مشاهده نسخه کامل
: دفاع در برابر ویروس های Autorun و امن کردن حافظه های فلش
Saeid1212
26-06-2009, 18:36
سلام:20:
همان طور که می دونید تعداد بسیاری از ویروس ها از طریق حافظه های فلش منتقل میشن. طیف وسیعی از انها با ساخت ویروس در ریشه درایو و دابل کلیک کاربر فعال می شن.
در این تاپیک روشی رو ارائه می دهم که با ایجاد یک فایل Autorun.ini، با حجم صفر داخل ریشه حافظه های فلش و درایو های کامپیوتر، باعث می شه دیگه هیچ وقت ویروس ها و تروجان های Autorun به درایو شما نفوذ نکنه.
خب برای این کار کافی فایل زیر رو دانلود و اجرا کنید:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک سازنده رو لطف میکنید ؟!
این خودش ویروسه؟ تو همه ی درایوهام ایجاد شده چطوری پاکش کنم؟
یه نام خدا
سلام خدمت دوستان
اولا این برنامه جدید نیست و 2 سال پیش mehdi7610 در همون تاپیک معروف معرفی کرد
ثانیا این روش دیگر جواب نمیده چون خیلی از ویروسها مانند smss براحتی از همین اتوران استفاده میکنند و کار خودشان را میکنند
سوما دیگه نسل ویروس اتوران داره تموم میشه و ویروسهای مثل sality وارد بازار میشوند
اونا ویروس نیست بلکه فایلی که این برنامه میسازه تا با ویروسهای اتوران مقابله کنه و اگر براتون مزاحمتی نداره پاکش نکنید
با یه برنامه unlocker میتونید پاکش کن
موفق باشید
بچه هاسلام
من یه فلش مموری دارم که کاررنمیکنه و وقتی میذارم توی usb شروع میکنه به داغ کردن اونقدرداغ میکنه که دست آدم میسوزه
این مشکل دیروز واسه فلشم پیش اومددرصورتی که یه روز قبلش سالم بود مشکل ازکجاست ؟؟؟
saeed774
30-06-2009, 12:02
دوست عزيز
به قول دوست عزيزمون آنتي ، اين برنامه كه مدت ها پيش معرفي شده با ايجاد پوشه هاي همنام و غير پاك شدن مانع از ورود فايل Autorun به سيستم ميشه ولي ديگه در مقابل بعضي ويروسا اثر نداره .
اكثر ويروسا براي اجرا شدن نياز به فايل اتوران دارن و اين كارو هم با كپي كردن فايل در ابتداي هر درايو انجام ميدن تا به محض كليك كردن كاربر فعاليت خودشونو آغاز كنن . كاري كه اين برنامه انجام ميده اينه كه پوشه يا فايلي همنام با اتوران در ابتداي هر درايو ميسازه و ازآنجائيكه اين فايل پاك يا جايگزين نميشه ويروس نميتونه خودشو كپي كنه بنابرين اجرا نميشه . اينم بگم قبل از ويروسي شدن بايد اينكار رو انجام داد يعني موقعي كه ويندوز سالمه .
در ضمن اگر ميخواهين فلشتون هم اين فايل ايجاد بشه قبل از اجراي نرم افزار فلش رو به پي سي وصل كنين .
براي پاك كردن فايل هاي ايجاد شده توسط نرم افزار من كه خودم از سيستم عامل هاي زنده استفاده كردم و اينم بگم ويندوز اكس پي لايوه Hirens نميتونه پاكشون كنه .
picher_s
30-06-2009, 13:07
سلام
برای پاک کردنش
1- Unlocker
2- Del autorun.inf /f
3- rd autorun.in
موفق باشید.
بچه هاسلام
من یه فلش مموری دارم که کاررنمیکنه و وقتی میذارم توی usb شروع میکنه به داغ کردن اونقدرداغ میکنه که دست آدم میسوزه
این مشکل دیروز واسه فلشم پیش اومددرصورتی که یه روز قبلش سالم بود مشکل ازکجاست ؟؟؟
دوست عزیز متاسفانه فلش شما سوخته و قابل تعمیر نیست
فقط اگرگارانتی تعویض داشته باشی می تونی عوض کن
موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.