مشاهده نسخه کامل
: فلش Silicon Power 8 GB ویروسی
mansour5550
26-06-2009, 23:23
سلام یه مموری فلش نو دارم که یکی از دوستام که فروشنده قطعات دیجیتال هست بهم داده تا درستش کنم البته اون که دیگه از خیرش گزشته. مشکلش اینه که موقع فورمت ارور Write Protected میده با تک کلیک باز نمیشه چون ویروس Autorun داره و اوتو پلی شده با کاسپرسکای ویروس رو پیدا کردم ولی موقعی که میخوام پاکش کنم باز ارور Write Protected میده ,تو نت خیلی سرچ کردم خیلی از راه حلها و برنامه های پیشنهاد شده از جمله : thumbscrew , USB WriteProtector و چند راه حل رجیستری که یادم نمیاد ولی هیچ کدوم اثری نداشت که نداشت. حالا یکی از دوستان لطف کنه کاملا روشن بگه که اگه مشکلش حل نمیشه با این که جا گیر نیست بندازمش تو سطل آشغال مرسی...:19:
masood2525
27-06-2009, 17:17
اگه autorun رو ميخاي پاك كني نمايش فايلهاي hiden سيستمي رو فعال كن بعد پاكش كن
mansour5550
27-06-2009, 23:24
مرسی دوست گرامی, ولی این ویروسو نه به روش شما و نه با برنامه های مخصوص پاک کردن اوتوران پاک نمیکنه آخه ارور Write Protected میده در حالی که خود فلش هیچ قفل سخت افزاری نداره...
mansour5550
02-07-2009, 02:08
یعنی یه نفر نیست که بفهمه مشکل منو؟
naserima
02-07-2009, 09:47
سلام به همگی،
به داد برسید که منم دقیقا مشکل دوستمون رو دارم جالب اینه که من اینو یک هفته نیست خریدم ، silicon power 8 gb هست
سیستمی که می خواهید باهاش فرمت کنید خودش آلوده نیست؟ فلش رو که می زنید کلید Shift رو نگه دارید تا Autorun اجرا نشه. حالا اقدام به فرمت یا حذف فایل های آلوده کنید. البته اگر سیستم قبلا آلوده نشده.
ممکنه مشکلتون اصلا مربوط به ویروس و حتی نرمافزاری نباشه.
اگر امکانس هست نام فایل مربوط به ویروس که درون Autorun هم ذکر شده رو بنویسید. فایلش رو هم آپلود کنید حرف نداره.
naserima
02-07-2009, 16:40
مرسی از پاسخ شما
سیستم من kaspersky داره و تقریبا هر روز هم بروز می شه ، در ضمن کارهایی رو هم که گفتید انجام دادم ولی متاسفانه نشد اینم نام ویروس
worm.win32.autorun.vye
naserima
02-07-2009, 17:44
کسایی که با silicon power مشکل دارن و می خوان فرمتش کنن برن به این آدرس که در زیر گذاشتم نرم افزار فرمت کردنش هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید
mansour5550
03-07-2009, 00:50
کسایی که با silicon power مشکل دارن و می خوان فرمتش کنن برن به این آدرس که در زیر گذاشتم نرم افزار فرمت کردنش هست:
موفق باشید
مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییی واقعا گل کاشتی خیلی وقته این مموری دهنمو بدجوری سرویس کرده بود روشو کم کردم مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییییی:8:
mansour5550
03-07-2009, 00:51
موفق باشید
مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییی واقعا گل کاشتی خیلی وقته این مموری دهنمو بدجوری سرویس کرده بود روشو کم کردم مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییییی:8:
mansour5550
03-07-2009, 00:52
موفق باشید
مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییی واقعا گل کاشتی خیلی وقته این مموری دهنمو بدجوری سرویس کرده بود روشو کم کردم مرسیییییییییییییییییییییی یییییییییییییی:8::10:
masoudmr
20-08-2009, 12:18
[quote=naserima;3923094]کسایی که با silicon power مشکل دارن و می خوان فرمتش کنن برن به این آدرس که در زیر گذاشتم نرم افزار فرمت کردنش هست:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید[/quote
خیلی باحالی دمت گرم
tekno2006
21-08-2009, 22:37
لطفا برای تراسنت هم معرفی کنید چون هیچ یک از این روش ها جواب نداد
behrang44
26-09-2009, 00:49
سلام
من نتونستم برنامه سیلیکن پاور رو دانلود کنم ، ارور میده ، لطفا کمک کنید
اون جايي كه لينك ميده تا language انتخاب كنم و بعد دانلود كه توي شكل اش نشون داده من هم نتونستم يعني لينك رو باز نكرد ميگه not found لينكش اينه :
asire_eshgh
27-09-2009, 18:15
اون جايي كه لينك ميده تا language انتخاب كنم و بعد دانلود كه توي شكل اش نشون داده من هم نتونستم يعني لينك رو باز نكرد ميگه not found لينكش اينه :
منم همین مشکل رو دارم
شما هم silicon Power داريد؟ هيچ مشكلي نداره؟
فلش اي كه من خريدم اطلاعات رو ذخيره نميكنه يعني وقتي قطع ميكنم و دوباره وصل ميكنم خاليه!!!!
zeus7610
30-09-2009, 11:48
کسی نرم افزار مخصوص king or trancend or general رو نداره. ؟؟ با خود ویندوز چطوری میشه این کارو کرد؟
shokolat.co
01-10-2009, 22:06
سلام
من هم دقيقا مشكل Nap را دارم. سه فلش مموري دارم كه 2 تاي آنها Silicon power و ديگري Transcend است.
اگر روي آنها اطلاعات بريزي و فلش را قطع كني و دوباره آن را وصل كني هيچ اطلاعاتي ديده نمي شود در صورتي كه حجم آنها كاسته شده است!!!!
ضمنا فلش و كامپيوتر عاري از ويروس هستند و تيك نشان دادن فايل هاي Hidden هم را مي زنم يعني فايل ها Hidden نشده اند....
چه بايد كرد؟؟؟؟
نتيجه اخلاقي : فلش تقلبي ه !!!!
amoodeh1
16-10-2009, 21:46
موفق باشید
آقا دمت گرم کلی حال کردم با راهنمائی شما مشکلم حل شد.
متشکر
hnejati65eng
20-11-2009, 21:13
9 ماه پیش خریده بودمش.:41:
6ماه هم هست بیخیالش شده بودم.ممنون واقعا شاهکار کردی:10:
msafary58
28-11-2009, 00:37
نمی تونم هیچ فایلی توش کپی کنم یا پاک کنم یا کل flash رو فرمت کنم هر وقت می خوام این کارا رو بکنم میگه
the disk is write protected
فقط میتونم از اطلاعات داخل flash تو کامپیوترم بریزم.
اسم flash هستش jogr چون روی flash همین نوشته البته تو سیستم دیگه میتونم فقط تو سیستم خودم نمی تونم اونم وقتی بوجود اومد که ویروس اتو ران خودمو با نلد از بین بردم الان ویروس ندارم ولی نمی دونم اثرش کجا بوده
دستت درد نکنه جواب داد :20:
hoseinkhayatpour
01-04-2010, 19:01
,.;,l'
hikjhoiojiklkll
نمیشه که فلشا نمی شناسه این برنامه !!! فلش من نه فرمت میشه نه باز میشه اگه راه حلی هست ممنون میشم بگید!!:41:
shabkard
27-04-2010, 15:01
رفقا خواهشا کدامش ره دا کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) The new SP Widget is free download software featuring seven main functions to maximize your SP USB flash drive's potential by making data storage more intelligent and convenient. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Download the latest Symantec Norton Internet Security 2010, 60 days trial version to protect you from the attack of the internet virus and hacker. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ��SmartKit�� is the software which allows users to set passwords, partition disk, encapsulate data, or create a boot disk quickly and easily. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم مثل دوستمون همین سوال بالا رو دارم میشه جوابمو بدین
:27::41:
arshia890
27-07-2010, 00:05
با عرض سلام خدمت اساتید، من یک فلش سلیکون پاور 8 گیگ دارم ، هیچ مشکلی نداشت ولی حالا با اینکه فرمتش کردم فقط 8 مگ ظرفیت داره، آیا این مشکل قابل حله یا اینکه کاری نمیشه کرد و احتمالاً خرابی غیر قابل تعمیر است؟ در ضمن به محض اینکه به usb وصلش میکنم شناخته میشه ولی ظرفیت 8 مگ شده، لطفاً راهنمایی بفرمایید.
siavoshe
12-08-2010, 18:48
سلام من فلشم ویروس داشته ولی الان دیگه باز نمیشه،ممکنه سوخته باشه؟
dvd رایتر من ،cd رایت نمیکند؟
kaka2012
25-01-2011, 13:00
مشكل فرمت كردن فلش پاور سيليكون من حل نميشه . لطفا ميشه يك نرم افزار رايگان معرفي كنيد.
مشكل فرمت كردن فلش پاور سيليكون من حل نميشه . لطفا ميشه يك نرم افزار رايگان معرفي كنيد.
ببینید کلا فلش های سیلیکون پاور گارانتی لایف تایم داره ! بنابراین میتونید کاملا رایگان و مجانی فلش خراب رو ببرید و عوض کنید یه نو بگیرید . ولی اینجا چند تا نرم افزار هست از روی سایت خود " داده پرداز متین " که نمایندگی رسمی سیلیکون پاور هست برای شما لینک میزارم تا کلا فلش هاتون رو با اون ها تعمیر کنید .
نرم افزار Matin RMA Tools V1.7
این نرم افزار شامل مجموعه نرمافزارهای لازم برای تعمیر، فرمت و رفع ایراد انواع مموری و نیز نرم افزار رفع ایراد فلشهای USB2.0 با برندهای سیلیکون پاور ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و توشیبا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میباشد.
نکته:
راهنمای استفاده از نرم افزار تعمیر فلشهای سیلیکون پاور علاوه بر مجموعه زیر در سایت در قسمت "راهنمای ریکاوری ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" نیز وجود دارد.
حجم فایل : 21.7 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار Matin RMA U3 Tool V1.1
این نرمافزار شامل برنامه رفع ایراد از فلشهای سیلیکون پاور USB3.0 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میباشد، که در حال حاضر برای مدلهای M50 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ،M01 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، B20 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ،B10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])، و M60 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کاربری دارد.
حجم فایل : 9.5 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته مهم: این نرمافزار فقط برای فلشهایی که دارای چیپست Innostor هستند کارایی دارد برای سایر چیپستها از برنامههای دیگر استفاده کنید.
اگه مشکل برطرف شد که هیچ ، در غیر اینصورت فلش رو به شرکت بدبد و یه نو بگیرید ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.