ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مایکل جکسون درگذشت.

صفحه ها : [1] 2

sise
26-06-2009, 03:43
مایکل جکسون ستاره پنجاه ساله موسیقی پاپ در لس آنجلس درگذشت.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پیش تر گزارش شده بود آقای جکسون به علت ایست قلبی در کما فرو رفته است.

روزنامه لس آنجلس تایمز در وب سایت خود گزارش داد هنگام مراجعه ماموران امداد به منزل آقای جکسون، تنفس او متوقف شده بود.

این گزارش می افزاید ماموران به احیای قلبی-تنفسی مایکل جکسون اقدام کردند.

خانواده مایکل جکسون به بیمارستان رفته اند و صدها تن از علاقمندان او در اطراف بیمارستان تجمع کرده اند.

او فعالیت حرفه ای خود در زمینه موسیقی را از دوران کودکی با برادرانش در گروه جکسون فایو شروع کرد.

او در دهه هشتاد میلادی با ترانه های "تریلر" و "بد" به شهرت جهانی رسید.

مایکل جکسون در سال های گذشته به علت جنجال ها و مشکلات مالی منزوی شده بود.

او قرار بود کمتر از یک ماه دیگر پس از دوازده سال تور جهانی خود را در بریتانیا آغاز کند.

boy_kochak
26-06-2009, 04:07
مرگ پایان کبوتر نیست

این بار دیگر شایعه نیست ولی ای کاش بود. حقیقت دارد
او نمرده است. مایکل جکسون اسطوره ای بی بدیل و جاودانه است.
روحش شاد

مایکل جکسون ۲۰۰۹-۱۹۵۸

مایکل جکسون ستاره موسیقی پاپ در سن پنجاه سالگی در لس آنجلس درگذشته است.

مرگ آقای جکسون پس از آن اعلام شد که به علت ایست قلبی به وسیله نیروهای امدادی به بیمارستانی در لس آنجلس منتقل شد.

روزنامه لس آنجلس تایمز در وب سایت خود گزارش داد هنگام مراجعه ماموران امداد به منزل آقای جکسون، تنفس او متوقف شده بود. این گزارش می افزاید ماموران به احیای قلبی-تنفسی مایکل جکسون اقدام کردند.

بعضی از اعضای خانواده مایکل جکسون به بیمارستان رفته اند و صدها تن از علاقمندان او در اطراف بیمارستان تجمع کرده اند.

مایکل جکسون دارای سابقه مشکلات پزشکی بود و مورد مداوا بود.

او قرار بود کمتر از یک ماه دیگر پس از دوازده سال دوری از صحنه های جهانی، تور بین المللی خود را در لندن آغاز کند.

ابر ستاره پاپ

مایکل جکسون فعالیت حرفه ای خود در زمینه موسیقی را از دوران کودکی با برادرانش در گروه جکسون فایو شروع کرد.

او در دهه هشتاد میلادی با ترانه های "تریلر" و "بد" به شهرت جهانی رسید.

به گزارش کتاب رکوردهای گینس، آلبوم تریلر مایکل جکسون که سال 1982 عرضه شد، با شصت و پنج میلیون نسخه فروش، پر فروش ترین آلبوم موسیقی در جهان بوده است.

مایکل جکسون در سال های گذشته به علت جنجال های اخلاقی و مشکلات مالی منزوی شده بود.

او شش سال پیش به اتهام آزار جنسی یک پسر چهارده ساله بازداشت شد ولی دادگاه پس از یک محاکمه جنجالی پنج ماهه او را گناهکار ندانست.

مایکل جکسون سه فرزند به نام های مایکل جوزف، پاریس مایکل کاترین و پرینس مایکل دوم از خود به جا گذاشته است.

-----------------------------------------------------------------------------------------
بیو گرافی مایکل جکسون به زبان فارسی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیوگرافی مایکل جکسون به زبان انگلیسی

وبسایت مایکل جکسون به زبان فارسی

وبسایت مایکل جکسون به زبان انگلیسی

-----------------------------------------------------------------------------------------

نابغه ای به نام مایکل جکسون
بی شک از بهترین و خلاق ترین رقصنده پاپ و خواننده بسیار قهار و مبتکر ، مخترع در شیوه های رقص را میتوان مایکل معرفی کرد .
او در سبک های رقصی که بنا نهاد هزاران مخاطب را در جهان شیفته خود کرد و آلبوم های او که از پرفروش ترین های در دنیا بودند نیز به علت داشتین این توان خارق العاده بود که دارای فروش بالایی شدند .
علاوه بر این او نیز از فکر خلاقی برای اختراع و راهکارهای نو در رقص برخوردار بود که میتوان به بخشی از رقص که همه را شیفته خود میکرد و بسیار حیرت انگیز بود به قسمتی که به صورت مایل و در حالت ایستاده خم میشود را اشاره کرد که بسیار زیبا و حیرت انگیز است .

از شیو ه های دیگر او به قدم زدم در حال رقص او میتوان اشاره کرد که به moon walk like مایکل معرف است.

مسلمان شدن مایکل جکسون

در این اواخر خبری مبنی بر مسلمان شدن مایکل جکسون منتشر شده بود که جای بحث دارد ، شاید مرگ او به مسلمان شدن او ربط داشته باشد [ مانند مرگ ادواردو آنیلی که به خاطر مسلمان شدنش او را کشتند و گفتند که خودکشی کرده ] اما این موضوع در پارهی از ابهام قرار دارد شاید در چندی بعد حقایقی از مرگ او منتشر شود .

[عصر ایران- ادعای مسلمان شدن مایکل جکسون خواننده جنجالی که ابتدا در روزنامه سان انگلیس منتشر شد سر و صدای زیادی در رسانه های غربی به پا کرده است.
به گزارش عصر ایران (asriran.com) روزنامه سان در خبری ادعا کرد: "مایکل جکسون خواننده 50 ساله در خانه دوستش در لس آنجلس به دین اسلام گرویده و نام «میکائیل» را برای خود برگزیده است!"

عصر ایران- ادعای مسلمان شدن مایکل جکسون خواننده جنجالی که ابتدا در روزنامه سان انگلیس منتشر شد سر و صدای زیادی در رسانه های غربی به پا کرده است.
به گزارش عصر ایران (asriran.com) روزنامه سان در خبری ادعا کرد: "مایکل جکسون خواننده 50 ساله در خانه دوستش در لس آنجلس به دین اسلام گرویده و نام «میکائیل» را برای خود برگزیده است!"
این روزنامه افزود: "جکسون در حالی که لباس سنتی اسلامی بر تن کرده بود طی مراسمی در حضور یک روحانی اعتقادش به قرآن و اسلام را اعلام کرد."
این ادعا در حالی عنوان می شود که مایکل قرار است طی روزهای آینده در دادگاه عالی لندن حاضر شود و در برابر شکایت فرزند پادشاه بحرین از خود دفاع کند.
یک منبع به روزنامه سان گفت: "مایکل پس از بحث و گفت گو با تهیه کننده و نویسندگان ترانه آلبوم جدیدش که اتفاقاً هر دو نیز مسلمان شده اند به اسلام گروید. آنها درباره اعتقادات خود و اینکه پس از مسلمان شدن تصور می کنند به انسان های بهتری تبدیل شده اند با مایکل صحبت کردند. جکسون نیز از این ایده استقبال کرد."
وی افزود: "یک روحانی از مسجد دعوت شد و مایکل در حضور وی شهادتین را بیان کرد و متعاقب آن نام خود را به میکائیل تغییر داد."
منبع یاد شده در عین حال گفت که مایکل از قبول نام «مصطفی» امتناع کرد.
در همین حال شنیده می شود «اسلام یوسف»، خواننده 60 ساله بریتانیایی که قبلا «کت استیونز» نامیده می شد و بعداً به اسلام گروید به تجلیل از جکسون پرداخته است.
این در حالی است که شیخ عبدالله بن حمد الخلیفه، فرزند پادشاه بحرین از جکسون شکایت کرده و قرار است وی در دادگاه حاضر شود.
این شیخ عرب مدعی است: پس از محاکمه مایکل به جرم کودک آزاری مبلغ 7 میلیون دلاری به وی کمک کرده و تاکنون این پول عودت نشده است.
به ادعای وی جکسون قول داده بود این پول را بازگرداند ولی این کار تاکنون صورت نگرفته است.
براساس این گزارش مایکل جکسون از زمانی که از اتهامات کودک آزاری در کالیفرنیا تبرئه شد آمریکا را ترک کرده و در بحرین اقامت گزید.
وی چند سال پیش در حالی که لباس سنتی زنان عرب را بر تن داشت (تصویر خبر) هنگام خرید در بحرین مشاهده شد.]

-------------------------------------------------------------------------------------------------------
آخرین گزارشات در مورد مایکل جکسون رو از لینک زیر دنبال کنید

از جامعه بریک دنس ایران و بچه های رقصنده در گذشت این هنرمند جهانی را تسلیت عرض مکنیم .
روحش شاد

sise
26-06-2009, 04:14
[SIZE="4"]]

شاید مرگ او رابطه ای با مسلمان شدن او داشته باشد .

یعنی تا مسلمون شد مرد؟!!

davidjoker
26-06-2009, 05:28
خداوند رحمتش کنه

چقدر ناراحتمان کرد

ehsan-totti
26-06-2009, 09:02
روحش شاد
واقعآ این چند روز یه خبر خوب به ما نرسید
پشت سر هم خبر بد میاد

paranoid_android
26-06-2009, 09:06
فوتش رو به همه دوستداران و طرفدارانش تسلیت عرض میکنم...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدmsnbc.msn.com

CNN هم مرگش رو تایید کرده.

swastika
26-06-2009, 09:26
R.I.P. Michael
May God's Love Be With You

ReZa DN
26-06-2009, 09:41
خدا رحمتش کنه زود مرد

noisymind
26-06-2009, 10:00
:18:

من هنوز باورم نمشه :41:

demehdix
26-06-2009, 10:04
اصلا با عقل جور در نمی یاد که اون مسلمون باشه بعد اینقدر کار بدم بکنه منم یه آهنگ به اصطلاح از مایکل جکسون شنیده بودک که میگفت بسم الله و .... معلوم نیست که چی میگفت
به عقیده من این یه تبلیغ بد علیه دین مقدس اسلامه

king of the kings
26-06-2009, 10:10
حیف شد..
خدا بیامرزدش

CAPCAM
26-06-2009, 10:22
:18::18::18::18::18::37::45::45::37::37:

MohandesMCD
26-06-2009, 10:34
هر از چندگاهی یک نفر رو مسلمون میکنن.یه روز بریتنی.یه روز مایکل. فردا هم اوباما و ملکه الیزابت !
خواننده خوبی بود ولی یه خورده از گندکاریهاش کم میکرد خوب میشد.این آمریکایی ها علاقه دارن تا مشهور میشن خودشون رو نفله کنن همیشه

splinter
26-06-2009, 10:35
واقعا ناراحت شدم.

اصلا با عقل جور در نمی یاد که اون مسلمون باشه بعد اینقدر کار بدم بکنه منم یه آهنگ به اصطلاح از مایکل جکسون شنیده بودک که میگفت بسم الله و .... معلوم نیست که چی میگفت

ببخشيد دوست عزيز! چه كار بدي تا حالا كرده، مگر اينكه به انسانهاي فقير و نيازمند در طول عمر خود بيش از هر كس ديگري كمك كرد؟
لطف كنيد قبل از پست مطلب فكر كنيد. واقعا كه...

روحش شاد باد...

Benygh
26-06-2009, 10:41
مسلمان شدن و جنجال هایی که به پا شد و بعد ها معلوم شد همه تبلیغات یک جانبه ی رسانه ها بوده رو بذارید کنار ...
هنر مند خوبی بود ...
روحش شاد ...

ferdfe
26-06-2009, 10:44
اخر ما كه نفهميديم اين مرد بود زن بود
2 جنسه بود !!!
تغيير جنسيت داد ؟؟؟

يكي بگه چكاره بود !!

amir_rahmani
26-06-2009, 10:52
فقط می توانم در برابر این غم بزرگ کلمه تسلیت را به کار ببرم....تسلیت

splinter
26-06-2009, 10:52
دوستان عزيز!

كافيه يه سرچ تو ويكيپديا بزنيد تا همه اطلاعات راجع به مايكل را بدونيد.

مايكل دوجنسه نبود و فقط يك تبليغات منفي بر ضد او بود.

همچنين مسلمان نشده بود.

رنگ پوست خود را هم تغيير نداده بود بلكه يك بيماري پوستي بوده...

بابا شما چه قدر شايعه بلدين!

Luxe
26-06-2009, 10:53
اخر ما كه نفهميديم اين مرد بود زن بود
2 جنسه بود !!!
تغيير جنسيت داد ؟؟؟

يكي بگه چكاره بود !!

بدل کار بود دوست عزیز.
من نمیدونم چرا یک عده از چیزی که بی خبر بی اطلاع ندارن و هستن.سعی میکنن ذربارش نظر بدن.

BLACK-BLACK
26-06-2009, 10:56

ما کاری با مسلمونیش نداریم ولی مگه شما با چش خودت دیدی که کار بد بکنه؟یا اگه میتونی یه مدرک به ما نشون بده که دال بر کارای بدش باشه.
فرضا مایکل جکسون گناهکار ترین ادم جهان، این ادم نمیتونه سالای اخر عمرش توبه کنه ادم شه؟

ضمنا اون اهنگی که شما ازش شنیدی درباره اسلام و قران خونده بود که از خوبیهاشون میگفت

به نظر من تبلیغ بد برای دین اسلام مسلمونای متحجر وافراطی و ظاهر بین مثل پاکستانیا و افغانیا و خیلی هم از ایرانیهاست.

بدل کار بود دوست عزیز.
من نمیدونم چرا یک عده از چیزی که بی خبر بی اطلاع ندارن و هستن.سعی میکنن ذربارش نظر بدن.

واقعا درست میگید

hellbrain666
26-06-2009, 10:56
:41::41:خیلی ناراحت شدم !!
واقعا حیف شد

s2010
26-06-2009, 10:59
خدارحمتش کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif

sina1100
26-06-2009, 11:06
واییییی... نه :41: نه :41:
من از کوچیکی باهاش زندگی کردم... باورم نمیشه...
خیلی ناراحت کنندس خیلی

alireza fatemi
26-06-2009, 11:13
همه داشتن خودشون رو برای کنسرت لندن آماده می کردن که حتما یکی از بزرگترین کنسرت های قرن می شد
ولی .....

MJHamed
26-06-2009, 11:59
منم از طرف خودم به همه طرفدارهاش تسلیت میگم
شاید باورتون نشه من امروز صبح قبل از اینکه این خبر رو بفهمم داشتم فول آلبومش رو رایت میکردم
واقعاً حیف شد.:37:

symk
26-06-2009, 12:20
اقا تسلیت . به چه جنسی بوده چیکار دارید شما ؟؟؟
این منبع :

p3yman_xl
26-06-2009, 12:25
من هم تازه متوجه شدم.. دیروز فوت کرده.
واقعا خبر ناراحت کننده ایه... به راستی که دنیا مثل او را نخواهد دید.

SAMCRO
26-06-2009, 12:26
من بچه بودم Video Music هاش رو زیاد می دیدم !
تسلیت !

Utorrent
26-06-2009, 12:33
نشد این چند روزه یه خبر خوب بشنویم .همش مرگ و غم...
Rest in Peace Michael

Sha7ab
26-06-2009, 12:53
خبر خیلی بدی بود . واقعا ناراحت شدم .

hessi19
26-06-2009, 12:58
کی؟ کجا؟:18::18:

ADEL_r
26-06-2009, 13:02
مایکل جکسون 50 ساله ،روز پنج شنبه درگذشت.این ضایعه رو به دوستداران ایشان و اهل موسیقی تسلیت میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این پاپ خوان بزرگ و محبوب در سن 50 سالگی در منزل خود و بر اثر بیماری در 25 ژوءن 2009 دیده از جهان فرو بست.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _jackson_cadc105.jpg?x=400&y=239&q=85&sig=U87Yh.uRjdE12fPLMLFQ2Q--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _jackson_nyet151.jpg?x=400&y=271&q=85&sig=38BguJMR.Hx2Aml5w6DO5A--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] el_jackson_nyet715.jpg?x=351&y=345&q=85&sig=bbH99Tf03F0PLzbR4ZwtAg--
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] le_michael_jackson_nyet712.jpg?x=127&y=130&q=85&sig=5KL5f0nBOqabayBApYKJBQ-- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _jackson_nyet733.jpg?x=386&y=345&q=85&sig=HbUCmos838k8HRb07pnunw--
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] le_michael_jackson_nyet716.jpg?x=400&y=306&q=85&sig=XeGFJOqXYp03y3lkmFse8Q--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] el_jackson_nyet708.jpg?x=130&y=91&q=85&sig=IT_lShKkwFpJrnkGoVvu9w-- ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _jackson_nyet723.jpg?x=400&y=262&q=85&sig=pmTBs7ySenSEcTRvp1LQ2g--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _jackson_nyet732.jpg?x=245&y=345&q=85&sig=shbYiznNwOYeQgl3D2MMlg-- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _nyet722.jpg?x=400&y=306&q=85&sig=HDPnf6L13Xw174SYp9Nc1A--

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] le_michael_jackson_nyet712.jpg?x=339&y=345&q=85&sig=H9rlcF9SGbkc938P2YFj9g--
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _jackson_nyet750.jpg?x=228&y=345&q=85&sig=mHAInrB.6L24fJmbQX4F3A--

BLACK-BLACK
26-06-2009, 13:03
کی؟ کجا؟:18::18:

دیروز تو یکی از بیمازستانهای لس انجلس
چند وقت پیشم خونده بودم که بینایسیشو تا حد زیادی از دست داده و قراره جراحی بشه و بعد از اون هم شنیده بودم که سرطانش دوباره وخیم شده.

جالبه که من دیشب یاد مرگ Melanie Thornton خواننده گروه La bouche افتاده بودم خیلی هم ناراحت بودم.

hessi19
26-06-2009, 13:08
چند وقت پیشم خونده بودم که بینایسیشو تا حد زیادی از دست داده و قراره جراحی بشه و بعد از اون هم شنیده بودم که سرطانش دوباره وخیم شده.
خوب پس چه طوری می خواسته تو لندن کنسرت اجرا کنه؟

Sha7ab
26-06-2009, 13:13
برنامه ریزی کنسرت لندن که دیروز پریروز انجام نشده بود . از خیلی وقت پیش برنامه شو ریخته بودن . خیلی جالبه که تو 3 ساعت 1 میلیون بلیط فروخت برای همین کنسرت .
ای لعنت به این شانس ...

p30boy.s
26-06-2009, 13:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خدا بیامرزتش

IceLord
26-06-2009, 13:33
تسلیت میگم...
یه زمانی باهاش می ترکوندیم...

حالا پول های بلیط کنسرتش چی میشه... :دی (شوخی)

danavan
26-06-2009, 13:49
مردم رو در چند دهه شاد کرده
از نوشابه کوکا کولا مشهور تره
شعرهای آهنگ هاش خیلیهاش اجتماعین و تاثیر گذار
ابتذالی هم تو آهنگهاش اون جور که تو کارهای دیگر خواننده هاست وجود نداشته شاید اصلا نبوده
خدا می آمرزتش روحش شاد

ama-amir
26-06-2009, 13:55
من ديشب ساعتاي 1-2 بود اصلا خوابم نميبرد...
اعصابم خورد بود...
فكر كنم بخاطر همين بود:دي
يه زماني عااااااااشقش بودم....
خدا بيامرزدش...
خدايي پشت سرش بد نگيد...
من شنيدم آدم خوبي بود و همه اين چيزايي كه ميگفتن الكيه....

آرش-19
26-06-2009, 13:56
خدا رحمتش کنه و مطمئن باشید میکنه.
چرا اینقدر بسته به دور و ورتون نگاه می کنید؟ چون مسلمان نبود رحمتش نمیکنه؟
چون رنگ پوستش تغییر کرده خدا رحمتش نمی کنه؟ تغییر رنگی که عاملش بیماری بوده !
چون شایعه شده که تغییر جنسیت داده؟ که نداده! اصلا اگه تغییر جنسیت داده چرا 6 سال پیش
متهم به آزار جنسی یک کودک شده؟ که در اون دادگاه بی گناه هم شناخته شد !
چون همیشه دست کمک به فقرا داشته؟ چون همیشه به فکر بهبود وضع اجتماع بوده و بارها و بارها
این موضوع رو در آهنگاش ثابت کرده؟
حرف بعضی ها مثل این میمونه که بگی چون انیشتن هوسران بوده تمام کارای بزرگی که برای علم کرده
که امروز جهان به اینجا رسیده بی اثره و میره جهنم.
به هر حال , مایکل جکسون برای موسیقی پاپ جهان کاری کرده که بعید میدونم کسه دیگه ای بتونه انجام بده,
کل جهان الان از دیدن رقص و آهنگهایی که به نوعی مایکل پایه گزارش بوده لذت میبرن و مطمئن باشید همین ارزشش
خیلی بیشتر از کارای خیلی از علمای دور ماست که . . . . . . . .

Sasan Info
26-06-2009, 14:03
من دیشب ساعت 3:30 میخواستم تاپیکش رو تو اخبار خارج از دنیای کامپیوتر بزنم اما اونجا نمیشه تاپیک بزنم !!
به هر حال مهم نیست
خدا رحمتش کنه

ممنون

Consul 141
26-06-2009, 14:18
حیف . . .

sina1100
26-06-2009, 14:19
حرکاتی که اون تو دهه های 70 - 80 انجام میداد فکر نمیکنم الانم کسی بتونه انجام بده! Moonwalk هاش که همیشه معروف بوده فک هر بیننده ای رو به زمین میچسبونه! و حرکت دیگه Anti Gravity ! من هنوزم نمیتونم درک کنم چجوری مایکل اون حرکتو انجام میداد! یادمه یه سریا وقتی این حرکتو میکرد تو کنسرت غش میکردن! با عقل جور در نمیاد برید تو یوتیوب ببینید.
به هر حال اسطوره ی بی بدیلی بود... روحش شاد.

boy_kochak
26-06-2009, 14:38
چه خبر ناگهانی :5:
الان داره تو جهنم کنسرت اجرا میکنه :31:
ولی خیلی رندوم بود ... یه روز شبیه دخترا یه روز پسر یه روز ... آخرش هم که مرد :27:
اگه میشه خدا انشاالله که رحمتش کنه ولی فکر نکنم اینقدر راحت بشه :27:

دوست عزیز .... شما نمی تونید اظهار نظر کن که میره تو جهنم یا نه .... شاید کارایی کرده باشه که پیش خدا ارج و قربش بیشتر از ما باشه ... تنها خداست که میدونه کی میره جهنم کی نمیره ....

corey
26-06-2009, 14:50
خدا رحمتش کنه
تنها لقبی که برازندش هست همون سلطان پاپ بود

momkhbpsp
26-06-2009, 15:02
تسلیت
همش همین
من فکر کنم باشکوه ترین مراسم ترحیم تو جهان واسش گرفته بشه
واقعا هم حقشه

noisymind
26-06-2009, 15:07
فكر كنم اينجا جاي مسخره بازي نباشه.

momkhbpsp
26-06-2009, 15:11
فكر كنم اينجا جاي مسخره بازي نباشه.
100% تایید میشه
یه سری هنوز نمیفهمن چه کسی از دنیای موسیقی حذف شده
تا موقعی که زنده بود هرچی میتونستن پشت سرش میگفتن حالا هم ول نمیکنن
بار دیگه تسلیت میگم

sina1100
26-06-2009, 15:19
ولی اگه کسایی یادشون بیاد در سال 1992 بازی مایکل جکسن برای کنسول بازی ©SEGA بود ... من خودم دو بار تمومش کردم .یکی از جادوهاش همین رقص گروهی بود با آهنگ Anny Are you Okey .

البته درستش Annie Are You Ok هست که اسم خود آهنگ هم Smooth Criminal هست!

دانلود

منم خیلی خاطره دارم با اون بازی... حیف واقعا... تازه پروژه بازی جدیدشو با EA شروع کرده بود! تایید هم کرده بودن سایت های بازی! بازی خیلی خوبی میشد... حیف... :41:

B3HZ@D
26-06-2009, 15:36
من هم دگذشت این خواننده بزرگ و محبوب رو تسلیت میگم
من که خودم خیلی دوستش داشتم و کلی آهنگ و کلیپ ازش جمع کردم
خدا رحمتش کنه خیلی زود رفت ولی طرفدارنش هیچ وقت فراموشش نمی کنن
روحش شاد...

aghamajid1369
26-06-2009, 16:43
من هم تسلیت میگم. من اصلا باورم نمیشد فکر میکردم بابام داره اذیتم میکنه وقتی گفت مرده.
اگه تو bbc ندیده بودم باورم نمیشد. خدا بیامرزتش.

Scary Feelings
26-06-2009, 17:16
پس بگو چرا امروز همه شبکه ها اهنگ های مایکل رو میزاشتند!من نمیدونستم عاشق اون اهنگیش که توی انشرلی با موهای قرمز هست رو میزنه هستم!..تازه میخواستم برم چندتا از اهنگ ها شو درخواست بدم و ببینم البوم بعدیش کی میاد که یهو این تاپیک رو دیدمو و............

HI WAS KING OF POP

3Dmajid
26-06-2009, 17:41
مثیکه این جا حتما باید تسلیت گفت وگرنه خیلی زود پست گزارش میشه و پاک میشه ...
عجب ... خیالی نیست :5:
من هم از طرف خودم به همه ی مایکل جکسون دوستا تسلیت میگم.
پسر عموم که مایکلی میرقصید :31:
الان بهش بگم احتمالا سکته بزنه.

darklord_8
26-06-2009, 17:45
منم خیلی ناراحت شدم . منم باورم نمیشه . جوون بود که؟

sina1100
26-06-2009, 17:47
منم خیلی ناراحت شدم . منم باورم نمیشه . جوون بود که؟
آره بابا فقط 50 سالش بود :41:

jamshidjap
26-06-2009, 18:00
خیلی حالم گرفته شد ... خدا رحمتش کنه

خوبان چقدر زود میرن...

ali_ranger22
26-06-2009, 18:12
جدیدا چه خبر هایی می شنویم
من با مایکل از موزیک ویدئو Ghost اشنا شدم
اندش بود ته رقص بود و یکی از متفاوت ترین موزیک ویدئوها بود
حیف شد

محمد88
26-06-2009, 18:25
بنده خدا...
خیلی ناراحت شدم...خدا رحمتش کنه...یه عجوبه بود...
بچه که بودیم چقد دوسش داشتیم:41::41:

malkemid
26-06-2009, 18:36
اعصابم خورد شد...تکرار نشدنی بود...
آهنگای 20 سال پیشش هم هنوز قدیمی نشده و جذابیت و کشش خودشو داره..

pedramch
26-06-2009, 18:39
پس بگو چرا امروز همه شبکه ها اهنگ های مایکل رو میزاشتند!من نمیدونستم عاشق اون اهنگیش که توی انشرلی با موهای قرمز هست رو میزنه هستم!..تازه میخواستم برم چندتا از اهنگ ها شو درخواست بدم و ببینم البوم بعدیش کی میاد که یهو این تاپیک رو دیدمو و............
البته اون جورج مایکل بود نه مایکل جکسون:27:

---

منم تسلیت میگم...واقعا ناراحت شدم!
حیف....

اماستیاف
26-06-2009, 18:43
روحش شاد و راهش پر رهرو باد !!!

omid81
26-06-2009, 18:59
خب ، من فک نمیکردم به این زودی ها بخواد بره! ینی هیچکس فک نمیکرد ...
همه رو مبهوت کرد .
در هر صورت ... پیام های تسلیت شما ، باعث تسلای خاطر علاقه مندان ان مرحوم است.
منم تسلیتــ :/

BehzadKiNG
26-06-2009, 19:06
کاش این کنسرت هاش رو اجرا کمی کرد بعد می رفت !
حیف ، واسه مهستی اینقدر ناراحت نشدم که واسه مایکل ناراحت شدم . . .
واقعا" حیف ، هیچ کس نمی تونه جانشینی برای مایکل باشه ، همانطور که جانشینی برای الویس پیدا نشد . . .
روحش شاد . . .

masoudtr
26-06-2009, 19:11
خدا رحمتش کنه
تنها لقبی که برازندش هست همون سلطان پاپ بود
سلطان پاپ که میگن شماعی زاده است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حرکاتی که اون تو دهه های 70 - 80 انجام میداد فکر نمیکنم الانم کسی بتونه انجام بده! Moonwalk هاش که همیشه معروف بوده فک هر بیننده ای رو به زمین میچسبونه! و حرکت دیگه Anti Gravity ! من هنوزم نمیتونم درک کنم چجوری مایکل اون حرکتو انجام میداد! یادمه یه سریا وقتی این حرکتو میکرد تو کنسرت غش میکردن! با عقل جور در نمیاد برید تو یوتیوب ببینید.
به هر حال اسطوره ی بی بدیلی بود... روحش شاد.
انتی گراویتی اش کدوم بود همون که به عقب میرفت؟

amin khan
26-06-2009, 19:29
نه بابا..........
اولین پرواز ساعت چنده ؟
من شخصا برم یه فاتحه بگم و بیام..
ولی اگه نمیخندین من تا حالا یه آهنگ درست و حسابی تصویری ندیدم
اگه کسی داره که قشنگ برقصه و اینا بذاره

Kasra 91
26-06-2009, 19:30
منم تسلیت میگم

اولین خواننده ایی بود که دوست داشتمش

اون حرکتی که عقب میرفت Moon Walk بود Anti Gravity فک کنم یا اونی بوود که رو ساق پاش کج میشد یا اونی که 5 6 دور دوره خودش میچرخید

samanajan
26-06-2009, 19:38
منم شخصا تسلیت میگم

sina1100
26-06-2009, 19:38
سلطان پاپ که میگن شماعی زاده است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انتی گراویتی اش کدوم بود همون که به عقب میرفت؟
Moonwalk به همون حرکتش میگن که عقبکی میرفت...
Anti Gravity هم کسری درست گفت...آنتی گراویتی یعنی مقابله با گرانش زمین... همون حرکتش که رو مچ پاش خم میشد اونم بیشتر 45 درجه !!! واقعا حریت انگیز بود... روحش شاد

sina1100
26-06-2009, 19:41
مراسم ختمش کی هست کی براش روضه میخونه کجا دفنش میکنن ؟:31:

دوستان عزیز لطف کنن اینجا رو با تاپیک های اسپم اشتباه نگیرن و دست از مسخره بازی بردارن... خطاب به همه ی اونایی که میان اینجا تیکه میپرونن میگم... خواهشا با احساسات یه سری هوادار بازی نکنید... این کارا زشته درست نیست!

Creeping Death
26-06-2009, 19:49
از صبح تا حالا که خبرو فهمیدم قهوه ای شدم ...
واقعا افسوس می خورم . شخصی که انقدر به مردم خدمت کرد اینهمه کار خیر انجام داد چندین نسل با آهنگ هاش بزرگ شدن و زندگی کردن به این زودی از دنیا رفت...
بیچاره انقدر زحمت کشید به جای دستت درد نکنه چقدر تهمت شنید.

هرچند خییییییییلی دیره ولی حقشه یه بزرگداشت براش بگیرن . مثل بزرگدشت فردی مرکوری حتی ا اون هم بزرگتر ...

farshad_4017
26-06-2009, 20:27
خدا رحمتش کنه
واقعاً ناراحت شدم !
بیچاره همش از صلح و دوستی و طبیعت و اینجور چیزا خوند ! باز این همه پش بندش چرت و پرت گفتند !
خیلی ناراحت کننده بود
دوستانی هم که از نظر جنبه بصورت مادرزادی کمبود دارند اینجا چرت و پرت نگن ((لطفاً))
شاید بگین تعصب نگه داشتن یه کار خنده داره ! ولی برای من که از بچگیم آهنگاش رو گوش می دادم تا الان ، مرگش ناراحت کنندست...................................... .................................................. .................................................. .................................................. .......

Sorosh MAX
26-06-2009, 20:32
من هم واقعآ متاثر شدم :دی

غم آخرتون باشه ...

swastika
26-06-2009, 20:33
خواننده خوبی بود ولی ادم خوبی نبود . اون دنیا تمام گناهاش تبدیل به چوب میشه و میره ...

شما رو شخصا قرباني كرده بود؟
شما اصن كي هستي كه بخواي بگي چه كاري گناهه چه كاري نيست يا اون دنيا چه بلايي سركي مي خوان بيارن؟

brad pitt
26-06-2009, 20:45
انا لله و انا الیه راجعون

بهرام که گور میگرفتی همه عمر ..... دیدی که چگونه بهرام گرفت .

sina1100
26-06-2009, 20:47
انا لله و انا الیه راجعون

بهرام که گور میگرفتی همه عمر ..... دیدی که چگونه بهرام گرفت .
بهرام با مایکل فرق میکرد!... بهرام عشق گور خر بود و همشم شکنجه میداد!
مایکل اسطوره بود آدم خوبی بود کار خوب میکرد خیرخواه بود، همچین تشبیهی درست نیست.

nokia_6253
26-06-2009, 20:55
بزرگترین و محبوبترین خواننده تاریخ به تاریخ پیوست.خدا رحمتش کنه.

shahab_f
26-06-2009, 21:09
خدا بیامرزدش
تاپیک مخصوص نداره ؟ اگه یکی یه تاپیک براش بزنه و آهنگ های قدیمی اش رو توش بذازه خاطرات رو تازه کنیم.

demehdix
26-06-2009, 21:24
واقعا ناراحت شدم.

ببخشيد دوست عزيز! چه كار بدي تا حالا كرده، مگر اينكه به انسانهاي فقير و نيازمند در طول عمر خود بيش از هر كس ديگري كمك كرد؟
لطف كنيد قبل از پست مطلب فكر كنيد. واقعا كه...

روحش شاد باد...
دوست عزیز شما میدونیدچرا در اواخر عمر رفته زندان و محکوم شده ؟ من نمی دونم که شما در مورد زندگیش چیزی میدونی یا نه اما من تو یه برنامه دیدم که یکم دیگه اصلا آجرای خونشم طلا کنه آدم تجمل گرایی بود البته مایکل جکسون واقعا یه ستاره بود اما خوب باید آدم نسبت به چنین افرادی اطلاع داشته باشه من نمی گم که همه چیزو از جکسون میدونم اما خوب با مطالعه ای که نسبت بهش داشتم نظرمو دادم دوست گرامی

mohammad.moein
26-06-2009, 21:31
خدا رحمتمش كنه...:41:
آدم خوبي بود...
دوستاني كه مي گن آدم خوبي نبود بدونن كه مايكل چند سال پش مسلمون شد و اسمشو تبديل كرد به ميكاييل و كلا توبه كرد:20:

حالا يه چيز خنده دار...
دوست من ديروز 350 پوند داد بليط صف اول كنسرتشو گرفته بود...امروز بهش تا جون داشتيم خنديديم:27:

دوستان براي شادي روحش يه فاتحه بخونن لطفا

Jocker
26-06-2009, 21:40
من که از آهنگ‌هاش خوشم می‌آمد...

برای اجراهای تصویری هم خیلی خرج می‌کرد... و تبلیغات خوبی داشت...

خدایش بیامـر....

anti_girl
26-06-2009, 21:47
واقعا از شنيدن اين موضوع ناراحت شديم...
خدا بيامورزش..!!
اتفاقا امروز tv persia داشت خلاصه اي از زندگيش رو ميگفت ....واقعا حيف اينجور انسانهايي كه از دنيا ميرن...!

BLACK-BLACK
26-06-2009, 21:48
دوست عزیز شما میدونیدچرا در اواخر عمر رفته زندان و محکوم شده ؟ من نمی دونم که شما در مورد زندگیش چیزی میدونی یا نه اما من تو یه برنامه دیدم که یکم دیگه اصلا آجرای خونشم طلا کنه آدم تجمل گرایی بود البته مایکل جکسون واقعا یه ستاره بود اما خوب باید آدم نسبت به چنین افرادی اطلاع داشته باشه من نمی گم که همه چیزو از جکسون میدونم اما خوب با مطالعه ای که نسبت بهش داشتم نظرمو دادم دوست گرامی

اقا مایکل یه ادم تجمل گرا جا نون پنیر خاویار میخورد، اولا که حرف زدن پشت مرده کار خوبی نیست دوم اینکه مگه حتی 1 دلاز از پولای شما رفته تو جیب مایکل؟خواننده خوبی بود ملت دوست داشتن میرفتن با کمال میل پول میدادن البوماشو میخریدن

خواننده خوبی بود ولی ادم خوبی نبود . اون دنیا تمام گناهاش تبدیل به چوب میشه و میره ...

اینطور که بوش میاد شما هم قراره با ایشون محشور بشی.
ایشون حتی اگه اینهمه هم کار بد کرده باشه (که اساسا رد میکنم) حداقل از مرگش یه عده ناراحت شدن .بعضی ها چی؟

روحش شاد یادش گرامی

مراسم ختمش کی هست کی براش روضه میخونه کجا دفنش میکنن ؟

شما فعلا برو بازیتو کن

خدا رحمتمش كنه...
آدم خوبي بود...
دوستاني كه مي گن آدم خوبي نبود بدونن كه مايكل چند سال پش مسلمون شد و اسمشو تبديل كرد به ميكاييل و كلا توبه كرد

حالا يه چيز خنده دار...
دوست من ديروز 350 پوند داد بليط صف اول كنسرتشو گرفته بود...امروز بهش تا جون داشتيم خنديديم

حالا اگرم مسلمون شده لطفا صداشو درنیارید یه عده ادم بی جنبه میان اینجا مسخره بازی در میارن

خدا رحمتش کنه
واقعاً ناراحت شدم !
بیچاره همش از صلح و دوستی و طبیعت و اینجور چیزا خوند ! باز این همه پش بندش چرت و پرت گفتند !
خیلی ناراحت کننده بود
دوستانی هم که از نظر جنبه بصورت مادرزادی کمبود دارند اینجا چرت و پرت نگن ((لطفاً))
شاید بگین تعصب نگه داشتن یه کار خنده داره ! ولی برای من که از بچگیم آهنگاش رو گوش می دادم تا الان ، مرگش ناراحت

راست میگی واقعا اون چیزایی که مایکل براشون خوند هیچ احدی نیگاهشونم نکرد مثل اهنگ black or white ضد نژاد پرستی یا earth song

یه پیشنهاد برای دوستانی که با مایکل مشکل دارن :

بیایم یه تاپیک بزنیم به نام کل کل .24 ساعته فقط کل کل کنیم باهم .ولی اینجا جای چرت و پرت گفتن و باز کردن عقده ها نیست لطف کنید رعایت کنید.

ولی دروغ نگم اینقدر از شنیدن مرگش دپرس شدم عین داداشم دوسش داشتم

fouad-pes
26-06-2009, 22:10
با وجود اینکه من حتی یک آهنگ از ایشون رو نشنیدم، ولی به همه طرفداراش تسلیت میگم...

malkemid
26-06-2009, 22:41
آدم خوبي بود...
دوستاني كه مي گن آدم خوبي نبود بدونن كه مايكل چند سال پش مسلمون شد و اسمشو تبديل كرد به ميكاييل و كلا توبه كرد:20:

حالا يه چيز خنده دار...
دوست من ديروز 350 پوند داد بليط صف اول كنسرتشو گرفته بود...امروز بهش تا جون داشتيم خنديديم:27:

مسلمون شدنش صحت نداره.

بیوگرافی کامل مایکل (تا سال 2002)...به زبون فارسی...(دقت کنید هر دوره خودش شانل چندین صفحه هست)

من که سرم گیج رفت از بس جایزه گرفت و کار پرفروش بیرون داد...750 میلیون کپی قانونی از کاراش فروخته شده!غیرقانونی رو هم اضافه کنین میشه میلیاردی!!

payam
26-06-2009, 22:49
به همه ی دوستدارانش تسلیت میگم ؛ کارش درست بود !

البته من نمیدونک چرا باورم نمیشه مایکل جکسون مرد . . .

امير موسر
26-06-2009, 22:52
اون رقص پارو چجو میزد !!؟

MORINIO
26-06-2009, 23:07
خداییش خیلی ناراحت شدم از این خبر....

خیلی کارش درست بود:40:

روحش شاد

amin khan
26-06-2009, 23:16
دوستان هر کی تصویری داره ازش ممنون میشم بذاره....
همین تکنیکهایی که میگید...

BehzadKiNG
26-06-2009, 23:22
آدم خوبي بود...

حالا يه چيز خنده دار...

بعضی ها بیشتر از 600 پوند دادند که فقط تو کنسرت باشند اون وقت دوست شما 350 تا داده تا ردیف اولی باشه ؟؟؟

thecrow
26-06-2009, 23:42
دوستاني كه مي گن آدم خوبي نبود بدونن كه مايكل چند سال پش مسلمون شد و اسمشو تبديل كرد به

واقعا من هنوز در شوك هستم
خيلي ناراحت شدم
واقعا نه تنها پادشاه پاپ بلكه پادشاه موسيقي بود
خيلي زود مرد كاش اين مشكلات براش پيش نميومد
كاش آدما انقدر در حقش كم لطفي نمي كردن
كلا وقتي يك نفر با سرعت زيادي به شهرت مي رسه بقيه سعي مي كنن خرابش كنن
مايكل هم در طي چند سال شهرتي پيدا كرد كه در تاريخ بي نظير بود و بعيد مي دونم بعد از مايكل هم كسي به شهرت اون برسه
براي همين بدخواهان شروع كردن به داستان درست كردن براي مايكل
شما اگر مايكل رو بشناسيد و آهنگ هاشو گوش بديد و تحقيق كنيد كه توي آهنگاش چي مي گه دقدقه هاش چي بوده و اصلا چه جور آدمي بوده انقدر در حقش كم لطفي نمي كني
يعني چي توبه كرده؟؟؟ مگه چي كار كرده كه توبه كنه؟؟؟ مايكل تو زندگيش كارايي كرده كه هزار تا مسلمون تو زندگيشون انجام نمي دن
اميدوارم روحش شاد باشه
از دت اين آدما راحت شد

saman 99
26-06-2009, 23:47
بنده هم مرگ باور ناگهانی و شوک برانگیز سلطان پاپ رو تسلیت میگم و بابت حرف بعضی کاربران که کارشون تولید اسپم هست متاسفم.اولین آهنگی که از مایکل دیدم و عاشقش شدم اکه اشتباه نکنم smooth criminal بود که تازه خونده بود.چند سال اخیر خبرای خوشی ازش نبود و با شنیدن خبر برگذاری تور جهانی مایکل کلی کیف کردم.باز هم به خودم و طرفدارانش تسلیت میگم.

mohammad.moein
27-06-2009, 00:01
واقعا من هنوز در شوك هستم
خيلي ناراحت شدم
واقعا نه تنها پادشاه پاپ بلكه پادشاه موسيقي بود
خيلي زود مرد كاش اين مشكلات براش پيش نميومد
كاش آدما انقدر در حقش كم لطفي نمي كردن
كلا وقتي يك نفر با سرعت زيادي به شهرت مي رسه بقيه سعي مي كنن خرابش كنن
مايكل هم در طي چند سال شهرتي پيدا كرد كه در تاريخ بي نظير بود و بعيد مي دونم بعد از مايكل هم كسي به شهرت اون برسه
براي همين بدخواهان شروع كردن به داستان درست كردن براي مايكل
شما اگر مايكل رو بشناسيد و آهنگ هاشو گوش بديد و تحقيق كنيد كه توي آهنگاش چي مي گه دقدقه هاش چي بوده و اصلا چه جور آدمي بوده انقدر در حقش كم لطفي نمي كني
يعني چي توبه كرده؟؟؟ مگه چي كار كرده كه توبه كنه؟؟؟ مايكل تو زندگيش كارايي كرده كه هزار تا مسلمون تو زندگيشون انجام نمي دن
اميدوارم روحش شاد باشه
از دت اين آدما راحت شد

من باور كن منظور بدي نداشتم...

اين كه مسلمون شده هم خبر رسميه...لطفا برين گوگل سرچ كنين...

منظور من اون زماني بود كه كار هاي عجيب غريب مي كرد...و اين بلا هايي كه سر خودش اورده...
وگرنه موزيكاش كه فوق العادند...

لطفا اين بحث اينجا تموم شه...

روحش شاد

mohammad.moein
27-06-2009, 00:02
بعضی ها بیشتر از 600 پوند دادند که فقط تو کنسرت باشند اون وقت دوست شما 350 تا داده تا ردیف اولی باشه ؟؟؟

بله....
ولي خنده دار اينه كه پولشو پس نمي دن...
مي ره اونجا براش مراسم بزرگداشت مي گيرن

thecrow
27-06-2009, 00:03

دوست عزيز شما توقع داريد بزرگ ترين خواننده و مشهورترين انسان تاريخ كه تو دور افتاده ترين دهات ايران هم همه مي شناسنش بره تو كلبه زندگي كنه؟؟؟؟
شما كه به قول خودتون اهل مطالعه هستيد يه كم فكر كنيد بعد حرف بزنيد
اون محكوميت هم يه عده سودجو مي خواستم از شهرتش سوئ استفاده كنن كه خدارو شكر نتونستن همونطور كه گفتم براي آدم هاي سوپر استار از اين اتفاق ها زياد ميافته

Scary Feelings
27-06-2009, 00:25
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] el_jackson_world_reax_ank106.jpg?x=400&y=269&q=85&sig=1FqUqel8wtxUv8RCzxVvoA--
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] _jackson_reax_cajh114.jpg:45:

Ehsanpark
27-06-2009, 00:25
مایکل جکسون، سلطان موسیقی پاپ جهان درگذشت ...

Mp3World.iR : به نقل از خبرگذاری های معتبر TMZ و CNN ستاره موسیقی پاپ جهان، مایکل جکسون، امروز صبح و در سن 50 سالگی دچار ایست قلبی شد و در مسیر رساندن به بیمارستان درگذشت ...

مایکل جوزف جکسن (زادهٔ ۲۹ اوت ۱۹۵۸، درگذشته ۲5 ژوئن ۲۰۰۹) سحرگاه 25 ژوئن 2009 در سن پنجاه سالگی در لس آنجلس دارفانی را وداع گفت . پزشکان علت مرگ وی را نارسایی قلبی اعلام کردند. جامعه هنری و موسیقی جهان با شنیدن این خبر در شوک به سر می برند . پس از انتشار این خبر تیتر اصلی تمامی خبرگزاری های جهان مرگ مایکل جکسون شده است و سوی دیگر خوانندگان مطرح جهان پیام های تسلیت خود را برای خانواده و پدر مایکل ارسال می کنند . در این بین "مدونا" ملکه پاپ جهان در مرگ مایکل جکسون گریست و اشاره کرد که اسطوره ای همانند مایکل ندیده و نخواهم دید .
اوج شهرت مایکل جسکون هنگام ارائه آلبوم به اسطورهای Thriller ( دلهره آور ) بود که در سال 1982 به بازار عرضه کرد . این آلبوم تنها در آمریکا 17 میلیون نسخه فروخت و در سطح جهانی چیزی حدود 47 تا 109 میلیون نسخه فروخته شده تخمین زده میشود .

جكسون در كاخ سفيد با رئيس جمهور رونالد ريگان و همسرش

قسمتی از زندگی نامه مایکل جکسون :‌
مایکل جوزف جکسن (زادهٔ ۲۹ اوت ۱۹۵۸، درگذشته ۲۵ ژوئن ۲۰۰۹) موسیقیدان، سرگرمی‌ساز و بازرگان آمریکایی بود. فرزند هفتم خانوادهٔ جکسن، او فعالیت حرفه‌ای خود را در عرصهٔ موسیقی از سن ۱۱ سالگی بعنوان یکی از اعضای گروه جکسن فایو آغاز نمود و در حالی که هنوز عضوی از گروه بود، در سال ۱۹۷۱ کار خود را به عنوان یک تک‌خوان شروع کرد. او را سلطان پاپ می‌نامند، پنج آلبوم از آلبوم‌های استودیویی او جزء پر فروش ترین آلبوم‌های جهان هستند: Off the Wall (جدا از بقیه)، Thriller (دلهره آور)، Bad (بد)، Dangerous (خطرناک)، HIStory (تاریخ).

در اوایل دهه هشتاد میلادی، او به عنوان برترین نماد موسیقی مردمی (پاپ)، و اولین سرگرمی ساز آمریکایی آفریقایی تبار شناخته شد که موج قدرتمند و ساختار شکنی عمیقی را بنیانگذاری نمود، آغاز این موج از شبکهٔ MTV بود. محبوبیت موزیک ویدئوهای او مثل، «Billie Jean» (بیلی جین)، "Beat It" (بزن به چاک) و "Thriller" (دلهره آور)، باعث تحول ساختار موزیک ویدئو به صورت یک فرم هنری و ابزار تبلیغاتی شد، و شبکهٔ تازه تاسیس MTV را به شهرت رساند. در دههٔ نود نیز ویدئوهایی مثل «Black or White» و «Scream»، آثار جکسن را به طور مداوم در لیست برنامه‌های اصلی MTV قرار داد. جکسن با اجراهای روی صحنه و موزیک ویدیوهایش، حرکات تکنیکی پیچیدهٔ رقص مثل روبات و مون واک را به محبوبیت رساند. شیوهٔ منحصر به فرد او در موسیقی و سبک آوازش، تعداد بیشماری از هنرمندان هیپ هاپ، پاپ و آر اند بی معاصر را تحت تاثیر قرار داده‌است.

او توسط بنیاد و تک آهنگ‌های خیریهٔ خود، و پشتیبانی ۳۹ جنبش خیرخواهانه، میلیون‌ها دلار برای اهداف خیریه وقف یا جمع آوری کرده‌است. با این وجود ابعاد دیگر زندگی شخصی او، همچون ظاهردر حال تغییر و رفتارش, سبب ایجاد جنجال‌های غرض ورزانه‌ای شد که به چهرهٔ مردمی او صدمه زد. او در سال ۱۹۹۳ متهم به سوء استفادهٔ جنسی از کودکان شد. اما پلیس تحقیقات جنایی را به دلیل عدم وجود شواهد کافی متوقف نمود و جکسن هرگز دستگیر نشد. پس از آن او دوبار ازدواج کرد، پدر سه فرزند شد و تمام این‌ها جنجال بیشتری ایجاد نمود. از اوایل دهه نود نگرانی‌هایی دربارهٔ وضعیت سلامتی او وجود دارد و از اواخر دهه نود اخبار ضد و نقیضی در بارهٔ وضعیت مالی این خواننده گزارش می‌شود. در سال ۲۰۰۵ جکسن بدلیل اتهامات بیشتری مربوط به سوء استفادهٔ جنسی و چند اتهام دیگر محاکمه و تبرئه شد.

او جزو تعداد معدودی از هنرمندان است که برای بار دوم به تالار مشاهیر راک اند رول راه یافته‌است. از دستاوردهای دیگر او می‌توان به ثبت رکوردهای بیشمار در لیست رکوردهای جهانی گینس، از جمله عنوان "موفق ترین سرگرمی ساز تمام دوران هاً, ۱۳ جایزهٔ گرمی, ۱۳ تک آهنگ شمارهٔ یک سولو__ بیشتر از هر هنرمند مرد دیگری از زمان پایه گذاری جدول صد اثر برترــــ و فروش بیش از ۷۵۰ میلیون واحد در سراسر جهان اشاره کرد. در صنعت موسیقی جایزه‌ای نمانده که جکسن به خانه نبرده باشد. همچنین او یک تاجر بسیار زیرک است, بسیاری او را یک نابغه در تجارت توصیف کرده‌اند و هیچ هنرمندی از نظر وسعت توانایی کنترل امور مالی و تجاری با او قابل مقایسه نیست. تقریبا چهار دهه‌است که کنکاش‌های بسیار موشکافانه در زندگی خصوصی جکسن همراه با دوران فعالیت درخشانش، او را جزئی از فرهنگ مردمی کرده‌است. او به عنوان یکی از مشهورترین مردان جهان شناخته می‌شد.

او در روز ۲5 ژوئن ۲۰۰۹ ، به ایست قلبی دچار شد و به کما فرو رفت . او به سرعت به بیمارستان انتقال یافت اما با وجود تلاش تیم پزشکی برای بازگرداندن تنفس او، درگذشت

padjacent
27-06-2009, 00:42
آدم خوب و بدش و نمیدونم و نظر نمیدم چون اطلاعاتی درموردش ندارم.اما آهنگاش خیلی قشنگ بود و من با رقصش خیلی حال میکردم:31:.ولی دیگه رفت.:44:

SIMON137
27-06-2009, 01:06
خدا رحمتش کنه ، ستاره ای بود که دیگه تکرار نمیشه ، من با آهنگاش بزرگ شدم .

Turok-71
27-06-2009, 01:27
به 3 تا فرزند و خانواده ی مایکل تسلیت میگم.

mohammad.moein
27-06-2009, 01:48
مي گم از بعد مرگ الويس سابقه نداشت مرگ يه خواننده انقدر رو دنيا تاثير داشته باشه...
خداييش خيلي پر طرفدار بود

vioman
27-06-2009, 01:52
یکی دیگه از نوابغ بدون تکرار رخت بر بست.

به دوستارانش تسلیت میگم:sad:

senaps
27-06-2009, 04:32
مسائل اخلاقیش هیچوقت ثابت نشد......

اون تمام عمر(منظور عمرش در دوران معروفیتش!) رو صرف شاد کردن بچه ها کرد.....خیلی های دیگه چیکار کردن؟!! (منظور همون دوستانیه که ادعای اسلامی بودن و نمی دونم اسم های حرفه ای سیصد حرفی دارنه....اونا تا حالا چند تا بچه کوچیک که چیزی حالیشون نیست رو سیر کردن؟!چند تاشونو بردن کنار ساحل مصنوعی بازی کنن؟1چند تاشونو بردن چرخ و فلک گنده سوار کنن؟!چند تا بچه دعاش پشت و پناهشونه؟!اصلا چند تا ادم دعاش پشت اینهاست؟! )

من تسلیت می گم به خودم که یه همچین هنرمندی از دست رفت....واقعا هنرمند به معنای واقعی بود...

من فک می کنم طرف الان بخاطر دعای اون همه بچه که توی شهربازی مدرن داخل خونش بازی کردن اونو تا طبقات حتی بالای بهشت هم برده......منم براش دعا می کنم چون اهنگاش خیلی جالب بود و ما رو سرگرم کرد.....

دیگه کسی از مسائل اخلاقی ایشون شکی نداشت فقط ماها فک کنم داریم این مسئله رو ادامه می دیم.....داداش ایشون بیماری قلبیش از همون روزی که این مسئله رو نمی دونم کدوم رسانه اعلام کرده بود و ایشون بخاطرش به دادگاه احظار؟!شده بود شروع شد.....

alex_pk
27-06-2009, 05:54
تسلیت میگم واقعا وقتی عنوان تاپیک رو دیدم فکر کردم اولش شوخیه!
واقعا مثل مایکل دیگه پیدا نمیشه
من از کوچیکیم آهنگاش رو گوش میدادم
سطان پاپ بود...
بنیان گذار رقص مخصوص به خودش بود و بعد ها خواننده ها و رقاص های دیگه ازش یاد گرفتن.

S A A M
27-06-2009, 06:55
تمامی موزیک ویدئوهای مایکل رو میتونید امروز از شبکه NR1[number one ترکیه که ازدیشب به مناسبت مرگش پشت سر هم پخش میکنه رو ببینید
فرکانس 11096
Vertical
30000

همچنین اخبار لحظه به لحظه و ویدئوهایی از زندگینامه مایکل پخش میکنه

Luxe
27-06-2009, 07:33
مراسم ختم کی برگزار میشه.ممکنه از کانال ماهواره پخش بشه.
الان که تو خبر ها زده بود پلیس دنبال دکتر شخصی شه .میخواد ببینه چه دارویی مصرف کرده.

Adolf_0
27-06-2009, 07:43
مایکل عشق من بود.حیف که زود رفت.

s-a-l-i-m
27-06-2009, 09:21
هر کی که خبر د ار شد حداقل یم صلوات نثار روحش بکونه........صلوات بر مایکل و ال مایکل.........دی

M o h a m m a d
27-06-2009, 09:36
واقعاً نابغه بود ...
و تکرار نشدنی :41::41::41::41:

کسی که مرز ها رو توی موسیقی برداشت ...

سیاهپوست ها رو به تلویزیون ها آورد ... سبک موزیک ویدئو ها رو عوض کرد (از این حالت که خواننده عین بوق وایسه جلو میکروفون قر بده به حالت قیلم تبدیل کرد)...

کارش واقعاً درست بود :20::41::40:

BioHazard
27-06-2009, 09:48
دیروز که زدم BBC ، سایت 1:30 به وقت تهران ، دیدم Breaking News هست و توی LA ، جلوی بیمارستان بودند (سایعت 2:00 PM به وقت LA)
به هر حال ، روحش شاد ، چه خوب ، چه بد.
ولی یک سری عقایدی داشت با عقل جور در نمیامد ، مثلا یادتونه نمیزاشت کسی قیافه دخترهاشو ببینه؟

Wisdom
27-06-2009, 09:51
خیلی قشنگ می رقصید
بیشتر هم میتونست عمر کنه
50 ؟؟؟

eMer@lD
27-06-2009, 09:53

خدا رحمتش کنه

از خیلی از آدمهای روی زمین خیلی خیلی بهتر بوده آدمایی که ادعا دارن..

دل مردم و شاد میکرد و خیریه ها رو پشتیبانی میکرد..
روحش شاد

powerslave
27-06-2009, 11:58
واقعاً الان خیلی دلم میخواد یک عالمه مطلب تایپ کنم اما حالش نیست! دوستانی که منو میشناسن همیشه به من میگن تو دیوانه ای! من یه جورایی "ideallist" هستم. یعنی یا همه چیز یا هیچ چیز. یا بهترین یا هیچ چیز. بازم اونایی که تو این فروم با نوشته های من آشنا هستن میتونن ببینن که بعد از 3 سال یه 100 و خورده ای پست دادم. و فقط بعضی هاشون 5 یا 6 ساعت طول کشیده تا نوشتمشون! اما خیلی وقتهای دیگه حال نداشتم و چند خطی بیش نیستند. به هر حال!

کسایی که مایکل جکسون رو نمیشناسن بهتر به جای خوندن منابع فارسی زبان به صفحۀ مربوطه در Wikipedia یه سری بزنن. هر چند که اگه مثل من باشین که از 9 سالگی تا حالا که 27 سالمه کارهاشو دنبال میکردین ( هر چند نه در این اواخر به همان جدیت) دیگه نیازی به همون سایت ها و ... هم نبود. فقط جهت اطلاع دوستان میگم که هر کسی تو این دنیا آزاده که هر کاری بکنه. خوب و بدش به خودش و نوع تفکرش مربوطه. و دیدیم که بندۀ خدا تغییر هم کرد. بسیاری از ما کارهایی به مراتب بد تر از اون در طول روز انجام میدیم اما به روی خودمون نمیاریم. چون کسی نمیدونه و اونها رو نمیبینه فکر میکنیم که بد نیستن! یا وجود ندارند؟!!! حالا این بنده خدا یه مثلاً همون Bill Clington تو کانون توجهات بودن. آخه یه مقایسه بکنین! تو دنیایی که به طور مستقیم نزدیکی زن و مرد ( که به نظر من اگه یه صورت خصوصی باشه که درستشم همینه، یکی از زیباترین پدیده ها در زندگی بشر هست) به صورت زنده از تلوزیون پخش میشه و حتی بدتر از اون در فستیوال هایی مثل تئاتر اجرا میشه و بد تر از اون همین روال برای انحرافات هم وجود داره، اگه حتی فرض کنیم MJ این کارها رو کرده، خیلی بده؟؟ شاید خیلی از ما اگه افسارممون رو ول کنن به کلی آدم شاخ بزنیم! رنگ آزادی رو دیدین و این طوری زندگی میکنیم؟ یا با این همه محدودیت این طوری هستیم؟ وای به حالی که یک روزی محدودیت ها رو بردارن! حالا هنوز هم فکر میکنین آدم بدی بود؟ تازه توجه کنید که در دادگاهی که برای کودک آزاری در اون شرکت داشت به طور کامل و با توجه به مدارک از تمام 10 مورد اتهام مطرح شده مبرا دونسته شد!!! میدونین یعنی چی؟ یعنی تو جامعه ای که مردم وقتی به خاطر نبودن مدارک کافی از اتهام مبرا میشن ( در حالی که ممکنه گناهکار باشن) و کلی خوشحال میشن اون کاملاً بیکناه شناخته شد! داریم راجع به جامعه ای صحبت میکنیم که رئیس جمهورش رو محکوم کرد و آبروش رو برد!!!!
در مورد مسلمان بودنش! فکر کنم با خوندن بیانیۀ برادرش یعنی جرومین جکسون شکی برای کسی باقی نمونه که این خبر صحت داشته. در آخرین جمله گفته May Allah Bless Him .که البته توی CNN و New York Times این جمله سانسور شد! جالب اینه که تمام ماجرا های اختلافات او با شرکت Sony که %50 حق مالکیت آهنگهای مایکل رو داشت (و این خودش یه قرار داد بزرگ بود یعنی تا بحال در تاریخ موسیقی بی نظیر هست که یک خواننده 50 درصد حق فروش و درآمد آلبومهاش رو برای خودش داشته باشه) و اون دادگاه کذایی همه همزمان با خبر مسلمان شدنش مطرح شد. من واقعاً علاقه ای به خیال بافی و ... ندارم اما این چیزیه که هست. ماجرای دادگاه هم که عبارت بود از مورد کودک آزاری یک نفر در سال 1993 که در اون سال با پرداخت 3 ملیون دلار (اگه اشتباه نکنم) اونها رو از شکایت منصرف کرد تا به شهرتش لطمه نخوره. اونوقت وقتی پولشون تموم شد و شاید برای اینکه وجهش رو خراب کنن بعد از نزدیک 10 سال مجدداً با همین اتهام اومدن جلو و تقاضای 20 میلیون دلار رو کردن. حتی کار به جایی رسید که از اون بچه که حالا جوانیست برای خودش، توصیف آلت مردانگی مایکل جکسون رو خواستن و او هم گفت و پزشگ دادگستری ایالات متحده هم مورد مطالعه قرار داد مایکل رو و اظهار نظر کرد که علی رغم شباهاتی ولی موضوع رد میشه! فقط به تحقیر این کار فکر کنین! تا چه حد باید همکاری کرد؟ ولی وقتی یکی تصمیم بگیره که یه کاری رو انجام بده باید انجام بده. یعنی مرگ یک بار و شیون یک بار!
حالا دیگه زیادی پیشروی فایده ای نداره و بهتره به نیمۀ پر لیوان نگاهی انداخته بشه تا میلیون ها نفری رو که از گرسنگی نجات داده و دلهایی رو که شاد کرده و خاطرات و لحظات فراموش نشدنی که در طول نزدیک به 44 سال برای مردم جهان به ارمغان آورد رو به یاد بیاریم. به یاد بیاریم که ممکنه نگاه جهانیان رو به کودکان تغییر داده باشه! به یاد بیارین که اگه الان یک سیاه پوست میتونه رئیس جمهور ایالات متحده بشه به خاطر اینه که در عصری که سیاه پوستها اجازه نمایان شدن در MTV رو نداشتن، مایکل تمام حصار ها و پرده ها رو شکوند. من واقعاً از شنیدن این خبر ناراحت شدم و اول سر صبح بعد از اینکه غریب به 2 سال بود خواب طبیعی نداشتم و شب ها نمیتونستم بخوابم ، شب قبلش تازه خوابیده بودم اما این خبر خوشحالیم رو از بین برد. هر چند که غمگینم اما جایی برای غصه خوردن نمیبینم. مطمئن هستم که آدم هایی مثل اون هم که در تمام عمر میخواستن مردم رو شاد کنن نمیخوان که ما غصه بخوریم. انسان ها به شدت فازی هستند. یعنی دیجیتال نیستن که یا خوب باشن یا بد. یا خیر یا شر. زندگی یک تابع بینهایت معادله - بینهایت مجهول هست که تا به حال کسی موفق به حل کردنش نشده. بهتره که انرژی مون رو صرف تشدید خوبی های همدیگه بکنیم تا سرکوب اونها.

mah.s
27-06-2009, 12:13
منم ناراحت شدم اهنگاش رو از بچگی دیده بودم واقعا هنرمند بود خیلی قشنگ می رقصید حالا اگه کاری هم کرده که خوب نبوده به ماربطی نداره چرا بعضی دوستان هنرش رو نمی بینند و فقط محکومش می کنند فقط خدا می دونه که هر کسی چی کاره هستش

splinter
27-06-2009, 13:00
واقعاً الان خیلی دلم میخواد یک عالمه مطلب تایپ کنم اما حالش نیست! دوستانی که منو میشناسن همیشه به من میگن تو دیوانه ای! من یه جورایی "ideallist" هستم. یعنی یا همه چیز یا هی...

سلام،

واقعا راست ميگيد. با همه صحبتهاي شما موافقم.
همه ما بايد كمي واقع گرا باشيم تا حقايق را درك كنيم...

namakdoon
27-06-2009, 14:27
All i wanna say is that they don't really care about us...

:18:

ali_ranger22
27-06-2009, 14:45
علت مرگ مايكل جكسون مشخص شد
بر اساس اين گزارش،‌ پليس لس آنجلس از روز گذشته در جست وجوي «كنراد سي. موراي» پزشك شخصي مايكل جكسون است كه لحظه بيهوشي وي در محل بوده، اما از همان زمان ناپديد شده است.
منابع خارجي اعلام كردند احتمال مي‌رود علت مرگ مرموز «مايكل جكسون» خواننده مشهور آمريكايي كه روز پنجشنبه به وقت محلي (ديروز به وقت تهران) درگذشت، تزريق يك ماه مخدر بسيار قوي موسوم به «دمرول» باشد كه مشابه مورفين است.

به نوشته روزنامه «ال موندو» چاپ مادريد، استعمال اين ماده مخدر مي‌تواند موجب حمله قلبي شده باشد كه به جان مايكل جكسون مشهور به «سلطان پاپ» در سن 50 سالگي پايان داد.

بر اساس اين گزارش،‌ پليس لس آنجلس از روز گذشته در جست‌وجوي «كنراد سي. موراي» پزشك شخصي مايكل جكسون است كه لحظه بيهوشي وي در محل بوده، اما از همان زمان ناپديد شده است.

به گزارش ال موندو، دكتر شخصي جكسون كه گمان مي رود تزريق ماده مخدر منجر به مرگ را انجام داده، به تازگي نامه‌اي را براي بيماران خود نوشته بود كه در آن اعلام كرده است براي مدتي نامعلوم آنها را ترك مي‌كند.

مايكل جكسون آفريقايي‌تبار كه روز گذشته پس از بيهوشي در بيمارستان درگذشت، علاوه بر موسيقي، به كار تجارت نيز اشتغال داشت و پرونده اخلاقي وي سرشار از مشكلات و مسائل جنجالي همچون تغيير مكرر جنسيت، تغيير رنگ پوست، اتهام سوء‌استفاده جنسي از كودكان و مسائلي از اين دست بود

این رو من ننوشتم ! منبعش تابناکه ! جمله ی آخر به من ربطی نداره !

Nice Devil
27-06-2009, 14:47
من كه عاشقش بودم و بيشتر آهنگاشو حفظ بودم و همه شونو هم ترجمه كرده بودم و حالا از وقتي كه خبرشو شنيدم شوكه شدم كه چطور سلطان پاپ دنيا مرده . واقعاً كه خيلي ناراحت شدم
Another day is gone ,i'm still alone , how could this be, you not here with me

momkhbpsp
27-06-2009, 15:00
منم یه چند روزی هست به مرگش شک کردم
خیلی مشکوکه
درست چند ماه قبل از شروع کنسرتاش که میتونست رکوردساز باشه و همه رو حیرت زده کنه این اتفاق میفته
دیروز هم cnn مکالمه دکتری که بالای سرش بود با اورژانس پخش کرد و فکر کنم تو اون مکالمه دکتر نامی از بیمار که مایکل جکسون بود نبرد
کلا مرگ افرادی مثل مایکل همیشه مشکوکه مثله الویس که بعضی ها هنوز معتقدن اون نمرده

Ehsanpark
27-06-2009, 15:06
بی خود شایعه سازی نکنید ... هنوز سایت رسمی مایکل هیچ چیزی رو تصویب نکرده و الان خیلی از سایت ها دارن شایعه سازی می کنن ...

مراسم ختم کی برگزار میشه.ممکنه از کانال ماهواره پخش بشه.
الان که تو خبر ها زده بود پلیس دنبال دکتر شخصی شه .میخواد ببینه چه دارویی مصرف کرده.
اگه منتشر بشه توی نت من میذارم واستون.

boy_kochak
27-06-2009, 15:10
واقعاً الان خیلی دلم میخواد یک عالمه مطلب تایپ کنم اما حالش نیست! دوستانی که منو میشناسن همیشه به من میگن تو دیوانه ای! من یه جورایی "ideallist" هستم. یعنی یا همه چیز یا هیچ چیز. یا بهترین یا هیچ چیز. بازم اونایی که تو این فروم با نوشته های من آشنا هستن میتونن ببینن که بعد از 3 سال یه 100 و خورده ای پست دادم. و فقط بعضی هاشون 5 یا 6 ساعت طول کشیده تا نوشتمشون! اما خیلی وقتهای دیگه حال نداشتم و چند خطی بیش نیستند. به هر حال!

کسایی که مایکل جکسون رو نمیشناسن بهتر به جای خوندن منابع فارسی زبان به صفحۀ مربوطه در Wikipedia یه سری بزنن. هر چند که اگه مثل من باشین که از 9 سالگی تا حالا که 27 سالمه کارهاشو دنبال میکردین ( هر چند نه در این اواخر به همان جدیت) دیگه نیازی به همون سایت ها و ... هم نبود. فقط جهت اطلاع دوستان میگم که هر کسی تو این دنیا آزاده که هر کاری بکنه. خوب و بدش به خودش و نوع تفکرش مربوطه. و دیدیم که بندۀ خدا تغییر هم کرد. بسیاری از ما کارهایی به مراتب بد تر از اون در طول روز انجام میدیم اما به روی خودمون نمیاریم. چون کسی نمیدونه و اونها رو نمیبینه فکر میکنیم که بد نیستن! یا وجود ندارند؟!!! حالا این بنده خدا یه مثلاً همون Bill Clington تو کانون توجهات بودن. آخه یه مقایسه بکنین! تو دنیایی که به طور مستقیم نزدیکی زن و مرد ( که به نظر من اگه یه صورت خصوصی باشه که درستشم همینه، یکی از زیباترین پدیده ها در زندگی بشر هست) به صورت زنده از تلوزیون پخش میشه و حتی بدتر از اون در فستیوال هایی مثل تئاتر اجرا میشه و بد تر از اون همین روال برای انحرافات هم وجود داره، اگه حتی فرض کنیم MJ این کارها رو کرده، خیلی بده؟؟ شاید خیلی از ما اگه افسارممون رو ول کنن به کلی آدم شاخ بزنیم! رنگ آزادی رو دیدین و این طوری زندگی میکنیم؟ یا با این همه محدودیت این طوری هستیم؟ وای به حالی که یک روزی محدودیت ها رو بردارن! حالا هنوز هم فکر میکنین آدم بدی بود؟ تازه توجه کنید که در دادگاهی که برای کودک آزاری در اون شرکت داشت به طور کامل و با توجه به مدارک از تمام 10 مورد اتهام مطرح شده مبرا دونسته شد!!! میدونین یعنی چی؟ یعنی تو جامعه ای که مردم وقتی به خاطر نبودن مدارک کافی از اتهام مبرا میشن ( در حالی که ممکنه گناهکار باشن) و کلی خوشحال میشن اون کاملاً بیکناه شناخته شد! داریم راجع به جامعه ای صحبت میکنیم که رئیس جمهورش رو محکوم کرد و آبروش رو برد!!!!
در مورد مسلمان بودنش! فکر کنم با خوندن بیانیۀ برادرش یعنی جرومین جکسون شکی برای کسی باقی نمونه که این خبر صحت داشته. در آخرین جمله گفته May Allah Bless Him .که البته توی CNN و New York Times این جمله سانسور شد! جالب اینه که تمام ماجرا های اختلافات او با شرکت Sony که %50 حق مالکیت آهنگهای مایکل رو داشت (و این خودش یه قرار داد بزرگ بود یعنی تا بحال در تاریخ موسیقی بی نظیر هست که یک خواننده 50 درصد حق فروش و درآمد آلبومهاش رو برای خودش داشته باشه) و اون دادگاه کذایی همه همزمان با خبر مسلمان شدنش مطرح شد. من واقعاً علاقه ای به خیال بافی و ... ندارم اما این چیزیه که هست. ماجرای دادگاه هم که عبارت بود از مورد کودک آزاری یک نفر در سال 1993 که در اون سال با پرداخت 3 ملیون دلار (اگه اشتباه نکنم) اونها رو از شکایت منصرف کرد تا به شهرتش لطمه نخوره. اونوقت وقتی پولشون تموم شد و شاید برای اینکه وجهش رو خراب کنن بعد از نزدیک 10 سال مجدداً با همین اتهام اومدن جلو و تقاضای 20 میلیون دلار رو کردن. حتی کار به جایی رسید که از اون بچه که حالا جوانیست برای خودش، توصیف آلت مردانگی مایکل جکسون رو خواستن و او هم گفت و پزشگ دادگستری ایالات متحده هم مورد مطالعه قرار داد مایکل رو و اظهار نظر کرد که علی رغم شباهاتی ولی موضوع رد میشه! فقط به تحقیر این کار فکر کنین! تا چه حد باید همکاری کرد؟ ولی وقتی یکی تصمیم بگیره که یه کاری رو انجام بده باید انجام بده. یعنی مرگ یک بار و شیون یک بار!
حالا دیگه زیادی پیشروی فایده ای نداره و بهتره به نیمۀ پر لیوان نگاهی انداخته بشه تا میلیون ها نفری رو که از گرسنگی نجات داده و دلهایی رو که شاد کرده و خاطرات و لحظات فراموش نشدنی که در طول نزدیک به 44 سال برای مردم جهان به ارمغان آورد رو به یاد بیاریم. به یاد بیاریم که ممکنه نگاه جهانیان رو به کودکان تغییر داده باشه! به یاد بیارین که اگه الان یک سیاه پوست میتونه رئیس جمهور ایالات متحده بشه به خاطر اینه که در عصری که سیاه پوستها اجازه نمایان شدن در MTV رو نداشتن، مایکل تمام حصار ها و پرده ها رو شکوند. من واقعاً از شنیدن این خبر ناراحت شدم و اول سر صبح بعد از اینکه غریب به 2 سال بود خواب طبیعی نداشتم و شب ها نمیتونستم بخوابم ، شب قبلش تازه خوابیده بودم اما این خبر خوشحالیم رو از بین برد. هر چند که غمگینم اما جایی برای غصه خوردن نمیبینم. مطمئن هستم که آدم هایی مثل اون هم که در تمام عمر میخواستن مردم رو شاد کنن نمیخوان که ما غصه بخوریم. انسان ها به شدت فازی هستند. یعنی دیجیتال نیستن که یا خوب باشن یا بد. یا خیر یا شر. زندگی یک تابع بینهایت معادله - بینهایت مجهول هست که تا به حال کسی موفق به حل کردنش نشده. بهتره که انرژی مون رو صرف تشدید خوبی های همدیگه بکنیم تا سرکوب اونها.

عالی بود ...

مرگ پایان کبوتر نیست

thecrow
27-06-2009, 15:30
پرونده اخلاقي وي سرشار از مشكلات و مسائل جنجالي همچون تغيير مكرر جنسيت، تغيير رنگ پوست، اتهام سوء‌استفاده جنسي از كودكان و مسائلي از اين دست بود

تغيير مكرر جنسيت :39:
دوست عزيز مثل اين مي مونه كه بگي 2+2 مي شه 5
انگار شما اصلا تو اين دنيا زندگي تكرديد و نمي دونيد اصلا جنسيت يعني چي
به نظر شما مي شه يك پسر رو تبديل به دختر كرد بعد دوباره پسرش كرد؟؟؟؟؟ :18:
به نظر شما كسي كه چند تا زن مختلف داشته و بچه هم داره ممكنه تغيير جنسيت داده باشه؟؟؟؟
بابا تو رو خدا يه كم در مورد مطالبي كه پست مي كنيد فكر كنيد

---------------------------------------------------------------------

در ضمن در همون روزي كه مايكل جكسون فوت كرد يكي ديگر از بزرگان دنياي هنر (البته در قسمت سينما) در سن 61 سالگي فوت كرده
خبر مرگ مايكل انقدر بزرگ بود كه اصلا خيلي ها نفهميدن farrah lawcett هم در همون روز درگذشت
farrah يكي از بزرگان سينماي آمريكا بود و مرگش رو به همه ي هنردوستان تسليت مي گم

ali_ranger22
27-06-2009, 16:28
اون خبرو من کپی کردم ... اون آخرش رو خودم هم دیدم اعصابم خرد شد ;)
منبعش تابناک بود

For You Michael Jackson ... Rest In Peace

BLACK-BLACK
27-06-2009, 16:49
تغيير مكرر جنسيت :39:
دوست عزيز مثل اين مي مونه كه بگي 2+2 مي شه 5
انگار شما اصلا تو اين دنيا زندگي تكرديد و نمي دونيد اصلا جنسيت يعني چي
به نظر شما مي شه يك پسر رو تبديل به دختر كرد بعد دوباره پسرش كرد؟؟؟؟؟ :18:
به نظر شما كسي كه چند تا زن مختلف داشته و بچه هم داره ممكنه تغيير جنسيت داده باشه؟؟؟؟
بابا تو رو خدا يه كم در مورد مطالبي كه پست مي كنيد فكر كنيد

---------------------------------------------------------------------

در ضمن در همون روزي كه مايكل جكسون فوت كرد يكي ديگر از بزرگان دنياي هنر (البته در قسمت سينما) در سن 61 سالگي فوت كرده
خبر مرگ مايكل انقدر بزرگ بود كه اصلا خيلي ها نفهميدن farrah lawcett هم در همون روز درگذشت
farrah يكي از بزرگان سينماي آمريكا بود و مرگش رو به همه ي هنردوستان تسليت مي گم

گفن که منبع خبر جای دیگری بوده و از خبر گذاری تابناک نقل قول شده.

دوستان میخواستم بگم که یکی از کاربرا تما ویدیو های مایکل رو با کیفیت بالا تو تاپیک دانلود کلیپ و شو گذاشته هر کسی علا قه مند بود از تو پست زیر دانلودشون کنه

من smooth criminal رو که گرفتم دیگه زدم زیر گریه نتونستم باقیشو بگیرم.

اگه کسی از عمد مایکل روکشته باشه انشا الله خدا لعنتش کنه

maxeemo
27-06-2009, 17:09
سلام...

گذشته از همه ی شایعه ها و اخبار ضد و نقیضی که همیشه دور و بر مایکل جکسون وجود داشته، کیه که اعتراف نکنه که مایکل از افسانه های موسیقی بود...؟

روحش شاد... تسلیت، خصوصا به طرفداراش...

:40::40::40::40::40:

vioman
27-06-2009, 20:17
چرا این آخریا اینطوری شده بود؟
شکلش ، هیکلش ، رنگ پوستش!؟

BLACK-BLACK
27-06-2009, 20:53
چرا این آخریا اینطوری شده بود؟
شکلش ، هیکلش ، رنگ پوستش!؟

اخه سرطانش دوباره رو به وخامت رفت
شکلشم ، شما انتظار داری یه مرد 50 ساله عین 20 سالگیش باشه؟خب معلومه که بی ریخت میشه.البته گذشته از ارایش کدن واین حرفها

ehsan-totti
27-06-2009, 21:44
مراسمش انجام شد ؟
کدوم شبکه ها زنده میزارن ؟(اگه انجام نشده)

ama-amir
27-06-2009, 22:04
كسي فيلم moonwalker يا هر فيلم ديگه اي از مايكل رو داره؟
فيلم moonwalker رو پيدا كردم ولي 10-12 تا لينك رپيد بود...
اگه داريد لطفا بزاريد
ممنون

payam
27-06-2009, 22:09
به مناسبت درگذشت مایکل ؛ yazz این آهنگ رو اختصاصی ترجمه کرده :

Man in the mirror
مردي در آينه

Im gonna make a change, For once in my life
براي يك بار هم كه در زندگيم شده، مي‌خوام تغييري ايجاد كنم
Its gonna feel real good,
واقعاً احساس خوبي به من دست مي‌دهد
Gonna make a difference
تفاوتي ايجاد مي‌كند
Gonna make it right . . .
كار درستي انجام مي‌شود ...

As i, turn up the collar on my Favourite winter coat
وقتي كه، يقة كت زمستاني مورد علاقه‌ام را بالا دادم
This wind is blowin my mind
اين باد در ذهنم وزيدن گرفت
I see the kids in the street,
كودكاني را در خيابان ديدم
With not enough to eat
كه چيز كافي براي خوردن نداشتند
Who am i, to be blind?
من كي هستم كه بخوام كور باشم؟
Pretending not to see Their needs
و وانمود كنم كه احتياج آنها را نمي‌بينم
A summers disregard,
يك حوقوق ناديده گرفته شده
A broken bottle top
يك بطري شكسته شده
And a one mans soul
و روح يك انسان
They follow each other on The wind ya know
آنها به دنبال هم در بادي كه مي‌داني روان بودند
cause they got nowhere to go
چون اونها جايي براي رفتن نداشتند
Thats why I want you to know
و به همين دليل است كه من مي‌خواهم تو بداني

Im starting with the man in the mirror
من با آدمي كه در آينه است شروع مي‌كنم
Im asking him to change his ways
ازش مي‌خوام كه راه و روشش رو عوض كنه
And no message could have Been any clearer
و هيچ پيغامي به اين واضحي نخواهد بود
If you wanna make the world A better place
اگر مي خواهي دنيا را به جايي بهتر تبديل كني
Take a look at yourself, and Then make a change
نگاهي به خودت بنداز، و بعد تغييري ايجاد كن
(na na na, na na na, na na, na nah)

Ive been a victim of a selfish Kind of love
من قرباني يك نوع عشق خودخواهانه بودم
Its time that I realize
الان وقتي است كه من تشخيص بدم
That there are some with no Home, not a nickel to loan
كه كساني هستند كه خانه و سكه‌اي براي قرض كردن ندارند
Could it be really me,
آيا مي‌شود واقعاً اين من باشم
Pretending that they're not alone?
وانمود مي‌كنم آنها تنها نيستند؟

A willow deeply scarred,
بيدي كه عميقاً ترسيده
Somebody's broken heart
قلب شكستة كسي
And a washed-out dream
و رويايي از هم گسيخته
They follow the pattern of The wind, ya see
مي‌بيني كه آنها به دنبال باد روانند
Cause they got no place to be
چون آنها جايي را براي زنده ماندن ندارند
Thats why Im starting with me
به همين خاطر است كه من از خودم شروع كرده‌ام

Im starting with the man in the mirror
من با مردي كه در آينه است شروع مي‌كنم
(ooh!)
Im asking him to change his ways
ازش مي‌خوام كه روشش را عوض كند
(ooh!)
And no message could have Been any clearer
و هيچ پيغامي نمي‌تواند انقدر واضح باشد
If you wanna make the world A better place
اگر مي‌خواهي دنيا را تبديل به مكاني بهتر كني
Take a look at yourself and Then make a change
نگاهي به خودت بيانداز و سپس تغييري ايجاد كن

با تشکر از یاز .

alex_pk
27-06-2009, 23:08
تمامی موزیک ویدئوهای مایکل رو میتونید امروز از شبکه NR1[number one ترکیه که ازدیشب به مناسبت مرگش پشت سر هم پخش میکنه رو ببینید
فرکانس 11096
Vertical
30000

همچنین اخبار لحظه به لحظه و ویدئوهایی از زندگینامه مایکل پخش میکنه

کدوم جهت؟
.......................

momkhbpsp
27-06-2009, 23:26
مراسمش انجام شد ؟
کدوم شبکه ها زنده میزارن ؟(اگه انجام نشده)
فکر نکنم فعلا دفنش کنن
چون هنوز دلیل مرگش رو نمیدونن و پزشکش به نظر میاد که فراریه

علیرضا
27-06-2009, 23:28
به همه ی طرفدارانش تسلیت میگم.
خدا بیامرزتش

omid81
27-06-2009, 23:55
فکر نکنم فعلا دفنش کنن
چون هنوز دلیل مرگش رو نمیدونن و پزشکش به نظر میاد که فراریه
دوستمون درس میگه
توی اخبار میگفت ازمایشات واسه اینکه بفهمن سم در مردن مایکل دخیل بوده یا نه 6-5 هفته طول میکشه.

من که یه جورایی مطمئنم! مرگش طبیعی نبوده ؛ ینی منظورم اینکه دشمن داشته و یکی ...
هی روزگاار

alex_pk
28-06-2009, 03:22
هر کسی که معروف میشه و طرفدار پیدا میکنه مطمئنا تعدادی هم دشمن پیدا میکنه
این سایت مایکل جکسون

تو سایتش یادگاری بنویسید
فقط توی این یروزه 140000 نفر یادگاری نوشتن
تو هر دقیقه بالای 70 نفر یادگاری مینویسن!

H.M.D
28-06-2009, 07:20
مایکل یه اسطوره بود... همیشه هم اسطوره خواهد موند.

Rahe Kavir
28-06-2009, 11:09
مایکل جکسون به علت ایست قلبی در شهر لس آنجلس آمریکا در سن ۵۰ سالگی فوت کرد. او در روز ۲۵ ژوئن ۲۰۰۹ ، به ایست قلبی دچار شد و به کما فرو رفت . او به سرعت به بیمارستان انتقال یافت اما با وجود تلاش تیم پزشکی برای بازگرداندن تنفس او، درگذشت. دلیل قطعی فوت وی موکول به بعد از کالبدشکافی شده و در لحظه نگارش این مطلب هنوز مشخص نیست.
مایکل جوزف جکسن (زادهٔ ۲۹ اوت ۱۹۵۸، درگذشته ۲۵ ژوئن ۲۰۰۹) موسیقیدان، سرگرمی‌ساز و بازرگان آمریکایی بود. فرزند هفتم خانوادهٔ جکسن، او فعالیت حرفه‌ای خود را در عرصهٔ موسیقی از سن ۱۱ سالگی بعنوان یکی از اعضای گروه جکسن فایو آغاز نمود و در حالی که هنوز عضوی از گروه بود، در سال ۱۹۷۱ کار خود را به عنوان یک تک‌خوان شروع کرد. او را سلطان پاپ می‌نامند، پنج آلبوم از آلبوم‌های استودیویی او جزء پر فروش ترین آلبوم‌های جهان هستند: Off the Wall (جدا از بقیه)، Thriller (دلهره آور)، Bad (بد)، Dangerous (خطرناک)، HIStory (تاریخ).
در اوایل دهه هشتاد میلادی، او به عنوان برترین نماد موسیقی مردمی (پاپ)، و اولین سرگرمی ساز آمریکایی آفریقایی تبار شناخته شد که موج قدرتمند و ساختار شکنی عمیقی را بنیانگذاری نمود، آغاز این موج از شبکهٔ MTVبود. محبوبیت موزیک ویدئوهای او مثل، «Billie Jean» (بیلی جین)، “Beat It” (بزن به چاک) و “Thriller” (دلهره آور)، باعث تحول ساختار موزیک ویدئو به صورت یک فرم هنری و ابزار تبلیغاتی شد، و شبکهٔ تازه تاسیس MTV را به شهرت رساند. در دههٔ نود نیز ویدئوهایی مثل «Black or White» و «Scream»، آثار جکسن را به طور مداوم در لیست برنامه‌های اصلی MTV قرار داد. جکسن با اجراهای روی صحنه و موزیک ویدیوهایش، حرکات تکنیکی پیچیدهٔ رقص مثل روبات و مون واک را به محبوبیت رساند. شیوهٔ منحصر به فرد او در موسیقی و سبک آوازش، تعداد بیشماری از هنرمندان هیپ هاپ، پاپ و آر اند بی معاصر را تحت تاثیر قرار داده‌است.

مرگ آقای جکسون پس از آن اعلام شد که به علت ایست قلبی به وسیله نیروهای امدادی به بیمارستانی در لس آنجلس منتقل شد.

مایکل جکسون زندگی حرفه ای خود را از سن یازده سالگی در گروه جکسون فایو و به همراه برادرانش آغاز کرد.

مایکل جکسون در دهه هشتاد با اجرای ترانه هایی مانند تریلر به ستاره موسیقی پاپ جهان تبدیل شد.

با افزایش شهرت مایکل جکسون، شایعات پیرامون او نیز افزایش یافت و گزارش هایی درباره انجام جراحی پلاستیک و تغییر رنگ پوست او منتشر شد.

مایکل جکسون در ماه مه ۱۹۹۴ با لیزا ماری پریسلی، دختر الویس پریسلی ازدواج کرد. این ازدواج نوزده ماه بیشتر دوام نیاورد.

مایکل جکسون در سال ۱۹۹۶ اعلام کرد دبی روو، پزشک متخصص پوستش، از او باردار است. این دو نفر ده روز بعد ازدواج کردند. ازدواج آنها سه سال دوام آورد و دو فرزند حاصل آن بود.

دبی روو پس از جدایی از مایکل جکسون، حضانت فرزندانش را به او سپرد. مایکل جکسون سپس از زنی ناشناخته صاحب فرزند سومی شد. او در سال ۲۰۰۲ هنگامی که به برلین سفر کرده بود، وانمود کرد می خواهد فرزند سومش را از بالکن هتل پرتاب کند که جنجالی رسانه ای را به همراه داشت.

اتهام های آزار و اذیت جنسی کودکان از جنجال های مایکل جکسون در دهه نود بود. او در سال ۱۹۹۴ با خانواده پسر یازده ساله ای که از او شکایت کرده بود، خارج از دادگاه مصالحه کرد. یک سال بعد، دادگاه مایکل جکسون را از اتهام های وارد شده به وسیله خانواده یک پسر دیگر تبرئه کرد.

در چند سال گذشته، نگرانی هایی درباره سلامتی مایکل جکسون وجود داشت. بعضی گزارش ها از ابتلای او به سرطان پوست خبر داده بودند.

مایکل جکسون قرار بود از ماه آینده تور بین المللی خود را پس از دوازده سال در بریتانیا آغاز کند. همه بلیت های این تور پنجاه مرحله ای در عرض چند ساعت در ماه مارس فروخته شدند.

گفته می شود بیشتر از ۷۵۰ میلیون نسخه از آثار مایکل جکسون به فروش رسیده است. او همچنین سیزده جایزه گرمی دریافت کرده است.

آخرین عکس مایکل جکسون در حال انتقال به بیمارستان

123sat2
28-06-2009, 11:16
مرد خوبي بود خدا بيامرزدش

باشتكر از ايطلاع رساني

Rahe Kavir
28-06-2009, 11:31
عجيبه چون من هيچ حسي ندارم بهش ، از فوتش نه ناراحت شدم نه اينكه غصه دار شدم
نميدونم چرا؟

powerslave
28-06-2009, 11:33
من همین الان یه مقاله ای که توش با طراح رقص و کارگردان و یه کمدین و یه مسئول تلوزیون و چند تا از دنسر های این کنسرت آخریش مصاحبه کرده بودن خوندم. همشون میگن کاملاً پر انرژی و خوشحال بوده که دوباره میخواد برنامه اجرا کنه و قرار بود اول همین هفته ( اگه زنده بود میشد مثلاً همین امروز فردا) برن لندن واسه آخرین تمرین با لباس! همشون هم میگن که هیچ نشانه ای از درد و مریضی یا ... ندیدن و اگه هم بوده به اونا چیزی نگفته. اون بابا کارگردانه گفته من با بریتنی و جاستین تیمبرلیک و آشر و .. کار کردم اما اون شب فهمیدم چرا به مایکل میگن King Of Pop و کلاً حیرت زده بودم. اما اون Dancer ها میگن که خیلی به خودش فشار آورده بود و یکم راجع به ضرورت نظم و تمرین مداوم در زندگی یک Dancer صحبت کردن و دختره گفته که تو این چند سال زندگیش درگیر حواشی بوده و اون نظمش از بین رفته بود و....................

thecrow
28-06-2009, 12:30
What have we done to the world

ما با دنيا چي كار كرديم

Look what weve done

نگاه كن چي كار كرديم

What about all the peace

پس تمام صلحي كه

That you pledge your only son

تو به تنها پسرت قول دادي چي شد
...
What about flowering fields

پس زمين هاي پر از گل چي

Is there a time

زماني وجود داره

What about all the dreams

پس تمام آرزوهايي كه

That you said was yours and mine

تو گفتي مال من و توست چي
...
Did you ever stop to notice

تا حالا صبر كردي تا ببيني

All the children dead from war

تمام بچه هايي كه در جنگ مردند

Did you ever stop to notice

تا حالا صبر كردي تا ببني

:37:

قابل توجه اونايي كه پشتش حرف مي زنن
اين چيزا دغدغه هاي مايكل بود
تو اكثر آهنگاش از اين حرفا مي زنه
اكثر آهنگ هاش هم خودش نوشته
خدا بيامرزتش

malkemid
28-06-2009, 13:03
بچه ها چرا انقدر زشت شده بود؟عکسهای این آخری هاش واقعا ناراحت می کرد منو..

splinter
28-06-2009, 14:42
علاوه بر موسيقي، به كار تجارت نيز اشتغال داشت و پرونده اخلاقي وي سرشار از مشكلات و مسائل جنجالي همچون تغيير مكرر جنسيت، تغيير رنگ پوست، اتهام سوء‌استفاده جنسي از كودكان و مسائلي از اين دست بود

واقعا از دست اين ايرانيا مايكل جكسون تو گور هم راحت نيست... آخه تابناك يا هر رسانه ي در پيت ديگري كيلو چنده كه بياد در مورد مايكل چيزي بنويسه؟! من اصلا اين نوع رسانه ها را آدم هم حساب نميكنم.
اونا فقط بلدن برن درمورد اسراييل بنويسن كه تو نقشه نيست، يا اينكه آمريكا دشمن بشريت هست...
چه چيزايي آدم ميشنوه!

بی خود شایعه سازی نکنید ... هنوز سایت رسمی مایکل هیچ چیزی رو تصویب نکرده و الان خیلی از سایت ها دارن شایعه سازی می کنن ...

ممنون، راست ميگين.

C. Breezy
28-06-2009, 14:46
بچه ها چرا انقدر زشت شده بود؟عکسهای این آخری هاش واقعا ناراحت می کرد منو..

بیچاره در اوج بود که این بلا ها پشت سر هم براش پیش اومد ... هزاران هزار شایعه و ... بیماری پوستی و 12 سال دوری از عرصه موسیقی ... همه پیر میشن و کم کم از اون نقطه اوجشون دور میشن ... این همچنان داشت بالا میرفت ... هر سال محبوب تر و معروف تر میشد ... ولی نمی دونم چی شد که این بلا ها سرش اومد ، من اون موقع خیلی کوچیک بودم ، واقعا بی همتا بود ، در زمینه موسیقی هیچ کس رو به اندازه اون نمی دیدم ، یک غول واقعی در موسیقی بود ...

ehsan-totti
28-06-2009, 18:15
سم که نبوده
گفتن ماده مخدر بوده که باعث ایست قلبی میشده
این دکتره هم که نیست بدجوری مشکوک میزنه
اما خب به مرگ طبیعی نمرده
خدا بیامرزتش
KING OF POP

thecrow
28-06-2009, 21:44
مثل اين كه دكترشو گرفتن
پليس 3 ساعت باهاش صحبت كرده
گويا گفتن مضنون نيست
من دقيق خبر ندارم اگر كسي خبري داره بگه

boy_kochak
28-06-2009, 22:51
آخرین شب زندگی مایکل جکسون به خوشی گذشت

امروز (شنبه) در حالی که میلیون ها تن از هواداران مایکل جکسون از روسیه تا مکزیک به سوگ او نشسته اند و ستاره او در پیاده روی بلوار هالیوود گلباران شده است، کامیون های باربری در آخرین خانه مسکونی جکسون در لس آنجلس، در حال انتقال اثاثیه او به مکان نامعلومی هستند.

مایکل جکسون که روز پنج شنبه ۲۵ ژوئن در لس آنجلس درگذشت، شب آخر زندگی خود را روی صحنه، جایی که بیش از هر جای دیگر دوست می داشت گذراند. سلطان موسیقی پاپ در آخرین شب حیات خود چهارشنبه شب گذشته به مرکز استیپل سنتر لس آنجلس رفت تا به تمرین نهایی کنسرتی که هواداران او بی صبرانه انتظار آن را می کشیدند بپردازد.

مایکل جکسون، ده ها رقصنده ، نوازندگان ارکستر او، طراحان رقص، طراح لباس و وسائل صحنه و کارگردان های هنری کنسرتی که هرگز اجرا نشد؛ قرار بود تا اوائل هفته آینده به شهر لندن در انگلستان پرواز کنند تا روی صحنه بزرگ «آرینای ۰۲» این شهر یک بار دیگر یک تمرین کلی انجام دهند. اما در حدود نیم روز پنج شنبه جکسون دچار ایست قلبی شد.

کسانی که در محل تمرین در مرکز استیپل حضور داشتند، مایکل جکسون را سرحال و پرشور توصیف می کنند و می گویند مایکل از پیشروی کارها انرژی تازه ای یافته بود و هیچگونه نشانی از آنچه روز بعد بر او واقع شد در ظاهر او نمایان نبود.

کارگردان کنسرت، کنی اورتگا، طراح رقص و کارگردان سینما که تازه ترین فیلم او به نام «موزیکال دبیرستان» و دو شوی تئاتری موزیکال او، «هانا مونتانا» و «دیرتی دنسینگ» از موفقیت زیادی برخوردار است چهار ماه قبل هنگامی که به گروه جکسون پیوست آن را «بزرگ ترین افتخار زندگی هنری» خود خواند که بتواند با مایکل جکسون این نابغه موسیقی جهان همکاری کند.

اورتگا می گوید در طول چهار ماه گذشته، مایکل با خوشحالی فراوان در تمام مراحل کار این کنسرت مشارکت داشت و مطابق معمول ۱۵۰ درصد از وجود خود را در آن گذاشته بود: «چهارشنبه شب، مایکل چند دقیقه ای در کنار من ایستاد و ما هر دو به صحنه که حالا کار آن تکمیل شده بود نگاه کردیم و من شعف و شادی او را حس کردم که از اینکه به مراحل تکمیل کار تا این حد نزدیک شده اند تا چه حد به خود می بالد. او واقعا خوشحال بود و بی صبرانه در انتظار اجرای این برنامه های تازه بود.»
اورتگا به خبرنگاران گفت که او در حین کار هیچ گونه نشانه ای از این مسئله که مایکل جکسون از دارو و یا داروهایی استفاده می کرده، ندیده است و فکر نمی کند که جکسون با ورزش چند ساعت در روز به خود آسیبی رسانده باشد: «مایکل هر روز می رقصید، نرمش می کرد و با طراح رقص ما تراویس پین ساعت های متوالی تمرین می کرد. او لاغر اما در شرایط عالی بدنی بود. به خصوص هنگامی که قرار بود روی صحنه برود همیشه وزنش کم می شد و به دلیل همین تمرین ها بدنش در وضعیت بهتری قرار می گرفت. »

اورتگا در ادامه این سخنان می گوید مایکل جکسون به اندازه کافی وقت استراحت داشت: «مایکل هر روز به محل تمرین می آمد و بعد از چند ساعت کار با رقاصان، طراحان، خوانندگان گروه کر، اعضای ارکستر و طراحان صحنه؛ به خانه باز می گشت و به استراحت می پرداخت. او مراقب سلامتی خود بود و در عین حال می کوشید تا در تمام مراحل مختلف تهیه برنامه شرکت داشته باشد.»

رندی فیلیپس، مدیر شرکتی که کار تهیه کنسرت مایکل جکسون را به عهده داشت و بیش از ۲۰ میلیون دلار برای آن سرمایه گذاری کرده بود یکی دیگر از کسانی است که چهارشنبه شب در مرکز استیپل حضور داشت: «این آخرین تمرین واقعا شگفت انگیز بود. مایکل به بهترین نحو برنامه خود را اجرا کرد به طوری که مو بر اندام انسان راست می ماند. »

فیلیپس گفت: «من واقعا افتخار می کنم که توانستم در این آخرین جلسه حضور مایکل جکسون بر روی صحنه شاهد آن باشم. شاهد اعتماد به نفس کم نظیری که از خود نشان داد و غرور و افتخاری که هنگام اجرای تازه ترین ابتکارات هنری در او موج می زد. این خاطره ای است که من برای همیشه در روح و قلب خود ازمایکل جکسون خواهم داشت. خاطره ای ابدی و فراموش نشدنی.»

کن اهلریچ که ده ها برنامه تلویزیونی از مایکل جکسون در طول دوران زندگی حرفه ای او تهیه کرده است چهارشنبه شب به استیپل سنتر رفته بود تا درباره امکان پخش ماهواره ای یکی از کنسرت های تازه مایکل جکسون با او صحبت کند: «او از من به گرمی استقبال کرد و خیلی شاد و سرحال به نظر می آمد و دائم با همه شوخی می کرد. پس از گفتگو مایکل از من دعوت کرد که بمانم و تمرین آخر را روی صحنه تماشا کنم.»

اهلریچ می گوید: « هرچند این صحنه ها هنوز در دست تهیه بودند اما حضور مایکل چنان قدرتمند بود که مرا شگفت زده کرد. ناگهان احساس کردم این کریس براون، جاستین تیمبرلیک یا آشر نیست که من تماشا می کنم. این مایکل جکسون است، نابغه ای که در مدرن ترین شکل هنری که تا کنون از او دیده ام روی صحنه تجسمی دوباره پیدا کرده است.»

آلونزو، یک شعبده باز سیرک است که مایکل جکسون او را برای بخشی از کنسرت استخدام کرده بود. بخشی که او نیزه نورانی را به صورتی به روی صحنه پرتاب می کند که چرخی به دور بدن جکسون می زند، به میان جمعیت می رود از بالای سر آن ها یک بار دیگر به سوی مایکل جکسون پرواز کرده و در دست او قرار می گیرد: «مایکل ساعت ۶ بعداز ظهر به محل تمرین رسید اما تا ساعت ۹ شب تمرین خود را شروع نکرد. به نظر می رسید که صدایش کمی گرفته است. اما حالش بسیار خوب بود و خوشحال و سرحال به نظر می رسید. او چند آهنگ را پشت سرهم خواند بعد رفت تا به وسائلی که برای اجرای آهنگ «تریلر» انتخاب کرده بود نگاه کند. یک عنکبوت
سیاه غول آسا! او در حال رقص و شوخی با اطرافیان بود و می خندید. اگر درد بدنی یا مسئله دیگری داشت به نظر هیچ یک از ما نرسید که اینچنین است. »

فرانک دیلیو، مدیر برنامه های مایکل جکسون هم می گوید: «او حال و روز خیلی خوشی داشت و اصلا به نظر نمی رسید که مسئله ای داشته باشد. مایکل حتی با چالش های اجرایی برنامه ها نیز با خوشبینی برخورد می کرد. او در انتظار بازگشتی بود که ابر ستاره بودن او را یک بار دیگر و به شکلی که همیشه در ذهن خود پرورانده بود ثابت کند و همه چیز می رفت تا او را به آن لحظه برساند.»

دیلیو می گوید: «او می خواست فرا نژادی و فرا فرهنگی بودن خود را به نمایش بگذارد، بخش عظیمی از بدهی های خود را پرداخت کند و به سه فرزند خود فرصتی بدهد تا بفهمند چرا میلیون ها هوادار پدرشان در سراسر دنیا او را به عنوان سلطان موسیقی پاپ جهان می شناسند.»

دیلیو می گوید: «آن شب او به من گفت که تا چه حد از اینکه همه چیز به خوبی پیش می رود خوشحال است.»

به نقل از صدای آمریکا

hesam_g59
29-06-2009, 02:32
من هنوز نتونستم باور کنم.....
عشقم مایکل بود.....
تو سفر بودم که داداشم زنگ زد و خبرشو داد :(
تازه هفته دیگه تور لندنش بود :((
به هر حال...همیشه در قلب منی....

SIMON137
29-06-2009, 10:45
تماس تلفنی با 911 منتشر شد
در ساعت 12:21 بعد از ظهر روز 5 شنبه 25 ژوئن، یکی از کارمندان مایکل از منزل او در لس آنجلس با مرکز فوریتهای 911 تماس گرفت. این تماس تلفنی بر روی اینترنت قرار گرفته و در اینجا قابل شنیدن است.

در این تماس گفته میشود که مایکل جکسون بیهوش است و نفس نمی کشد و پزشک وی سعی میکند او را به زندگی باز گرداند.

تماس گیرنده: آقا ما فورا به یک آمبولانس احتیاج داریم.
تلفن چی: بسیار خوب، آدرس تان را بدهید.
تماس گیرنده: کالیفرنیا، لس انجلس، خیابان کارول وود، 90077، شماره 100
تلفن چی: بسیار خوب آقا، با چه شماره تلفنی تماس می گیرید؟
تماس گیرنده: (...)
تلفن چی: دقیقا چه اتفاقی افتاده است؟
تماس گیرنده: آقای محترمی اینجا هست که به کمک احتیاج دارد و نفس نمی کشد. او نفس نمی کشد و ما احتیاج داریم که، ما داریم تلاش میکنیم که به او تنفس بدهیم اما او نفس نمی کشد.
تلفن چی: بسیار خوب، بسیار خوب، چند سال دارد؟
تماس گیرنده: 50 سال دارد آقا.
تلفن چی: آیا او بیهوش است؟ او نفس نمی کشد؟
تماس گیرنده: بله او نفس نمی کشد آقا.
تلفن چی: بسیار خوب، و بیهوش هم هست؟
تماس گیرنده: او بیهوش است آقا.
تلفن چی: بسیار خوب، آیا او روی زمین است؟ او الان کجاست؟
تماس گیرنده: او روی تخت است آقا. روی...
تلفن چی: او را روی زمین بگذارید.
تماس گیرنده: بسیار خوب
تلفن چی: او را روی زمین بگذارید من در مورد انجام احیای قلبی شما را کمک میکنم
تماس گیرنده: ما احتیاج داریم که...
تلفن چی: ما در راهیم. ما در راهیم. من میخواهم هر کمکی که میشود از پشت تلفن به شما برسانم. ما در حال حاضر در راه هستیم. آیا کسی او را دیده است؟
تماس گیرنده: بله، پزشک خصوصی او اینجا پیش اوست.
تلفن چی: آها پس شما یک پزشک در آنجا دارید.
تماس گیرنده: بله، اما او به هیچ چیزی واکنش نشان نمی دهد. نه او به احیای قلبی یا چیزی واکنش نشان نمیدهد.
تلفن چی: بسیار خوب، ما در راه هستیم. اگر پزشک شما در حال دادن تنفس مصنوعی است، بیشتر از من می تواند در آنجا مفید باشد چون در صحنه حاضر است. آیا کسی دیده است که چه اتفاقی برای او افتاده است؟
تماس گیرنده: نه، فقط پزشک آقا. پزشک تنها فردی است که حضور داشته.
تلفن چی: پس پزشک دیده است که چه اتفاقی افتاده است؟
تماس گیرنده: دکتر آیا شما دیدید که چه اتفاقی افتاده است؟ (نا مفهموم) او فقط، اگر شما لطفا بتوانید...
تلفن چی: ما در راه هستیم. ما در راه هستیم. من فقط دارم جواب این سوالات را به پزشکانمان منتقل می کنم. آنها در راه هستند آقا.
تماس گیرنده: متشکرم. او دارد تنفس مصنوعی میدهد. دارد روی سینه اش را فشار میدهد. اما او به هیچ چیزی واکنش نشان نمی دهد آقا. خواهش میکنم.
تلفن چی: بسیار خوب، بسیار خوب، ما در راه هستیم. ما کمتر از یک مایل با شما فاصله داریم. ما به زودی در آنجا خواهیم بود.
تماس گیرنده: متشکرم آقا. متشکرم.
تلفن چی: بسیار خوب آقا. اگر به هر گونه کمکی احتیاج داشتید با ما تماس بگیرید.

نوار صوتی این تماس تلفنی توسط پلیس لس آنجلس در اختیار رسانه ها قرار گرفته است.

منبع: eMJey / LA Times / CNN

hosseinmusicmaster
29-06-2009, 11:37

thecrow
29-06-2009, 14:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] l_jackson_world_reax_ksx102.jpg?x=400&y=270&q=85&sig=9mzORh8t4iAUCu8H28zwIA--

يك خانم ‍اپني در حال گريه كردن چند روز پس از مرگ مايكل
طرفداران ‍اپني مايكل براي يادبود او جلوي يكي از پارك هاي توكيو جمع شده اند
معلوم نيست چه خاطراتي با آهنگ هاي مايكل داشته :41:

Luxe
29-06-2009, 20:32
برام عجیبه چقدر ژاپنی ها طرف دارش بودن.همه روزنامه ها عکس این بود.سیاه پوست ها که جای خودش داره.
تو کشور هایی که تو ویدئوش بودن همه طرفدارش.

SIMON137
29-06-2009, 21:42
گردهمایی طرفداران در تهران به یادبود مایکل

طرفداران مایکل جکسون در تهران در روز 5 شنبه ی همین هفته 11 تیر برای گرامیداشت یاد و خاطره ی سلطان موسیقی گرد هم می آیند. چنانچه شما تمایل به شرکت در این گردهمایی دارید، به آدرس farsi@emjey.com با عنوان Ghathering ایمیل بزنید. ما حداکثر تا پایان شب چهارشنبه شما را در جریان جزئیات و زمان و مکان این گردهمایی قرار میدهیم.

-------------------------------------------------------------------------
گزارش های صوتی پیرامون وقایع اخیر
رادیو بی بی سی و رادیو دوئچه وله دو گزارش فارسی پیرامون اعلام خبر فوت مایکل جکسون و بازتاب های آن تهیه کرده اند. از طریق لینک های زیر می توانید این دو گزارش را دانلود نمایید.

منبع: eMJey

-------------------------------------------------------------------------------
پزشک مایکل: من چیزی به او تزریق نکردم

روز یکشنبه، نماینده ی دکتر کنراد موری، پزشکی که شاهد مرگ مایکل بوده، اعلام داشت که کنراد موری به پلیس گفته است که وی ظهر پنج شنبه 25 ژوئن مایکل را در اتاقش بر روی تخت خواب پیدا کرده بود. در حالیکه نفس نمی کشید اما بدنش هنوز گرم بود و قلبش نیز ضربان ضعیفی داشت. کنراد موری گفته است که او فورا عملیات تنفس مصنوعی و احیای قلبی را شروع کرده بود.

موری می گوید که پیش از مرگ مایکل، هیچ دارویی برای او تجویز نکرده و یا مسکن هایی مثل دمرول یا آکسی کانتین به او تزریق نکرده بود. پیشتر شایعه شده بود که پزشک وی شب قبل از مرگ مایکل، به او دمورل تزریق کرده بود. دکتر موری همچین اعلام کرده است که هر دارویی که برای مایکل تجویز کرده بود، بنا به درخواست خود وی صورت گرفته بود.

به دلیل ابهامات موجود در مرگ مایکل، خانواده ی وی تقاضای انجام یک کالبد شکافی دیگر نموده اند و گفته شده که شخص دکتر موری نیز با خانواده ی مایکل در مورد انجام این کالبد شکافی موافق است. اما وی دادن هرگونه دارویی به مایکل که منجر به مرگش شده باشد را رد کرده است.

منبع: eMJey / AP

H.M.D
30-06-2009, 07:00
اون تماس تلفنی با 911 رو کسی میتونه بزاره واسه دانلود؟

من تو یه سایت خارجی دیدمش ولی فقط واسه گوش کردن بود نه واسه دانلود کردن!

SIMON137
30-06-2009, 07:50
اون تماس تلفنی با 911 رو کسی میتونه بزاره واسه دانلود؟

من تو یه سایت خارجی دیدمش ولی فقط واسه گوش کردن بود نه واسه دانلود کردن!
آدرس همونجایی رو که دیدی بده شاید بتونیم دانلود کنیم یک جوری ازش

Mahdi/s
30-06-2009, 19:22

Mahdi/s
30-06-2009, 19:22

Mahdi/s
30-06-2009, 19:24

Mahdi/s
30-06-2009, 19:24

Mahdi/s
30-06-2009, 19:25

برادر مایکل جکسون!

Mahdi/s
30-06-2009, 19:26

Mahdi/s
30-06-2009, 19:26
پدر و خواهران مایک جکسون!

Mahdi/s
30-06-2009, 19:27
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]

Mahdi/s
30-06-2009, 19:28

Dreamland
30-06-2009, 19:30
خدا رحمتش کنه
خیلی ناراحت شدم
واقعا اسطوره بود

XirowN
30-06-2009, 19:31
میگن به طور نا معلومی فوت کرده !
مشکلی نداشته !

M o h a m m a d
30-06-2009, 19:37
عکس هایی از این اواخر در تمرین کنسرت های This is it

کاش می موند ...

saeedtahami
30-06-2009, 20:21
توی خونه ما که برای شادی روحش سه روز آهنگهاش پخش میشد
حالا بعد از این همه حرف

من که به شخصه از فوتش ناراحت شدم
الان میخواستم برم توی یوتیوب چند تا ویدئو ازش ببینم دیدم فیلتره بیشتر ناراحت شدم (یوتیوب هم ف.ی.ل.ت.ر شد)

amir_rahmani
30-06-2009, 20:24
میشه یکی از بیماریهاش بیشتر توضیح بده..

C. Breezy
30-06-2009, 21:04
هرچی بود به نظر من هیچ ریقیبی نداشته و نخواهد داشت ... لعنت به این دنیا که اینو انقدر زود گرفت ، 12 سال از صحنه بدورش کرد ، بعدش هم که داشت بر می گشت از دنیا رفت ...
چه آهنگ هایی ، چه موزیک ویدیو هایی ... امشب tv Persia برنامه مخصوص مایکل داشت ... از اول تا آخر ... حیف که من از سال 1991 به بعدش رو ندیدم ... من می میرم واسه آهنگ thriller و smooth Criminal ... چه خاطراتی که من با این آهنگ داشتم ... یادش بخیر ...

mohsensoft
30-06-2009, 23:23
خدا رحمتش کنه
رقصش خیلی باحال بود

TR4NC3
01-07-2009, 00:57
این قدر خودشو دستکاری کرد که دیگه ........

خدا بیامرزدش / روحش شاد و یادش گرامی

nw_nk
01-07-2009, 01:48
سلام.

تغییر چهره و عمل های مایکل جکسون برای خیلی ها سواله. حتما دیدید که چه شایعات بی ربطی هم مطرح میشه.

ظاهرا مایکل به بیماری Vitiligo مبتلا بوده. توضیح ساده اش اینه که سلول های پوست میمیرن یا دیگه درست عمل نمی کنند. این خرابی ها که روی صورت و دست معمولا زودتر ظاهر میشن به مرور زمان بزرگ میشن و در کل بدن گسترش پیدا می کنند.

ابتدا 1986 صحبت بیماری مایکل مطرح شده که در 1993 در مصاحبه با Oprah Winfrey برای اولین بار اعتراف کرده که مبتلا هست.

عکس فوق مربوط به January 1988 هست. وقتی که بیماریش در مراحل اولیه بوده.

البته مرگش ربطی به این موضوع نداره ولی گفتم بد نیست چند خطی در این مورد بنویسم.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این بیماری, علائمش, درمانش و لیست اشخاص معروفی که بهش مبتلا هستند لینک زیر رو چک کنید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.

H.M.D
01-07-2009, 06:55
من که واقعا نمیتونم باور کنم... پس چرا تو کل خانوادش فقط این یه نفر این بیماری رو گرفت؟!

H.M.D
01-07-2009, 07:02
آدرس همونجایی رو که دیدی بده شاید بتونیم دانلود کنیم یک جوری ازش

من از اینجا دیدم... نمیدونم هنوزم هست یا نه!

M o h a m m a d
01-07-2009, 09:24
نمیدونم که میدونید یا نه
مایکل موهاش کلاه گیس بودا!!!
به علت شیمی درمانی برای سرطان پوستی که داشت شیمی درمانی میشد و مو نداشت
و میدونید برخلاف باور همه اصلا زن نشده بود بلکه رنگدانه پوستشو کشت و سفید شد
اصلا فکر کنید میفهمید که این همه بچه داره و زن هم داره چه جوری ____ که زنش باردار شده؟؟؟؟
و رو دماغشم 14 بار عمل کرده بود و این اواخر کلا دماغ نداشت تا این که جراحی انگلیسی ما مواد خاصی براش دماغ درست کرد ولی نتونست دماغشو نشون بده و مرد!!!

کاملاً همش شایعه است به جز قسمت زن نـــشدنش ... مایکل اصلاً سرطان پوست نداشته و این شایعه بوده ... کلاه گیــــس ؟!!!؟؟!!!
رنگدانه پوستشو خودش نکشت ... بیماری برص (Vitiligo) کشت !
دماغشم 14 بار عمل نکرده 3 بار عمل کرده (!) و دلیل مردنشم 100% دماغش نبوده !!!!

من که واقعا نمیتونم باور کنم... پس چرا تو کل خانوادش فقط این یه نفر این بیماری رو گرفت؟!

بیماری مسری که نیست ! اگه اینجوری بود باید همه ی دنیا بی رنگ و رو میشدن !!

ali_ranger22
01-07-2009, 12:57
اون بیماری پوستی مربوط به کبد میشه
که باعث میشه لکه های سفید همه ی بدن رو بگیره و یه حالت بدی درست کنه
که احتمالا جکسون رفته کل پوستش رو جراحی کرده تا از دستش خلاص بشه

ehsan-totti
01-07-2009, 15:58
این مراسمش مشخص نشد ؟

BLACK-BLACK
01-07-2009, 16:28
نمیدونم که میدونید یا نه
مایکل موهاش کلاه گیس بودا!!!
به علت شیمی درمانی برای سرطان پوستی که داشت شیمی درمانی میشد و مو نداشت
و میدونید برخلاف باور همه اصلا زن نشده بود بلکه رنگدانه پوستشو کشت و سفید شد
اصلا فکر کنید میفهمید که این همه بچه داره و زن هم داره چه جوری ____ که زنش باردار شده؟؟؟؟
و رو دماغشم 14 بار عمل کرده بود و این اواخر کلا دماغ نداشت تا این که جراحی انگلیسی ما مواد خاصی براش دماغ درست کرد ولی نتونست دماغشو نشون بده و مرد!!!

سرطان خوش خیم داریم و بدخیم که معمولا برای خوش خیم درمان به کار نمیبرن مال مایکل هم از نوع خوشخیم بود تا این اواخر که رفت رو به بدخیمی.

اینهمه زن وبچه؟مگه رییس ایل بختیاریه؟

همش 3 تاپسر داشت بنده خدا.اینهم که بچه هاش از کجا اومده ربطی به موضوع این تاپیک نداره.

شما اگه یه ذره دربارش خونده بودی میدونستی که اولین بار دماغش سر تمرین رقص شکست و عمل کرد و موفقیت امیز نبود و مجبور شد چند بار دیگه هم عمل کنه تا درست شه.

بچه ای که یکی از والدینش ایدزی باشن هم ممکنه که ایدز داشته باشه نه که صد درصد ایدز بگیره

ولی کلا هر مشکلی هم که داشت جنازش شرف داره به بعضی ها شما فکر کردین مدونا یا بریتنی یا اسکوتر و امثالهم خیلی ادمهای خوبین؟

با اینکه اینهمه گفتم خاله زنک بازی و خبر چینی و حرف زدن پشت مردرو بذارید تو تاپیکای دیگه ولی مثل اینکه بعضی ها گوششون اصلا بدهکار نیست.از مدیران خواهش دارم یه حالی به این دوستانی که میان تو این تاپیک با این حرفهاشون به سایر کاربرا توهین میکنن بدن.

Luxe
01-07-2009, 17:14
اینجه درباره مراسم نوشته

ehsan-totti
01-07-2009, 19:24
یکی ترجمه کنه پیلیز :دی

Tra Rapid
01-07-2009, 19:58
فوق العاده می رقصید.
آهنگ BLACK OR WHITE ش هم عالی بود.
خدا رحمتش کنه.

H.M.D
02-07-2009, 06:35
ولی واقعا بعضی کاراش آخر دیوونگی بود.

چند روز پیش برنامه insider از کانال mbc داشت درباره اینکه مایکل پدر خوبی واسه بچه هاش بود یا نه صحبت میکرد.

نشون میداد که سر یکی از بچه هاش که نوزاد بوده رو کرده زیر پلاستیک و داره بهش از شیشه شیر میده.

همچین محکم بچه رو تکون میداد که بچه گریش گرفته بود... جالبه هی هم میگفت: I love you !!

تو این لینکه، sean paul و estelle و بعضی های دیگه قبل از آغاز مراسم BET Awards 2009 به مایکل ادای احترام میکنن و بعضی از اهنگای مایکل رو میخونن:

tatu_lover1366
02-07-2009, 09:45
خدا بیامرزتش و واسه طرفدارهای پاپ chiristina aguilera رو نگه داره :ی

dropdead
03-07-2009, 09:49
واقعا تاسف بار بود...

a.z.p.z
03-07-2009, 12:20
خوشم اومد مایکل به پدر دیوونش هیچی نداد !!! حال کردم !!!

a.z.p.z
03-07-2009, 12:24
اقا دوستانی که لینک واسه اهنگاش دادن مشکل داره !!!
از هر سایتی هم میریم یا بستست یا پولیه یا باید عضو شی یا ف ی ل ت ر هست !!
من این رو میخوام !!

BLACK OR WHITE

ali_ranger22
03-07-2009, 16:43
رویدادی که محل نزاع رسانه ای شده؛

خاکسپاری مایکل جکسون با "تشیع جنازه" اسلامی
جرمین همچنین می افزاید وقتیکه او از سفر مکه بر می گشته است مایکل از او خواسته که کتابهای اسلامی برای او بیاورد و او هم به مایکل گفته که اسلام دینی زیبا و صلح آمیز است جرمین در ادامه می گوید که مایکل کتابها را مطالعه کرده و گفته که دین اسلام به او دیدگاه جدیدی در مورد صلح داده است
به گزارش روزنامه های معتبر انگلیسی تلگراف و دیلی میل مایکل جکسون در ماه نوامبر سال 2008 به دین اسلام مشرف شده است و مراسم تشرف او به دین اسلام توسط یکی ازامامان جمعه شیعه انجام شده است.

به گزارش خبرنگار تابناک"، اکنون خانواده جکسون و برادر بزرگ او جرمین جکسون که خبر مرگ مایکل را به رسانه ها اعلام کردمدعی شده اند که مایکل جکسون بیست سال پیش - درسال 1989- رسما به دین اسلام مشرف شده بود.

در همین باره سایت اطلاع رسانی ايكس 17 آنلاين نوشت : "جرمين برادر مايكل مشغول آموزش اعضاى خانواده است كه مراسم تشييع و كفن و دفن را طبق شريعت اسلام بياموزند."

بر اساس این گزارش مایکل جکسون بین سال 2005 تا 2006 در کشور بحرین بسر می برده است کشوری که 80 درصد جمعیت آنرا مسلمانان شیعه تشکیل می دهند . در نوامبر سال 2008 روزنامه های نیویورک پست و تلگراف اعلام کردند که در یک مراسم مذهبی در لس آنجلس امریکا او توسط یکی از امامان جمعه به دین مبین اسلام مشرف شده است.

البته در آن زمان علیرغم اعلام حضور آقای یوسف اسلام (کت استیونس) خواننده مسلمان موسیقی پاپ در این مراسم وی اعلام کرد که در مراسم مشرف شدن مایکل جکسون به دین اسلام حضور نداشته است.

اکنون ضمن پافشاری خانواده جکسون و تقاضای کالبد شکافی مستقل جسد او در جهت روشن شدن زوایای تاریک مرگ ناگهانی جکسون ، آنها خواهان خاکسپاری اودر یک مراسم "تشیع جنازه" براساس قوانین شریعت اسلامی هستند.

در این رابطه منابع خبری بین المللی اعلام كرده اند كه زمان مراسم تشیع مایکل جکسون روز سه شنبه آینده - هفت ژوییه- ساعت 10 صبح و محل آن، مركز "استابلز" در لس آنجلس خواهد بود, اين سالن بزرگ براى حدود 20,000 نفر جا دارد و معمولاً جهت كنسرتهاى بزرگ و مسابقات ورزشى مهم استفاده مى شود.

هرچند در آخرین وصیت نامه جکسون که در سال 2002 نگاشته شده بود و برملا شده است هیچگونه اشاره ای به مراسم خاکسپاری او در این وصیت نامه نشده اما وصیت نامه دیگر او که گفته می شود در اواخر سال 2008 نگاشته شده است و هنوز انتشارنیافته نحوه مراسم خاکسپاری او را مشخص کرده است.

جرمین برادر بزرگ مایکل جکسون می گوید که او نام خود را در ماه نوامبر سال 2008 که طی مراسمی به اسلام گروید بود "MIKHAAIL" گذاشته است و می خواسته است نشان دهد که چگونه می تواند یک فرد مفیدتر برای جامعه باشد.

این گزارش می افزاید که مایکل جکسون با ذکر "SHAHADA" -شهادتین- توسط یک امام جماعت شیعه به اسلام گرویده است.

جرمین همچنین می افزاید وقتیکه او از سفر مکه بر می گشته است مایکل از او خواسته که کتابهای اسلامی برای او بیاورد و او هم به مایکل گفته که اسلام دینی زیبا و صلح آمیز است جرمین در ادامه می گوید که مایکل کتابها را مطالعه کرده و گفته که دین اسلام به او دیدگاه جدیدی در مورد صلح داده است.

بسیاری ازترانه های مایکل جکسون در مذمت اقدامات خصمانه دولتهای آمریکا و جنگ طللبی و زیاده خواهی آنان بوده است و براحتی این لحن را می توان دربسیاری از ترانه های او یافت.

شركت اى ايى جى كه عهده دار توزيع سى دى هاى ترانه هاى مايكل بود نیز، مراسم آواز خوانى براى او برگزار خواهد كرد. درگذشت مایکل جکسون ملقب به سلطان پاپ جهان همچنان در پرده ابهام است. وى در شب پيش از مرگ خويش مشغول تمرين براى اجراهايى بود كه قرار بود پس از مدتها فاصله گيرى از اجراى كنسرت، درلندن اجراء شود.

Scary Feelings
03-07-2009, 16:56
یه خورده مشکوک نمیزنه؟!

m.s.f
03-07-2009, 17:28
رویدادی که محل نزاع رسانه ای شده؛

خاکسپاری مایکل جکسون با "تشیع جنازه" اسلامی
جرمین همچنین می افزاید وقتیکه او از سفر مکه بر می گشته است مایکل از او خواسته که کتابهای اسلامی برای او بیاورد و او هم به مایکل گفته که اسلام دینی زیبا و صلح آمیز است جرمین در ادامه می گوید که مایکل کتابها را مطالعه کرده و گفته که دین اسلام به او دیدگاه جدیدی در مورد صلح داده است
به گزارش روزنامه های معتبر انگلیسی تلگراف و دیلی میل مایکل جکسون در ماه نوامبر سال 2008 به دین اسلام مشرف شده است و مراسم تشرف او به دین اسلام توسط یکی ازامامان جمعه شیعه انجام شده است.

به گزارش خبرنگار تابناک"، اکنون خانواده جکسون و برادر بزرگ او جرمین جکسون که خبر مرگ مایکل را به رسانه ها اعلام کردمدعی شده اند که مایکل جکسون بیست سال پیش - درسال 1989- رسما به دین اسلام مشرف شده بود.

در همین باره سایت اطلاع رسانی ايكس 17 آنلاين نوشت : "جرمين برادر مايكل مشغول آموزش اعضاى خانواده است كه مراسم تشييع و كفن و دفن را طبق شريعت اسلام بياموزند."

بر اساس این گزارش مایکل جکسون بین سال 2005 تا 2006 در کشور بحرین بسر می برده است کشوری که 80 درصد جمعیت آنرا مسلمانان شیعه تشکیل می دهند . در نوامبر سال 2008 روزنامه های نیویورک پست و تلگراف اعلام کردند که در یک مراسم مذهبی در لس آنجلس امریکا او توسط یکی از امامان جمعه به دین مبین اسلام مشرف شده است.

البته در آن زمان علیرغم اعلام حضور آقای یوسف اسلام (کت استیونس) خواننده مسلمان موسیقی پاپ در این مراسم وی اعلام کرد که در مراسم مشرف شدن مایکل جکسون به دین اسلام حضور نداشته است.

اکنون ضمن پافشاری خانواده جکسون و تقاضای کالبد شکافی مستقل جسد او در جهت روشن شدن زوایای تاریک مرگ ناگهانی جکسون ، آنها خواهان خاکسپاری اودر یک مراسم "تشیع جنازه" براساس قوانین شریعت اسلامی هستند.

در این رابطه منابع خبری بین المللی اعلام كرده اند كه زمان مراسم تشیع مایکل جکسون روز سه شنبه آینده - هفت ژوییه- ساعت 10 صبح و محل آن، مركز "استابلز" در لس آنجلس خواهد بود, اين سالن بزرگ براى حدود 20,000 نفر جا دارد و معمولاً جهت كنسرتهاى بزرگ و مسابقات ورزشى مهم استفاده مى شود.

هرچند در آخرین وصیت نامه جکسون که در سال 2002 نگاشته شده بود و برملا شده است هیچگونه اشاره ای به مراسم خاکسپاری او در این وصیت نامه نشده اما وصیت نامه دیگر او که گفته می شود در اواخر سال 2008 نگاشته شده است و هنوز انتشارنیافته نحوه مراسم خاکسپاری او را مشخص کرده است.

جرمین برادر بزرگ مایکل جکسون می گوید که او نام خود را در ماه نوامبر سال 2008 که طی مراسمی به اسلام گروید بود "MIKHAAIL" گذاشته است و می خواسته است نشان دهد که چگونه می تواند یک فرد مفیدتر برای جامعه باشد.

این گزارش می افزاید که مایکل جکسون با ذکر "SHAHADA" -شهادتین- توسط یک امام جماعت شیعه به اسلام گرویده است.

جرمین همچنین می افزاید وقتیکه او از سفر مکه بر می گشته است مایکل از او خواسته که کتابهای اسلامی برای او بیاورد و او هم به مایکل گفته که اسلام دینی زیبا و صلح آمیز است جرمین در ادامه می گوید که مایکل کتابها را مطالعه کرده و گفته که دین اسلام به او دیدگاه جدیدی در مورد صلح داده است.

بسیاری ازترانه های مایکل جکسون در مذمت اقدامات خصمانه دولتهای آمریکا و جنگ طللبی و زیاده خواهی آنان بوده است و براحتی این لحن را می توان دربسیاری از ترانه های او یافت.

شركت اى ايى جى كه عهده دار توزيع سى دى هاى ترانه هاى مايكل بود نیز، مراسم آواز خوانى براى او برگزار خواهد كرد. درگذشت مایکل جکسون ملقب به سلطان پاپ جهان همچنان در پرده ابهام است. وى در شب پيش از مرگ خويش مشغول تمرين براى اجراهايى بود كه قرار بود پس از مدتها فاصله گيرى از اجراى كنسرت، درلندن اجراء شود.

چی میگی ؟ مگه میشه ؟
واقعا عجیبه !!!

ارمغان جنون
03-07-2009, 18:19
جو جکسون، پدر مایکل که سهمی برای او در وصیت‌نامه در نظر گرفته نشده است

درگذشت مایکل جکسون همچنان در خبرهاست. در وصیت‌نامه‌ی وی که بخشی از جزییاتش به تازگی منتشر شده، او حق حضانت سه فرزندش و سرپرستی امور مالی آنها را به مادرش واگذار کرده است. در این بین پدر و همسر سابقش بی‌نصیب مانده‌اند.

یک هفته پس از درگذشت مایکل جکسون، چگونگی برگزاری مراسم بزرگداشت وی هنوز در پس ابهام است. بنابر خبرها، خانواده‌ی مایکل در پی آماده‌کردن مقدمات مراسم به خاک سپاری او در شهر لس‌آنجلس هستند اما همچنان هیچ تأییدیه‌ی رسمی از سوی اعضای خانواده‌ی او اعلام نشده است.

از سوی دیگر موضوعی که این روزها در بسیاری از رسانه‌ها مطرح می‌شد، وضعیت حضانت سه فرزند مایکل بود که وصیت‌نامه این خواننده‌ی پرآوازه موسیقی پاپ به تمامی این پرسش‌ها پایان داده است. مایکل در وصیت‌نامه‌‌اش که تاریخ تنظیم آن به هفت سال پیش بازمی‌گردد، سرپرستی فرزندانش را به مادرش سپرده است و در صورت فوت مادرش، دایانا راس، خواننده و دوست صمیمی مایکل سرپرستی آنان را بر عهده خواهد گرفت.

نورلند بدون مایکل

نکته‌ی قابل توجه در وصیت‌نامه‌ی پنج صفحه‌ای مایکل، سهم نبردن پدر و همسر سابقش، دبورا راو از دارایی‌های اوست. بر طبق وصیت مایکل، دبورا که مادر دو تن از سه فرزند مایکل است، نه تنها سرپرستی حقوقی بچه‌ها، بلکه هیچ حقی را هم در سرپرستی امور مالی آنان بر عهده نخواهد داشت.

نمایی از مزرعه‌ی مایکل جکسون، "نورلند"
مایکل در وصیت‌نامه‌ی خود همچنین ذکر کرده است که او تعمدا هیچ حقی را برای همسر سابقش قائل نشده است. روزنامه‌ی وال استریت ژورنال همچنین نوشته است که پدر مایکل، جو جکسون نیز از ارث محروم شده است، اما دلایل آن در وصیت‌نامه نیامده است.

پیش‌تر خانواده‌ی مایکل جکسون به خبرنگاران اعلام کردند که "هیچ‌گونه خاکسپاری خصوصی یا عمومی در نورلند" (مزرعه‌ی مایکل) ندارند. این اظهار نظر از آن جا سرچشمه می‌گیرد که روزنامه‌ی "لس‌آنجلس تایمز" در سایت اینترنتی خود خبر داده بود که جسد مایکل به مزرعه وی منتقل شده و در حال حاضر خانواده‌ی وی برای خاکسپاری آن در "نورلند" مشغول مذاکره بری مراحل قانونی آن با مقامات محلی هستند.

رسانه‌های دیگر آمریکایی نیز گزارش داده بودند که یک روز پس از انتقال جسد به نورلند، به مردم اجازه‌ی خداحافظی با خواننده‌ی محبوبشان داده شده بوده است.

آب سردی برای هتل‌داران

درگذشت مایکل برای بیش از ۷۵۰ هزار نفر از طرفدارانش که از مدتها پیش با خرید بلیط کنسرت‌های او، می‌خواستند سلطان پاپ را بار دیگر از نزدیک ببینند، شوک بزرگی بود. در این بین برگزارکنندگان کنسرت گفته‌اند، پول این افراد به آنها بازگردانده خواهد شد. البته آنها می‌توانند بلیط این کنسرت‌ها را هم پیش خود نگه دارند، زیرا شاید روزی همین بلیط‌ها خود دارایی‌های با ارزشی به شمار روند. هواداران مایکل مجموعا در حدود ۶۴ میلیون یورو برای خرید بلیط‌های کنسرت بازگشت از هزینه کرده بودند.

از سوی دیگر وضعیت مالی برای هتل‌های نزدیک محل برگزاری کنسرت‌ها نیز چندان درخشان نیست و آنها با هجم زیادی از لغو رزو اتاق روبرو شده‌اند.

در این بین درگذشت مایکل تنها برای مسئولان شرکت‌های تهیه و ضبط موسیقی سودآور بوده است، زیرا آنها این روزها با هجوم مشتریانی مواجه شده‌اند که می‌خواهند با خریدن آلبوم‌های سلطان پاپ و شنیدن دوباره‌ی صدایش، یاد او را زنده کنند.

Sajad2006
03-07-2009, 18:25
یه مقدار پنج میزد!
به هر حال خدا بیامرزتش!

H.M.D
04-07-2009, 06:58
این سایتای فارسی هر روز یکی رو مسلمون میکنن...

یه روز کاکا ( بازیکن رئال مادرید) رو... یه روز مایکل جکسون رو... فردا هم میخوان بریتنی اسپیز و مدونا رو مسلمون کنن!!

من نمیدونم بابای مایکل چه جور آدمیه... ولی مطمئنم مایکل خیلی از موفقیت هاش رو مدیون پدرشه.

وقتی بچه بود... این باباش بود که یه گروه به اسم جکسون 5 تشکیل داد و این آغاز کار کایکل بود... شاید اگه باباش این کارو نمیکرد، مایکل هم هیچوقت مایکل نمیشد!!

splinter
04-07-2009, 07:56
این سایتای فارسی هر روز یکی رو مسلمون میکنن...

واقعا درست ميگين. به نظر من يكي غير معتبر ترين سايتهاي دنيا همين سايتهاي فارسي خودمون هستند. البته نه همشون.
در مورد مايكل هم بايد بگم كه در صفحه انگليسي ويكيپديا نوشته شده بود اما در ادامه آن نوشته شده بود كه او هيچ وقت در اين باره سخن نگفت و اين سخن را نه تاييد كرد و نه تكذيب و همچنين 3 منبع را براي اين خبر منتشر كرده بودند. حالا اگه به صفحه انگليسي مايك بريد، اين قسمت از مطلب به دليل نداشتن منابع مورد اعتماد كافي و مورد اعتماد نبودن آن سه منبع توسط ادمين ها و راي عمومي حذف شد. البته تو قسمت Discussion يا بحث در مورد موضوع بسيار در اين مورد بحث شده و دليل نهايي اين است كه اين فقط يك شايعه است.
همچنين روزنامه بريتانيايي The Sun هم اين مطلب را تكذيب كرده است. البته بايد اين را ذكر كرد كه روزنامه The Sun يك روزنامه كاملا معتبر است كه بيش از 2 و نيم ميليون خواننده در جهان داررد.
خب من چي بگم خودتون ميتونيد بحث در اين مورد را در اين لينك بخوانيد:

splinter
04-07-2009, 08:29
دوستان يه چيز بسيار جالب، تو ويكيپديا نوشته شده:

Rumors and news of Jackson's death broke web records, triggering a cyberspace traffic jam[169] and creating severe traffic spikes to websites such as Google,[170] Facebook,[171] Twitter[172] and Wikipedia.[173] Vigils were held by members of the general public after the death.[174]

ترجمه:

خبر مرگ مايكل جكسون ركوردهاي اينترنتي را شكست. اين خبر باعث يك ترافيك عظيم اينترنتي در سايتهاي بسيار معروف دنيا از فبيل گوگل، فيس بوك، تويگر و ويكيپديا شد كه باعث شد سايتهاي نامبرده بسيار كند شوند.

همچنين در صفحه زير ميتونيد مطلب مربوط به اون را بخونيد. جالبه بدونيد كه گوگل فكر كرده بود كند شدن سايتش به دليل حمله هكرها به سرور اون بوده ولي بعدا فهميد به دليل مرگ مايكل جكسون و سرچهاي بيش از حد بوده. نام اين پديده را هم Jackson Effect يا تاثير جكسون گذاشته اند.

Layken
05-07-2009, 00:16
درگذشت مایکل جکسون را به همه اهل موسیقی تسلیت عرض می کنم

pcali
07-07-2009, 14:48
درگذشت مایکل جکسون را به همه اهل موسیقی تسلیت عرض می کنم

منم هنوز دارم اشک میریزم مایکل تو حیف بودی واقعا دیگه ستاره ای مثل تو محا له:18::18::18::18::18::37:

momkhbpsp
07-07-2009, 22:51
:37:الان داره cnn و خیلی دیگه از شبکه ها مراسم یادبودش رو نشون میده

momkhbpsp
07-07-2009, 22:53
یه پسر بچه ی ایرانی هم اومد تو مراسمش اجرا کرد به نام شاهین جعفرقلی

A.Fire
08-07-2009, 09:50
منم مرگ این اسطوره رو تسلیت میگم. برای اینکه بگم مرگش چه قدر منو ناراحت کرد نمیتونم از کلمه استفاده کنم و اینایی که مینویسم فقط چیزایی که تو زبان میگنجه. کسایی که واقعا اونو دوست داشتن و دارن میفهمن من چی میگم. من از حدود 5 سالگی از ویدئو تریلر مایکلو شناختم و شدیدا طرفدارش بودم و هستم. من در تمام مدتی که ویدئو های اونو میدیدم و میشناختمش چیزی به جز خندیدن و سادگی بچگونه توش ندیدم. اون واقعا روح بزرگی داشت که با اون همه چیز زندگیو میدید همراه با شخصیتی بچگونه که مثل یک بچه با محبت بود و به همه عشق میورزید. خوشحالیم اینه که مایکل واقعا خوب زندگی کرد، کلی آلبوم بیرون داد، کلی جایزه و مقام در سطح جهانی گرفت و مهم تر از همه تمام مردم جهان اونو میشناختن و طرفدارش بودن ولی من ناراحتم از این که این طرفداری از اواخر دهه ی 90 کم و کمتر شد و حتی به او تحمت های نابه جایی هم زدن طوری که او از ناراحتی این مسائل سال ها به روی صحنه نیومد و حتی بسیاری از مشکلات اعصاب او از همین قضایا سرچشمه میگرفت و مجبور بود با قرص خودشو آروم کنه که به احتمال زیاد دلیل مرگش هم همین بوده. و من واقعا ناراحتم چون وقتی که مایکل بچه داشت، باهاشون بازی میکرد، و با اونا خوش بود و داشت برای کنسرت جدیدش آماده میشد و تازه داشت زندگی خوانوادگی و سرو سامون گرفتنو تجربه میکرد از این دنیا رفت. دنیا هیچ وقت کسی مثل اونو نمیبینه چون اون واقعا یه اسطوره بود. من هیچ وقت مرگ اونو باور نمیکنم و مایکل همیشه برای من زندست چون روح یک اسطوره هیچ وقت نمیمیره و همیشه در کنار طرفدار ها و دوستدارانش زندگی میکنه.

بی باک بی بال
08-07-2009, 10:19
اقا شما که اینهم می گین خدا رحمتش کند خدا وکیلی هیچ کدومتون معنی این چیزهای که می خوند بلدین
اگه بلند متن یکی شون بزارید

malkemid
08-07-2009, 11:19
اقا شما که اینهم می گین خدا رحمتش کند خدا وکیلی هیچ کدومتون معنی این چیزهای که می خوند بلدین

همچین سخت هم نبود متن هاش! در کل خیلی وقتها یه ریتم زیبا می تونه بیشتر از متن آدمو جذب کنه...آهنگاش واقعا ریتم بخصوص و باحالی داشت

Muradin
08-07-2009, 11:21
من اون اهنگش که مرده ها زنده میشدن رو خیلی دوست داشتم:18::41::19:

بی باک بی بال
08-07-2009, 11:30
همچین سخت هم نبود متن هاش! در کل خیلی وقتها یه ریتم زیبا می تونه بیشتر از متن آدمو جذب کنه...آهنگاش واقعا ریتم بخصوص و باحالی داشت
میشه یه بزاری من دانلود کنم البته با معنی

payam
08-07-2009, 12:52
افتخاري ديگر براي ايرانيان

ميتوانيد از طريق لینک زیر شاهد هنرنمايي "شاهين جعفرقلي" خواننده 12 ساله‌اي كه اصليتي ايراني دارد باشيد. شاهين كه چندي پيش در مسابقات استعداديابي انگلستان به عنوان يكي از استعدادهاي درخشان آينده از او ياد شد در مراسم بزرگداشت مايكل جكسون اجرايي فوق‌العاده داشت.

در بزرگداشتی که روحانیت و شکوهش بی نظیر بود نوجوان خوش چهره و پر استعداد ایرانی شاهین جعفر قلی که هم اکنون در ویلز بریتانیا زندگی می کند (از پدری ایرانی) با آوازش دوستداران مایکل جکسون را منقلب کرد و تحسین همگان را برانگیخت. شاهین تنها خواننده نوجوان مراسم بود و در میان خوانندگی همچون لایونل ریشی، آشر، مرایا کلی، جنیفر هادسن خواند.

بعد از آواز خواندن او همچنان در صحنه ماند و اورتگا به حضار گفت که دلیل حضور شاهین دعوت ویژه ی خود مایکل جکسون از او برای حضور در اجراهای او در لندن بوده است. شاهین جعفر قلی حدود دو ماه قبل در برنامه ی استعدادهای بریتانیا به دنیا شناسانده شد. او در این مراسم یکی از آهنگ های مایکل جکسون را به زیبایی اجرا کرد. ببينيد و لذت ببريد:

M o h a m m a d
09-07-2009, 09:11
از صد تا آهنگ ایرانی ، آهنگاش با معنی تره ... از این آهنگ های قربونت برم فدات بشم لیلا فروهر ها و امثال اونها خیلی آهنگاش با معنی تره ...
They Dont Care About Us
Heal The World
Man in The Mirror
Gone Too Soon
و خیلی آهنگ های دیگه
Will You BE There

A.Fire
10-07-2009, 10:39

شما اگه انگلیسی بلد باشی فقط کافیه به آهنگاش گوش کنی تا معنیشو بفهمی چون مایکل همیشه با زبون ساده ناهنجاری ها و نصیحت هاشو تو آهنگاش میگفت.

مثلا شما اینارو متوجه نمیشی؟

I'm starting with the man in the mirror
I'm asking him to change his ways
and no message could have been any clearer
If you wanna make the world a better place
take a look at yourself, and then make a change

Heal the world
Make it a better place
For you and for me and the entire human race
there are people dying
If you care enough for the living
Make a better place for you and for me

Kasra 91
10-07-2009, 12:05
کسی میتونه مطلبی درباره رقصاش بزاره؟ مخصوصا Anti Gravity

davidjoker
10-07-2009, 20:07

من تا همین حد می دونم که یه پیر مرد حدود 60 70 ساله، رقص مایکل رو تنظیم می کرده.

Luxe
10-07-2009, 23:52
بچه ها از مراسم خاکسپاریعکسی فیلمی ندارین.چه طرف دارای بی حالی هستین

malkemid
11-07-2009, 00:19
بچه ها از مراسم خاکسپاریعکسی فیلمی ندارین.چه طرف دارای بی حالی هستین

bbc مستقیم پخش کرد...یعنی شما جزو اون 1 میلیارد بیننده تلویزیونی نبودی؟ 1 جاش که دخترش گریه می کنه خیلی اعصاب خرد کن بود :(

A.Fire
11-07-2009, 10:01

حرکت Anti gravity رو به وسیله کفش انجام میداد. یه کفش اختراع کرده بود که تهش یه سوراخ داشت و اونو روی یه پیچ که روی زمین بود قرار میداد و میتونست خم بشه.

Luxe
11-07-2009, 10:52
bbc مستقیم پخش کرد...یعنی شما جزو اون 1 میلیارد بیننده تلویزیونی نبودی؟ 1 جاش که دخترش گریه می کنه خیلی اعصاب خرد کن بود :(

ما خونه نبودیم بعدشم ماهواره خراب بودنمیدونم پارازیت چیه اصلا هیچ شبکه ای نمیگیره

ama-amir
11-07-2009, 16:39
چرا به هم ديگه تيكه ميندازيد....
خوب منم نديدم...
دليل نميشه كه ميدونستم و نديدم...
داشتم كار 3d ميكردم و نميدونستم اون روز قرار مراسمشو نشون بده...
حالا اگه كسي لينكشو داره بده
اگه لينكاي فيلم مون واكر هم بديد لينكارو يكي ميكنم و با لينك مستقيم براي دانلود ميزارم...
ممنون

thecrow
11-07-2009, 19:20
متاسفانه بنده م موفق نشدم اين برنامه فوق العاده با هنذنمائي شاهين جعفرقلي رو ببينم
هيچ كانالي ديگه اين برنامه رو مجدد پخش نمي كنه؟؟؟
خواهش مي كنم اگر كسي مي دونه بگه كه ما هم ببينيم

malkemid
11-07-2009, 19:30
من از شبکه bbc wolrd news دیدم...شاید تو آرشیو سایتش داشته باشه؟

ronaldinho_bs10
11-07-2009, 21:16
mbc 4 هم پخش کرد !
خیلی قشنگ بود فقط چرا تابوتو بردن بعد دوباره اوردن ! ! ! ! ! !

saeedtahami
11-07-2009, 22:06
MJF
Michel Jackson Forever

davidjoker
12-07-2009, 08:20
چرا به هم ديگه تيكه ميندازيد....
خوب منم نديدم...
دليل نميشه كه ميدونستم و نديدم...
داشتم كار 3d ميكردم و نميدونستم اون روز قرار مراسمشو نشون بده...
حالا اگه كسي لينكشو داره بده
اگه لينكاي فيلم مون واكر هم بديد لينكارو يكي ميكنم و با لينك مستقيم براي دانلود ميزارم...
ممنون

نه، دوست عزیز متوجه نشدید، ایشون می گویند که چه طرف دارهای بی حالی هستید. خب اگه ایشون طرف داره پر و پا قرص مایکل هستند نباید این حرف رو بزنند.

Majid-6120
12-07-2009, 10:33
مایکل هم رفت..... تا اون موقع که زنده بود اسمش رو هم نمی آوردند......حالا که رفت دیگه........

Luxe
12-07-2009, 14:40

Luxe
12-07-2009, 14:43

thecrow
14-07-2009, 23:28
تقديم به تمام دوستداران عزيز مايك:

جی کاکز در مارس سال 1984 در مجله ی تایمز نوشت:

صنعت موسیقی، معصومیت را تنها زمانی می‌پذیرد که بتواند دیگران را تحت تأثیر قرار دهد. ویران کردن دنیای خیالی جکسون با استفاده از شایعات بی اساس و کینه جویانه، آسان تر از فهمیدن آن توأم با همدردی است

گوش بديد و لذت ببريد:

nazanin aslani
02-08-2009, 08:32
واقعا جاي تسليت داره امريكا سلطان پاپ رو از دست داد. يعني كسي جاشو ميگيره؟ نه هرگز:41:

SIMON137
02-08-2009, 11:31
خب من بهتر می بینم برای کسانی که مایکل رو نمی شناختن و با خوندن شایعات در مورد اون قضاوت می کنند یک توضیحاتی بدم :
کسی که موقع فروش اولین البوم هاش درآمد میلیونیش رو به خیریه اهدا کرد.
طبق برآورد کارشناسان مایکل از 500 میلیون دلار درآمد زندگیش 300 میلیون دلار صرف خیریه کرد.
شاید اسم نورلند رو شنیده باشید :
جکسن بنیاد Heal The World (دنیا را شفا بده) را در ۱۹۹۲ بنیانگذاری کرد. سازمان خیریه‌ای که کودکان بی بضاعت را به ملک جکسن می‌آورد، تا از پارک تفریحی که جکسن بعد از خرید ملک در آنجا ساخته بود بطور رایگان استفاده کنند.
پولی که با زحمت خودش در آورده بود.
شاید شنیده باشید که گفته شده وی در اطاق اکسیژن می خوابید .
در اوایل ، مایکل به شایعات توجهی نمی کرد و همین باعث گسترش اون میشد که بعدا خودش مقابل این موضوع ایستاد ، زمانی که خیلی دیر شده بود و رسانه ها عادت به شایعه پردازی کردن.
ماجرای اطلاق اکسیژن هم همینه ، مایکل برای فیلم خودش مشغول آماده سازی بود بعد ، خواست یک عکسی بگیره که توش مثلا فضایی به نظر بیاد و این عکس دست شایعه پردازان افتاد . و در اصل اطاقی اکسیژنی در کار نبود.
مایکل توی یکی از رقص هاش بینیش شکسته شد. بعد از عمل جراحی ، متوجه شد که به درستی نمی تونه تنفس کنه و عمل های جراحی بعدی رو انجام داد که در آخر بینیش به همین صورت شد.
وی به چند بیماری پوستی مبتلا شد که یکیش سرطان پوست بود . یکی از این بیماری ها رنگ دانه های پوست رو از بین می برد و کلا اون رو سفید می کرد و یکی دیگش ، موجب ایجاد لکه های پوستی بود که مایکل از لوازم آرایشی برای یک دست کردن رنگ پوستش برای جلوگیری از نشون دادن این لکه ها استفاده می کرد که این موجب سفیدتر بودن پوستش میشد.
به دلیل شایعات بی اساسی که هیچ کدوم در آخر اثبات هم نشد مایکل میل به غداش رو از دست داد و به دلایل عصبی دچار بیماری هایی شد و کم کم لاغر شد و بیماری های قبلیش نیز تاثیر جدی تری روی صورتش و همچنین اندامش گذاشت.
شاید یک فرورفتگی در بین چونه مایکل دیده باشید. اون توی یک تبلیغات شرکت کرده بود و به همین منظور برای طبیعی تر شدن این تبلیغ و کاری که می خواست انجام بده ، این فرورفتگی رو روی چونش گذاشت.
در کل شایعات بی اساس تر از این هم هست که همه رو رسانه ها و... ساختن و هیچ پایه و اساسی نداره.
ایشون کسی بود که کلی بنیاد خیریه افتتاح کرد و کلی به بچه های فقیر کمک کرد. جایگاه سیاه پوستان رو بهبود بخشید. کسی که توی یک خانواده فقیر زندگی می کرد و هفتمین برادر بود در یک خانواده با 10 فرزند. یک خانواده کارگری.
این شخص الکی به این همه شهرت نرسید ، کلی تلاش کرد و سختی کشید .
توی یکی از تبلیغاتی که مایکل برای یک شرکت انجام میداد هنگامی که از صحنه خارج می شد ، به دلیل انجام غیر اصولی عملیات آتش بازی ، موهای اون آتیش گرفت و وقتی مردم به دادش رسیدن که دیرشده بود. طبق اعلام بیمارستان ، وی دچار سوختگی درجه 3 شده بود. بهتره بدونید کل پولی رو که از شرکتی که براش تبلیغ می کرد بابت این سوختگی گرفت به موسسه سوختگی که خودش تاسیس کرده بود برای اهداف خیرخواهانه ، اهدا کرد.
یکی از مهم ترین دلیل هایی که این شایعات ساخته میشد این هست که مایکل اشعار سیاسی می خوند.
و حال میگم قضاوت با شماست ، واقعا کسانی که این همه شایعات بی پایه و بی اساس برای همچین فرد بزرگی می سازن و شرم نمی کنن چگونه انسان هایی هستند؟!!

این بخش کوچکی از زندگی بزرگ مایکل و کمک هاش و... بود.

.SA33D.
02-08-2009, 18:43
شایعات هر چند بعضی وقتها بزرگ بودند اما مایکل همیشه خیلی بزرگتر از اونها بود.
روحش شاد.

pezhmantoop
09-08-2009, 19:59
خیلی حیف شد مرد
خیلی ناراحت شدم

xperia990
15-08-2009, 17:51
ا ه ه ه ه
king of pop

M o h a m m a d
17-08-2009, 10:01
پس چرا خاکش نمی کنن بد بختو ؟!؟!
میت رو زمین مونده :دی 50 روز از فوتش میگذره ولی هنوز خاکش نکردن ... :41:
قراره نزدیک مادربزرگش دفنش کنن ولی هنوز نکردن

a.z.p.z
17-08-2009, 13:32
جان ؟ خاکش نکرند ؟
من خودم به صورت زنده مراسم رو دنبال کردم تو خود سایت مایکل هم برو میتونی ببینی عکس های بالای این صفحه هم مربوط به این مراسم هست .

ama-amir
17-08-2009, 17:09
اون که مراسم یادبودش بود
خاک کردنش رو که نشون ندادن
فقط یاد بود بود..
فکر نکنم خاکش کرده باشن....

a.z.p.z
17-08-2009, 19:35
یعنی جسدش مگه توی تابوت نبود ؟ ... (اره اینکه خاکش کنن نه) ولی توی اون تابوت یعنی خالی بود :دی
........................
البته فکر نکنم چیزی ازش مونده باشه دیگه زدن تیکه پارش کردند بدبخت رو !!!

ama-amir
17-08-2009, 20:12
من کی گفتم جسدش تو تابوت نبود؟
من گفتم مثل اینکه تا زمانی نتایچ کالبد شکافی نیاد خاکش نمیکنن!

SIMON137
17-08-2009, 20:26
خب برای نتایج کالبد شکافی که جسد رو نگه نمی دارن ، برای اینکار نمونه برداری می کنن روی اون کار می کنن و جسد رو می فرستن ... نیازی بهش ندارن.

ama-amir
17-08-2009, 20:27
دیگه من دکتر نیستم:دی
تا این حد میدونم:دی

nafe-bandar
17-08-2009, 20:34
حالا بنده خدا مرده چرا تاپیکش بالا میارین؟ :31:
آره خاطرش زندس ! : دی

dr-ali
17-08-2009, 22:05
جو جکسون (پدر مایکل) :مایکل جکسون روز تولدش (29 آگوست) به خاک سپرده میشود.
منبع:

Michael Jackson will be buried in Forest Lawn Cemetery in Los Angeles at 10 a.m. on Aug. 29 on what would
have been the King of Pop's 51st birthday

الان پیکرش فریز است.

ali_ranger22
29-08-2009, 15:02
امروز تولدشه !

malkemid
30-08-2009, 01:20
من خوندم مرگ مایکل قتل تشخیص داده شده!

shifter
30-08-2009, 10:18
البته يه احتمال ديگه هم هست...:31:
شايد مايكل مارو فيلم كرده و الانم تو يه جزيره درحال خوش گذراني هستش...!:31:

a.z.p.z
30-08-2009, 12:21
البته این احتمال برای 2pac هم هست ... ولی هیچکی توپاک نمیشه !!! پس مایکل نباید اسکی کنه از توپاک :دی :دی
مرگش رو که گفتن بخاطر اون داریویی بوده که میخورده توضیح هم دادند 100 تا کالبد شکافی هم کردند ... دیگه چی مونده ازش ؟ الان ببینیمش همش تیکه تیکه شده بیچاره کل ریه هاشو باز کردند ... یه قسمت از مغز و ... اینا همش راسته توی اخبار سایتش نوشته بود ....
خدا رحمتش کنه ...

shifter
30-08-2009, 12:26
البته این احتمال برای 2pac هم هست ... ولی هیچکی توپاک نمیشه !!! پس مایکل نباید اسکی کنه از توپاک :دی :دی
مرگش رو که گفتن بخاطر اون داریویی بوده که میخورده توضیح هم دادند 100 تا کالبد شکافی هم کردند ... دیگه چی مونده ازش ؟ الان ببینیمش همش تیکه تیکه شده بیچاره کل ریه هاشو باز کردند ... یه قسمت از مغز و ... اینا همش راسته توی اخبار سایتش نوشته بود ....
خدا رحمتش کنه ...
اره!واقعا حيف شد...!:13::41:
من خيلي وقت بود كه منتظر كنسرت لندنش بودم اما درست چند روز قبل از كنسرت....!!!:41::41::19:

Gilopa
30-08-2009, 12:53

پزشکی قانونی قتل مایکل جکسون را تأیید کرد

پزشکی قانونی شهر لس‌آنجلس مرگ مایکل جکسون را رسما قتل اعلام کرد. این نهاد علت مرگ ستاره پاپ جهان را دو نوع داروی آرام‌بخش خوانده است. پزشک شخصی جکسون می‌گوید که تزریق بیش از حد دارو را به درخواست خود وی انجام داده است.

به گزارش پزشکی قانونی شهر لس‌آنجلس، مرگ مایکل جکسون بیش از هر چیز، ناشی از مسمومیت حاد در اثر تزریق داروی آرام‌بخش "پروپوفول" بوده است. داروی‌های دیگری، از جمله لورازپام، نیز جریان مرگ وی را تسریع کرده‌اند. لورازپام در ایالات متحده با نام تجاری "Ativan" برای مقابله با ترس تجویز می‌شود.

آثار آرام‌بخش‌های دیگری همچون "دیازپام" و "میدازولام" نیز در پی کالبدشکافی مایکل جکسون، در بدن او مشاهده شده‌اند. این داروها اما بر اساس گزارش پزشکی قانونی، تأثیر مستقیمی در ایست قلبی وی نداشته‌اند.

گزارش کامل کالبدشکافی منتشر نشده است

گزارش نهایی کالبدشکافی مایکل جکسون به خواست مقام‌های مسئول هنوز منتشر نشده است. پزشکی قانونی به همین دلیل نتایج یافته‌های خود را بیش از این تشریح نمی‌کند. سه‌شنبه گذشته (۲۵ اوت / ۳ شهریور) اما گوشه‌هایی از تحقیقات پلیس به بیرون درز کردند. بر اساس اسناد منتشرشده، کنراد مارِی، متخصص قلب و پزشک شخصی مایکل جکسون، هفته‌ها ۵۰ میلی‌گرم پروپوفول به او تزریق می‌کرده است.

این آرام‌بخش قوی معمولا در بیمارستان‌ها تزریق می‌شود و بیمار در پی آن تحت کنترل مستمر قرار می‌گیرد. ماری در جریان تحقیقات پلیس عنوان کرده که در روز مرگ جکسون نیز، در پی درخواست‌های مکرر او، به وی پروپوفول داده است.

مایکل جکسون به اختلال خواب شدید مبتلا بوده است. وی در روز ۲۵ ژوئن در منزل خود دچار ایست قلبی شد. با وجود این‌که ماری نیز حاضر بوده، اما نتوانست کاری برای این ستاره پاپ انجام دهد. وی اکنون به جرم قتل مایکل جکسون تحت بازجویی پلیس است، اما هنوز دادخواستی علیه او تنظیم نشده است.

دکتر آرنولد کلاین، پزشک خانگی جکسون، نیز بیش از پیش در مظان اتهام قرار دارد. به گزارش پایگاه اینترنتی tmz.com، ساختمانی که مطب کلاین در آن قرار دارد، به شدت زیر کنترل است. به گزارش رسانه‌های آمریکایی، کلاین سال‌ها آرام‌بخش‌های قوی در اختیار مایکل جکسون می‌گذاشته است.

پروپوفول چیست؟

پروپوفول دارویی بی‌هوشی است و در عمل‌های جراحی یا در آزمایش‌های خاص پزشکی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دارو همچنین به‌عنوان داروی مخدر توسط معتادان مصرف می‌شود، زیرا شادی‌آور است و موجب دیدن رؤیاهای خوش می‌شود.

مصرف بیش از حد این دارو می‌تواند به ایست قلبی یا تنفسی بیانجامد. استفاده همراه با مواد مخدر، بر آثار جانبی آن می‌افزاید و احتمال ایست تنفسی را بالا می‌برد.

تولیدکننده این دارو می‌گوید که پروپوفول باید تنها توسط متخصص بیهوشی یا پزشک متخصص و متبحر تجویز شود. در صورت تجویز نیز باید گردش خون، کارکرد قلب و تنفس بیمار را به‌طور مستمر کنترل کرد و دستگا‌ه‌های تنفس و احیای مجدد نیز باید در دسترس باشند.

--------------------

منابع

سرویس جهانی بی بی سی
bbc world service

ali_ranger22
02-09-2009, 14:35
فیلم جنجالی که شبکه RTL آلمان امشب پخش کرد: مایکل جکسون زنده است!؟

"سی ان ان" در خبری فوری اعلام کرد : براساس فیلمی که یکی از سایت های تلویزیونی منتشر کرده ، "مایکل جاکسون " درون یک آمبولانس دیده شده و پس از چند ثانیه آمبولانس را به مقصد نامعلومی ترک می کند. کانال تلویزیونی "RTL" آلمان که این فیلم را منتشر کرده به دوستداران این خواننده پاپ اطمینان داده که مایکل زنده است. " هیکی شولتر " سخنگوی این شبکه تلویزیونی به "سی ا ن ان" گفته : ما این فیلم را بدون تحلیل منتشر کرده ایم و در انتظار انعکاس آن در جامعه هستیم. تاکنون 880 هزار کاربر این فیلم را دیده اند و به این باور رسیده اند که مایکل زنده است !

کسی میدونه این جریانش چیه ؟

SIMON137
02-09-2009, 15:39
خب نظرات دوستان خارجی بر این مبنا بوده :

مگه هرکی با موی بلند توی آمبولانس باشه مایکل هست ؟
کانال rtl برای آلمان هست و غیر قابل اعتماد.
این آمبولانسی نیست که مایکل جکسون رو می برده ، فیلم و تجهیزات جعلی است ...
این فیلم جعلی و ساخته rtl هست.
این نظرات دوستان خارجی بود
خب حالا نظر من
اگر اینطور هست پس اونی که کالبد شکافی می کردن کی بود ؟ مگه کشکه آخه ...

sepehr_x50
02-09-2009, 15:50
این هم خبری که سازنده ی کلیپ میگه که که کلیپ ساختگی و فیک بوده:

میگه که ما میخواستیم ببینیم که یه خبر دروغ و شایعه تا چه حد سریع میتونه تو تموم دنیا منتشر بشه

سخنگوی شبکه ار تی ال هم میگه که اشتباهی رخ داد و ما قبل از انتشار کلیپ فراموش کردیم که عنوان کنیم که کلیپ ساختگی هستش اما ظرف مدتی کمی از انتشار تو تموم اینترنت پخش شد و خیلی ها اونو باور کردن.....

منبع: عصر جوان

dr-ali
02-09-2009, 20:58
فردا 3 سپتامبر روز خاکسپاری سلطان است:41:

nafe-bandar
03-09-2009, 01:15

اینم بدون فـیلترش !

Alastoor
04-09-2009, 17:58
گزارش تصویری / مراسم خاکسپاری مایکل جکسون :