ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای تنظیم دستی Smart Fan

ardalan_zapata
26-06-2009, 17:36
سلام دوستان
من تو قسمت بایوس مادربرد به یه چیزی برخودم که اونجا میشه اسمارت فن رو به طور دستی تنظیم کرد ولی من هر کاری میکنم نتیجه دلخواهم رو نمگیرم
اول یه قسمت داره که اتوماتیک میاد کالیبره میکنه یعنی سرعت فن رو تا آخر میبره بعد کم کم و مقادیرش رو وارد میکنه
وقتی رو اتوماتیک میزارم و میام تو محیط سیستم عامل و چک میکنم فن همیشه رو 2800 RPM داره میچرخه
من میخام طوری باشه که همیشه رو 800 RPM که کمترین مقدار هست باشه و وقتی دمای CPU رفت مثلا بالای 50 درجه دور فن بیاد رو 2800 که بیشترین هست
این پارامتر ها اونجا بود

PWM Duty Off (C
PWM Duty Start (C
Start PWM Value
Smart Fan Slope

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

همه پارامتر ها از 0-127 قابل تغییر هست
ممنون میشم کمک کنید

nima912
26-06-2009, 18:34
من تو مادربردم این تنظیمات رو انجام دادم نتیجه نزدیک اونی میشه که شما میخوای:
PWM Duty Off روی 35
PWM Duty On روی 45
Start PWM Value روی 0
Smart Fan Slope روی 127

امتحان کن ببین نتیجه میده؟:10:

ardalan_zapata
26-06-2009, 20:20
خیلی ممنون دوست عزیز
با روش آزمون و خطا بالاخره درستش کردم
PWM Duty Off یعنی وقتی دما به فلان درجه رسید دیگه دست نگه دار و فن بیاد رو کمترین دور
PWM Duty On یعنی دما به فلان درجه که رسید فن شروع کنه به چرخیدن با سرعت بیشتر که از Start PWM Value شروع میشه
مثلا اگر Start PWM Value رو بزارید رو 127 وقتی دما به PWM Duty On رسید با آخرین سرعت شروع به گردش میکنه
Smart Fan Slope همونطور که از اسمش پیداست شیب هست یعنی وقتی دما به PWM Duty On رسید با شیبی که اینجا تایید میکنی سرعت رو کم کم میبری بالا
حالا من این این تنظیمات رو انجام داد

PWM Duty Off روی 37
PWM Duty On روی 40
Start PWM Value روی 127
Smart Fan Slope روی 0

حالا تفسیرش میشه این
وقتی دما رسید به 40 درجه با آخرین سرعت فن شروع به کار میکنه و تا وقتی دما به 37 درجه نرسیده همینطوری میچرخه وقتی که به 37 رسید دوباره سرعتش کم میشه و با کمترین سرعت میچرخه

حالا اگر شیب رو میدادم 127 و Start PWM Value میدادم 0 میشد وقتی دما به 40 رسید کم کم شروع کن چرخش رو زیاد کن و وقتی به 37 رسید دیگه ادامه نده