linkin_park
28-06-2009, 07:26
سلام به همه بچه های گل این انجمن ! :11::40:
به خدا دلم یه ذره شده بود براتون .... همچنین برای 3D !
بالاخره کنکور رو دادم . خوب هم دادم بد نبود .... با اینکه امسال خیلی سخت بود .... ولی خوب برا همه سخت بود .
دیگه خیالم راحته .... آزاد هم عشقی میدم مهم نیس .... :5:
در مورد نحوه بازگشتم ... من راستش این یه هفته رو میخوام خوش بگذرونم یه کم هوای درس از سرم خارج شه یه 4 روزی هم میرم مشهد ... بعدش میام تو کار ... اولش سبک شروع میکنم دستم گرم شه خیلی وقته دست به موس نبودم :20:
راستی خودم هم معرفی کنم برای تازه وارد ها (اونایی که از مهر پارسال اومدن منو نمیشناسن) :
################################################## ##
من 3 سال هم که 3D کار میکنم .
برنامه اصلی من Rhinoceros Nurbs Modeling هست و 99 درصد مدلم هام رو با نربز مدل میزنم .
من راستش تعصب خاصی به نربز دارم ... و به خاطر سرعت زیادی که تو نربز مادلینگ دارم نیازی به یاد گرفتن پالی نمیبینم و چپن زمینه کارم هم نیازی به مدل ها پالی (ماشین و ارگانیک) نیست نربز بهترین راهه برام ...
90 درصد کاراک در زمینه معماری هست ... نمای خارجی البته داخلی کار نمی کنم ....
اینم لینک کارام تو گالری :(البته آخرین کارم که حافظ با رندر جدید بود رو یادم رفت به هادی بدم :19: ....)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
################################################## ###
مخلص همه :10:
به خدا دلم یه ذره شده بود براتون .... همچنین برای 3D !
بالاخره کنکور رو دادم . خوب هم دادم بد نبود .... با اینکه امسال خیلی سخت بود .... ولی خوب برا همه سخت بود .
دیگه خیالم راحته .... آزاد هم عشقی میدم مهم نیس .... :5:
در مورد نحوه بازگشتم ... من راستش این یه هفته رو میخوام خوش بگذرونم یه کم هوای درس از سرم خارج شه یه 4 روزی هم میرم مشهد ... بعدش میام تو کار ... اولش سبک شروع میکنم دستم گرم شه خیلی وقته دست به موس نبودم :20:
راستی خودم هم معرفی کنم برای تازه وارد ها (اونایی که از مهر پارسال اومدن منو نمیشناسن) :
################################################## ##
من 3 سال هم که 3D کار میکنم .
برنامه اصلی من Rhinoceros Nurbs Modeling هست و 99 درصد مدلم هام رو با نربز مدل میزنم .
من راستش تعصب خاصی به نربز دارم ... و به خاطر سرعت زیادی که تو نربز مادلینگ دارم نیازی به یاد گرفتن پالی نمیبینم و چپن زمینه کارم هم نیازی به مدل ها پالی (ماشین و ارگانیک) نیست نربز بهترین راهه برام ...
90 درصد کاراک در زمینه معماری هست ... نمای خارجی البته داخلی کار نمی کنم ....
اینم لینک کارام تو گالری :(البته آخرین کارم که حافظ با رندر جدید بود رو یادم رفت به هادی بدم :19: ....)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
################################################## ###
مخلص همه :10: