مشاهده نسخه کامل
: تازه وارد = مبتدی vb = درخواست کمک
ehsan122m
26-06-2009, 11:45
:42:سلام به همه دوستان مبتدی ، پیشرفته و فوق پیشرفته
من در راه برنامه نویسی==> یه مبتدیم ، یه تازه واردم ، یه هارد بی پارتیشنم ، یه ماشین صفر کیلومترم ، خلاصه بگم من یه آشخور برنامه نویسی هستم .
به خطر علاقه ام به ویژوال بیسیک اونو انتخاب کردم ; تا حالا توی این ضمینه نه کتابی خوندم نه کلاسی رفتم نه سی دی آموزشی دیدم همون طوری که گفتم یه آشخورم ،ولی ==> به امید خدا و با کمک شما دوستان امیدوارم تا درجه داری هم برسم .
آماده دریافت هرگونه نظر یا پیشنهاد و دستورالعمل هستم .
({( ''' حالا که صفرم منو بسازین تا یک بشم ''')})
پیشاپیش از دوستان کمال تشکر و قدر دانی را دارم .
roya_borhany
26-06-2009, 15:20
به نظرم بهتره اول آموزش گام به گام ویژوال بیسیک رو که در همین انجمن هست رو بخونی تا با دستورات اولیه vb آشنا بشی
سلام خسته نباشید.
حالا که میخوای از صفر یاد بگیری چرا ویژوال بیسیییک 6؟؟؟؟؟؟؟؟
زبان های خیلی بهتری هستن که با یاد گیری اونا هرگز سراغ وی بی 6 نمیری.
تو همین پی سی سرچ کنی کلی پیدا میکنی.افراد زیادی مثل شما راهنمایی خواستن و به جواب رسیدن.
موفق و سربلند باشید.
البته به نظر من اگه از دلفی شروع کنید بهتر است.
ولی اگر می خواهید با ویژوال بیسیک 6 شروع کنید. اول نرم افزار را تهیه کنید.
من خودم کارم با وی بی را از این مقاله شروع کردم. برای شما مقاله خوبی است:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
MnX_2009
27-06-2009, 23:04
به این وبلاگ مراجعه کن بهت آموزش به همراه سورس کد هست
sltavakoli
27-06-2009, 23:26
چرا vb6 ?البته اگه برای ویروس نویسی میخوای چیز بدی نیست.ولی ....
ولی عشق استو Vb.net
Grace ALL
در این مورد تایپیکهای زیادی هست پس اول سرچ کن
اما قدم اول در Programming الگوریتم هست فقط همین
اگر الگوریتم یاد بگیری میمونه Synax (قواعد) زبانها
یعنی میتونی هر زبانی رو که بخای در کمتر از چند روز یاد بگیری!!! البته اگر الگوریتمتت خوب باشه و experience باشی
پس اهمیت الگوریتم رو فراموش نکن(چون خیلی از کتابها بهش بها نمیدن)
به نظرم برای Start بد نیست با پاسکال شروع کنی هم algorithm یاد میگیری هم چیزهای دیگه
امیدوارم مفید باشه
یا حق
sltavakoli
27-06-2009, 23:53
Grace ALL
اما قدم اول در Programming الگوریتم هست فقط همین
اگر الگوریتم یاد بگیری میمونه Synax (قواعد) زبانها
یعنی میتونی هر زبانی رو که بخای در کمتر از چند روز یاد بگیری!!! البته اگر الگوریتمتت خوب باشه و experience باشی
پس اهمیت الگوریتم رو فراموش نکن(چون خیلی از کتابها بهش بها نمیدن)
به نظرم برای Start بد نیست با پاسکال شروع کنی هم algorithm یاد میگیری هم چیزهای دیگه
امیدوارم مفید باشه
یا حق
دوست عزیز.
اگه منظورت از الگوریتم همون فلوچارت نویسی ک باید بگم اگه وقتی این دوستمون هیچ چیز بلد نیست این
چه معنایی داره که بهش میگی برو الگوریتم یاد بگیر؟اصلا ایشون الان معنای الگوریتم رو میدونه؟
تازه برای الگوریتم نویسی باید Syntax بلد باشی؟باید بلد باشی حلقه چیه و ..... .
مگه میشه یکی بگه اول برو فارسی یاد بگیر بعد حروف الفبا؟:19:
ehsan122m
28-06-2009, 01:35
با سلام خدمت roya borhany
گفتید گام به گام ویزوال بیسیک تو همین انجمن هست .(قبول) ولی تو انجمن تنوع زیاده اگه امکان داره نام مولف یا مترجم رو لطف کنید برام بنویسید.(یا اگه مقدوره آدرس لینک اون کتاب رو مرحمت کنید بگید)
بابت متن زیباتون ممنونم
ehsan122m
28-06-2009, 01:44
با سلام
جواب این که گفتی چرا vb 6 ?
1 - علاقه دارم
2 - به خاطر اینکه درسم بوده و هست
3 - به نظرم شروع از vb بهتره چون تحقیق کردم عده زیادی گفتن شروع از نرم افزاری که مقدمه شو داری بهترینه
4 - به نظر شما vb نه پس چی ؟ ( می خوای نرم افزاری رو بگید که برای منی که اول راهم سخت نباشه هنوز شروع نکرده ولش کنم )
پیشاپیش ممنونم
ehsan122m
28-06-2009, 01:54
از smn soft بابت مقاله ممنونم
ehsan122m
28-06-2009, 02:26
با سلام
از دوستانی که وقت کذاشتن و به بنده کمک کردند ، کمال تشکر را دارم .
1- الگوریتم و فلوچارت رو به حالت ابتدایی یاد دارم مثلا از 100 % مبحث فکر کنم تا حدود 30 % بلد باشم اگر دوستان این ضمینه درصدی از الگوریتم رو اگه برای شروع کم میدانند اطلاعات رو افزایش بدم ؟!!!
2 - در دوران هنرستان ضمینه ای از vb در کتاب های درسی بود . (منظورم سال تحصیلی 82-83) من هم با چندین نفر در این باره صحبت کردم که به اتفاق گفتند چون از قبل یه شناخت اجمالی از vb6 داری پس بهتره از همین شروع کنی بعد با این انجمن آشنا شدم و تصمیم گرفتم به عنوان کوچکترین و مبتدی ترین عضو این انجمن از شما حرفه ای ها در این ضمینه کمک بگیرم.
3-در هنرستان پاسکال هم کار کردم ولی چه کنم که ازش خوشم نمیاد ، شاید به خاطر تحت داس بودنه ولی همین قدر میدانم که نمی خوام دوباره محیطش و ببینم .
4- از دوستانی که وقت گذاشتن و مطلبی هر چند کوتاه به عنوان آموزش برای اینجانب نوشتند کمال قدر دانی را به جا می آورم ، و آرزوی موفقیت بیش از پیش را برایشان خواستارم .
از همتون ممنونم
منتظر آموزش های شما هستم .
من از بقیه دوستان میخوام تا احسان رو گیج نکنن ... بلاخره هر کسی یه برنامه ای دوست داره و این که ما بیایم بهش بگیم بره با یه برنامه نویسی دیگه کار کنه این کار درستی نیست چون شاید تو همین برنامه نویسی که خودش علاقه داره خیلی موفق تر باشه.
به نظر من VisualBasic انتخاب خیلی خوبیه ... اما باید تصمیم بگیری از 0 میخوای نسخه ی 6 رو کار کنی یا نسخه ی .net رو ادامه بدی. اگه نسخه ی 6 رو کار کنی خب خیلی آسونتره و کارهایی که توی دات نت میخوای انجام بدی تو 6 خیلی آسونتر انجام یدی. مثلا با 6 میتونی راحت تر یه برنامه مثل Paint بسازی ولی همون پینت رو با دات نت بخوای بسازی یه کم واست سخت تر میشه ... چون دات نت خیلی اصولی تر و قواعد تره. در این که دات نت قدرتی بیشتر از 6 داره هیچ شکی نیست ولی با 6 هم میشه کارهای دات نت رو انجام داد.
ولی خب یه مشکلی هست اگه با 6 کار کنی ... اگه با این نسخه کار کنی تا همیشه باید با همین نسخه کنار بیای چون VB های جدید که ساخته میشه همگی پایه ی .net هستن و دات نت رو کامل تر میکنن. بنابراین اگه با شش کار کنی شاید خیلی واست سخت باشه که بخوای آپدیت بمونی و بعد از 6 بری سراغ دات نت و ... ادامه بدی.
ولی خب به نظر من 6 رو کار کن ... چون از لحاظ کدنویسی آسونتره و مطمئن باش کارهایی که تو برنامه ت میخوای پیاده سازی کنی خیلی راحت تره.
میتونی بری تو سایت پلانت سورس کد که سورس های باز برنامه هایی که توسط وی بی نوشته شده رو ببینی ... من همین کار رو کردم که علاقه م به وی بی 6 بیشتر شد و فهمیدم چقدر قویه و نیازهای منو بر آورده میکنه. :11:
sltavakoli
28-06-2009, 10:55
من نمیدونم شما رو چه حسابی میگید VB6 .
من هم برای این که اقا احسان گیج نشن فقط بگم یه 2 هفته VB6 کار کن بعد برو VB.net .
البته چون شما گفتی که توی دبیرستان با VB6 کار کردی پس یه شانای مختصر با برنامه نویسی داری.پس کلا میدونی اصلا
برنامه نویسی یعنی چی.
پس با توجه به این که شما میگی از VB6 خوشت میومده حالا میتونی به دریای Vb.net وصل بشی تا بفهمی قدرت یعنی چی.
اخه وقتی microsoft از vb6 پشتابانی نمیکنه حالا ما بریم VB6 یاد بگبریم که چی بشه؟مگه شماها وقت زیاد دارید؟
دوست عزیز فقط همون که من گفتم:
VB.net 2008
خب اگه میخوای واقعا ادامه بدی و تا تهش بری که حتما vb.net کار کن ...
ولی اگه نمیخوای ادامه بدی، مثلا میخوای چند تا برنامه بسازی و ولش کنی VB6 راحت تر و بهتره.
ولی مطمئن باش اگه بخوای ادامه بدی و 6 کار کنی در آینده به مشکل بر میخوری.
اصلا صبر کن 2010 بیاد بعدا اونو یاد بگیر :31:
sltavakoli
29-06-2009, 00:12
بحث سر 2010 یا 2003 نیست.
شما اگه بتونی .Net رو یار بگیری دیگه کاری به C# یا Vb.net یا J# یا 2003 یا 2010 یا 2008 یا دمپایی یا کهنه یه سماور خریداریم
!!!!!!!!!!!!
در کل شما برو Vb.net رو یاد بگید.
ولی اگه عشق ویروس نویسی داری کلا دور Vb رو خط بکش به جاش برو اسمبلی یا C که خیلی هم پیچیده هستند ( مخصوصا
اسمبلی) یاد بگیر.
در کل هدفت از برنامه نویسی چیه؟
دوست عزیز.
اگه منظورت از الگوریتم همون فلوچارت نویسی ک باید بگم اگه وقتی این دوستمون هیچ چیز بلد نیست این
چه معنایی داره که بهش میگی برو الگوریتم یاد بگیر؟اصلا ایشون الان معنای الگوریتم رو میدونه؟
تازه برای الگوریتم نویسی باید Syntax بلد باشی؟باید بلد باشی حلقه چیه و ..... .
مگه میشه یکی بگه اول برو فارسی یاد بگیر بعد حروف الفبا؟:19:
نه منظورم از الگوریتم فلوچارت نبود
میتونم بگم متاسفم
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Peyman2003
29-06-2009, 05:10
اگه اهل كتاب خوندي بگو واست نامشون رو بگم برو بخر از صفر شروع ميكنه ميره تا...! اگرم لينكي داشتم بهت ميدم دانلود كني حالا ويژوال بيسيك مي خوايي يا نه!؟
هر زباني رو دوست داري ادامه بده، خواستي چند زبان رو ياد بگير
Peyman2003
29-06-2009, 05:13
پيشنهادم اينه سرت رو با الگوريتم اينا گرم نكني بري روي برنامه نويسي كار كني بهتره كمي اولش گيج ميشي اما بعدا مي فهمي قضيه چيه
كتاب رايانه كار برنامه نويس زبان ويژوال بيسيك 6 رو گير بيار واسه صفر شروع كردن عاليه
سلام
در تائید نظر زیر ...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و...
و...
(شاید کمک کند !)
=====
شخصاً با هر زبانی موافقم Basic و C و PHP و Delphi و Assembly و Python و... (مهم برنامه نویس بودن است نه زبان برنامه نویسی:10:) ولی به شرطی که نسخه 2008 و 2009 باشد...
عمر ادم ارزش بیشتری از ان دارد که بخواهد ان را برای علوم قدیمی هدر دهد...
همیشه گفتم برای راننده شدن نیازی به یادگیری گاری سواری نیست !:31:
MicrosoftH
02-07-2009, 14:46
خوب دوست عزیز چرا ویژوال بیسیک 6 رو یاد میگیری برو دات نت 2008
ویژوال بیسیک یک زبان ساده است میتونی زود یاد بگیری بشرطی که درک کنی جمله هارو همینجوری نگذری ها
لینک های دانلود کتابهایی واست گذاشتم ببین بدردت میخوره
منبع :forum.---------------
مجموعه ای از کتابهای برنامه نویسی رایج در اینترنت
الفبای VB.net
خوب امید وارم کمک کرده باشه
ehsan122m
03-07-2009, 13:52
از راهنمایی کامل و واضح شما ممنونم .
ehsan122m
03-07-2009, 13:57
از راهنماییت ممنونم .
ehsan122m
03-07-2009, 15:04
بابت آدرس ها ممنونم .
ehsan122m
03-07-2009, 15:06
با سلام
از تمام دوستان که وقت میزارن و کمک می کنن ممنونم .
گفتید : هدف از برنامه نویسی؟ __ گفتم : علاقه
گفتید : چرا vb ؟ __ گفتم : چون پیش زمینه ای ازش داشتم و در مدرسه کمی با اون کار کردم نسبت به بقیه زبان هایی که تو مدسه درس میدن یه vb خیلی علاقه دارم .
الان میخوام براتون بگم :
سال 83 دیپلم فنی _ کامپیوتر گرفتم (اون موقع pascal بیشتر مطرح بود ، vb6 علناً جایی نداشت )
الان بیشتر برنامه هام و کنار زدم دارم واسه کنکور میخونم .
هدف اصلی من از vb6 برای کنکور و انشاءالله دانشگاهه ، ولی گفتم ، من که میخوام به خاطره درسvb یاد بگیرم ،پس وقت بیشتری میزارم و پایه ای و اساسی کار میکنم. باشه، که به خاطر علاقه ای که بهش دارم و وقتی که واسش میزارم به جایی برسم ==> انشاءالله
اگر vb6 برای یاد گرفتن (به سهم بعضی دوستان محترم ) به خاطر قدیمی بودنش ، وقت تلف کردنه میخوام بهشون بگم قصد من از vb6 اینه که گفتم(کنکور، دانشگاه) ولی هدف اصلی من کلاً ==> برنامه نویسیه حالا میخواد vb6 باشه (که آشنایی مختصری دارم)یا vb.net (که به نظر یک کاربر حرفه ای این انجمن vb.net قواعدی تر و اصولی تره) یا میخواد ++C یا #C یا PHP یا PORTON یا ... هدف برنامه نویس شدنه .
از این که کمتر به انجمن میام از شما عذر میخوام واسهء کنکوره
از زحمات انجمنی های دارای لطف و شما کاربران محترم کمال قدردانی را دارم و از خداوند سربلندی همراه با عزت را برای همه شما مسئلت میکنم . (اخرشو فکر کنم تو اخبار شنیدم )
منتظره دستورات و راهنمایی های شما هستم .
MicrosoftH
19-08-2009, 15:36
سلام آقا احسان شما گفتید هدفتون برنامه نویس شدنه چه با VB6 چه با دات نت
خوب عزیز شما راست میگید ولی اشتباه هم دارید خوب اشتباه شما
وقتی یک برنامه رو می نویسید شما باید برنامه تون کمترین حجم و سرعتی برای پردازش زیاد داشته باشه در VB6 شما 5-6 خط می نویسید که نام کاربری ویندوز رو بدست بیاورید در حالی که در دات نت شما میتونید این کار رو با یک نصف خط بکنید واضح تر واست بگم اگر بگن برو تهران اگر از راه شماره 1 بری 1 ساعت میرسی ولی اگر از راه شماره 2 بری 2 ساعته ولی شماره 3 چهار ساعته خودت کدوم رو انتخاب میکنی؟
من بودم همون شماره 1 رو انتخاب میکردم
حالا شما راست گفتید ولی به نظر من هر زبانی بود فقط دات نت باشه ها c++.net و ؟؟؟؟؟ غیره؟
یکی از سران مایکروسافت میگه واقعا متاسفم برای کسانیکه هنوز برنامه هاشون رو به ویژوال استدیو ارتقاع ندادن خوب راست میگه
ramin_king
09-09-2009, 23:07
کسی میتونه کمکم کنه
کسی میتونه اینو بنویسه و کامل کنه برام؟؟
ناقصه error میده
سلام خدمت علماء گران قدر !
من تسلطِ كافى به زبان basic براى برنامه nevisie ميكرو ها دارم ولى الان به يه مشكلى بر خوردم كه نياز به نرم افزار نويسى دارم ، امروز يه خرده "c" خوندم ولى ديدم طول ميكشه اگه بخوام برم دنبالِ "c". حالا ميخواستم راهنمايى كنيد كه با دستوراتِ "vb" بهتر میتونم كنار بيايم ( یعنی بيشتر به ميكرو نزديكِ) يا .نت ؟ در ضمن كتاب هم معرفى كنيد.
با تشکر
rahgozare tanha
12-10-2009, 18:13
سلام آقا احسان هركي يه راهنمايي شما رو كرد منم به نوبه خودم به عنوان يه دانشجوي سال 3 كامپيوتر يه تجربه ايي بدم براي آشناييت يا كلا راه افتادنت همون vb بهترين گزينه ست من خودم بدون كلاس رفتن ياد گرفتم و حتي براي يه سيستم هم براي مكانيزه كردنش تو همين vb برنامه نوشتم با ابزار هاش كم و بيش خودت آشنا مي شي مهم فقط كد نويسيه اونم زياد سخت نيست كه فكر مي كنم با كمكهاي دوستان تا حالا چيزايي ياد گرفتي ( البته اگه مشكلي باشه در خدمتيم) اگه vb رو خوب بلد باشي دات نت هم شبيه همونه به مشكلي بر نمي خوري من الان دارم دات نت كار مي كنم زياد تفاوتي نداره فقط جا براي توسعه داره يعني بيشتر برنامه ها رو مي توني تو دا ت نت بنويسي ان شا الله كه موفق باشي .
برنامه نوسی هفت سطح داره
1- آشنایی با مبانی کامپیوتر و نحوه ذخیره اطلاعات
2- اشنایی با الگوریتم
3- آشنایی با یک زبان برنامه نویسی و فراگیری دستورها و توابع
4- برنامه نویسی ساخت یافته
5- برنامه نویسی شی گرا
6- برنامه نویسی لایه ای
7- تولید محتوا( نحوه ساختن یک برنامه از روی بانک اطلاعاتی)
من خودم تو سطح 5 گیر کردم!!!
به نظر من برو vb.net 2008 رو یاد بگیر محشره کوچکترین مزیتش کامپایلر بسیار قوی و کارآمدشه!!:11:
karbon2010
27-10-2009, 09:20
سلام
به نظر من گفته های تمامی دوستان درست است ولی همانطور که همه می دانند اولین بحث و موضوع همانطور که دوست عزیزمان فرمودند یاد گیری الگوریتم است شما به خودتان نگاه نکنید که ماشاءا... حرفه ای هستید شما باید از دید یک کاربر مبتدی که به قول خودش صفر نگاه بکنید درست است الگوریتم بحث بسیار ساده است ولی یکی از ارکان مهم برنامه نویسی است هیچ برنامه نویسی نمی تواند ادعا کند که بدون یادگیری الگوریتم نویسی برنامه نویس شده است روی همین حساب اول از همه الگوریتم نویسی را یاد بگیر تا به سطح یک برسی بعد از ان یک زبان برنامه نویسی که بهش علاقه داری و می توانی در ان موفق باشی را انتخاب و بعد از ان شروع کن به یادگیری درسهای اولیه و مقدماتی ان زبان یاد بگیر کار بکن و .....
کتاب الگوریتم فلوچارت به نظر من فعلا برای استفاده شما بهترین گزینه باشد که به راحتی شما را در این راستا کمک می کند
karbon2010
27-10-2009, 09:26
سلام
این کتاب الگوریتم فلوچارت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.