PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پروژه ساختمان داده ها(فوری لطفا)

motionall
27-06-2009, 05:09
سلام
یکی از دوستام پروژه ی ساختمان داده احتیاج داره اگر دارید لطف کنید معرفی کنید!

motionall
27-06-2009, 05:10
راستی ساختمان داده در c++ هستش:11:

alex_pk
27-06-2009, 05:32
یه پروژه چند وقت پیش نوشته بودم
فکر کنم maze یود
push و... دستوران ساختمان داده بود....یه سرچ تو گوگل بکن احتمالا پیدا میکنی....
اگه واقعا گشتی و پیدا نکردی بگو پیداش کنم من
ولی اگه وقت داری بشین خودت بنویس خیلی چیزا یاد میگیری همین maze کمتر از 200_250 خط

alex_pk
27-06-2009, 05:40
بیا این maze گرافیکی....

/cplusplus.blogsky
این هم الگوریتم بازی maze یا هزارتو گرافیکی که خوب کارمیکنه فقط در مورد مسیرهای پیچ حلزونی خوب جواب نمیده.

کار برنام اینه که چهارتابع حرکت به چهارجهت اصلی رو پشت سر هم فراخانی کنه تا مسیر هزارتو طی بشه.البته یک مشکل داره این که مسیر حلزونی رو بعضی موقع ها اشتباه رسم میکنه.نقشه بازی رو هم باید خودتون به برنامه بدید.برنامه یک نقشه پیش فرض هم داره.برای رسم نقشه از دستور (L)line برای رسم خط و دستور putdot(P)از help برنامه هم استفاده کنید. میتونید خودتون هم بازی رو با حرکت در طول مسیر حل کنید.

برای اینکه یک کم هم جال بشه مسیر بازی رو یه مار طی میکنه.

امیدوارم بتونید برنامه رو بهتر از اینی که هست تغییرش بدید.اینجا کد برنامه با فایل اجرایی برای دانلو د هست.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این سه تا برنامه معروفه برای ساختمان داده

1- برنامه ای بنویسید که کاربر در صفحه شطرنج مبدا و مقصد را بر حسب طول و عرض مشخص کند،

سپس برنامه تمامی مسیرهایی که یک اسب میتواند از مبدا به مقصد حرکت کند را نمایش دهد.

2- برنامه ای بنویسید که کاربر بتواند یک مسیر پر پیچ و خم را در آن طراحی کند و مبدا و مقصد آن را نیز

تعیین کند، یک موش باید بتواند از مبدا به مقصد حرکت کرده و مدت زمانی که طول می کشد تا به مقصد برسد نیز

به طور دائم نمایش داده شود.

3- برنامه ای بنویسید که مختصات یک گراف وزنی جهت دار را از ورودی دریافت کند و سپس دو نقطه از این گراف را

کاربر تعیین کند و برنامه کوتاهترین مسیر بین آن دو را اعلام کند.

roya_borhany
27-06-2009, 15:42
سلام
چند روز پیش امتحان ساختمان داده رو به بدترین شکل ممکن خراب کردم:2:
برای همین با استاد صحبت کردم که یه پروژه بهش بدم شاید از سر تقصیراتم بگذره
هرچی گشتم تو اینترنت فایده ای نداشت که نداشته اومدم اینجا از دوستان خواهش کنم اگر پروژه ی ساختمان داده سراغ دارند دل ما رو شاد کنند.
فقط خواهش میکنم یکم سریع تر .
ممنون
بیشتر همون برنامه های حرکت 92 حالته اسب در شطرنج و maze خیلی مورد توجه است. منتها برنامه اول رو با 10 خط هم میشه نوشت از طریق توابع بازگشتی. پروژه ما یک پارکینگ ماشین با لیستهای پیوندی بود که تعداد خطوطش هم زیاد بود. هر کدوم رو هم بگردی در اینترنت هست.
موفق باشید

alex_pk
27-06-2009, 19:10
البته فکر نمیکنم maze رو بشه انقدر خلاصه کرد که 10 خط بشه....
شاید شطرنج رو بشه کم کرد
و البته فکر کنم maze رو باید یا لیست پیوندی بنویسن.

تمامی این پروژه ها به وفور تو اینترنت هست
فقط فایلی که میگیرید احتمالا باید تغییراتی روش بدید که امیدوارم بلد باشید.