ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشورت براي خريد آنتي ويروس

sourena
27-06-2009, 12:55
با سلام خدمت دوستان ويروس كش و ويروس بگير.
ما 3نفريم كه همه اطلاعاتمون برامون فوق العاده حياتي هست!
هميشه با اين ويروسهاي جديد كه اكثرا از كولديسك ميان مشكل داريم.
براي همين تا كولديسك دستمون ميرسه ميزنيم تو رسيور تا فايل Autorun.inf يا ويروسهاي ديگه رو پاك كنيم.
چنديدن بار تا به حال كسپر و نود نصب كرديم،ولي متاسفانه يا بلاك ميشه يا پسورد كار نميكنه و آپديت نميشه و غير فعال ميشه!
ديگه خسته شديم از كرك و سريال بازي!....ميخوايم پول بذاريم يه نود 3كاربره بخريم حدود 75 تومن پولش ميشه!
يعني نفري25 هزار تومان! به نظر دوستان اين كارو بكنيم؟مي ارزه برا يكسال يا پول دور ريختنه؟؟؟
در ضمن نسخه اسمارت سكوريتيش هست و تو پايتخت هم قيمت كردم.
اصلا اين ورژنا واقعي هست يا نه؟ميشه يه مقدار اطلاعات بدين؟؟؟

USB
27-06-2009, 14:28
منم مشکل شما رو داشتم کاسپر خریدم خودم رو راحت کردم

SANR
27-06-2009, 17:21
من خودم از نود 32 با سریال لو رفته استفاده می کنم و به همراش usb security و Autorun virus remover هم نصبه. اگه این انتی ویروس،ویروسی نشناخت، 2 تا آنتی ویروس دیگه هم هست که دیگه هر ویروسی رو نا امید می کنه. :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی اگه می خوای بخری،کاسپر،بهترین انتخابه.

sourena
27-06-2009, 20:39
من خودم از نود 32 با سریال لو رفته استفاده می کنم و به همراش usb security و Autorun virus remover هم نصبه. اگه این انتی ویروس،ویروسی نشناخت، 2 تا آنتی ویروس دیگه هم هست که دیگه هر ویروسی رو نا امید می کنه. :دی

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی اگه می خوای بخری،کاسپر،بهترین انتخابه.

چرا ميگي كاسپر بهتره؟من شنيدم كه نود رتبه اول رو داره!

ميشه لينك اون 2تا برنامه رو بهم بدي؟؟؟:11:

sourena
27-06-2009, 20:41
منم مشکل شما رو داشتم کاسپر خریدم خودم رو راحت کردم

ميشه بگي چند خريدي و كدوم ورژنشو خريدي؟
راحتي باهاش؟سرعتتو كم نكرده؟گير الكي نميده؟همه ويروسهارو ميگيره؟راحت آپديت ميشه؟
ممنون.

SANR
28-06-2009, 17:14
نود رتبه ی اول رو داره.

ولی خیلی ها نظرشون اینه که کاسپر،نسخه ی اصلیش،فوق العاده است.

منم توی یکی سایت یه سری تست زدم،راستش سایتش یادم نیست.

بسیاری از ویروس ها رو کاسپر می شناخت،ولی نود 32 نمی تونست تشخیص بده!(یه بار هم سیستمم ویروسی شد که ریستور کردم)

usb security و Autorun virus remover رو توی همین فروم سرچ کنی،می تونی پیدا کنی.

dgrc2007@gmail.com
29-06-2009, 12:50
سلام دوستان سر این موضوع بحث کردن جالب نیست ولی با امتحان از نسخه های 1ماه از آنتی ویروسهای متفاوت میتونید به یک نظر قطعی برسید ولی توجه داشته باشید که حتما اورجینال و update باشه.

sourena
02-07-2009, 11:58
سلام دوستان سر این موضوع بحث کردن جالب نیست ولی با امتحان از نسخه های 1ماه از آنتی ویروسهای متفاوت میتونید به یک نظر قطعی برسید ولی توجه داشته باشید که حتما اورجینال و update باشه.

منظورت از امتحان دقيقا چيه؟ اگر سايت معتبري ميشناسي كه رتبه بندي آنتي ويروسها رو داره معرفي كن...

sajjadgameactor
02-07-2009, 14:09
من یه ساله از نود استفاده میکنم با همین پسورد هایی که از سایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میگیرم تا حالا هم مشکلی نداشتم:10:

Sajad2006
02-07-2009, 14:16
نظر من اینه نخری بهتره پول دور ریختنه!

Dreamland
02-07-2009, 14:27
فقط کسپرسکی 2010

sourena
02-07-2009, 20:49
فقط کسپرسکی 2010

قيمتش چنده؟؟؟ واقعا اورجيناله؟؟

MnX_2009
02-07-2009, 20:59
ببین دوستان من پیشنهاد می کنم از آنتی ویروس Avast استفاده کنید و بیش از 99 درصد ویروس ها را شناسایی می کند
و از وقتی که از این آنتی ویروس استفاده می کنم اصلا کامپیوترم ویروسی نشده نه با فلش و نه هر چیز دیگه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

sourena
02-07-2009, 22:26
ببین دوستان من پیشنهاد می کنم از آنتی ویروس Avast استفاده کنید و بیش از 99 درصد ویروس ها را شناسایی می کند
و از وقتی که از این آنتی ویروس استفاده می کنم اصلا کامپیوترم ویروسی نشده نه با فلش و نه هر چیز دیگه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

avast آنتي ويروس بدي نيست....ولي متاسفانه خيلي از كركهارو به عنوان ويروس ميشناسه!

خيلي گير الكي ميده در كل!

MnX_2009
02-07-2009, 22:47
به نظر من این آنتی ویروس خیلی خوب هست
شما وقتی برنامه کرک را باز می کنید کارهایی در فایلهای سیستمی شما می کند که آنتی ویروس ها نمی فهمند
بیشتر کرک ها ویروسی هستند که بعضی از آنتی ویروس ها آن را شناسایی نمی کنند
پیشنهاد من آنتی ویروس من Avast هست دیگر هم از ویروس و غیره و حتی از آپدیت و ریجستر کردن خیالت راحت هست

SANR
03-07-2009, 06:48
به نظر من این آنتی ویروس خیلی خوب هست
شما وقتی برنامه کرک را باز می کنید کارهایی در فایلهای سیستمی شما می کند که آنتی ویروس ها نمی فهمند
بیشتر کرک ها ویروسی هستند که بعضی از آنتی ویروس ها آن را شناسایی نمی کنند
پیشنهاد من آنتی ویروس من Avast هست دیگر هم از ویروس و غیره و حتی از آپدیت و ریجستر کردن خیالت راحت هست
همیشه اینو مد نظر داشته باش،آنتی ویروسی که رایگان و تازه هم منتشر شده،نمی تونه جایگزین آنتی ویروس هایی قوی شامل نود و کاسپر بشه.

reza_3722
03-07-2009, 07:29
به نظر من تنها مزیت سالهای پیش nod32 به kaspersky هوش مصنوعی قوی اش بود
که kaspersky از نسخه 2009 این تکنولوژی رو ترقی داد و الان به همراه avira دارای بهترین هوش مصنوعی بین سایر آنتی ویروس هاست
در کل من به دوستان خودم با اینترنت dial up پیشنهاد میکنم از avira
و اونایی adsl دارن از kaspersky استفاده کنن
یه سر به این سایت که مختص مقایسه آنتی ویروس هاست بزنید و گزارش هاش رو ببینید، بیشتر کمکتون میکنه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته خودمون هم تاپيك اختصاصی مقایسه آنتی ویروس ها داریم

saya
03-07-2009, 08:30
sophos وbitdefender رو هم امتحان کنید

mafr07
28-07-2009, 18:46
به نظر من هم nod32بهترین انتخابه.

kortol
30-07-2009, 10:04
شما که 75 هزار تومن می خوای پول بدی خوب 60 هزار تومن پول بده یه نسخه سه کاربر از بیت دفندر رو بگیر ورژن total security 2009 ..............تازه با 45 هزار تومن می تونی یه نسخه سه کاربر internet security 2009 از بیت دفندر یا با 25 هزار تومن می تونی یه نسخه Anti virus از بیت دفندر بگیری که همشون هم زمان می تونن روی سه تا pc نصب بشن کارشون هم خوبه ویروس ها رو هم پیدا می کنن............

ramin4116
03-08-2009, 17:15
سلام دوستان من نمایندگی کسپراسکی رو در اهواز دارم . من به شخصه تا وقتی که نمایندگی رو نداشتم فرق نرم افزار ارجینال رو با نرم افزار غیر ارجینال نمی دونستم اما از وقتی از نرم افزار لایسنس دار استفاده کردم تازه فرق این 2تا رو فهمیدم اگر هم سوالی در مورد کسپر اسکی داری بگین کمکتون کنم .

1000USD
04-08-2009, 13:58
میگم کسی در مورد پاندا نظری نداره ؟

V i r u s e r
01-09-2009, 14:18
به نظر من 2 راه داری:
کسپر بخری
نورتون بخری

بقیه پول دور ریختنه من خودم دنبال کسپر هستم

sourena
01-09-2009, 14:29
دوستان این تاپیک مال خیلی وقت پیشه!
پیشنهاد میکنم بره تو ترش!!!

elenor2
17-11-2009, 20:13
دوستان من بازهم به همه تاپ تن رو پيشنهاد مي كنم!!!!!!!

حالا خودتون قضاوت كنيد؟!؟!؟

mafr07
26-11-2009, 20:54
دوستان شما میتونید smart security رو از سایت eset دانلود کنید سپس به روشی که در آدرس زیر بیان شده شماره سریال قانونی از خود سایت eset دریافت کنید.

a.h.24
14-12-2009, 13:10
avast4.8 update shode bekhar

omidbooter
31-01-2010, 03:28
سلام.

من از انتای ویروس های مختلف استفاده کردم و کاسپر و نود خوب بودن ولی من اویرا پیشنهاد میکنم البته گیر الکی زیاد میده. ولی نظر خودم انتی ویروس دیگه ایه که کسی ازش حرفی نزده و شایدم استفاده نکرده.
کوییک هل

من خودم از کاسپر مکافی و نود و کوییک و اویرا استفاده کردم.

ولی کوییک هل یه چیز دیگست.فوق العاده قوی اپدیت راحت و الکی هم گیر نمیده.حتی ویروس های فلش و موبایل رو هم راحت میگیره.

جدیدان هم جایزه بهترن انتی ویرووس رو از انجمن ضد ویروس انگلستان گرفته.
از سال 2002 جایزه های زیادی گرفته.

wordship
05-02-2010, 19:39
با سلام خدمت دوستان ويروس كش و ويروس بگير.
ما 3نفريم كه همه اطلاعاتمون برامون فوق العاده حياتي هست!
هميشه با اين ويروسهاي جديد كه اكثرا از كولديسك ميان مشكل داريم.
براي همين تا كولديسك دستمون ميرسه ميزنيم تو رسيور تا فايل Autorun.inf يا ويروسهاي ديگه رو پاك كنيم.
چنديدن بار تا به حال كسپر و نود نصب كرديم،ولي متاسفانه يا بلاك ميشه يا پسورد كار نميكنه و آپديت نميشه و غير فعال ميشه!
ديگه خسته شديم از كرك و سريال بازي!....ميخوايم پول بذاريم يه نود 3كاربره بخريم حدود 75 تومن پولش ميشه!
يعني نفري25 هزار تومان! به نظر دوستان اين كارو بكنيم؟مي ارزه برا يكسال يا پول دور ريختنه؟؟؟
در ضمن نسخه اسمارت سكوريتيش هست و تو پايتخت هم قيمت كردم.
اصلا اين ورژنا واقعي هست يا نه؟ميشه يه مقدار اطلاعات بدين؟؟؟

شما میخواین بچه ها را سرگرم انتی ویروس کنید حالا یا کاسپر یا نود اگه فکر میکنی هر کدوم بهتره برو تو سایتش با مستر کارت یا کارت های معتبر بین المللی یکیشو بخر توی ایران انتی ویروس اورجینال به زور پیدا میشه.چون سایتش که ورژن تقلبی نمیده.

saya
21-02-2010, 20:13
سلام دوستان من نمایندگی کسپراسکی رو در اهواز دارم . من به شخصه تا وقتی که نمایندگی رو نداشتم فرق نرم افزار ارجینال رو با نرم افزار غیر ارجینال نمی دونستم اما از وقتی از نرم افزار لایسنس دار استفاده کردم تازه فرق این 2تا رو فهمیدم اگر هم سوالی در مورد کسپر اسکی داری بگین کمکتون کنم .

من کاسپر 2010 دارم ولی موقع updat offline پیغام خطا میده و اپ دیت نمیشه.