مشاهده نسخه کامل
: درخواست كمك پيرامون نرم افزار ميكس 3D-Album PicturePro Platinum
setayesh_mj
26-06-2009, 10:14
سلام به همه شما دوستان
از عزيزاني كه به برنامه 3D-Album PicturePro Platinum آشنايي دارند تقاضا دارم آموزش اين نرم افزار را براي من در اين پست قرار دهند.
اين دومين باريه كه من درمورد اين نرم افزار پست ميزنم. يعني كسي نيست كه با اين نرم افزار يه ذره آشنا باشه؟ من به كمك فوري و اورژانسي شما احتياج دارم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gifپيشاپيش از همكاري و همراهي شما دوستان خوبم تشكر ميكنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gifشاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
setayesh_mj
26-06-2009, 21:56
بابا چيزه سختيه كه نخواستم؟!؟! يعني هيچ كس نيست جوابه منو بده؟
يعني كسي نيست كه حتي يكبار اسم اين نرم افزار به گوشش خورده باشه؟
حداقل براي دلخوشي هم كه شده جواب سلام منو مي داديد. اين كه ديگه توقع زيادي
نيست! هست؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gifشاخه گل رزي که درزمان حيات به کسي مي دهيد ، به مراتب بهتر ازيک دسته گل ارکيده اي است که روي سنگ قبر او مي گذاريد[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
به لینک زیر مراجعه کن.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
masoudtr
27-06-2009, 09:40
اولا که اسم این نرم افزار نه تنها به گوش ما خورده بلکه سالها باهاش کار کردیم و حالا که قدیمی شده گذاشتیم کنار
دوما کار باهاش راحته
سوما داشتم اموزشش را برای شما مینوشتم کافی بود 24 ساعت صبر کنید به محضی که تمام بشه میگذارم برای استفاده
چهارما این طرز حرف زدن درست نیست انگار افراد این سایت به شما بدهکارند
پنجما برای دلخوشی شما سلام
setayesh_mj
27-06-2009, 12:36
جهت اطلاع شما من مدتها قبل پستي پيرامون اين نرم افزار زده بودم اما هيچ جوابي دريافت نكردم
بالاخره هر كس ديگه اي هم جاي من بود از اين همه صبر خسته ميشد. نميشد؟
در ضمن من بلدم با اين نرم افزار كار كنم فقط در قسمت capture كردن مشكل دارم.
راستي مگه من چطوري حرف زدم كه به شما اينقدر برخورده؟
اينكه گفتم كسي نيست كه حتي يكبار اسم اين نرم افزار به گوشش خورده باشه، حرف خيلي بدي بوده ؟
masoudtr
27-06-2009, 13:23
یک بخشی از اموزشش را که گذاشتم اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقیه اش را هم میگذارم تا شب احتمالا
setayesh_mj
28-06-2009, 11:56
دوست عزيز :10:
من در قسمت capture مشكل دارم نميشه اول مشكل منو حل كني بعد آموزشتو بذاري
من تنها مشكلي كه دارم اينه كه در سر برگ capture هر چه روي start كليك ميكنم تا فايل ويدئويي بسازم
نميشه ، اصلا preview هم نميده! ديگه نميدونم بايد چكار كنم :19: Pleace Help Me :19:
سلام.پس ادامه آموزش چي شد؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.