ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : KOMAKAM KONID

alye
27-06-2009, 13:58
فرض کنيد يک مغازه چيني فروشي داريد و برنامه اي بنويسيد که موجودي مغازه و قيمت اجناس و فروش اجناي را سازماندهي کند. در مورد نحوه اداره اين مغازه فرضي آزاد هستي
MISHE KOMAKAM KONID VA IN BARNAMARO BE ZABANE C++ BARAM BENEVISID YA HADAGHAL KOMAKAM KONID TORO KHODA MAN EHTIAJE SHADID DARAM KHAHESH MIKONAM:11:

فاطـمه
30-06-2009, 11:57
دوست من ورودت رو به انجمن تبریک می گم
یکی از قوانین این انجمن اینه که تایپ فینگلیش ممنوعه، پس لطفا فارسی تایپ کنید
--------------------
در مورد برنامه ای که خواستین ، اینجا خیلی ها دوست دارن کمکتون کنن به شرطی که خودتون شروع به نوشتن کنید

sin2x=2sinxcosx
30-06-2009, 14:56
اين برنامه دقيقا معلوم نيست قراره چيکار بکنه . ضمنا يه برنامه ايه که راهنمايي هم نمي خواد . خيلي ساده اس فکر کنم . ولي دقيقا من نمي دونم اين برنامه چيکار مي کنه . يعني چي آزاد هستيم ؟
ضمنا امضاي فاطمه خانوم رو هم مطالعه بفرمايين .

فاطـمه
30-06-2009, 15:09
اين برنامه دقيقا معلوم نيست قراره چيکار بکنه . ضمنا يه برنامه ايه که راهنمايي هم نمي خواد . خيلي ساده اس فکر کنم . ولي دقيقا من نمي دونم اين برنامه چيکار مي کنه . يعني چي آزاد هستيم ؟
ضمنا امضاي فاطمه خانوم رو هم مطالعه بفرمايين .
سلام
ولی من که متنی تو امضام ننوشتم:20:

sin2x=2sinxcosx
30-06-2009, 15:11
سلام
ولی من که متنی تو امضام ننوشتم:20:

سلام . اون خطوطي که کشيده بودين فکر کردم براي امضاست . ببخشيد . :11:

alye
02-07-2009, 10:29
ممنون از اینکه جواب دادید اما گفتم که من برنامه نویسیم خوب نیست و حتی نمیدونم که از کجا باید شروع کنم.اگر میشد که برام بنویسید و سند کنید خیلی خوب میشد اما حیف شد چون فکر کنم امکانش نباشه.به هر حال ممنون .
6 نمره رو از دست دادم.

عــــلی
02-07-2009, 15:01
ممنون از اینکه جواب دادید اما گفتم که من برنامه نویسیم خوب نیست و حتی نمیدونم که از کجا باید شروع کنم.اگر میشد که برام بنویسید و سند کنید خیلی خوب میشد اما حیف شد چون فکر کنم امکانش نباشه.به هر حال ممنون .
6 نمره رو از دست دادم.

سلام خسته نباشید.
6 نمره رو از دست نمیدید به شرط اینکه تلاش کنید.تو پی سی تا حالا کسی دست خالی برنگشته.البته چون برنامتون یه کمی سنگینه متاسفانه به جواب نمیرسین مگه اینکه تلاش کنین.
دوستان پی سی همه جا هستن حتماً کمکتون میکنن.
تلاش.... تلاش.... تلاش....
موفق باشید.

hamid_wairless
02-07-2009, 21:06
سلام دوستان ,

کسی میدونه چه جوری با ++C میشه برنامه ای نوشت که بتونه با Command ویندوز ارتباط برقرار

کنه ... و دستورات ویندوز رو اجرا کنه .... چه کامپایلری مفیده turbo C++ win 4.5 ایا این کامپایلر میتونه این کارو انجام بده چون من یه بار انجام دادم نشد .

سراینداش سالمن یا با ویندوز اکسپی جور نیستند ..