مشاهده نسخه کامل
: خرید مانیتور LCD زیر 300 و ترجیحا حدود 250 تومان
سلام.
1- ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
چهار مورد زیر رو چک کردم:
250
LG W 2261 V-PF
با اندازه صفحه 21.5 اینچ Wide
رزولوشن 1920 در 1080
روشنایی 300
کنتراست 20000:1 DFC
زمان پاسخ 2 میلی
260
LG W 2284 F
با اندازه صفحه 22 اینچ Wide
رزولوشن 1680 در 1050
روشنایی 300
کنتراست DFC 30000:1
زمان پاسخ 2 میلی
280
Samsung T220P
رزولوشن 1920 در 1200
روشنایی 300
کنتراست 50000:1 DC
زمان پاسخ 5 میلی
Samsung T220
رزولوشن 1680 در 1050
روشنایی 300
کنتراست 20000:1 DC
زمان پاسخ 2 میلی
روی 2 میلی ثانیه بودن زمان پاسخ و رزولوشن 1920 حساسم. به همین خاطر انتخابم فعلا LG W 2261 V-PF هست. پیشنهاد شما چیه؟ کنتراستش 20000 هست و نسبت به دوتای بعدی کمتره.
2- ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
LG W 2261 V-PF در رزولوشن های کمتر از 1920 در 1080 کیفیت قابل قبولی میده یا قابل توجه کاهش پیدا میکنه؟
3- ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
قبل از خرید و امتحان که راهی نیست پیکسل سوخته رو تشخیص بدم. کار خاصی میشه کرد؟
4- ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
دیدم گفته میشه پنل LG W 2261 V-PF از نوع AUO21W1080 باشه بهتره. چطوری قبل از خرید چک کنم؟
////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ممنون.
BLACK-BLACK
28-06-2009, 16:04
قبل از خرید و امتحان که راهی نیست پیکسل سوخته رو تشخیص بدم. کار خاصی میشه کرد؟
مانیتورو روشن کن!
اینی که خودت انخاب کردی که عالیه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا اینم یه نگاه بنداز البته من کاملا تاییدش نمیکنم فقط چون گارانتیش مادیرانه معرفیش کردم.
راستی پیکسل معیوب حتما کاملا روشن یا سیاه دیده میشه؟
ممکنه عیب دیگه ای هم مانیتور داشته باشه؟
1- مانیتورو روشن کن!
2- اینی که خودت انخاب کردی که عالیه
3- حالا اینم یه نگاه بنداز البته من کاملا تاییدش نمیکنم فقط چون گارانتیش مادیرانه معرفیش کردم.
1- مگه بخاطر یکی دو تا پیکسل سوخته همون لحظه پس می گیرن؟ اگر به شرط نداشتن پیکسل سوخته بدن خوبه.
2- با شرایط من که تنها انتخابه. اگر مورد دیگه ای هست پیشنهاد بدید.
3- مدل های AOC رو دیدم. وسوسه کننده هستند اما ترجیح میدم نگیرم. به هر حال اونی که معرفی کردید رزولوشنش 1920 نیست و دیگه جای وسوسه نمیزاره.
BLACK-BLACK
29-06-2009, 10:36
1- مگه بخاطر یکی دو تا پیکسل سوخته همون لحظه پس می گیرن؟ اگر به شرط نداشتن پیکسل سوخته بدن خوبه.
3- مدل های AOC رو دیدم. وسوسه کننده هستند اما ترجیح میدم نگیرم. به هر حال اونی که معرفی کردید رزولوشنش 1920 نیست و دیگه جای وسوسه نمیزاره.
1-تا 4-5 تا پیکسل سوخطه اجتناب ناپذیره ولی بیشترش رو فکر کنم که عوض کنن
کنتراست 1:100000 یه چیزی بالاتر از وسوسه کننده هستش! راستیشما که میخای رزولوشنو بذاری رو 1920 ایا کارت گرافیکشم داری؟
زمان پاسخدهی T220P به خاطر نداشتن RTC نسبت به بقیه مدلها کمی بالاتره، در عوض Input Lag خیلی خیلی پایینی داره (برعکس بقیه مانیتورهای 1920x1200/1920x1080)
رزولوشن 1920x1200 هم برای مانیتورها استانداردتر از 1920x1080 هست، چون از 120 پیکسل برای مانیتور کردن وضعیت سیستم و دسترسی به تنظیمات استفاده میشه که باعث میشه رزولوشن 1920x1080 به عنوان Workspace استفاده بشه.
نسبت کنتراستی هم که روی این مانیتورها نوشته میشه چیزی به جز یک عدد تبلیغاتی نیست!
چند نوع پیکسل معیوب وجود داره:
Dead Pixe, Stuck Pixel و چند نوع دیگه که هر کدام دلایل ایجادشون متفاوته و رنگشون هم متفاوته. در بازار به همشون میگن پیکسل سوخته!
بله.
در این رده مانیتورها (مانیتورهای ارزان قیمت) هیچ مانیتوری نیست که عیبی نداشته باشه و در خیلی از مواقع قضیه شانسیه!
قبل از تست بهشون بگید به شرط نداشتن پیکسل سوخته مانیتور رو می خرم. البته همه پیکسل های معیوب در همون لحظه اول روشن شدن خودشون رو نشون نمیدن و بعد از چند ساعت کار کردن نمایان میشن. باید به فروشنده بگید بعد از 24 ساعت تست اگه پیکسل سوخته داشته باشه بر می گردونم.
با توجه به رزولوشن انتخاب دیگه ای باقی نمی مونه،
1920x1200 --> T220P
1920x1080 --> 2261v
...
1920x1200 --> T220P
1920x1080 --> 2261v
1- این Input Lag پایین, زمان پاسخ بالا رو, جبران می کنه؟ به نظرم کمکی نکنه و بحث هاله در T220P بخاطر 5 میلی بودن برقرار باشه.
2- از طرف دیگه, Input Lag نه خیلی پایین در مانیتورهایی مثل 2261 مشکلی ایجاد نمیکنه؟
3- کیفیت تصویر در عمل چی؟ T220P بالاتره؟
4- به نظرتون فعلا رزولوشن T220P و 2261 رو روی 1600 و کمتر بزارم کیفیت تصویر قابل توجه کم میشه؟
بابت نکات آموزنده ای که مطرح کردید ممنون.
...
1- کنتراست 1:100000 یه چیزی بالاتر از وسوسه کننده هستش!
2- راستیشما که میخای رزولوشنو بذاری رو 1920 ایا کارت گرافیکشم داری؟
1- به نظر نمیاد این رقم ها قابل استفاده باشه و بعیده کیفیتش حتی به T220P و 2261 که کنتراست های بسیار کمتری براشون ذکر میشه برسه. بگذریم. چون رزولوشن 1920 از شرایط منه که این نداره.
2- فعلا نه. ولی چون عمر LCD ها زیاده و تقریبا کاهش کیفیتی ندارن, یکی دو سال دیگه به یک سیستم بروز متصلش می کنم و مخصوصا برای تماشای فیلم های HD با رزولوشن 1920 لازمش دارم.
1,2. دو مبحث مختلف هستند و هیچ وقت یکی اون یکی رو خنثی نمی کنه.
Input Lag و Response Time خودشون رو در بازیها نشون می دن، به خصوص Input Lag که برای سیستم های Multimedia اصلا مطرح نیست. Response Time هم تقریبا همینطور و 5 میلی ثانیه چیزی بهتر از اونیه که هر سیستم نیاز داره، مگه اینکه قصد بازیهای خیلی سریع رو داشته باشید.
البته نیازی نیست توضیح بدم Response Time ای هم که روی مانیتورها نوشته میشه بیشتر از اینکه علمی و دقیق باشه یک عدد تجاریه.
3. T220P کیفیت تصویر خوب و قابل قبولی داره و تقریبا میشه گفت یکی از بهترین های بازار به حساب میاد.
4. 100 درصد. هر مانیتور LCD رو وقتی روی رزولوشنی به جز Native Resolution تنظیم کنید به خاطر Interpolation افت کیفیت در تصویر و به خصوص در Image Sharpness بوجود میاد.
1- Response Time هم تقریبا همینطور و 5 میلی ثانیه چیزی بهتر از اونیه که هر سیستم نیاز داره، مگه اینکه قصد بازیهای خیلی سریع رو داشته باشید.
2- البته نیازی نیست توضیح بدم Response Time ای هم که روی مانیتورها نوشته میشه بیشتر از اینکه علمی و دقیق باشه یک عدد تجاریه.
3. T220P کیفیت تصویر خوب و قابل قبولی داره و تقریبا میشه گفت یکی از بهترین های بازار به حساب میاد.
4. 100 درصد. هر مانیتور LCD رو وقتی روی رزولوشنی به جز Native Resolution تنظیم کنید به خاطر Interpolation افت کیفیت در تصویر و به خصوص در Image Sharpness بوجود میاد.
1- اولویتم هر چیزی هست غیر از بازی. ولی خوب در همون تصاویر, افکت ها و فیلم های سریع, 5 میلی خودشو نشون نمیده؟
2- تجربه ای در این زمینه هست؟ مثلا من بدونم T220P چقدر نسبت به 2261V زمان پاسخ واقعیش کمتره. جدا از اینکه ذکر میشه این 5 میلی هست و اون 2 میلی.
3- تعریفشو شنیدم. نسبت به 2261V چی؟ اینجور که گفتید باید کیفیتش از اونهم بالاتر باشه. یه جمله مثل همین بالایی در وصف 2261V هم بگید و دل مارو شاد کنید.
4- پس با مانیتورهای 2261V و T220P در بازی مطمئنا کیفیت پایین میاد؟ چون کسی با 1920 بازی نمیکنه. کاربران T220P و 2261V هم که دیدم حتی Desktop رو نهایتا 1600 میزارن. یعنی دارن با کیفیت پایین کار می کنند. الان گرفتن یک مانیتور 1920 چه توجیهی میتونه داشته باشه؟
----------------------- ویرایش:
5- کارت های از رده خارجی مثل 8400 GS و 8600 GT که رزولوشن دیجیتال بیش از 2000 در 1400 رو هم نمایش میدن, در نمایش ضفحه Desktop ویندوز با رزولوشن 1920 که مشکلی نخواهند داشت؟
1- اولویتم هر چیزی هست غیر از بازی. ولی خوب در همون تصاویر, افکت ها و فیلم های سریع, 5 میلی خودشو نشون نمیده؟
2- تجربه ای در این زمینه هست؟ مثلا من بدونم T220P چقدر نسبت به 2261V زمان پاسخ واقعیش کمتره. جدا از اینکه ذکر میشه این 5 میلی هست و اون 2 میلی.
3- تعریفشو شنیدم. نسبت به 2261V چی؟ اینجور که گفتید باید کیفیتش از اونهم بالاتر باشه. یه جمله مثل همین بالایی در وصف 2261V هم بگید و دل مارو شاد کنید.
4- پس با مانیتورهای 2261V و T220P در بازی مطمئنا کیفیت پایین میاد؟ چون کسی با 1920 بازی نمیکنه. کاربران T220P و 2261V هم که دیدم حتی Desktop رو نهایتا 1600 میزارن. یعنی دارن با کیفیت پایین کار می کنند. الان گرفتن یک مانیتور 1920 چه توجیهی میتونه داشته باشه؟
----------------------- ویرایش:
5- کارت های از رده خارجی مثل 8400 GS و 8600 GT که رزولوشن دیجیتال بیش از 2000 در 1400 رو هم نمایش میدن, در نمایش ضفحه Desktop ویندوز با رزولوشن 1920 که مشکلی نخواهند داشت؟
سلام
1,2. خیر. محسوس نیست چون Frame Rate فیلم های معمول هیچ وقت بالای 30 فریم در ثانیه نیست که همین باعث میشه تقریبا 30 میلی ثانیه فاصله بین دو تغییر فریم داشته باشیم. اگه چندین مرحله Response Time هایی رو که وجود داره در هر دو مانیتور در نظر بگیریم هیچ کدوم بالای 30 میلی ثانیه نیستند. (مقدار اکثر مانیتورهای TN بین 10 تا 15 میلی ثانیه است.)
3. من به اندازه T220P با 2261V کار نکردم، برای همین اطلاعات دقیقی نمی تونم بدم ولی در کل طوری که من دیدم یک مانیتور معمولی بود.
4. من با 1920x1200 بازی می کنم!
تنها مشکل اینه که بازیها در این رزولوشن نیاز به سخت افزار قوی دارند.
5. هیچ مشکلی نیست.
-
یک پیشنهاد خارج از گزینه های شما:
Samsung 2333HD
که از نظر کیفیت از T220P هم بهتره، از نظر Response Time هم همینطور، کانکتورهای بیشتر و کامل تری داره و البته TV Tuner دیجیتال... قیمتش هم حدود 350 هست.
سلام
1,2. خیر. محسوس نیست چون Frame Rate فیلم های معمول هیچ وقت بالای 30 فریم در ثانیه نیست که همین باعث میشه تقریبا 30 میلی ثانیه فاصله بین دو تغییر فریم داشته باشیم. اگه چندین مرحله Response Time هایی رو که وجود داره در هر دو مانیتور در نظر بگیریم هیچ کدوم بالای 30 میلی ثانیه نیستند. (مقدار اکثر مانیتورهای TN بین 10 تا 15 میلی ثانیه است.)
3. من به اندازه T220P با 2261V کار نکردم، برای همین اطلاعات دقیقی نمی تونم بدم ولی در کل طوری که من دیدم یک مانیتور معمولی بود.
سلام.
چی فکر می کردم, چی شد. تا چند لحظه پیش 2261V انتخابم بود. همین جا نظرم عوض شد. T220P میگیرم.
من با 1920x1200 بازی می کنم!
Core i7 920 با حداقل 4850x2.
نه؟
یک پیشنهاد خارج از گزینه های شما:
Samsung 2333HD
که از نظر کیفیت از T220P هم بهتره، از نظر Response Time هم همینطور، کانکتورهای بیشتر و کامل تری داره و البته TV Tuner دیجیتال... قیمتش هم حدود 350 هست.
اتفاقا لحظاتی قبل چکش کردم. خوشبختانه قیمتش باعث میشه اصلا نتونم بگیرمش و دیگه دودلم نمیکنه.
فقط یه مورد. کیفیت و زمان پاسخ رو چطوری تشخیص میدید بهتر از T220P هست؟
کنتراست Dynamic اش 10 هزار هست. مگه T220P کنتراست Dynamic اش 50 هزار نیست؟
زمان پاسخ هر دو هم که 5 میلی نوشته شده.
---------------------------------------------------
خوب در پایان
با تشکر از مشاوره
هر بدی از T220P می دونید بگید. موردی داره که بعدا برام مشکل ساز بشه؟ نداشتن HDMI که مهم نیست؟ DVI هیچی از HDMI کم نداره و Refresh بالاتری هم میده. تازه تبدیلش هم هست.
راستی تحولی که در راه نیست؟ قرار نیست تغییر اساسی در یکی از عوامل مانیتور ایجاد بشه؟ یا این ها ارزون بشن؟
Core i7 920 با حداقل 4850x2.
نه؟
کمی ضعیف تر!
فقط یه مورد. کیفیت و زمان پاسخ رو چطوری تشخیص میدید بهتر از T220P هست؟
در مورد کیفیت یک سری تست ها میشه گرفت، زمان پاسخ دهی هم همینطور. بزودی درباره این تست ها در تاپیک زیر توضیح می دم:
اا LCD Technical Performance Measurements اا معیارهای فنی کارایی صفحات LCD اا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کنتراست Dynamic اش 10 هزار هست. مگه T220P کنتراست Dynamic اش 50 هزار نیست؟
این اعداد چیزی به جز چند تا عدد برای تبلیغات نیستند. نحوه محاسبه اشون هم بیش از حد تئوریه و در عمل قضیه خیلی فرق می کنه.
هر بدی از T220P می دونید بگید. موردی داره که بعدا برام مشکل ساز بشه؟ نداشتن HDMI که مهم نیست؟ DVI هیچی از HDMI کم نداره و Refresh بالاتری هم میده. تازه تبدیلش هم هست.
تا وقتی DVI باشه HDMI گزینه ایه که پایین تر قرار می گیره.
بدی خاصی نداره، نسبت به قیمتش مانیتور خیلی خوبیه.
راستی تحولی که در راه نیست؟ قرار نیست تغییر اساسی در یکی از عوامل مانیتور ایجاد بشه؟ یا این ها ارزون بشن؟
تحول اساسی که می رسه به صفحه های OLED ، که البته هنوز نسبت به صفحه های LCD به تکامل نرسیده اند و در چندین سال آینده مطرح میشن اون هم نه با قیمت های پایین.
صفحه های جدید e-IPS عرضه شده که کیفیت قابل قبولی دارند و میشه با قیمت پایین تولید بشن، البته هنوز تا عرضه عمده اشون در بازار فاصله زیادی مونده.
این مانیتورها خودشون ارزون ترین (و البته بی کیفیت ترین!) رده در مانیتورها به حساب میان، ارزون تر از این دیگه خیلی افتضاح میشه.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.