مشاهده نسخه کامل
: قیمتهای نهایی ویندوز 7 اعلام شد
AKBAR_56
28-06-2009, 06:52
شرکت مایکروسافت آخرین قیمتهای نسخه سیستم عامل ویندوز 7 را اعلام کرد. به گزارش واشینگتن پست، از 26 ژوئن افرادی که اقدام به خرید کامپیوتر شخصی با ویندوز ویستا از سازندگان آمریکایی همکار در پروژه "به روزرسانی آنلاین ویندوز 7" کنند، برای ارتقاء به ویندوز 7 هیچ هزینهای پرداخت نخواهند کرد. همچنین از 26 ژوئن تا 11 جولای کاربران آمریکایی یکی از سیستم عاملهای ویندوز، میتوانند با 49.99 کامپیوتر خود را به ویندوز 7 Home Premium ارتقاء دهند. هزینه ارتقاي ویندوز xp و ویستا به ویندوز 7 بعد از 22 اکتبر، 119.99 دلار خواهد بود. این قیمت برای نسخههای حرفهای و Ultimate 199.99 و 219.99 دلار خواهد بود. نسخه کامل ویندوز 7 Home Premium بدون نیاز به ارتقاء 199.99 دلار و برای نسخه حرفهای و Ultimate آن به ترتیب 299.99 و 319.99 دلار قیمت خواهد داشت. تصمیم مایکروسافت برای کاهش قیمتها واکنشها و تحلیلهای مختلفی را در پی داشتهاست. وبسایت والاستریت ژورنال در مقالهای از کاهش 1.9 درصدی هر سهم مایکروسافت تنها یک روز بعد از اعلام قیمتها خبر میدهد و از طرفی نظر تحلیلگران در مورد استراتژیک بودن کاهش قیمتها را منعکس میکند. این وبسایت یکی از دلایل کاهش قیمتها را احساس خطر مایکروسافت از سوی شرکتهایی نظیر اپل، لینوکس و حتی گوگل میخواند. به این ترتیب مایکروسافت بازار خود در میان تولید کنندگان نتبوک را تقویت و تا حدودی از ورود گوگل و لینوکس به فروشندگان سیستمعامل به سازندههای نتبوک جلوگیری میکند. از طرفی با توجه به سهم 20 درصدی فروش نسخههای جدا از کامپیوترهای شخصی، از بازار فروش ویندوز، پیشبینی میشود که این امر تاثیر زیادی بر درآمدهای مایکروسافت نخواهد داشت. گفتنیاست که مایکروسافت بیش از 80 درصد فروش محصولات سیستم عامل خود را از طریق قرارداد با شرکتهای تولید کننده کامپیوتر شخصی انجام می دهد. تحلیلگران پیشبینی میکنند که ضرر ناچیز مایکروسافت ناشی از کاهش قیمتها در سال 2009 نیز با افزایش چشمگیر فروش کامپیوترهای شخصی در پایان این سال و اوایل سال 2010 جبران خواهد شد.
ebicross
28-06-2009, 17:12
بله دوست من قیمت نهایی ویندوز 7 اعلام شد.
در آمریکا 399 دلار و در ایران 1 دلار.
بعد هی بگین ایران بده.
با هزار تومن ویندوز میخرید با 2 هزار تومن بازی. :دی
کل دنیا آرزوشونه ایرانی بودن.
aminalex
06-07-2009, 19:03
حاجی بقیشم بگو خب....
ایران تورم 25 % بقیه دنیا 1%
ایران ماشین 20 میلیونی 60 میلیونه.......
ایران سرعت اینترنت چقدره اونجا چقدر ..................
حالا باید ما هم دلمونو به یه چیزی خوش کنیم خب..
SADEGH 7
06-07-2009, 19:23
بقیه مردم جهان هم اگه بخوان می تونن این ویندوز رو با قیمت کمتر از همون 1 تومن ما بگیرن.این ها رو که تو ایران کرک نمی کنن. معمولا روس ها تو کار کرکن. بقیه هم می تونن خیلی راحت دانلود کنن.اون هم با اینترنت سرعت بالا (که باعث فساد می شه.:27:).
Mohsen6558
10-07-2009, 13:48
جالب اینه که اگه بخوان می تونن دانلودش هم کنن و یه دلار هم ندن
اما فرهنگ مردم اجازه نمی ده به این کار
البته افرادی هم هستند که همین کارو می کنن حتی تو اروپا این افراد اعضای سایت های وارز هستن که بعضیهاشون تا یک و نیم ملیون نفر هم عضو دارن
man7tomani
10-07-2009, 14:03
البته افرادی هم هستند که همین کارو می کنن حتی تو اروپا این افراد اعضای سایت های وارز هستن که بعضیهاشون تا یک و نیم ملیون نفر هم عضو دارن
برادر همه ی آی پی ها چک میشن !
حداقلش اینکه من شنیدم در سوئد تمام آی پی ها چک میشن و اگه کسی تو کار وارز یا سنس باشن سرویسشون قطع میشه
واسه من همیشه سوال بوده که اگه روزی مهاجرت کردیم اون ور اب,در صورت استفاده غیر قانونی از نرم افزار و فیلم راهی هست که مچ مارو بگیرند؟در کل از چه طریقی میفهمند؟
mf.designing
10-07-2009, 14:13
واسه من همیشه سوال بوده که اگه روزی مهاجرت کردیم اون ور اب,در صورت استفاده غیر قانونی از نرم افزار و فیلم راهی هست که مچ مارو بگیرند؟در کل از چه طریقی میفهمند؟
دوست گل بله ، کاملا راه داره !! در صورت ارتکاب چنین جرم هایی ، بازداشت شده و جریمه و زندانی میشن !!!
راهایی دارن که من و شما حتی به ذهنمون هم نمیرسه !:27:
mf.designing
10-07-2009, 14:15
در ضمن دوستان نگید قیمتها بالان ، بلکه کاملا معقولن (البته فقط واسه اونا !) شما بایه حساب سرانگشتی تفاوت درآمد چند هزار دلاری رو 500 دلاری (ماکزیمم !!) متوجه میشید !
دوست گل بله ، کاملا راه داره !! در صورت ارتکاب چنین جرم هایی ، بازداشت شده و جریمه و زندانی میشن !!!
راهایی دارن که من و شما حتی به ذهنمون هم نمیرسه !:27:
من مدام دلمو صابون میزدم یه روز که دستم به اینترنت 40 مگابیت برسه چه مقدار فیلم که دانلود نکنم!
avecina.ir
10-07-2009, 14:48
تاپیک ویندوز هفته یا دانلود فیلم و اینترنت 40 مگ؟؟!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای در امد اونها قیمت ها معقوله ! تازه شرایطی هم هست ... مثلا کسی که لپتاپ با ویستا بگیره مجانی 7 میشه !
*Necromancer
10-07-2009, 19:45
با خوندن همه پستا به این نتیجه رسیدم حق با پست دومه! ما یک چهارصدم پول رو می پردازیم واسه ویندوزو تازه بازیو نرم افزار تا کپی اش هست دانلود لازم نیست.... درسته خارجیا اینتزنت پر سرعت دارن اما بازم نمی تونن چیزای ممنوعه دانلود کنن!
کی میگه ویندوز یه دلاره
مفته . خودم دانلود می کنم مفت مفت
هه هه هه
چه جالب
الان دیگه اونورم از این خبرا نیست
مردم وضعشون خراب شده نمی تونن از این پولها بدن
اگر من ویندوز کار بودم این پولها رو نصفشو می زاشتم جیبم و نصفشو خرج یادگرفتن لینوکس می کردم
این کار حداقل ۲ فایده داره
۱- از سیستم عاملی قدرتمند و غیره استفاده می کنم که سال دیگه اگر خواستم نسخه جدیدتر رو بگیرم یا اصلا یه نوع دیگشو استفاده کنم نباید باز پول بدم (فعلا که فرهنگ گنو/لینوکس اینطوریه)
۲- با این پولهایی که دادم یه چیزی یاد گرفتم
avecina.ir
11-07-2009, 12:24
با خوندن همه پستا به این نتیجه رسیدم حق با پست دومه! ما یک چهارصدم پول رو می پردازیم واسه ویندوزو تازه بازیو نرم افزار تا کپی اش هست دانلود لازم نیست.... درسته خارجیا اینتزنت پر سرعت دارن اما بازم نمی تونن چیزای ممنوعه دانلود کنن!
والا اینجا هر کی را میبینی نسخه ی 1600 دلاری photoshop CS4 ME نصب داره.. اوونجا یارو به خواب شبش میبینه فوتوشاپ CS2 را بتونه خرید کنه.. ایران معروفه به بهشت نرم ازفزار..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتی یارو وقتی میاد ایران از خووندوادش دیدن کنه میاد نرم افزارهاش را میخره میبره.. ولی کی تووی ایران قدر این بهشت:31: را میدونه؟؟ همه نشستن پای چت و ..:13:
H A M A S
11-07-2009, 14:54
هه هه هه
چه جالب
اگر من ویندوز کار بودم این پولها رو نصفشو می زاشتم جیبم و نصفشو خرج یادگرفتن لینوکس می کردم
۱- از سیستم عاملی قدرتمند و غیره استفاده می کنم که سال دیگه اگر خواستم نسخه جدیدتر رو بگیرم یا اصلا یه نوع دیگشو استفاده کنم نباید باز پول بدم (فعلا که فرهنگ گنو/لینوکس اینطوریه)
سیستم آموزشی ما مبتنی بر محصولات مایکروسافت هست!
چه طوری یه برنامه نویس که فقط فکر میکنه برنامه نویسی فقط تحت ویندوزه باید بره سراغ لینوکس!
اصولا در ایران لینوکس گرونتر از ویندوز هست
ایکس پی سرویس پک سه با کلی نرم افزار:500 تومن!
لینوکس:1 دی وی دی 2000 هزار تومن!
milky way
11-07-2009, 15:11
هه هه هه
چه جالب
بابا دیگه 40-50 دلار پیش فروش که چیزی نیست که وقتی ماهی 50-60 دلار پول موبایل میدن فقط خدایی ارزش داره. من اگر ایران نبودم حتماً پیش خرید میکردم من خودم لینوکسم کار میکنم، کد میزنم ولی ویندوز برای استفاده خیلی بهتره مخصوصاً این 7 یچیز دیگست.
خوب اگر دیدتون تابع قوانین و کپی رایت بودن نیست پس دیگه بحثی وجود نداره
در ضمن من یه چیز دیگه هست و فقط ویندوز و این حرفا رو قبول ندارم
خودتون حساب کنید قیمت یه ویندوز به همراه تعدادی نرم افزار کاربردی که صددرصد با محدودیت فراوان
سیستم آموزشی ما خر تو خر تر از این صحبتهاست
از طرفی کلی هزینه برای گسترش نرم افزارهای آزاد و لینوکس ملی و اینا می کنن از طرف دیگه هنوز در مدارس و دانشگاههای ما به قول شما آموزشها مبتنی بر محصولات مایکروسافته
Bs_panzer
14-07-2009, 01:50
بله دوست من قیمت نهایی ویندوز 7 اعلام شد.
در آمریکا 399 دلار و در ایران 1 دلار.
بعد هی بگین ایران بده.
با هزار تومن ویندوز میخرید با 2 هزار تومن بازی. :دی
کل دنیا آرزوشونه ایرانی بودن.
دوست عزیز این طور نیست اگر بخواهند خودت می دونی پرسرعت ترین اینترنت ها رو دارن ! اگه بخوان دانلود می کنن و اون 1 دلاری که میدی هم نمیدن (هزینه اینترنت فوق العاده پایین)! :21:
یعنی فرهنگشون اجازه نمیده ! :2:
ما ایرانی ها به دزدی عادت کردیم ! :27:
همه نه ها ! من کسانی رو می شناسم که ویندوز . فتوشاپ ..... اینا رو خریداری می کنه (از طریق رابط تو دوبی)
ولی من نه میرم با 2-3 تومن نهایت ! یه ویندوز تهیه می کنم (همچین هم جنیو میشه که خوده بیل گیتس تو کفش می مونه) !
*Necromancer
14-07-2009, 04:06
دوست عزیز این طور نیست اگر بخواهند خودت می دونی پرسرعت ترین اینترنت ها رو دارن ! اگه بخوان دانلود می کنن و اون 1 دلاری که میدی هم نمیدن (هزینه اینترنت فوق العاده پایین)! :21:
یعنی فرهنگشون اجازه نمیده ! :2:
ما ایرانی ها به دزدی عادت کردیم ! :27:
همه نه ها ! من کسانی رو می شناسم که ویندوز . فتوشاپ ..... اینا رو خریداری می کنه (از طریق رابط تو دوبی)
ولی من نه میرم با 2-3 تومن نهایت ! یه ویندوز تهیه می کنم (همچین هم جنیو میشه که خوده بیل گیتس تو کفش می مونه) !
شما برو صفحه اولو بخون! نوشتن اگه کسی یه نرم افزار دانلود کنه باید به فکر کرک و رجیستری باشه و اگه بره تو سایتای مربوط به این کار ای پی ش به کلی از اینترنت بن می شه! وقتی اینترنت پر سرعت داشته باشی ولی نتونی فیلم و نرم افزار دانلود کنی به هیچ درد نمی خوره
H a m e e d
14-07-2009, 11:26
البته یه چیز دیگه هم هست اینکه الآن غربیا بیشتر نرم افزارهاشونو از طریق اینترنت دانلود میکنن و از طریق همون وب سایت سازنده نرم افزار پول پرداخت میکنن و کلید فعال سازیشو دریافت میکنن.
در واقع هم از ترافیک اینترنت پرسرعتشون به نحو احسن استفاده میکنن و هم Copyright رو رعایت میکنن.
همونطور که خودتونم میدونین نرم افزارهای کرک شده خیلی از مواقع مشکلات پیش بینی نشده ای رو به هنگام کار برای کاربر بوجود میارن و بیشتر اوقات اون کیفیت نرم افزاری که به صورت Original خریداری شده رو ندارن؛ برای بعضی نرم افزارها روشهای اعمال کرک اونقدر پیچیده و دشواره که آدم ترجیح میداد به طور مستقیم از سایت سازنده نرم افزارو خریداری کنه.
برای موسیقی هم که سرویس های دانلود آنلاین زیادی مثل iTunes، Napster، سرویس موسیقی Real و ... وجود دارن که با پرداخت اینترنتی هزینه موسیقی اونارو دانلود میکنن.
برای دانلود فیلم هم شاید یه همچین سرویسایی داشته باشن.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.