ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل کارت tv یه جوانمرد کمک کنه !

darshahr12
26-06-2009, 15:08
من یه کارت tv خریدم خیلی خوب کار میکرد اما از وقتی ویندوز عوض کردم به هیچ صراطی مستقیم نیست صداش خیلی خرابه . همه درایو ها هرچی تو سی دی خودش داست همه چیزش نصبه درایور و... اما نمیدونم چرا صداش خرابه ؟؟؟؟؟؟

vioman
27-06-2009, 02:17
من یه کارت tv خریدم خیلی خوب کار میکرد اما از وقتی ویندوز عوض کردم به هیچ صراطی مستقیم نیست صداش خیلی خرابه . همه درایو ها هرچی تو سی دی خودش داست همه چیزش نصبه درایور و... اما نمیدونم چرا صداش خرابه ؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز

من هنوز مرد نشدم ، چه برسه به جوانمرد :46: اما شاید بتونم کممتون کنم :20:

لطف کنید مدل کارت تی وی خودتون رو بفرمایید و بفرمایید که صداش خرابه یعنی اینکه با نویز همراهه یا کلا صدا وجود نداره؟

Levian
27-06-2009, 08:44

سلام

كشوري كه براي اسكن انتخاب مي‌كني و عوض كن .... مثلاً اگر ايران هست بطور مثال اسرائيل را انتخاب كن چون فركانس‌هاي كانال‌هاي تلويزيوني اين كشور به ما خيلي نزديك هست.

با تشكر فراوان

darshahr12
28-06-2009, 12:44
من کشور رو عوض کردم درست شد از راهنمایی شما ممنونم

علي طهماسبي
08-07-2009, 13:39
منظورت از خرابه چيه اگه صدا رو قوي ضبط مي كنه كه منجر به صداي خش داره با در قسمت ركورد صدا ولومشو بدين پايينتر موفق باشي

btheme
22-08-2009, 23:13
دوستان درست میگن اگه منظور همراه با نویز هست در قسمت رکوردین مقدار صدا رو پایین تر تنظیم کنید اگر درست نشد کارت صدای شما قسمت لاین این آسیب دیده باید به فکر یک کارت صدا خوب خانگی باشین که قیمتش بین 10 تا هر چقدر دوست داری هست