مشکل داره یا خود خمیر یا هیت سینک و فنش پردازنده رو با اون نرم افزار هایی که قبلا گفتم تست کن

خنک ننده های کولر مستر تو رنج 30 تومن خوبن

eng2006
10-07-2009, 00:25
دمای خود سی پی یو که 47 هست که خوبه مگه نه؟
یعنی الام مشکل روی مین برد و اینا هست؟
البته شما استادی ولی
اگه مشکل از سینک یا خمیر بود که دمای خود سی پی یو هم بالا میرفت ولی 47 اینا که خوب به نظر میاد

Kianoosh
10-07-2009, 21:47
دمای خود سی پی یو که 47 هست که خوبه مگه نه؟
یعنی الام مشکل روی مین برد و اینا هست؟
البته شما استادی ولی
اگه مشکل از سینک یا خمیر بود که دمای خود سی پی یو هم بالا میرفت ولی 47 اینا که خوب به نظر میاد

شما پردازندت دو هسته ای بود!؟دمای پردازنده مهمه ولی دمای هسته بیشتر که البته نباید 5-10 تا بیشتر اختلاف داشته باشن

عزیز جان اینجا شلوغ میشه فکر کنم اشتباه پست دادم :دی شما یه شات با hw monitor بنداز مشخص بشه دقیقا اگه هارد و مین و گرافیک بالا باشه گرافیک رو دور فن زیاد کن و تهویه کیس رو بهتر کن اگه پردازنده و هسته هاش بالا باشه خنک کننده پردازنده رو عوض کن

اگه اشتباه شد عذر:دی

eng2006
11-07-2009, 00:29
نه تک هسته هست
سیستم پنتیوم 4 هست گرافیک هم فن نداره
کیس هم یه فن داره گرین هست
حالا چطور تهویه رو زیاد کنم عزیزم؟
میشه یه خوره زیر دیپلم تر بگی ا hw monito چی هست ؟
من یاد سر در نیاوردم

Kianoosh
11-07-2009, 01:15
سلام

پس اگه اونجوری حدود 45-50 هست خوبه

ولی باقی قطعاتت بالای در کیس باز گذاشتن یه راهه فن اضافه کردن یه راهه کلا تابستون برای خیلی از کیسها این مشکل پیش میاد

eng2006
11-07-2009, 23:30
arbabe.sayeha خیلی ممنون

کیسم فقط جای 1 فن داره آیا میشه 2 فنه کرد؟
آیا میشه اندازه فن رو افزایش داد؟
با دستکاری سرعت فن اینا توی بایوس چطوره ؟خوبه یا نه؟
اگه آره که روی چه تنظیماتی بزارمش؟

khark11
12-07-2009, 06:57
arbabe.sayeha خیلی ممنون

فكر كنم بهترين راه افزايش سايز فن باشه چون اگه يك جاي فن داشته باشي نميتوني دو تا نصب كني البته بيد قدرت پاورت رو در نظر بگيري نكنه يه وقت فن بزرگ بگيري كم بياره

اصولا دست كاري كردن سرعت فن تو بايوس مقطعي كمك ميكنه، يه مدت ديگه يا فن بر اثر دور بالا مشكل دار ميشه يا يه سري مشكلات ديگه، پيشنهادم اينه :

يه فن بزرگ بگير واسه مكيدن هوا از درون كيس واگه جلوي كيست جا داشته باشه يه دونه فن دمنده هم جلو نصب كن، البته فن همش يكيه نوع نصبشه كه مكنده و دمندش ميكنه كه اونم با فلشي كه روش كشيده كاملا مشخصه

Kianoosh
12-07-2009, 14:39
arbabe.sayeha خیلی ممنون

سلام خواهش

البته با برش و ..میشه جا باز کرد پشت کیس معمولا ولی پیشنهاد نمیشه 12 هست فن خودش؟دورش رو می تونی یه مدت ز یاد کنی داغون که شد د و فن دیگه استفاد ه کنی