ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره صفحه ديجيتال و قلم نوري

hamed9
27-06-2009, 17:07
سلام دوستان از این که تاپیک تکراری هستش شرمنده می خوام برای کار طرای این ابزار رو تهیه کنم و احتیاج به اطلاعات کاملی دارم اگه لینکی هست زحمت بکشید و لگه اطلاعاتیم باشه ممنون میشم.

hamed9
27-06-2009, 17:20
دوستان گرامی میشه گفت اطلاعاتم راجع بهش 0 هستش نوعش مارک خوب قیمت مناسب...
و این که قدرت اون در طراحی چگونه است کارایهاش چیان دوستانی که تهیه کردن چه استفاده هایی ازش کردن البته فقط مخصوص طراحی میخوام و بیشتر لوگو زنی.

sourena
27-06-2009, 20:36
من يادمه چند سال پيش يه دونه براي يكي از دوستام خريدم كه ماركشو يادم نيست....
ولي يادمه آخرين مدل بود....يه صفحه شفاف مي اومد روي كاغد و ميتونستي از روي طرحي كه با دست كشيدي،راحت توي كامپيوتر كپي كني...
حتي باهاش مينوشت....!
ماركش يادم نيست ولي يادمه A4tech هم تو بازار بود كه 5تومن با اون تفاوت قيمت داشت...
يادت باشه از اونايي بگيري كه قلمش احتياجي به باطري نداره!
چند تا مغازه تو مجنمع پايتخت هست كه كارشون همينه!!!يه سر برو.

vioman
27-06-2009, 20:40
سلام دوستان از این که تاپیک تکراری هستش شرمنده می خوام برای کار طرای این ابزار رو تهیه کنم و احتیاج به اطلاعات کاملی دارم اگه لینکی هست زحمت بکشید و لگه اطلاعاتیم باشه ممنون میشم.

دوستان گرامی میشه گفت اطلاعاتم راجع بهش 0 هستش نوعش مارک خوب قیمت مناسب...
و این که قدرت اون در طراحی چگونه است کارایهاش چیان دوستانی که تهیه کردن چه استفاده هایی ازش کردن البته فقط مخصوص طراحی میخوام و بیشتر لوگو زنی.

دوست عزیز
اگر بعد از مطالعه ی تاپیک های زیر سوالی باقی موند ، بفرمایید:20:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

موفق باشید:11:

hamed9
27-06-2009, 23:07
ممنون دوست عزیز حالا ن یه دونه GNUSE دیدم به قیمت 150که با برگه کار میکنه و حافظه داخلی داره که فکر کنم تا 500 تا کار میگیره نظرت راجع بهش چیه و در این رنج قیمت میشه وکیووم خرید اگه نه محصول پیشنهادی چی هستش؟

hamed9
28-06-2009, 08:56
سلام همکاران...
منتظر جواب هستم.:10:
(یکم کارم فوری هستش)

hamed9
28-06-2009, 13:11
سلام
اطلاعات بیشتری که امروز تونستم کسب کنم فقط این بود که در کل 2 حالت هستش Genus یکی با قیمت 120 که G-note هستش و دیگری با قیمت 150که G-penهستش اولی در ابعاد A4و A5 هستش و دومی اینچی.
متاسفانه اطلاعات جالبی نیستش این ها هم همش در حد حرف هستش و من خودم هم ندیدم محصول رو.

vioman
29-06-2009, 01:14
سلام همکاران...
منتظر جواب هستم.:10:
(یکم کارم فوری هستش)

سلام
اطلاعات بیشتری که امروز تونستم کسب کنم فقط این بود که در کل 2 حالت هستش Genus یکی با قیمت 120 که G-note هستش و دیگری با قیمت 150که G-penهستش اولی در ابعاد A4و A5 هستش و دومی اینچی.
متاسفانه اطلاعات جالبی نیستش این ها هم همش در حد حرف هستش و من خودم هم ندیدم محصول رو.

دوست عزیز
براند جنیوس بد نیست اما اصلا برای کار حرفه ای مناسب نیست.
فقط سری G-Note جالب از کار در اومده ، اون هم برای کار طراحی اصلا جالب نیست ، بیشترین کاربرد جی نت جزوه نویسی و قابلیت های خبرنگاری اون هستش.

اگر شما طراحی حرفه ای انجام میدین پیشنهاد میکنم فقط به Wacom فکر کنید.
براند هایی مثل P-Active هم خیلی خوب کار میکنه:20:

قلم های نوری چندین مشخصه ی بارز دارند که اونها رو در تاپیک هایی که بهتون معرفی کردم ذکر کردم.
اگر میزان نیاز خودتون رو به قابلیت های قلم (که در تاپیک ها ذکر شده) و هزینه ی مورد نظرتون رو بفرمایید به راحتی به چند انتخاب محدود خواهید رسید:46:

hamed9
29-06-2009, 09:40
سلام ممنون از پاسخ های ارزندتون:11:
دوست گرامی من این دستگاه رو برای طراحی لوگو و Select قسمتهای مختلف و طراحی می خوام به عنوان مثال طراحی اتود دور کار راستش رو بخواید چیزی که من احتیاج دارم باید صفحه نمایش گر داشته باشه اما چون خیلی گرون هستش من قدرت خریدم پایین میاد من حدود 150 می خوام یکم پایین و بالا تر هم مهم نیست...؟:20:
حالا هر مارکی که شما ازش اطلاع دارید با این قیمت و خصوصیات بگید تا من بگیرم.
در ضمن فشار قلم هم برام مهم هستش که راحت بشه باهاش کار کرد.

vioman
29-06-2009, 16:50
سلام ممنون از پاسخ های ارزندتون:11:
دوست گرامی من این دستگاه رو برای طراحی لوگو و Select قسمتهای مختلف و طراحی می خوام به عنوان مثال طراحی اتود دور کار راستش رو بخواید چیزی که من احتیاج دارم باید صفحه نمایش گر داشته باشه اما چون خیلی گرون هستش من قدرت خریدم پایین میاد من حدود 150 می خوام یکم پایین و بالا تر هم مهم نیست...؟:20:
حالا هر مارکی که شما ازش اطلاع دارید با این قیمت و خصوصیات بگید تا من بگیرم.
در ضمن فشار قلم هم برام مهم هستش که راحت بشه باهاش کار کرد.

دوست عزیز
2 گزینه رو شبیه به هم رو پیش رو دارید.
اول سری Bamboo از Wacom

دوم مدل 8060 از P-Active

قلم هایی که روی صفحه ی نمایشگر کارایی دارند بالای 1.5 میلیون تومان قیمت دارند!
مثل این مدل ها... (لینک عکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سری سینتیک)

هر دو مدلی که براتون مثال زدم از مدل های خیلی خوب هستند فقط تفاوت هایی با هم دارند.
بامبو مشخصات فنی پایین تری داره (روزولوشن - سایز - میزان فشار و ...) اما 8060 تقربا همه چیزش دو برابر بامبو هستش.

من هم قبول دارم که مدل بامبو هم قشنگتره هم جذاب تره و هم حرفه ای تر به چشم میاد اما با توجه به مشخصاتش به این قمیت ها نمی ارزه (حدود 160 هزارتومان!)

اگر بتونید هزینه کنید و از سری intuos یک مدل تهیه کنید تقریبا همه ی نیاز های شما رو جواب میده اما اگر مشکل هزینه دارید یا P-Active تهیه کنید یا Bamboo . (بامبو Fun نباشه)

از لحاظ فنی اولویت با پی اکتیوه و از لحاظ امکانات جانبی با وکوم:20:

hamed9
30-06-2009, 08:40
سلام باز هم ممنون بابت رسیدگیتون
چند ابهام.....
اره راست میگی بسیار شیک تره...
شما فرمودین کار جانبی وکیوم بیشتر این امکانات جانبی چیا هستن؟
مدل Intus که گفتید قیمتش چقدر هستش و امکاناتش چی هستن؟
در وحله بعد لطف کنید در مورد ابعاد اینها هم که گفتید یه کم اطلاعات بدید....
Intus هم دیدم کارش درسته بزرگ و خوب فقط میمونه این که قیمت زیاد بالا نباشه...

و یه حسن دیگه که داره قلمش باریک و را دسته بر عکسه اون دو تا...

vioman
30-06-2009, 13:05
سلام باز هم ممنون بابت رسیدگیتون
چند ابهام.....
اره راست میگی بسیار شیک تره...
شما فرمودین کار جانبی وکیوم بیشتر این امکانات جانبی چیا هستن؟
مدل Intus که گفتید قیمتش چقدر هستش و امکاناتش چی هستن؟
در وحله بعد لطف کنید در مورد ابعاد اینها هم که گفتید یه کم اطلاعات بدید....
Intus هم دیدم کارش درسته بزرگ و خوب فقط میمونه این که قیمت زیاد بالا نباشه...

و یه حسن دیگه که داره قلمش باریک و را دسته بر عکسه اون دو تا...

دوست عزیز

سایز صفحه های استاندارد به شرح زیره
A6
A5
A4
A3
همه این ساز ها هم سادشون وجود داره هم واید.

وکوم ها (مخصوصا سری اینتوس) چند مشخصه ی خیلی بارز دارند که به شرح زیره:

اول اینکه روزولوشن خیلی بالایی دارند (نزدیک 6 هزار ، دقیق یادم نیست ، پنج هزار و خورده ای:46:)

پرشرلول ، یا تشخیص فشار خیلی دقیق و بالایی دارند (2048 در بعضی مدل های بزرگ و 1024 در سایز های کوچکتر)

قلم های متعددی دارند که دست کاربر رو باز میگذارند (سری اینتوس 5 نوع قلم داره)

قابلیت تشخیص زاویه ی قلم رو دارند (فقط سری اینتوس)

قلم های وکوم باتری نمیخوره(خیلی سبک و خوش دسته)

ته قلم عمل پاک کن رو انجام میده

کلید های قابل برنامه ریزی دارند

به نوعی طراحی شدن که هم برای چپ دست ها کارایی داشته باشند هم راست دست ها.

جای قلم جداگانه ، اصل ژاپن بودن! (در بعضی مدل ها) و... از مشخصه های بارز سری وکوم هستش.

اما اینها دلیل نمیشه که قلم ها و صفحه های دیگه خوب نباشند ، وکوم خیلی خوبه اما خیلی گرونه
مخصوصا مدل های سایز کوچیک اصلا به قیمتشون نمی ارزه.
قیمت سری Intous 3 سایز A6 بالای 350 هزار تومانه !!! این ساز کوچکترین سایز صفحه هستش و برای کار های حرفه ای مناسب مناسب نیست:20:

hamed9
30-06-2009, 13:55
اخه میدونی رفیق جدیدن یه کم کار خطاطی میزنم می دونی که زاویه زیاد داره با خاطر همین گفتم با این شرایط باید همون P-active 8086بگیرم بهتره...
در کل ممنون خیلی کمک کردی:40:

vioman
30-06-2009, 22:09
اخه میدونی رفیق جدیدن یه کم کار خطاطی میزنم می دونی که زاویه زیاد داره با خاطر همین گفتم با این شرایط باید همون P-active 8086بگیرم بهتره...
در کل ممنون خیلی کمک کردی:40:

باز هم تاکید میکنم اگر مشکلی هزینه رو ندارید به فکر وکوم باشید ، هرچند من خودم از 8060 استفاده میکنم و راضی هم هستم:10:

omid_3dsmax9
07-07-2009, 18:47
با سلام...
دوستان قیمت این 4 تا مدل رو می دونن؟ به علاوه ی قیمت سایز A4 ..
یه سوال دیگه.. این قلم های نوری ای که صفحه ی زیریش رو ندارن و فقط یه قلم هستند با اینا چه فرقی دارن.. قیمتاشون چه طوره و مدل های خوب هم از اینا می زنن؟
ممنونم..

vioman
08-07-2009, 01:53
با سلام...
دوستان قیمت این 4 تا مدل رو می دونن؟ به علاوه ی قیمت سایز A4 ..
یه سوال دیگه.. این قلم های نوری ای که صفحه ی زیریش رو ندارن و فقط یه قلم هستند با اینا چه فرقی دارن.. قیمتاشون چه طوره و مدل های خوب هم از اینا می زنن؟
ممنونم..

دوست عزیز

اینتوس ساز A6 حدود 300 هزار تومنه
هر سایزی که صفحه بزرگتر میشه حدود 100 تا 150 هزار تومان به قیمتش اضافه میشه.
قمیت مدل های واید هم 10 تا 20 درصد بیشتر از 4:3 ها هستش.

اگر مشکل هزینه نداشته باشید و بتونید حدود 800 هزار تومان هزینه کنید میتونید یک وکوم A3 Intuos 3اصل ژاپن تهیه کنید.
هنوز یک سری از این محصولات بی نظیر در بازار وجود داره که خیلی ها ازش بی خبرند.

قلم های تک ، ساختاری شبیه موس دارند و ظاهری شبیه قلم!(به Pen mouse معروف هستند)
بیشتر برای کاربری های عمومی و آموزشی کاربرد دارند و نمیشه از اونها به عنوان یک قلم حرفه ای برای طراحی یا کارهای دیگه استفاده کرد ، چون فقط فهم از جهت ها دارند (دقیقا مثل یک موس).
البته در بعضی مدل ها پرشر Level هم دارند و در کل کارایی صفحات رو ندارند:20:

N O V A L I S
11-07-2009, 21:39
با سلام..
امکانش هست تا سقف 200 تومن یه مدل مناسب معرفی کنید.. (با این قیمت Intus که نمی تونم بخرم نه؟!)

ممنونم..

vioman
12-07-2009, 02:11
با سلام..
امکانش هست تا سقف 200 تومن یه مدل مناسب معرفی کنید.. (با این قیمت Intus که نمی تونم بخرم نه؟!)

ممنونم..

دوست عزیز

کوچیکترین سایز سری اینتوس A6 هستش که قیمتی حدود 300 هزار تومان داره(خوبه ، اما گرونه!:13:)

برای قیمت زیر 200 هزار تومان از وکوم میتونید سری Bamboo یا Bamboo Fun رو انتخاب کنید

از P-Active هم مدل 8060 میتونه انتخاب مناسبی باشه:20:

شما برای قلم برای چه کاری احتیاج دارید؟

N O V A L I S
12-07-2009, 13:46
منونم..
می خوام قلمی داشته باشم که در ساده ترین استفاده اش بشه باهاش مثل همون Pen mouse که گفتین بنویسم..
و بعد هم قلمی داشته باشم که بشه تو فتوشاپ یا نرم افزاهای دیگه از قابلیت فشار و زاویه اش برای طراحی و یا خلاقیت و ابتکار استفاده کرد..

vioman
13-07-2009, 03:44
منونم..
می خوام قلمی داشته باشم که در ساده ترین استفاده اش بشه باهاش مثل همون Pen mouse که گفتین بنویسم..
و بعد هم قلمی داشته باشم که بشه تو فتوشاپ یا نرم افزاهای دیگه از قابلیت فشار و زاویه اش برای طراحی و یا خلاقیت و ابتکار استفاده کرد..

دوست عزیز

تقریبا همه دوستانی که نیاز به قلم دارند به همین موارد اشاره میکنند.

شما باید سطح کارتون رو مشخص کنید تا بتونید یک قلم خوب تهیه کنید.
قابلیت پن موس با قابلیت طراحی اصلا به هم نزدیک نیست.

رو چه مدل طرح هایی کار میکنید ؟

N O V A L I S
13-07-2009, 14:10
ممنون..
اما من گفتم "در ساده ترین استفاده" مثل یه قلم معمولی (منهای فشار قلم و زاویه) بشه ازش استفاده کرد..
در درجه ی بعدی استفاده از امکانات دیگه ای که داره (فشار و زاویه)...
خوب من با نرم افزار های گرافیکی تازه شروع به کار کردم و توش حرفه ای نیستم... اما یه مدت نسبتا طولانی کار طراحی و نقاشی واقعی کردم.. شغلم هم گرافیست نیست... اما دوست دارم بعضی تجربه هام رو به نرم افزار انتقال بدم و به تجربه های جدیدی برسم..

vioman
16-07-2009, 02:21
ممنون..
اما من گفتم "در ساده ترین استفاده" مثل یه قلم معمولی (منهای فشار قلم و زاویه) بشه ازش استفاده کرد..
در درجه ی بعدی استفاده از امکانات دیگه ای که داره (فشار و زاویه)...
خوب من با نرم افزار های گرافیکی تازه شروع به کار کردم و توش حرفه ای نیستم... اما یه مدت نسبتا طولانی کار طراحی و نقاشی واقعی کردم.. شغلم هم گرافیست نیست... اما دوست دارم بعضی تجربه هام رو به نرم افزار انتقال بدم و به تجربه های جدیدی برسم..

به نظر من اگر مشکل هزینه نداشته باشید بهتره که یک بار هزینه کنید و یکی از محصولات وکوم رو تهیه کنید.

اگر مشکل هزینه دارید Xp-Pen مدل 8060 رو از P-Active پیشنهاد میکنم
اگر هم فکر میکنید سطح کاریتون بالا نیست(در حد قابلیت های موس) میتونید از محصولات جنیوس استفاده کنید:20:

:11:

farshid-ar
31-10-2009, 09:04
با سلام
من بدنبال وسیله ای هستم که با هاش بتونم فقط بنویسم یعنی بیشتر برای اینکه متن نوشته شده رو صفحه رو تو Word برام تایپ کنه
یعنی بیشتر برای تایپ میخوام که دیگه با صفحه کیبرد تو ورد تایپ نکنم (با قلم بنویسم بعد تبدیلش کنه) شما چیزی رو پیشنهاد می کنید؟؟؟
مرسی

reallife0002
16-05-2010, 23:15
با سلام

آقا من میخوام یک بامبو تاچ به قیمت 135000 تومان از هیپایران بخرم، چند تا سئوال داشتم :

1 . مانیتور من 4:3 هست با این مدل مشکلی برای کار کردن ندارم یا حنما باید مانیتور واید باشه؟

2. و آیا با این مبلغ تبلت بهتری با یک مارک دیگه میتونم بخرم یا همین رو توصیه میکنید؟

modirmasool
13-06-2010, 12:11
سلام من چیزی از این ها نمیدونم میخواستم ببینم که مدل هایی که مثل دفترچه هستن و لازم نیست به کامپیوتر وصل بشن هم میتونن کار این مدل هایی که تو پست های قبلی زده شدن رو بککنن. مثلا میشه وصل کرد به کامپیوتر و به جای موس ازشون استفاده کرد یا فقط برای نوشتن هستن؟
ممنون.

modirmasool
13-06-2010, 17:00
آقا یکی کمک کنه دیگه!

modirmasool
14-06-2010, 10:45
کسی خونه نیست؟!!!

modirmasool
15-06-2010, 09:17
چرا همه غیبشون زده!!! یکی راهنمایی کنه دیگه. ممنون

alihastam
19-06-2014, 21:50
آقا این مدل برای طراحی تایپو و لوگو خوبه؟؟
Wacom Intuos Creative Pen and Touch Tablet Medium CTH-680S