مشاهده نسخه کامل
: بدست آوردن فرکانس مانیتور
mehdi_yg
27-06-2009, 02:34
سلام
چجوری فرکانس مانیتور کاربر رو بدست بیارم و اونو تو یه لیبل نشون بدم؟
Payman_62
27-06-2009, 10:39
سلام.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
mehdi_yg
27-06-2009, 14:06
سلام
ممنون Payman_62 عزیز از توجه شما ، ولی من از این کد قبلا تو پروژم استفاده کردم ( برای رزولیشن ) مشکلم اینه که میخوام قبل از تغییر رزولیشن فرکانس مانیتور کاربر رو یجا ذخیره کنم تا وقتی از برنامه من خارج شد به حالت اولش برگرده . اگه تجربشو داشته باشید میدونید که اگر این فرکانش خوب تنظیم نشه چه مشکلات بزرگی پیش میاره که متاسفانه در اکثر کدهای مربوط به رزولیشن نادیده گرفته شده ( تفاوت فرکانس در LCD و CRT ) . خواهش میکنم کمکم کنید من این سوالو تو چند فروم پرسیدم اما تا به امروز کسی جوابشو نداده :41:
بازم ممنونم
سلام با کد زیر میتونی ریزولیشن مانیتور رو بدست بیاری:
سوالی بود درخدمتیم.
موفق باشید و سربلند.
mehdi_yg
27-06-2009, 16:05
سلام با کد زیر میتونی ریزولیشن مانیتور رو بدست بیاری:
سوالی بود درخدمتیم.
موفق باشید و سربلند.
ممنون ، ولی صحبت ما راجب رزولیشن نیست . در پست دومم توضیح دادم
سلام.
مگه نمیخوای ریزولیشن رو یه جا ذخیره کنی؟
اگه منظورت این نیست. یکم بیشتر توضیح بده چون من غیر این چیزه دیگه ای نفهمیدم.
راستی مهدی جان از اینکه جواب نگیری نا امید نباش اینجا با جاهای دیگه فرق میکنه.خیلی کم اتفاق میفته کسی بی جواب بره.
موفق باشید و سربلند.
mehdi_yg
28-06-2009, 01:40
سلام.
مگه نمیخوای ریزولیشن رو یه جا ذخیره کنی؟
اگه منظورت این نیست. یکم بیشتر توضیح بده چون من غیر این چیزه دیگه ای نفهمیدم.
راستی مهدی جان از اینکه جواب نگیری نا امید نباش اینجا با جاهای دیگه فرق میکنه.خیلی کم اتفاق میفته کسی بی جواب بره.
موفق باشید و سربلند.
ممنونم دوست عزیز ، حرف های شما امیدوارم کرد . ببینید من میدونم چجوری باید رزولیشن رو بدست بیارم ولی یه گذینه دیگه هم تو رزولیشن مهمه : فرکانس یا همون Screen refresh rate و مسیر دسترسی به اون هم اینه :
اکثر کدهای مربوط به رزولیشن اینو در نظر نگرفتن . من فقط این کد رو پیدا کردم :
همونطور که میبینید در قسمت Form_Load عدد آخر برابر است با "85" که همون فرکانسه . این عدد در مانیتورهای مختلف و با رزولیشن های مختلف فرق میکنه ، پس ما با این کد میتونیم فرکانسو تغییر بدیم ، حالا اگر این عدد در مانیتور کاربر "70" باشه من چجوری میتونم اینو بفهمم تا موقع خروج از برنامه اون رو به عدد "70" برگردونم ؟
اگر این سوال جواب نداشته باشه تمام کدهای مربوط به رزولیشن بی مصرف هستن برای اینکه بهتر بفهمید چی میگم فرکانس مانیتور خودتونو ( اگر از نوع معمولی باشه ) بزارید رو 60 و ببینید بعد 10 دقیقه چه بلایی به سر چشماتون میاد . تازه اگر مانیتور LCD باشه و تو برنامه عدد 85 و بهش بدید ، هیچی نشون نمیده و کاربر باید سیستمو ریست کنه :41:
اگر بازم نیاز به توضیح داشت بگید . موفق باشید
Payman_62
28-06-2009, 20:50
سلام
ممنون Payman_62 عزیز از توجه شما ، ولی من از این کد قبلا تو پروژم استفاده کردم ( برای رزولیشن ) مشکلم اینه که میخوام قبل از تغییر رزولیشن فرکانس مانیتور کاربر رو یجا ذخیره کنم تا وقتی از برنامه من خارج شد به حالت اولش برگرده . اگه تجربشو داشته باشید میدونید که اگر این فرکانش خوب تنظیم نشه چه مشکلات بزرگی پیش میاره که متاسفانه در اکثر کدهای مربوط به رزولیشن نادیده گرفته شده ( تفاوت فرکانس در LCD و CRT ) . خواهش میکنم کمکم کنید من این سوالو تو چند فروم پرسیدم اما تا به امروز کسی جوابشو نداده :41:
بازم ممنونم
سلام.
من متوجه نشدم. API که قرار دادم فرکانس و رزولیشن و کوآلیتی و همه چی رو با هم میده.
آخرین گزینه اون تایپ فرکانس هست. خوب فرکانس رو بگیر یه جا ذخیره کن. دیگه مشکلت کجاست؟
سلام مهدی جان خسته نباشید.
این Exe رو دانلود کن ببینم چیزی که میخوای دقیقاً شبیه اینه؟ این کارتو راه میندازه؟
دانلود:
موفق باشی دوست من.
mehdi_yg
29-06-2009, 00:35
سلام.
من متوجه نشدم. API که قرار دادم فرکانس و رزولیشن و کوآلیتی و همه چی رو با هم میده.
آخرین گزینه اون تایپ فرکانس هست. خوب فرکانس رو بگیر یه جا ذخیره کن. دیگه مشکلت کجاست؟
آهان مشکلم دقیقا همینه . همون جمله ای که گفتید : " خوب فرکانس رو بگیر یه جا ذخیره کن " . من فقط میخوام فرکانس کاربر رو بگیرم و رو یه لیبل نشون بدم (قبل از تغییر) . اگر لطف کنید و کد مربوط به همون API رو بهم بدید خیلی ممنون میشم . مثل اینکه خدارو شکر داریم به یه جایی میرسیم:10:
mehdi_yg
29-06-2009, 00:37
سلام مهدی جان خسته نباشید.
این Exe رو دانلود کن ببینم چیزی که میخوای دقیقاً شبیه اینه؟ این کارتو راه میندازه؟
دانلود:
موفق باشی دوست من.
ممنون ولی کار نکرد (ارور میده).
Payman_62
29-06-2009, 07:11
آهان مشکلم دقیقا همینه . همون جمله ای که گفتید : " خوب فرکانس رو بگیر یه جا ذخیره کن " . من فقط میخوام فرکانس کاربر رو بگیرم و رو یه لیبل نشون بدم (قبل از تغییر) . اگر لطف کنید و کد مربوط به همون API رو بهم بدید خیلی ممنون میشم . مثل اینکه خدارو شکر داریم به یه جایی میرسیم:10:
سلام.
قرار نشد تنبلی کنی.
API رو که گذاشتم. دیگه کدش کاری داشت؟
ممنون ولی کار نکرد (ارور میده).
سلام.
فکر کنم با جوابی آقا پیمان دادن مشکلت حل شده باشه.
برای اجرای اون فایل باید رو سیستمت دات نت نصب باشه.
موفق باشید.
mehdi_yg
29-06-2009, 14:52
سلام.
قرار نشد تنبلی کنی.
API رو که گذاشتم. دیگه کدش کاری داشت؟
سلام آقا پیمان واقعاً سپاسگذارم . باورکنید تنبل نیستم ، موضوع اینکه من زیاد با VB کار نکردم ، مخصوصاً با API ها مشکل دارم ولی تازگی ها درگیرش شدم وامیدوارم با کمک دوستان خوبی مثل شما پیشرفت کنم . البته با تمام این حرفها تونستم این دمو رو که یه بازی هست رو بسازم
این تصویرش + لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Payman_62
30-06-2009, 12:10
سلام.
فکر کنم با جوابی آقا پیمان دادن مشکلت حل شده باشه.
برای اجرای اون فایل باید رو سیستمت دات نت نصب باشه.
موفق باشید.
سلام.
نه نیازی به نصب دات نت نیست.
سلام آقا پیمان واقعاً سپاسگذارم . باورکنید تنبل نیستم ، موضوع اینکه من زیاد با VB کار نکردم ، مخصوصاً با API ها مشکل دارم ولی تازگی ها درگیرش شدم وامیدوارم با کمک دوستان خوبی مثل شما پیشرفت کنم . البته با تمام این حرفها تونستم این دمو رو که یه بازی هست رو بسازم
این تصویرش + لینک دانلود
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام فایلتونو دانلود کردم:46:.
خودتون ساختین؟:18:
ماشاالله.... مااشالله...
آفرین.
چندتا سوال:
با چه زبانی نوشتین؟
چقدر وقتتونو گرفت؟
عمراً صدسال دیگه بتونم همچین چیزی بسازم.
راستی آهنگش خیلی قشنگ بود.
موفق باشی دوست عزیز.
mehdi_yg
30-06-2009, 14:17
سلام دوست من ، خوب معلومه دیگه با VB نوشتم . بخاطر همین گذاشتمش تو این پست . ولی چه فایده بازم مشکلم با رزولیشن حل نشده . با کمک دوستان و پیمان عزیز الان میتونم بخوبی رزولیشن و فرکانس رو تغییر بدم ولی این کدها آیکون های دسک تاپ رو بعد از تغییر بهم میریزن . یه کد پیدا کردم که این مشکلو نداره ولی کد مربوط به فرکانس توش نیست . کسی میتونه کد فرکانس رو بهش اضافه کنه ؟
سلام.
یعنی میخوای بگی این بازی رو ساختی و یه تغییر کوچولو تو کدا نمیتونی بدی؟
موفق و سربلند باشید.
mehdi_yg
30-06-2009, 15:36
سلام.
یعنی میخوای بگی این بازی رو ساختی و یه تغییر کوچولو تو کدا نمیتونی بدی؟
تو پست 14 به آقا پیمان هم توضیح دادم که تو VB تقریباً مبتدی هستم و چیزی که تو این بازی باعث تعجب شما شده بیشتر گرافیکشه . درسته که کدهای زیادی داره ولی اکثرشون از دستورات IF تشکیل شدن که یه چیز ساده و برای همه قابل فهمه . واما کدی که گذاشتید : تغییری که شما دادید همونیه که پیمان گفت یعنی فقط فرکانس رو توی لیبل نشون میده (دیگه تا اون حد هم مبتدی نیستم که نتونم این کپی/ پیست رو انجام بدم) . منظورم این بود که فرکانس ورودی اعمال بشه یعنی یه Text3 به برنامه اضافه بشه که فرکانس درخواستی رو بگیره و اونو اعمال کنه
باز هم ممنونم و براتون آرزوی موفقیت میکنم .
Payman_62
30-06-2009, 21:55
سلام.
این API یه پارامتر از همون تایپ میگیره. میتونی ابتدا با EnumDisplaySettingsA تنظیمات رو بگیری. تغییرات رو بدی و با ChangeDisplaySettingsA اعمال کنی.
mehdi_yg
01-07-2009, 02:31
سلام.
این API یه پارامتر از همون تایپ میگیره. میتونی ابتدا با EnumDisplaySettingsA تنظیمات رو بگیری. تغییرات رو بدی و با ChangeDisplaySettingsA اعمال کنی.
آقا پیمان عصبانی نشی ها ، وقتی از CDS_UPDATEREGISTRY استفاده میکنم ، همون مشکلی که گفتم پیش میاد یعنی آیکون های دسکتاپ بهم میریزه . امیدوارم منظورمو از بهم ریختگی آیکونها فهمیده باشی ولی یه بار دیگه میگم : وقتی شما تعداد زیادی آیکون در صفحه دسکتاپ داشته باشید و اونارو به سلیقه ی خودتون مرتب کرده باشید و رزولیشنتون 768*1024 باشه ، با تغییر اون به 600*800 تمام این آیکونها بهم میریزن (جمع میشن) و وقتی به 768*1024 برمیگردید باید دوباره اونارو مرتب کنید . فقط این کد آخری که گذاشتم این خرابکاری رو نکرد ولی مشکلش اینه که فرکانس رو تغییر نمیده .
ببخشید سرتونو درد آوردم ، ولی فکر میکنم اگر این مشکل هم حل بشه ، این تاپیک یه تاپیک مرجع برای رزولیشن بشه :11:
Payman_62
01-07-2009, 04:48
سلام.
خود منم همین مشکل رو همیشه داشتم. با تغییر رزولیشن حتی از دیسپلی خود ویندوز و برگردوندن به حالت قبل آیکون هام به هم میریزن.
من کارت گرافیکم مشکل داره. فعلا یه کارت گرافیکی قدیمی 1 مگ انداختم رو سیستم ( یادش به خیر مال دوران بچگیمه ). این کارت گرافیک فقط 800*600 نمایش میده. 1024*768 هم به سختی گاهی اوقات میشه ولی کم میاره و رنگ ها به هم میریزن. اینه که نمیتونم کد رو تست کنم.
شما با اون کد که خودت گفتی رزولیشن رو تغییر بده بعد با کد من تنظیمات رو بگیر فرکانس رو عوض کن و تنظیمات جدید رو اعمال کن ببین باز به هم میریزه یا نه.
Payman_62
01-07-2009, 06:09
سلام.
این تغییرات رو در کدت اعمال کن و تست کن.
گفتم من خودم نمیتونم تست کنم.
سلام دوستان.خسته نباشید.
احتماً باید مشکل از کارت گرافیک باشید.
برای من هیچ مشکلی برای آیکن درست نمیکنه.
موفق باشید.
mehdi_yg
01-07-2009, 16:03
سلام.
این تغییرات رو در کدت اعمال کن و تست کن.
گفتم من خودم نمیتونم تست کنم.
وااااااااااااای . . . باورم نمیشه . . . درست شد . خیلی ممنونم پیمان جان انشاالله رزولیشن زندگیت همیشه رو 1440*1920 باشه :31: . اجازه میخوام اگر بازم تو این مبحث به سوالی برخوردم همینجا بپرسم .
ممنونم و براتون آرزوی موفقیت دارم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.