ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تروجان dumprep 0 -k

xxa
26-06-2009, 12:34
سلام

یه مدت این تروجان روی سیستم منه من ناد32 اخرین اپتودیت ش رو هم دارم هر روز اپ میشه ولی متاسفانه پیدا نکرد dumprep 0 -k را

دوستان توجه کنید این dumprep 0 -k نه dumprep 0 -n البته شاید با هم هیچ فرقی نداشته باشند...

این تروجان باعث ریستارت شدن سیستم میشه...

خب ظاهران با hijack this v1.99.1 میشه پاکش کرد اما تنها کاری کخ میکنه از استارت اپ میارتش بیرون

زمانی این ویروس اجرا میشه که من دارم با وینیپ یا هر پخش کننده دیگه ایی از یه درایو دارم یه اهنگ سلکت میکنم وقتی میخواد بره ترگ بعدی سیستم ریستارت میشه .. فقط مختص اهنگ گوش کردن نیست ...

از msconfig پاک کنیم باز هم میاد سرجای خودش...

از دوستان تقاضا کمک دارم

MnX_2009
26-06-2009, 23:54
دوست عزیز تنها کاری که بهت می گم انجام بده ویندوز را عوض کن و بعد از این کار اصلا روی درایو هات کلیک نکن
MyComputer را باز کن بر روی Folder در قسمت بالا کلیک کن و در سمت چپ بر روی علامت + درایو مورد نظر کلیک کن و سپس وارد یک پوشه انتخابی برو و بر روی Up کلیک کن ( اصلا از Back استفاده نکن دوباره ویندوزت ویروسی می شوند ) و سپس وارد منوی Tools بروید و Folder Option کلیک کنید و در تب دوم تیک Show Hidden File and Folder را بزنید و دو تیک پایینی هم بزنید و سپس ویروس مورد را پاک کنید به همین راحتی

saeed774
27-06-2009, 04:00
سلام

یه مدت این تروجان روی سیستم منه من ناد32 اخرین اپتودیت ش رو هم دارم هر روز اپ میشه ولی متاسفانه پیدا نکرد dumprep 0 -k را

دوستان توجه کنید این dumprep 0 -k نه dumprep 0 -n البته شاید با هم هیچ فرقی نداشته باشند...

این تروجان باعث ریستارت شدن سیستم میشه...

خب ظاهران با hijack this v1.99.1 میشه پاکش کرد اما تنها کاری کخ میکنه از استارت اپ میارتش بیرون

زمانی این ویروس اجرا میشه که من دارم با وینیپ یا هر پخش کننده دیگه ایی از یه درایو دارم یه اهنگ سلکت میکنم وقتی میخواد بره ترگ بعدی سیستم ریستارت میشه .. فقط مختص اهنگ گوش کردن نیست ...

از msconfig پاک کنیم باز هم میاد سرجای خودش...

از دوستان تقاضا کمک دارم

دوست عزیز شما به مسیر زیر برو :

روی my computer راست کلیک کن و properties رو انتخاب کن به تب Advance برو و در قسمت پایین روی توش Error Reporting کلیک کن و گزینه Disable Error Reporting رو بزن و ok کن .

ببین مشکلت حل میشه یا نه ؟

xxa
30-06-2009, 22:00
سلام بر دوستان

متسفانه هیچ کدام یکی از راه حل ها عمل نکرد ( یعنی درست نشد وین هم عوض کردم اما مشکل باز هم در جای خود هست...)

MnX_2009
01-07-2009, 00:19
مگه فایل autorun.inf در درایو هات مگه نیست هر چی سریعتر جواب بده تا برات کامل توضیح بدهم

xxa
05-07-2009, 16:41
لام فایل اتوران نیست ...

ابیته من خودم ویندوز چند بار که عوض کردم مشکل سیستم بر طرف شد

xxa
07-07-2009, 11:45
سلام

ای بابا این dumprep 0 -k دوباره ران شد

لطفا دوستان کمک کنند...

MnX_2009
07-07-2009, 13:57
دوست عزیز از انتی ویروس avast استفاده کن که می تونه قبل از اینکه وارد محیط کاربری شوید سیستم را چک کند

xxa
07-07-2009, 14:11
سلام

عزیزم من از این avast هم استفاده کردم ولی جواب نداده

MnX_2009
07-07-2009, 14:18
ببین از طریق safe mode میشه حل کرد

MaSoUd555
07-07-2009, 14:19
اگه این ویروس مثله ویروس بلستر کار میکنه

هر وقت پیغام داد اینو تو ران بزن shutdown -a

شرمنده اگه اشتباه گفتم چون من ویروس رو ندیدم اما با توجه به این که میگید ریاستارت میشه باید از همون روش استفاده کنه

xxa
07-07-2009, 16:35
سلام به دوستان و تشکر بابت جوای ها

عزیزان من سیف مود و این جور داستان ها رو رفتم ... رستور ، رستور رجیستر ، گود وین بک همه این ها رو تست کردم

و مسعود جان بلاستر میامد 59 ثانیه بهت وقت میداد ( معرفت هم معرفت ویروس های قدیمی )

این یهو یه کار میکنه که سیستم ریستارت میشه ...

saeed774
07-07-2009, 17:06
دوست عزيز به احتمال خيلي زياد شما مشكل سخت افزاري داري و زماني كه سيستم ريست ميشه بطور اتومات يك فايل به اسم Dump در استارآپ قرار ميگيره كه بعد بالا اومدن ويندوز گزارش داده بشه . بعضي از آنتي ها اين فايل رو ويروسي تشخيص ميدن .

xxa
07-07-2009, 17:14
سلام

عزیز دلم سعید جان :

داداش پس خب چرا وقتی ویندوز عوض میکنم تا چند هفته مشکل نداره ؟؟؟..

بعد یهو سرکلش پیدا میشه ... البته خودم احتمال میدم این ویروس از یه سایت بخصوص که برای هک های یک نرم افزار هست به کامپیوتر م منتقل میشن

خب هر ویروسی یک انتی هم داره ...!!!

hadi-3at
07-07-2009, 20:12
سلام
ببینید dumprep تروجان نیست...
شما برید به MyComputer > properties و گزینه های start up آن را طبق تصویر ضمیمه شده ، تغییر دهید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید موفق باشید

xxa
09-07-2009, 02:30
من هم همین احتمال میدم... چرا وسط سکلت کردن اهنگ ها یهو ریستارت میکنه ؟؟؟

فقط بعضی از mp3 ها اینطوری هست مثلا تا میری رو ترگ 3 ریستارت میکنه...

hmdrzy
04-01-2011, 09:20
سلام
ببینید dumprep تروجان نیست...
شما برید به MyComputer > properties و گزینه های start up آن را طبق تصویر ضمیمه شده ، تغییر دهید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید موفق باشید

با سلام و تشكر
من هم فكر ميكنم مطلب شما درسته و اون دوستاني كه در آهنگهاي mp3 يا ويدئوهاي دانلود شده مشكل پيدا ميكنند به علت اشكال در خود اون فايلها هست كه اكثراٌ خراب هستند.

SURIV
04-01-2011, 20:51
حاجی زیر خاکی بالا نیار!!

programmer2fx
20-02-2011, 17:50
دوستان سلام
من امروز روی سیستم یکی از آشنایان اینو دیدم ، البته این از نوع بدش هست. این دقیقا میاد تو Startup و اصلا امان نمیده کاری کنی
اسم فایل Dumprep 0 -k هست که هرچقدر هم از توی استارت آپ و MsConfig پاکش کنی دوباره میاد ، دلیلش هم هست که اینا کرم های
داخلی اند یعنی ، راه فعالسازیشون از طریق باز شدن Explorer.exe خود ویندوز هست. حالا جالبیش اینه که این کرم خودشو بعد از نصب NOD32 و ریستارت بعد از نصب خودشو نشون داد !

حالا روش کار میکنم خبرشو میدم . البته اگه هنوز این مشکل را دارین.

am2
21-02-2011, 13:11
من هم این مشکل رو پیدا کردم
به نظرم این فایل مرتبطه به پروسه ای به نام igfxpd32 که نود اون رو نمیشناسه ویروس ولی با هر پروسه ای اجرا میشه....از توی ریجستری و msconfig هم حذفیدمش من ولی کار نداد بازم ران میشه...کسی روش دیگه ای بلته؟

am2
21-02-2011, 14:12
حل شد..توی ریجستری عبارت
igfxpd32
رو سرچیدم و هرجایی این عبارت بود دوتا کلید ریجستری دیگه بود که با %systemroot% شروع میشد(اسمهاشون عجیب قریب بود الان یادم نیست) اون دوتام حذفیدم و سیستم رو ریست کردم دیگه نیومدن

feripilot
14-03-2011, 21:14
حل شد..توی ریجستری عبارت
igfxpd32
رو سرچیدم و هرجایی این عبارت بود دوتا کلید ریجستری دیگه بود که با %systemroot% شروع میشد(اسمهاشون عجیب قریب بود الان یادم نیست) اون دوتام حذفیدم و سیستم رو ریست کردم دیگه نیومدن
lotfan masire registori ro bede
man hamin moshkel ro daram ama faghat kibord ro az kar mindaze