مشاهده نسخه کامل
: آیا امکان داره؟ دو کارت گرافیک و چهار مانیتور
vesal.behrouzi
28-06-2009, 13:23
سلام
ماجرا از این قراره که من یک کارت گرافیک 9600 GSO دارم و دو تا مانیتور بهش مصل کردم. از اونجایی که مادربورد من 2 تا اسلت PCI Express داره، می خواستم بدونم آیا امکان داره که یک کارت گرافیک دیگه به سیستم اضافه کنم و از دو تا خروجی مانیتور کارت گرافیک جدید هم در کنار کارت گرافیک قبلی استفاده کنم؟
آیا در حالت SLI امکان پذیره؟
آیا از کارت گرافیک های NVIDIA که هم مدل نباشند هم برای این کار می شه استفاده کرد؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید
بله می تونی استفاده کنی ولی در مورد SLI شدن کارتت دقیقاً خبر ندارم ولی در کل امکان چنین کاری وجود داره ! در مورد اینکه کارتت SLI بشه باید از همون مدل کارتت باشه تا بتونی SLI کنی !
ماجرا از این قراره که من یک کارت گرافیک 9600 GSO دارم و دو تا مانیتور بهش مصل کردم. از اونجایی که مادربورد من 2 تا اسلت PCI Express داره، می خواستم بدونم آیا امکان داره که یک کارت گرافیک دیگه به سیستم اضافه کنم و از دو تا خروجی مانیتور کارت گرافیک جدید هم در کنار کارت گرافیک قبلی استفاده کنم؟بله امکان داره.
آیا در حالت SLI امکان پذیره؟این کار در SLI امکان پذیر نیست.
آیا از کارت گرافیک های NVIDIA که هم مدل نباشند هم برای این کار می شه استفاده کرد؟چون SLI فعال نمیشه هیچ نیازی نیست هر دو کارت گرافیک هم مدل باشند، فقط کافیه باید هر دو NVIDIA باشند. یک کارت گرافیک Geforce 8400 GS ارزون قیمت هم این کار رو به خوبی برای شما انجام می ده.
vesal.behrouzi
30-06-2009, 11:38
بله امکان داره.
این کار در SLI امکان پذیر نیست.
چون SLI فعال نمیشه هیچ نیازی نیست هر دو کارت گرافیک هم مدل باشند، فقط کافیه باید هر دو NVIDIA باشند. یک کارت گرافیک Geforce 8400 GS ارزون قیمت هم این کار رو به خوبی برای شما انجام می ده.
ممنون از پاسخی که دادید، البته من امروز این جریان رو تست کردم، یک کارت گرافیک 8600GT به سیستمم اضافه کردم، و مانیتور هم بهش وصل کردم، منها یک مشکل داشت، خروجی تصویر کارت گرافیک 8600 یه چیزی شبیه فاجعه بود، یعنی رنگها حتی 256 Color هم نبودند، با تنظیم Color quality به 32 bit یا 16 bit هم مشکل حل نشد! به نظرتون کجای کار ممکنه اشتباه کرده باشم؟
ممنون از پاسخی که دادید، البته من امروز این جریان رو تست کردم، یک کارت گرافیک 8600GT به سیستمم اضافه کردم، و مانیتور هم بهش وصل کردم، منها یک مشکل داشت، خروجی تصویر کارت گرافیک 8600 یه چیزی شبیه فاجعه بود، یعنی رنگها حتی 256 Color هم نبودند، با تنظیم Color quality به 32 bit یا 16 bit هم مشکل حل نشد! به نظرتون کجای کار ممکنه اشتباه کرده باشم؟
شما از چه سیستم عاملی استفاده می کنید؟
پیشنهاد می کنم درایور کارت گرافیک را Uninstall کنید و زمانی که هر دو کارت گرافیک متصل هستند و دوباره آخرین نسخه درایور رو نصب کنید.
vesal.behrouzi
30-06-2009, 22:16
شما از چه سیستم عاملی استفاده می کنید؟
پیشنهاد می کنم درایور کارت گرافیک را Uninstall کنید و زمانی که هر دو کارت گرافیک متصل هستند و دوباره آخرین نسخه درایور رو نصب کنید.
ویندوز XP. اتفاقا دقیقا همین کار رو کردم، ولی باز هم جواب نداد.:13:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.