PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Forza Motorsport 3

صفحه ها : 1 [2]

mohammad_twe
29-10-2009, 11:07
پدرام جون اون تنظیماتی که گفتی رو چرا من تو بازی پیدا نمیکنم ؟؟؟ اپشن اصلا نیست :دی

resident_evil
29-10-2009, 13:51
آقا اينجا كسي آنلاين نبود ؟! در ضمن اگه كسي طرحي تو نت پيدا كرد بذاره اينجا بچه ها تو بازي طراحي كنن !

WoW

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

واقعا اين بازي بي نظيره !

resident_evil
29-10-2009, 19:09
هركي اينو طراحي كنه جاييزه داره پيش من ! اونم يه Audi R8 زير قيمت ! : دي

{sahand}
29-10-2009, 19:38
بچه ها یه چیز باحال، تو بعضی از ماشینا وقتی موتور رو تعویض می کنید، نمایشگر داخل کاکپیت دور موتور رو با خطا نشون می ده!!! جل الخالق!!

pedram_sad
29-10-2009, 20:22
خوب وقتی یک بازی عنوان :

بزرگترین بازی شبیه سازی racing در طول تاریخ

رو یدک میکشه
انتظاری غیر از این نمیره

resident_evil
29-10-2009, 21:21
امشب Lamborghini Reventon رو گرفتم يعني باهاش مسابقه دادم واقعا فوق العادس اين ماشين ! داخلش خيلي زيبا بود ! اون نمايشگر سرعت و ايناش مثل هواپيما بود ! هندلينگ فوق العاده شتاب عالي ! بسيار لذت بخش بود !

mohammad_twe
30-10-2009, 11:05
پدرام جون اون تنظیماتی که گفتی رو چرا من تو بازی پیدا نمیکنم ؟؟؟ اپشن اصلا نیست :دی
اقا یکی مارو راهنمایی کنه ؟؟؟

ALTAIR*
30-10-2009, 12:15
اقا یکی مارو راهنمایی کنه ؟؟؟

سلام:
forza motorsport 3-my profile-multiscreen:31:

resident_evil
30-10-2009, 16:55
خب بعد از 1 ساعت و 8 دقيقه و 50 ثانيه مسابقه ي نفس گير اومديم اينجا يه نفسي بكشيم دهنم صاف شد ! فكر كردن به اين موضوع كه نكنه دوم بشم كشت منو ولي خب يه BMW كلاس R3 و Ferrari FFX داد بهم ! بسي لذت بخش بود ! با اينكه خيلي خسته شديم : دي ! در ضمن از لول 34 هم پريديم 35 يوهو : دي ! ماشينم البته داغون شد بنده ي خدا ! يه بار هم به تعميرگاه مراجعه كرديم : دي ! در كل درود بر بچه هاي با استعداد Turn 10 !

ALTAIR*
31-10-2009, 16:43
سلام:
یه سوال ؟
چه طوری میشه فهمید که چند تا مسابقه رفتیم؟

resident_evil
31-10-2009, 18:52
سلام:
یه سوال ؟
چه طوری میشه فهمید که چند تا مسابقه رفتیم؟

شما بري توي my profile ميتوني تمام جزئيات رو مشاهده كني !

resident_evil
03-11-2009, 20:37
20.6 % از بازي را رفته ايم !
1,597,463 XP
1.580 mile هم رونديم !
لول هم 42 !
46 تا ماشين دارم .
Garage Value : 17,612,270 CR
18:06:55 ساعت هم مدت زمانيه كه رانندگي كرده ايم !
Average speede 87.2 Mph
بيشترين سرعت هم 208

يه مسابقه ديگه مونده تا year 4 هم به پايان برسه !

واقعا كه چقدر بي بخاريد !

*QWERT*
03-11-2009, 21:01
:دی

دلیلش اینه که اینجا بچه ها بیشتر pcباز هستن:10:
حالا تاپیکای بازیای 360 خوبه.
3 بدبخت رو برو ببین!هیشکی توش نیست.

Alireza.M67
03-11-2009, 22:13

ما بی بخار نیستم نوید جان ، شما زیادی بیکاری .:31:

mehdy.z
03-11-2009, 22:27
این سخنتون یه خورده بی معرفتیه:jealous:
وقتی کسی میاد از یه بازی برای کمک به دیگران تعریف میکنه تشکر نمی کنید دیگه خواهشا ضد حال نزنید!!;)
وگرنه اونا هم می تونند بشینن بازیشون رو بکنند و کاری به یقیه نداشته باشند(احتمالا مثل شما:31:)

resident_evil
03-11-2009, 22:32

100% ! من اگه بي كار نبودم كه وقتمو براي اين فروم نميذاشتم !

corey
03-11-2009, 23:17
نویدی ماشالله سرعت پیشرویت خیلی بالاست من خودم کشتم نزدیک 17% از بازی رفتم
فکر کنم زمانی که بازی تموم کنم فرزا 4 هم بیاد
فکر کنم زمانی که بازی به 40% برسه تمام ماشین میبری !!!!!!!!!!!

راستی این تیونینگ تو فرزا 3 خیلی تخصصی شده
بالاخره بعد از ساعت ها وقت گذاشتن تونستم فراری 599 طوری تیون کنن که مشکل پایداری نداشته باشه

pedram_sad
04-11-2009, 00:14
خوب منم بازی امروز بدستم رسید
( کنکور ارشد و ... )

تعریفی از بازی نمیکنم چون ملت جایگاه جهانیش رو میدونن و گفتنی ها گفته شده
اما به صرف خودم اگه بخوام خلاصه بگم :

وحشت ناک ترین simulation racing که در تمام عمر 22 ساله ام دیدم
از هر فاکتوری که فکرش رو کنید

منتها با 13 تا بازی دیگه باهم گرفتم که فعلا از این یکی فقط 2 تا Race رفتم

Layken
04-11-2009, 00:19
ماشین توی این بازی فقط Audi.

خوب منم بازی امروز بدستم رسید
( کنکور ارشد و ... )
بابا ارشد تیکرو انداختی کاریش نمیشه کرد ...

corey
05-11-2009, 22:46
تاپیک خیلی داره میره پایین

ماشین توی این بازی فقط Audi

واقعا روی همه ماشین ها عالی کار شده
نمونش لامبورگینی روونتون یا سالین اس7 و ....
تنها ایرادی که میشه به شبیه سازی ماشین ها گرفت اینه که بعضی از ماشین ها باله عقب متحرک دارن که با افزایش سرعت از جاشون بلند میشن که این نکته تو بازی رعایت نشده

ولی تو پیست ها نورنبرگ واقعا یه سر و گردن از بقیه پیست ها سطحش بالاتره و سازندگان بازی خیلی روی این پیست کار کردن ( نورنبرگ معروف ترین پیست دنیاست و بیشتر خودروسازان ماشیناشون برای آزمایش به این پیست میبرن)

Zhangooler
06-11-2009, 17:51
بازی کردم ولی به پای Need For Speed:Shift نمیرسه!
بسیار توی شبیه سازی ضعیف عمل شده ولی گیم پلی خوبی داره.
14 در صد هم پر کردم.

Masoud King
06-11-2009, 18:34
14 در صد هم پر کردم.
جانم؟
شما چطور به این نتیجه رسیدی دوست من؟
چیه این بازی از SHIFT کمتره تره؟
گرافیک
گیم پلی
صدا گذاری
.
.
.
کدومش؟

resident_evil
06-11-2009, 18:55
14 در صد هم پر کردم.

بسي مارو شاد كردي .
توي تمام نقدهاي سايت هاي مختلف گفتن بهترين شبيه ساز اين نسل و كنسول ها بعد شما مياي ميگي ضعيف كار كرده ؟!
كلا شيفت در حدي نيست كه بشه با اين بازي مقايسش كرد .

halflife g
06-11-2009, 22:19
14 در صد هم پر کردم.

من ديگه نميدونم چه جوابي به شما بدم يعني به قول يارو گفتني :دهانم دوختي:27:....... .

بسیار توی شبیه سازی ضعیف عمل شده.... .

:41::41::41::41:

pedram_sad
06-11-2009, 22:28
این بازی طوریه که هر چی پاش میشینی بیشتر محو میشی
ادم رو از کار و زندگی انداخته بس که unique و بی رقیب هست
اون بازی که ادعای رقابت باهاش میکرد هم باید لنگ بندازه چه برسه
به یک سری جوجه title که از gameplay فقط تخیلات شبانه رو به ارث بردن

*M!L4D*
06-11-2009, 22:57

پس برترین شبیه ساز ریسینگ چیه ؟:دی

resident_evil
07-11-2009, 00:17
پس برترین شبیه ساز ریسینگ چیه ؟:دی

حتما همون شيفت !

Masoud King
07-11-2009, 13:35
Forza Motorsport 3 Review

نویسنده: Masoud King

اگه شما طرفدار سرسخت شبیه ساز Racing هستین مطمئنا Forza 3 بهترین گزینه برای شما خواهد بود. البته Turn 10 عنوانی رو خلق کرده که برای همه چه طرفداران سرسخت این سبک و چه اونائیکه زیاد طرفدارن Racing نیستن, لذت بخش خواهد بود. شما در بازی با تعداد خیره کننده ای از ماشین ها برای رانندگی رو به رو هستید, طبق اعلام سازنده بازی حدود 400 ماشین برای Forza 3 تعبیه شده که 104 تای اون به علاوه مسیر های اضافی در دیسک دوم بازی قرار دارند. البته شما بدون نصب دیسک 2 هم می تونید بازی رو تموم کنید ولی از ماشین ها و مسیر های اضافی محروم خواهید شد.
حدود 2 سال از انتشار نسخه دوم این بازی میگذره و استودیوی Turn 10 تو این مدت واقعا همه چیز در دنیای شبیه شازی Racing رو جلوی چشم شما آورده و بعضی نکات رو هم به چالش کشیده. همون اول تصور می کردم که باید چندین ساعت رو بازی کنم تا بتونم به ماشین های بهتر برسم تا بازی قشنگ بشه ولی وقتی وارد فصل اول شدم و با همون ماشین های کم سرعت شروع کردم یه دفعه فکر ماشین های بالاتر از دهنم پاک شد. بازی از همون ابتدا سر گرم کننده هستش و همون ماشین های نه چندان خوب برای شما کاملا لذت بخش خواهد بود و این شاید دلیلش وجود فیزیک عالی در بازی هستش. چیزی که کمتر تو بقیه بازی های این سبک دیده میشه!

محیط ها و مسیر های زیبای بازی شما جذب خودش میکنه

اولین مسابقه با ماشین Audi R8 هستش که با اتمام این مسابقه اولین فصل شروع میشه و شما در کلاس E قرار میگیرید و در پایان هر فصل مسابقات قهرمانی برای اون کلاس وجود داره. هر فصل که میگذره طول فصل بعدی بیشتر میشه و همچنین مسابقات طولانی تر میشن بطوریکه میشه گفت فصل دوم حدود دو برابر فصل اول طولانی تره. در پایان مسابقه بر اساس رتبه ای که کسب کردید مقداری اعتبار و امتیاز بدست میارید که می تونید از اعتبار برای خرید ماشین ازاستفاده کنید و همچنین اون امتیازی که بدست میارید لول شما رو افزایش میده و هر لول که کامل بشه شما به عنوان جایزه یه ماشین در یافت خواهید کرد.

بازی از صدا گذاری واقعا خوبی بر خورداره بطوریکه شما کاملا می تونید صدای ماشین رو احساس کنید بطوریکه هر ماشین صدای مخصوص خودش رو داره و هم چنین موقع تصادف ها صدای حاصل خیلی واقعی طراحی شده ولی به نظر من موضوعی که در صدا گذاری بازی کمی آزار دهنده هستش موزیک های اون هستش که به نظر میرسه گزینش خوبی برای اونها صورت نگرفته.
ویژگی های دیداری بازی همونطور که از تصاویر و تریلر های بازی پیداست عالی هستش ولی اینطور احساس میشه که هنوزم جا برای بهبود گرافیک بازی وجود داره مثلا میشد افکت های آسیب دیدن ماشین بهتر بود و همچنین نورپردازی بازی کامل کامل نیست و کمبود هایی توش دیده میشه ولی مدل های ماشین , طراحی پیست ها ومحیط های اطراف پیست عالی هستن و در کل گرافیک بازی خیره کننده هستش و نگاه هر کسی رو به خودش جلب میکنه.

کنترل ماشین حیرت انگیر هستش و شما کاملا در جریان مسابقه قرار میده

در بازی شما می تونید یه تقویم زمان بندی کاملا شخصی برای مسابقات داشته باشید که به گفته سازنده بازی حدود 200 مسابقه مجزا رو که از circuit گرفته تا drag و drift رو شامل میشه. مسابقاتی که سعی شده بالاترین درجه واقعیت رو در کنار سرگرمی برای شما به ارمغان داشته باشه.
چیزی که بیشتر از همه تو بازی خودش رو نمایان و بر جشته میکنه گیم پلی عالی اون هستش. کنترل ماشین ها واقعا خوب هستش بطوریکه نه خیلی سخته و نه خیلی آسون بلکه خیلی واقعی هستش و موقع بازی کاملا احساس میکنید که فرمان ماشین رو به دست گرفتید. از مشکلات گیم پلی بازی میشه به خیلی طولانی بودن قسمت career اشاره که واقعا خسته کننده هستش . هوش مصنوعی در بازی خیلی خوب طراحی شده و انگاه راننده ها منتظر هر گونه عکس العملی هستن ولی هوش مصنوعی در بربعضی مواقع افت و خیز هایی داره. مثلا رو درجه سخت ترین درجه بعضی وقتا اشتباهاتی رو از رانندگان حریف دیده میشه که اصلا از یه مبتدی هم ساخته نیست ولی این موارد خیلی کم پیش میاد. البته شاید این به دلیل وجود همون سیستم Pressure باشه ولی همچین چیز از نظر من چندان جالب نبود آخه در هر سطحی اشتباهات باید برای همون سطح باشه و یه راننده حرفه ای هیچ گاه اشتباهات رانندگان آماتور رو مرتکب نمیشه. همچنین درجات سختی بازی نیز محدوده و شما عملا سه درجه سختی در بازی میبینید. البته این موارد چیزی از ارزش های گیم پلی بسیار غنی این بازی کم نمیکنه ولی همین موضوعات باعث میشه تا بازی امتیازات کامل رو از منتقدین نگیره. من خودم اصلا توقع همچین گیم پلی رو از باز نداشتم و بیشتر به عنوان یه بازی با گرافیک بهش نگاه می کردم ولی وقتی وارد پیست شدم و ماشین Audi رو روندم متوجه شدم که گرافیک این بازی چند درجه پائین تر از گیم پلی اون هستش.

طارحی ماشین ها شما رو به یاد مدل های واقعی میندازه

یکی از ویژگی ها جدید در Forza 3 قابلیت Rewind هستش که در اون می تونید بازی رو چند ثانیه به عقب بر گردونین که در این کار محدودیتی وجود نداره. میشه گفت این Rewind دکمه پیروزی هستش چون هر وقت از مسیر مسابقه خارج شدید یا تصادفی کردی می تونید بازی به عقب بیارید و بدون هیچ درد سری ادامه مسابقه رو انجام بدید. البته به نظر من دلیل وجود این ویژگی برای این هستش که به گیمر این اجازه رو بده که بدون هیچ نگرانی به سراغ درجات سختی بالاتر بره و به دور از استرس مسابقه رو انجام بده. چون واقعا هر چی جلو تر میرید مسابقات خیلی طولانی تر میشه و حالا فرض کنید که شما در سخت ترنین حالت دارید بازی میکنید که هر اشتباه میتونه زحمات شما در مسابقه به باد بده که این خودش استرس مضاعفی به شما وارد میکنه که شاید نتونین اونطور که هست مسابقه بدین و این دکمه می تونه هم کارایی شما رو بالا ببره و هم اینکه از اشتباهات شما جلو گیری کنه. البته این به این معنا نیست که هیجان بازی کم میشه چون شما مجبور به استفاده از این امتیاز نیستین و کاملا اختیاری هست.
در بازی شما چرخش شبانه روز و همچنین تغییرات آب و هوایی رو مشاهده نمی کنید و به نظر میرسه اگه وقت بیشتری رو برای ساخت بازی در نظر می گرفتن میشد که شبیه ساز کامل رو نظاره گر بود.

Forza Motorsport 3 , بهرتین بازی Racing حال حاضر

برای مسابقات assist هایی خواهید داشت که بر اساس مهارتتون در رانندگی می تونید اونا رو فعال یا غیر فعال کنید. مثلا یکی اتوماتیک کردن یا دستی کردن تعویض دنده هست, دیگر ترمز اتوماتیک سر پیچ ها هست, یکی دیگه این هستش که با یه خط سبز بهترین موقعیت برای ماشین در جاده رو نشون میده و همچنین هر چه این خط سبز رو به قرمزی بره یعنی شما باید ترمز بگیرید و همچنین موارد دیگر. البته اگه هر کدوم از اینها رو که روشن کنید امتیازی که در پایان میگیرید رو کم تر خواهد کرد. پس مهارت بیشتر مساوی با امتیاز بیشتر خواهد بود. متاسفانه وقت برای انجام این بازی برام خیلی محدود بود و کلا بیشتر از 4 ساعت نتونستم بازی کنم که اونم جسته و گریخته بوده, واسه همین مطمئنا موارد دیگری از بازی رو از نظر پنهان مونده چون بازی طلب وقت بیشتری رو میکنه!!

نظر نهایی:

Forza Motorsport 3 بدون شک بهترین بازی شبیه ساز Racing هستش. ماشین ها و مسابقات متنوع, صدا گذاری عالی و گرافیک زیبا, مد های آنلاین و آفلاین اینها همه مواردی هستند که بازی رو برای شما لذت بخش و کاملا جذاب خواهد کرد. امسال استودیوی Turn 10 پیشرفتی عظیم رو در شبیه سازی Racing ایجاد کرد بطوریکه Forza 3 رو از همین الان میشه تصور کرد که عنوان بهترین بازی Racing سال 2009 رو از آن خودش کرده. گرچه Forza 3 عنوانی کم نظیر هستش ولی بازی هنوز هم جا برای پیشرفت داره, گرافیک می تونست بهتر باشه و موزیک ها جذاب تر می تونستن باشن و موارد دیگه که گفته شد. با تشکر از استودیوی Turn 10.

امتیازات بازی:

معرفی: 10
گرافیک: 9.2
گیم پلی: 9.8
صدا گذاری: 9.2
جذابیت: 10
--------------
نمره کل: 9.8

امیدوارم مطلب بالا مورد توجه شما قرار گرفته باشه!
موفق باشید/

Sam Fisher 11
07-11-2009, 14:25
بازی از همون ابتدا سر گرم کننده هستش
مثل بازی میدنایت کلاب لوس آنجلس!
همون اول با یه ماشین داغون شروع میکنی ولی بجای اینکه بری مسابقه بدی و ماشین های دیگه رو بازی کنی چندساعتی دوست داری با همون حال کنی...
اینه که گیم پلی همیشه در یه بازی ویدئویی حرف اول و زده و میزنه......

قسمت career اشاره که واقعا خسته کننده هستش
سیمولیت همینه دیگه...سعی میشه بازی حرفه ای باشه تا حرفه ای هارو جذب کنه بازی های سیمولیت طرفداران خاص خودش رو داره. همونطور که یه عاشق مسابقات زنده ی فوتبال میره فیفا نکست بازی میکنه و با وجود آسون نبودن گل زدن شکایتی نمیکنه و سعی میکنه خودش رو با بازی وفق بده و چم و خمشو یاد بگیره یه گیمر طرفدار شبیه ساز مسابقات پیست هم دوست داره تا جای ممکنه خودش رو بجای یه راننده واقعی ببینه و هر اونچه رو که اون تجربه میکنه رو تجربه کنه و اصلا براش مهم نیست مسابقه ساعتها طول بکشه و یا سر فلان پیچ کلی زمان صرف کنه تا پیچیدن درست رو یاد بگیره!

مثلا رو درجه سخت ترین درجه بعضی وقتا اشتباهاتی رو از رانندگان حریف دیده میشه که اصلا از یه مبتدی هم ساخته نیست
درسته که این به اشتباهات هوش مصنوعی برمیگرده ولی واسه شوماخر هم پیش اومده که یه پیچ رو خیلی بد بپیچه;)

یکی از ویژگی ها جدید در Forza 3 قابلیت Rewind هستش
اینو از مخ های استودیوی codemasters کش رفتن: دی
البته اگر اشتباه نکنم رو آخرین مد سختیش غیر فعال بود...
این ویژگی رو میشه به کاور گیری در بازی های اکشن جدید شبیه دونست!!! هر دو باعث شده بازی لذت بخش تر و البته تا حدودی آسون تر بشه...

مرسی مسعود جان خیلی خوب نوشتی...خسته نباشی

فرمان مخصوص بازی(شاید قبلا دوستان گذاشته باشن اگه آره دیگه خودتون یجوری ببخشید: دی)

Masoud King
09-11-2009, 10:36
سیمولیت همینه دیگه...سعی میشه بازی حرفه ای باشه تا حرفه ای هارو جذب کنه بازی های سیمولیت طرفداران خاص خودش رو داره. همونطور که یه عاشق مسابقات زنده ی فوتبال میره فیفا نکست بازی میکنه و با وجود آسون نبودن گل زدن شکایتی نمیکنه و سعی میکنه خودش رو با بازی وفق بده و چم و خمشو یاد بگیره یه گیمر طرفدار شبیه ساز مسابقات پیست هم دوست داره تا جای ممکنه خودش رو بجای یه راننده واقعی ببینه و هر اونچه رو که اون تجربه میکنه رو تجربه کنه و اصلا براش مهم نیست مسابقه ساعتها طول بکشه و یا سر فلان پیچ کلی زمان صرف کنه تا پیچیدن درست رو یاد بگیره!سخت بودن بازی با زیادی طولانی بودن اون فرق داره!
من الان 3 ساعت و خورده ای نوشته رانندگی کردم و نزدیک به 5 درصد بازی کامل شده یعنی چیزی حدود 80 ساعت باید رانندگی کرد تا بازی 100 درصد بشه!
الان داشتم نقد IGN رو هم می خوندم که اونجا هم به خسته کننده بودن قسمت career اشاره کرده!
کاش این بازی مثه GRID قابلیت انتخاب هم تیمی و تشکیل تیم و اسپانسر و این حرفا رو داشت که اون حس مسابقات خیلی بهتر القا می شد!
ولی این تعداد مسابقات و ماشین واقعا خودش جای تحسین داره!

فرمان مخصوص بازی(شاید قبلا دوستان گذاشته باشن اگه آره دیگه خودتون یجوری ببخشید: دی) خدا نصیب هر گیمر بکنه : دی
با دسته بازی میکنیم میریم تو جو بازی وای به حال وقتیکه با فرمون بازی کنی:27:

meha
10-11-2009, 21:55
هیچ کدام از سری بازیهای Forza برای Pc نیامده تابه حال؟

Masoud King
10-11-2009, 22:31
نه نیومده, سری فورزا فقط برای XBOX وXBOX 360 منتشر شده!

corey
10-11-2009, 22:37

نخیر
این باری انحصار x-box هست

توی فرزا 2 یه کلاس داشت به نام u999 که ابر اتومبیل ها توی اون رده قرار میگرفتن ( مثل کرایسلر 4-12 ) و نهایت تیونینگ ماشین ها به اون کلاس ختم میشد ولی تو این شماره ماشین ها بعد از کلاس s وارد کلاس R میشن !!!!!
به نظرم اون جوری جذاب تر بود

meha
10-11-2009, 22:45
وا!

ما 800$ میدیم یک نسخه از ورژن 3 رو برای PC بهمون بدن:دی

میسر نیست؟!

resident_evil
11-11-2009, 18:02
Nurburgring Nordschleife رو امروز در كلاس R1 بازي كرديم ! 9 lap ! بسيار لذت بردم ! يعني به نظر من اين پيست بي نظيره ! فوق العاده زيبا طراحي شده . لول 50 شديم تبريك ميگم به خودم ! اين كلاس R1 بي نظيره ! هيجان فوق العاده بالايي داره .

ديروز هم Le Mans Circuit de la Sarthe رو 17 دور زديم خيلي چسبيد ! كلاس R2 !

میسر نیست؟!

نُچ ! : دي

shahab_gamer
14-11-2009, 10:37
اخه چرا برای pc نمیاد چه قدر اینا نامردن:دی

779
16-11-2009, 21:27
پووووووووف !
بالاخره بعد یک ماه آب خنک خوردن اومدم.:31:
میگم دوستان یک مسابقه اون اواخر هست یک ساعتی آدم رو درگیر میکنه! به نظره من اگر میخواید بازیش کنین حداقلش Difficulty رو رویه Medium بزارین چون من آخرش ازم جلو زدم دیگه واقعا از بازی زده شدم طوری که دیگه 4 روزه نگاشم نمیکنم....:31:
در ضمن کسی نمیدونه بهترین ماشین برایه Class R3 چیه؟ ( بعد قرن ها پول جمع کردیم:31: )

corey
16-11-2009, 22:07
در ضمن کسی نمیدونه بهترین ماشین برایه Class R3 چیه؟ ( بعد قرن ها پول جمع کردیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif )

بدون شک دوج وایپر acr
که با تیون کردن و رسوندنش به کلاس r3 میترکونه
چون اصلا هرزگردی و انحراف نداره حتی با خاموش بودن tsc و abs و...

p3yman_xl
19-11-2009, 20:38
ُاین سیستم طراحی یا Livery بازی فوق العاده زیباست.

باورش سخته که با چند تا شکل هندسی ساده چهره ی ملیح هومر سیمپسون رو با تقریبا تمام جزییات ساختم..

این سیستم حتی قابل مقایسه با برنامه های بزرگی مثل Photoshop و غیره هست.

اگر هنوز طراحی رو شروع نکردید حتما این کارو انجام بدین؛ زمانبر هست اما از نتیجه کار به هوا میپرید!.

موفق باشید

Masoud King
18-12-2009, 18:40
Forza 3 vs Gran Turismo 5

سایت یوروگیمر یه ویدئو از مقایسه این بازی با GT 5 منتشر کرده! این ویدئو از گیم پلی هر دو بازی هستش!
منکه تفاوت قابل عرضی غیر از نورپردازی کمی بهتر GT چیز دیگه ای تو این ویدئو بین این دو بازی ندیدم!!
واقعا 4 سال کار بر روی یک بازی نتیجش این همه تفاوت هستش؟!!!

mehdi30nema
18-01-2010, 15:29
دوستان من امروز حدوده 2 ساعتی این بازی را انجام دادم . باید بگم که از کنترل بازی خیلی خوشم اومد و واقعا راحت بود .
من وقتی dirt 2 یا shift را روی pc بازی کردم کنترل خیلی سخت بود و همش از جاده خارج میشی ولی این بازی کنترلش خیلی خوب بود . حالا میخام بدونم dirt 2 و shift هم روی 360 کنترل راحتی داره ؟

pedram_sad
18-01-2010, 18:11
دوستان من امروز حدوده 2 ساعتی این بازی را انجام دادم . باید بگم که از کنترل بازی خیلی خوشم اومد و واقعا راحت بود .
من وقتی dirt 2 یا shift را روی pc بازی کردم کنترل خیلی سخت بود و همش از جاده خارج میشی ولی این بازی کنترلش خیلی خوب بود . حالا میخام بدونم dirt 2 و shift هم روی 360 کنترل راحتی داره ؟
هر دوی اون بازی ها روی کنسول به خصوص 360 عالی هست handling کردن ماشین ها
و این بازی هم با این simulation هست و سخت تر باز هم به لطف controller های خوش فرم 360 راحت تر میشه

resident_evil
19-01-2010, 13:08
شاهكارهايي كه فكر ميكنم فقط تو اين بازي و فوتوشاپ بشه خلقشون كرد . كه البته تو اين بازي بسيار سخت تر هم ميشه

resident_evil
19-01-2010, 13:10
delete ......................

Yi Yi
19-01-2010, 17:21
از دسته ی XBOX360 در PC هم می تونید استفاده کنید.

D r i v e r
20-01-2010, 14:46
سلام
اول اینو بگم که دیروز حدود 1 ساعت به صورت Free بازی کردم که زیاد خوشم نیومد از بازی
یه جورایی Grid رو به این ترجیح دادم
حالا 1 - 2 تا سوال دارم
این بازی رو نمیشه 2 نفره بازی کرد؟
و اینکه کنترل ماشین سر پیچ ها بسیار راحت بود
دقت که کردم دیدم ماشین خودش سر پیچ ها ترمز میگیره . چرا؟
و اینکه با GOLF MK2 خیلی حال کردم.(سعید میدونه چرا)

{sahand}
20-01-2010, 16:16
سلام
اول اینو بگم که دیروز حدود 1 ساعت به صورت Free بازی کردم که زیاد خوشم نیومد از بازی
حالا 1 - 2 تا سوال دارم
1- دو نفره می شه.
2- تو تنظیماتش هست، مفصل هم هست.
منم با این ماشین خیلی حال می کنم!

corey
20-01-2010, 18:03
سلام
حالا 1 - 2 تا سوال دارم

امیر جان تو تنظیمات بازی میتونی تغییرات زیادی تو بازی ایجاد کنی مثل خاموش کردن abs & tcs و... که هر کدوم تاثیر زیادی روی کنترل ماشین میزارن
اتفاقا یه گلف ام کا2 دارم که باهاش تو کلاس a مسابقه میدم
ضمنا فرزا برترین بازی ریس دنیا هست و با هیچ بازی ای فعلا قابل مقایسه نیست

resident_evil
02-02-2010, 13:28
اين انيميشن تعويض دنده هم اضافه شده واقعا خيلي عالي شده . بسي لذت برديم .
ديشب بازي كردم كلا بازي برام تازگي داشت واقعا زيباست

parapara
12-02-2010, 13:44
با سلام انیمیشن تعویض دنده دیگه چیه؟ضمنا چطور میشه از داخل ماشین عکس گرفت؟:10:

naruto_ir
12-02-2010, 16:39
سلام یچه ها
می گم این واسه pc هم هست؟

resident_evil
12-02-2010, 17:47
با سلام انیمیشن تعویض دنده دیگه چیه؟ضمنا چطور میشه از داخل ماشین عکس گرفت؟:10:

عوض كردن دنده هم به بازي اضافه ميشه با اون اپديت ! يعني دنده رو عوض ميكنه با دستش .
اونم يادم نيست اما يكم وَر بري پيدا ميشه

سلام یچه ها
می گم این واسه pc هم هست؟

نخير .

CATALONIA
16-03-2010, 08:50
سلام 
ميشه درباره ي دكمه ي rewind توضيح بديد 
ممنون 

D r i v e r
19-03-2010, 21:43
سلام
ميشه درباره ي دكمه ي rewind توضيح بديد
ممنون
اون دکمه برای زمانی هست که شما بخواین به چند ثانیه عقب تر برگردین
مثلا زمانی که از جاده خارج میشین یا کنتر ماشین رو از دست میدین و تصادف میکنین
به عقب تر برمیگردین و سعی میکنید که ماشین رو بهتر کنترل کنین
------------------------------------------------
بچه ها هیچ راهی توی این بازی نیست که بشه پول بیشتری در آورد؟
به غیر از خاموش کردن بعضی چیز ها؟؟
هیچ شرکتی نیست که بخواد اسپانسر من بشه؟؟؟
پولی که میده خیلی ضد حاله!
من فقط 200 تا روی یه گلف خرج کردم!
ولی الان 0 - 100 رو فکر کنم 2.4 یا 2.6 میزنه :دی :40:

corey
19-03-2010, 22:43
درایور جان به مسابقات کلاس R1 برسی هم وضع پولیت خیلی خوب میشه و هم کلی ماشین تو گاراژ داری
راستی درایور جان حتما دوج وایپر ACZ بخر
با کمی تغییرات میتونی به بالاترین شتاب و پایداری برسی که واقعا بی نظیره

ولی فرزا 3 تموم شدنی نیست اصلا!!!!!!
من الان نزدیک چند ماهه که خودم کشتم ولی هنوز 69% بازی گذروندم !!!!!!!!!!!!!!

masoud93
21-03-2010, 17:53
اون دکمه برای زمانی هست که شما بخواین به چند ثانیه عقب تر برگردین
مثلا زمانی که از جاده خارج میشین یا کنتر ماشین رو از دست میدین و تصادف میکنین
به عقب تر برمیگردین و سعی میکنید که ماشین رو بهتر کنترل کنین
------------------------------------------------
بچه ها هیچ راهی توی این بازی نیست که بشه پول بیشتری در آورد؟
به غیر از خاموش کردن بعضی چیز ها؟؟
هیچ شرکتی نیست که بخواد اسپانسر من بشه؟؟؟
پولی که میده خیلی ضد حاله!
من فقط 200 تا روی یه گلف خرج کردم!
ولی الان 0 - 100 رو فکر کنم 2.4 یا 2.6 میزنه :دی :40:

پول در اوردن هم زیاد توش مهم نیست چون زمانی که level خودت یا راننده میره بالا خودش بهت یه ماشین خوب میده.

pedram_sad
28-03-2010, 13:24
خوب این بازی رو 5 ماهیی میشه خریدم ولی هر سری به دلایلی نشد بازی رو انجام بدم
2 روزی هست شروع کردم و درگیر شدم

بازی قابل وصف نیست
گرافیک فوق العاده که واقعا تو بازی های racing حرف اول رو میزنه
ماشین ها اینقدر دقیق و واقعی طراحی شدن که جای هیچ بحثی نگذاشتن
به خصوص چراغ های ماشین ها

من یکی که اصلا دلم نمیخواد برم تو Race همش میخوام بزام اونجا که showcase نشون میده ماشین رو ولذت ببریم

بازی هم هم gameplay هم هیجانش خیلی بالاتر رفته
race ها هم عالی ساخته شده یک مرحله که تو ژاپن بود و باید از کوهستان بالا میرفتی مناظر عالی داشت

customize کردن طرح ماشین ها که دیگه بحثش شده قبلا

جالب تر از همه این بود که من 10 تا مسابقه انجام دادم و فقط 0.9 درصد progress شد بازی و خدا میدونه با چیه بازی طولانی طرفیم

مثل هلو هم achieve میده :31:

overall لقب برترین بازی Racing ساخته شده حقشه اساسی

Masoud King
28-03-2010, 13:40
جالب تر از همه این بود که من 10 تا مسابقه انجام دادم و فقط 0.9 درصد progress شد بازی و خدا میدونه با چیه بازی طولانی طرفیم

مثل هلو هم achieve میده
آره بازی خیلی خیلی طولانیه... پدر در آور بید : دی

هسته ی گیم پلی بازی فوق العاده هستش ولی میشد با اضافه کردن جزئیاتی میشه تشکیل تیم و اسپانسر و تاثیرات آب و هوایی که خیلی میتونه جذاب باشه, مثلا رانندگی تو هوای بارونی و پیست لغزنده خیلی میتونه جذاب باشه!! و همچنین جزئیات گرافیکی مثه کیفیت تماشاگران و بهبود هایی تو نورپردازی بازی رو به سوی کامل شدن سوق داد. اما همین چیز هایی که FORZA III داره کافیه تا بهترین ریسینگ حال حاضر باشه ;)
باید منتظر بود و دید که نسخه بعدی چی میشه. البته بعیده که نسخه بعدی حداقل تا یه سال دیگه بیاد!

pedram_sad
29-03-2010, 13:28
آره بازی خیلی خیلی طولانیه... پدر در آور بید : دی

!
اره
دقیقا به ازای هر مسابقه 0.1 درصد میره جلو
من الان 21 مسابقه رو تمام کردم شد 2.1 درصد :31:

ماشین ها فوق العاده هستن هر کدوم دنیایی از ظرافین و زیبایی تو ساخت و طراحیشون خرج شده

corey
29-03-2010, 20:31
البته بازم جا داشت که روی بعضی از جزئیات بیشتر کار بشه
مثلا بعضی اتومبیل ها مثل بوگاتی و آئودی r8 تو سرعت های بالا بالچه عقبشون میاد بالا یا تو لامبو مورسیه لگو برای خنک کردن موتور دو تا خروجی هوا از کنار بدنه باز میشه و...

ولی تو پیست فوق العاده کار شده مثلا پیست نورنبرگ با واقعیت مو نمیزنه تمام نوشته های کف پیست و تمام جزئیات پیست دقیقا تو بازی وارد شده

Mohammad King
30-03-2010, 10:10
سلام

آیا این بازی گرافیک و موضوعش از شیفت بهتره؟

D r i v e r
30-03-2010, 10:13
من بازم میام و یه ایراد میگیرم :دی
نمیدونم چرا این بازی اون جذابیتی و هیجانی رو که باید برام داشته باشه نداره
کسل کنندست برام
نمیخوام باز گرید رو مثال بزنم ولی به نظرم تصادفات و خرابی ماشین ها توی Grid واقعی تر بود برام
یا مثلا توی Gird همون بحث اسپانسر و مخصوصا هم تیمی بازی رو خیلی برای من جذاب کرده بود
دریفتش هم قشنگ بود
اینجا فقط فکر کنم یه اچیومنت 5 امتیازی میده برای دریفت
یا مثلا رانندگی در شبش واقعا سخت بود ولی این فقط باید همش مسابقه بدی و اول بشی
به نظرم یه خورده کج سلیقگی کردن ولی واقعا گرافیک بازی عالی هست و جزئیات ماشین ها هم خیلی خوبن و برای من همه چیز گرافیک نیست :45:
ولی بحث کنترل ماشین مخصوصا زمانی که ABS خاموشه خیلی جالب میشه و خیلی هم سخت

سلام

آیا این بازی گرافیک و موضوعش از شیفت بهتره؟
آره بهتره
درسته گیمر زیاد حرفه ای نیستم ولی به نظرم شیفت هم بیخوده :13:

pedram_sad
30-03-2010, 13:08
خوب دلیلش این هست که یک بازی simulation محض هستت
از پیست هاش و کلا کلاس بازی کاملا مشخصه

اما محصولات Codemasters ترکیبی از Arcade و simulation هستند برای همین هیجانی تر هستند

گرافیک به کنار
کلا shift از هیچ نظر اصلا بحثش نیست چه برسه به قابل مقایسه بودن با این بازی

mehdi30nema
30-03-2010, 20:17
به نظر منم زیاد هیجان نداره . بازی خیلی عالی هست و خیلی کامله ولی نمیدونم چرا فقط مواردی که بازی های دیگه تموم میشه و بدون بازی میمونم میرم سراغ این بازی .

corey
30-03-2010, 20:52
من بازم میام و یه ایراد میگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
نمیدونم چرا این بازی اون جذابیتی و هیجانی رو که باید برام داشته باشه نداره
کسل کنندست برام
امیر جان جسارتا باهات مخالفم
باور کن این هیجانی که فرزا برای من داره هیچ بازی دیگه ای نداره !!!!!!!

حالا نمیدونم شما چقدر بازی کردی ولی مسابقه دادن تو کلاس R1 اونم تو سخت ترین حالت بازی و با خاموش کردن ABS و پایداری و... واقعا جذابه و دقیقا هم باید گاز دادن و نیش گاز دادن و ترمز گرفتن و .... رعایت کنی

شبیه سازی هندلینگ و کنترل ماشین ها تو این بازی فوق العادست مثلا تفاوت هندلینگ بین پورشه911 و کوروت کاملا مشخصه

تیونینگ کردن ماشین هم باید کاملا حرفه ای صورت بگیره: دی
باور کن تیونینگ فراری و پایدار کردنش سر پیچ ها قلق خاص خودش داره:دی

کلا اگه میخوای از این بازی لذت ببری باید بازی تو سخت ترین شرایط ممکن انجام بدی یعنی :
ABS و کنترل پایداری و... خاموش
سختی بازی روی HARD
حذف خط ترمز از داخل پیست
شبیه سازی تصادف و حداکثر آسیب رسوندن به ماشین
و از همه مهم تر انجام دادن شیفتینگ به صورت دستی که واقعا باعث جذاب تر شدن بازی میشه

D r i v e r
31-03-2010, 15:44
کلا اگه میخوای از این بازی لذت ببری باید بازی تو سخت ترین شرایط ممکن انجام بدی یعنی :
ABS و کنترل پایداری و... خاموش
سختی بازی روی HARD
حذف خط ترمز از داخل پیست
شبیه سازی تصادف و حداکثر آسیب رسوندن به ماشین
و از همه مهم تر انجام دادن شیفتینگ به صورت دستی که واقعا باعث جذاب تر شدن بازی میشه
همه ی اینا که میگی قبول
همونطور که میگی منم یک سری چیز ها رو خاموش کردم مثل خطر ترمز و ....
کالان درامد رو 60% اضافه تر میده
ولی دیگه از من انتظار نداشته باش که ABS رو خاموش کنم و به صورت دستی دنده عوض کنم
بازی در اینصورت برای من یک نفر به طور وحشتناکی سخت و اعصاب خورد کن میشه
خودت هم میتونی با تصادف های یه خورده بد گیربکس و موتور آسیب میبینن و دیگه هیچی به هیچی
بله اگه خودم به صورت واقعی پشت ماشین بودم برام دنده عوض کردن به صورت دستی واقعا لذت بخش بود ولی توی این بازی من باید تمام تمرکزم رو مخصوصا توی جاده های باریک که کم هم نیستن روی ماشین و ترمز کردن و حرکات دیگر ماشین ها بذارم که این خودش بازی رو برام تا اندازه ای سخت و اعصاب خورد کن میکنه
در مورد هندلینگ هم باهات موافقم
تقویت موتور باید کاملا در کنار تقویت فرمانپذیری صورت بگیره

به نظر منم زیاد هیجان نداره . بازی خیلی عالی هست و خیلی کامله ولی نمیدونم چرا فقط مواردی که بازی های دیگه تموم میشه و بدون بازی میمونم میرم سراغ این بازی .
دقیقا مشکل منم همینه
شبا که خوابم نمیبره میشینم اینو بازی میکنم که حوصلم سر بره و خوابم بگیره :31:
حتی PES 2009 رو که دیگه تاریخ مصرفش گذشته و سالهاست دارم توی سر و کله PES میزنم برام جذاب تره
البته میگم هر کسی یه سلیقه ای داره ولی این بازی زیاد با سلیقه من جور در نیومد
تنها بخش جذابش برام انگولک کردن ماشینه و آماده کردن ماشین برای کلاس های مختلف
---------------------------------------------------------------------
یه سوال
این 400 تا ماشین که گفته شده اون ماشین های آخر که معمولا توی کلاس R1 و R3 هستن و بعضا خیلی هاشون شبیه همن و فقط از نظر ظاهر یه خورده فرق میکنن هم جزشون هست؟

Layken
31-03-2010, 22:39
در کل بازی های اتومبیل رانی بعد یه مدت زیاد هیجان ندارند. مخصوصا که بازی واقع گرایانه ای باشه

ولی دیگه از من انتظار نداشته باش که ABS رو خاموش کنم و به صورت دستی دنده عوض کنم
بازی در اینصورت برای من یک نفر به طور وحشتناکی سخت و اعصاب خورد کن میشه
تقریبا نصف بازیو با دنده دستی رفتم. چون قسمتی که باعث میشه مقداری هیجان بازی زیاد بشه واسش این خوبه.

یه سوال
این 400 تا ماشین که گفته شده اون ماشین های آخر که معمولا توی کلاس R1 و R3 هستن و بعضا خیلی هاشون شبیه همن و فقط از نظر ظاهر یه خورده فرق میکنن هم جزشون هست؟
خب خودتون که حتما بهتر می دونید بالاخره همه ماشینها به نوعی شبیه هم هستن.

mehdi30nema
01-04-2010, 20:39
امروز وقت کردم بعد از مدت ها یک ساعتی بازی کنم ، گذشته از اینکه میگن بازی یه مقدار خسته کننده هست ولی خدایی خیلی خوب ساخته شده و واقعا نسبت به شیفت و دیرت 2 یه سر و گردن بالاتره .
تا اینجا هم نزدیک پنجاه شست تا مسابقه دادم اما تازه شده 3.5 درصد .

pedram_sad
01-04-2010, 20:49
امروز وقت کردم بعد از مدت ها یک ساعتی بازی کنم ، گذشته از اینکه میگن بازی یه مقدار خسته کننده هست ولی خدایی خیلی خوب ساخته شده و واقعا نسبت به شیفت و دیرت 2 یه سر و گردن بالاتره .
تا اینجا هم نزدیک پنجاه شست تا مسابقه دادم اما تازه شده 3.5 درصد .
تایید میشه

من خودم یکی از fan های بازی های racing هستم و بازی Racing نمیشه release بشه و از زیر دستم در بره

به جرات میتونم بگم این بهترین شبیه سازی هست که تو عمرم دیدم
گرافیک که دیگه
:31: makes jaw drop

خیلی هم طولانی هست بازی امروز نگاه کردم دیدم 4 درصد رفتم تازه :31:
ولی خوب وقتی یک flash مخصوص کنسول همیشه بهش وصله و هر روز هم با اهنگ های روز و جدید update میشه دیگه لذت چندین برابر میشه
به خصوص اگه با headphone بازی کنی

به نظر من فقط یک بازی اونم شاید بتونه با این ابر اثر رقابت کنه اونم GT5 هست
که خوب مقایسه ها نتایج اون رو هم روشن کرده
بقیه بازی ها که اسلا بحثشون نیست و جداست ...

D r i v e r
03-04-2010, 09:49
پدرام عزیز شاید جاش اینجا نباشه ولی من زیاد توی بازی کاوش نکردم
میشه در این مورد توضیح بدی :

ولی خوب وقتی یک flash مخصوص کنسول همیشه بهش وصله و هر روز هم با اهنگ های روز و جدید update میشه دیگه لذت چندین برابر میشه

pedram_sad
03-04-2010, 12:13
پدرام عزیز شاید جاش اینجا نباشه ولی من زیاد توی بازی کاوش نکردم
میشه در این مورد توضیح بدی :
منظورم flash disk هست که به یکی از port های usb کنسول وصل میکنی و میتونی تو بازی از روش اهنگ گوش کنی بگذاری playback بشه
که خودش اتوماتیک music خو بازی رو قطع میکنه و playlist شما رو پخش میکنه

من برای تمام بازی های racing این کار رو میکنم

mehdi30nema
09-04-2010, 09:24
دوستان رنگ ماشین را کجا عوض میکنن . من قبلا یک آئودی خریدم و رنگش را عوض کردم ولی نمیدونم چرا الان هر کاری میکنم رنگ ماشین های دیگه را نمیشه عوض کرد.

pedram_sad
09-04-2010, 13:27
مهدی جان تو main menu گزینه سوم فکر کنم باشه که نوشته paint که اونجا کلیه امور مربوط به رنگ و طراحی ماشین انجام میشه
هر ماشینی رو select کرده باشی وقتی داخل paint بشی گزینه اول paint car هست که داخلش باز به چندین قسمت تقسیم میشه برای خود بدنه و اینه ها و ...

D r i v e r
09-04-2010, 13:31
خیلی راحت
همون اول که وارد بازی میشین قسمتی داره به اسم Paint که ماشینی که درش قرار دارین رو میتونید رنگ کنید
ماشین هم میتونید از قسمت Cars عوض کنین و اونجا رنگش کنین
رینگ ها و آینه ها و .... هم میتونید رنگ دیگه ای بزنین که مثلا رینگ ها باید فابریک نباشن

mehdi30nema
09-04-2010, 15:12
مرسی پیدا کردم . من اشتباها میرفتم توی update .

{sahand}
13-04-2010, 12:32
با USBXTAFGUI و wxPirs سعی کردم عکس هایی رو که تو بازی گرفته بودم بریزم رو پی سی، نتیجه زیاد موفقیت آمیز نبود؛ چون اولا از کل عکسا فقط سه تاش رو نشون دارد، ثانیا عکس اصلی فرمتش معلوم نیست چیه، فقط Thumbnailـش رو می شه استفاده کرد.
در هز صورت لنگه کفش در بیابان غنیمت است!

omidkk
14-04-2010, 17:15
دونفره میشه بازی کرد؟

S.Y.K
14-04-2010, 19:37
دونفره میشه بازی کرد؟
بله دوست عزیز
در حالت دو نفره صفحه ی تلویزیون به دو قسمت تقسیم میشه و می تونید به صورت دو نفره بازی کنید

.Behnam.
01-05-2010, 19:25
سلام بچه ها ...تو این بازی چه جوری باید دو نفره (Split Screen) بازی کرد(اصلا میشه؟)
آخه من وقتی وارد بازی میشم ... باید یه ماشین انتخای کنی ... بعد یه پیست ... بعد شروع میشه ...
( اگه میشه کامل توضیح بدید... آخه تو خونه نیست...تو گیم نته ... نمیشه وقت بزاری هی کارای مختلفو امتحان کنی :31:)

ممنون

CATALONIA
01-05-2010, 19:45
سلام بچه ها ...تو این بازی چه جوری باید دو نفره (Split Screen) بازی کرد(اصلا میشه؟)
آخه من وقتی وارد بازی میشم ... باید یه ماشین انتخای کنی ... بعد یه پیست ... بعد شروع میشه ...
( اگه میشه کامل توضیح بدید... آخه تو خونه نیست...تو گیم نته ... نمیشه وقت بزاری هی کارای مختلفو امتحان کنی :31:)

ممنون
كاري نداره ! 

اول بايد دو تا دسته داشته باشي . 
دوم بايد بري گزينه ي دوم بازي يعني FREE PLAY رو بزني . 
سوم بايد اخرين گزينه يعني SPLIT SCREEN رو بزني . 
چهارم بايد با دسته ي دوم كليد A رو فشار بدي . 
بعدش اگه اون نفر پروفايل نداره بايد گزينه ي دوم رو يعني PLAY WITH GEUST رو بزني . 
و آخر هم بايد گزينه ي سوم يعني SELECT CAR و بعدش هم پيست رو انتخاب كني و بازي كني ... 

.Behnam.
03-05-2010, 13:46
بچه ها ، تو این بازی چیزایی مثل N 2 O هستش؟
2. بازی فقط تو پیست هستش؟ یعنی تو شهر و اینا که نیست؟!هست؟!:31:

CATALONIA
03-05-2010, 15:29
بچه ها ، تو این بازی چیزایی مثل N 2 O هستش؟
2. بازی فقط تو پیست هستش؟ یعنی تو شهر و اینا که نیست؟!هست؟!:31:
استفاده از N 2 O در بازي هاي Racig بين المللي ممنوع است ... 

در نتيجه در بازي هايي Racig داخل پيست از N 2 O استفاده نميشه .. 
2- بازي فقط در داخل پيست انجام ميشود ... 

resident_evil
08-05-2010, 12:18
2 تا طراحي مال يكي از بچه هاي اونور هستش دلم نيمد نزارم خيلي زيبا كار كرده . از 650 تا لايه هم استفاده كرده

.Behnam.
08-05-2010, 13:08
بچه ها ...من هر کاری میکنم نمیتونم برم تو کابین ... ( دوربین کابین نداره!؟)
فقط سه تا دور بین داره :
1. بیرون نزدیک
2.بیرون دور
3. داخل.. ( که اونم مثل قدیماست: عین Most Wanted یا ...)

pcali
24-05-2010, 13:02
سلام دوستان من میخوام dvd دوم بازی رو روی هارد کنسول نصب کنم آیا روش
خاصی داره با تشکر پیشاپیش:10:

.Behnam.
24-05-2010, 17:15
نه ... وقتی DVD اول رو اجرا کنی میگه میخوای DVD 2 هم نصب بشه ؟ بعد میزنی آره... میگه DVD 2 رو داخل دستگاه بزار.. تو هم بزار ... بعد شروع میکنه به نصبیدن

pcali
25-05-2010, 07:51
نه ... وقتی DVD اول رو اجرا کنی میگه میخوای DVD 2 هم نصب بشه ؟ بعد میزنی آره... میگه DVD 2 رو داخل دستگاه بزار.. تو هم بزار ... بعد شروع میکنه به نصبیدن

دوست عزیز از من اینجوری نبود کلا dvd یک رو تا آخر رفت بدون هیچ سوالی خودمم تعجب کردم
که dvd دوم برای چیه بعدش بازی رو اجرا کردم گوینده متن بازی اخطار داد میخواهید dvd دوم رو نصب کنید
و اگه نصب نکید از بسیاری از مزایای بازی محروم میشد بعدشم پیغام داد اگر مایل به نصب هستید dvd
دوم رو بزارید تا خودش به صورت خودکار لود بشه اما بنده تا که درب dvd رو باز کردم از بازی پرید بیرون
حالا این یعنی چی با تشکر:11:

p3yman_xl
09-06-2010, 10:31
پک ماشین Summer Velocity Car Pack منتشر شد

Turn 10 پک ماشین به اسم Summer Velocity Car Pack را بر روی XBL منتشر کرد..

این پک برای شما 400 پوینت هزینه در بردارد و 10 اتومبیل استثنایی و جدید را به بازی اضافه میکند. لیست ماشین ها :

2009 Chrysler Jeep Grand Cherokee SRT8
2010 BMW Motorsport X6M
2010 Bertone Mantide
2010 Ford Fusion Sport
2010 Lotus Evora Type 124 Endurance Racecar
2010 Mazda Mazdaspeed 3
2010 Mercedes-Benz SLK 55 AMG
2010 Morgan Aero SuperSports
2010 Peugeot 308 RCZ

اتومبیل Peugeot 308 RCZ هم به صورت مجانی وجود دارد که میتوانید آنرا تکی دانلود کنید.

منبع:

.Behnam.
09-06-2010, 11:25
دوست عزیز از من اینجوری نبود کلا dvd یک رو تا آخر رفت بدون هیچ سوالی خودمم تعجب کردم
که dvd دوم برای چیه بعدش بازی رو اجرا کردم گوینده متن بازی اخطار داد میخواهید dvd دوم رو نصب کنید
و اگه نصب نکید از بسیاری از مزایای بازی محروم میشد بعدشم پیغام داد اگر مایل به نصب هستید dvd
دوم رو بزارید تا خودش به صورت خودکار لود بشه اما بنده تا که درب dvd رو باز کردم از بازی پرید بیرون
حالا این یعنی چی با تشکر:11:
... نمیدونم چرا اینجوری شده ... مال من که وقتی DVD 1 رو بیرون میارم .... تو بازی میمونه ... :13:

resident_evil
05-01-2011, 00:08
لیست ماشین های فک اندازی که در نسخه ی Ultimate هستن . بعضی هارو آدم میمونه که واقعی هستن یا نه

Bertone 2010 Mantide
Devone 2010 GTX
Ferrari 2010 500XX
Gumpert 2010 Apollo S
Joss 2010 JT1
Lamborghini LP 670-4 SV ( عشق خودم )
Mazda 2008 Furai
Morgan 2010 Aero SuperSports
Molers 2010 MT900S
Saleen 2010 S5S Raptor
Spada Vetture Sport 2010 Codatroncats
Wiesmann 2010 GT MF5

یکی از یکی زیباتر . خودتون برین سرچ کنین عکساشونو ببینین
چند ماشین هم بودن مخصوص Forza طراحی شده بود یا کنسول X360 البته فقط طراحی روی ماشین همون Vinly که واقعا زیبا بودن
خیلی ماشین اضافه شده من اونایی که خیلی خفن بودن رو اسماشونو گذاشتم
36 یا 38 پیست جدید هم اضاف شده

Layken
05-01-2011, 00:54
Saleen 2010 S5S Raptor----
من از این خوشم اومد...یه دور باهاش کافیه تا .........
البته من مشکیشو می خوام..

Morgan 2010 Aero SuperSports
اینو تو gt5 دیده بودم فک کنم.

resident_evil
13-01-2011, 21:06
دوستان لایو باز تاحالا کسی ماشین به صورت Gift دریافت کرده ؟
من امروز وصل شدم 5 تا ماشین بهم داد

mohammad_twe
13-01-2011, 23:16
دوستان لایو باز تاحالا کسی ماشین به صورت Gift دریافت کرده ؟
من امروز وصل شدم 5 تا ماشین بهم داد
:18: :18:
چه ماشینی داد نوید ؟؟ اه این اکانت گلد من دیروز تمومید اما شب قبلش که اومدم تو لایو فرزا بزنم بهم ماشینی نداد !
قضیش چیه ؟؟ بگو تا برم گلد رو شارژ کنم :دی

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

راستی این پک جدیده چه ماشینایی داره ؟ من با اکثر ماشینایی که دارم حال نمیکنم :دی یه slr حال میده یه bugati veiron ! انصافا sLr رو دست نداره تو این بازی !

Masoud King
13-01-2011, 23:26
چند هفته پیش رفتم دوباره بازی کنم این فورزا رو دیدم پوست دی وی دیش کنده شده بیخیالش شدم

البته یکم هم ترک برداشته بود... نمیدونم تو قاب بوده چه بلایی سرش اومده

خلاصه خدا نخواست بازی کنیم : دی

Mostafa NBA
14-01-2011, 01:49
دوستان, من واسه اینکه سرعت سنج بازی رو از MPH به KPH یا همون کیلومتر بر ساعت تغییر بدم باید کجا برم ؟!!!

MobinS
14-01-2011, 09:56
بازی اوتو ترمز داره؟ تازه فهمیدم ! :دی چطوری اونو وردارم بدون این که بازی سخت شه؟نمیخوام روی hard برم ، آخه استعدادم توی بازی های ماشین سواری کمه :دی
درضمن محمد ، اکانتتو چند وقته شارژ می کنی؟ چند؟ کجا؟

mohammad_twe
14-01-2011, 13:19
بازی اوتو ترمز داره؟ تازه فهمیدم ! چطوری اونو وردارم بدون این که بازی سخت شه؟نمیخوام روی hard برم ، آخه استعدادم توی بازی های ماشین سواری کمه
سلام
برو assiset یه همچین چیزایی بود
auto brake رو off کن اما اولش برات خیلی سخت میشه, ولی خدایی اینطوری خیلی حال میده :دی
اکانتم هم از یه سایت ایرانی هست شارژ میکنم
اینبار 3 ماهه میزنم
ادرسش رو برات پخ میکنم

دوستان, من واسه اینکه سرعت سنج بازی رو از MPH به KPH یا همون کیلومتر بر ساعت تغییر بدم باید کجا برم ؟!!!
مصطفی برو option اون متریک رو عوض کن بزار رو کیلومتر ! خودم هم تا 4 روز پیش نمیدونستم از نوید پرسیدم :دی

resident_evil
14-01-2011, 13:21
چند هفته پیش رفتم دوباره بازی کنم این فورزا رو دیدم پوست دی وی دیش کنده شده بیخیالش شدم

البته یکم هم ترک برداشته بود... نمیدونم تو قاب بوده چه بلایی سرش اومده

خلاصه خدا نخواست بازی کنیم : دی

خاطره تعریف میکنی ؟ : دی

میری توی My Profile بعدش Hud بعد Unit بعدش میذاری رو Metric

بازی اوتو ترمز داره؟ تازه فهمیدم ! :دی چطوری اونو وردارم بدون این که بازی سخت شه؟نمیخوام روی hard برم ، آخه استعدادم توی بازی های ماشین سواری کمه :دی

باید بری تو قسمت Set Difficulty

قضیش چیه ؟؟

نمیدونم چریانش چیه کلا .
اما ماشین های خیلی خوبی داد اسمشو بعدا میگم

mohammad_twe
14-01-2011, 13:30
من سوتی دادم ! متریک که خوده کیلومتره ! اینی که نوید واس عوض کردن کیلومتر گفت درسته :دی
نوید یه لیست هم از اون پکی که گرفتی بزار ! ببینیم ماشیناش چیه , پیست هم اضافه شده ؟

resident_evil
14-01-2011, 13:40
من سوتی دادم ! متریک که خوده کیلومتره ! اینی که نوید واس عوض کردن کیلومتر گفت درسته :دی
نوید یه لیست هم از اون پکی که گرفتی بزار ! ببینیم ماشیناش چیه , پیست هم اضافه شده ؟

کدوم یکی ؟ یه لست چندتا پست قبل گذاشتم
آره 36 تا پیست جدید اضاف شده . البته فکر نکنین 36 تا محیط جدید هستش ! مثل قبل مثلا یه محیط هستش که چند تیکه شده و چند پیست رو تشکیل داده

MobinS
14-01-2011, 14:53
بازی همه تک دی وی دی هست؟ واسه من 2 تا دیوی دی داره ، توی دی وی دی دومشم کلی ماشین داره ، ولی هارد ندارم که بریزم :دی

Mostafa NBA
14-01-2011, 15:25
سلام
برو assiset یه همچین چیزایی بود
auto brake رو off کن اما اولش برات خیلی سخت میشه, ولی خدایی اینطوری خیلی حال میده :دی
اکانتم هم از یه سایت ایرانی هست شارژ میکنم
اینبار 3 ماهه میزنم
ادرسش رو برات پخ میکنم

الان خودت محمد درصد سختیه بازی رو روی چند گذاشتی ؟؟

آدرسش رو برای منم پ.خ کن بی زحمت.

mohammad_twe
14-01-2011, 15:33
من رو نرمال هم بازی میکنم کلا درصدی که پایین زده چون دست کاری کردم چندتا گزینه دیگه رو 35 % تا 40 %
میخوام شروع کنم برم رو هارد :دی
الان دیگه مسابقات R2 ها رو دارم میرم ....

بازی همه تک دی وی دی هست؟
نه 2 دی وی دی ! جدیدا هم یه پک اومده کلی ماشین جدید اضافه شده

Layken
14-01-2011, 20:27
من رو نرمال هم بازی میکنم کلا درصدی که پایین زده چون دست کاری کردم چندتا گزینه دیگه رو 35 % تا 40 %
میخوام شروع کنم برم رو هارد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان دیگه مسابقات R2 ها رو دارم میرم ....
ها این من از همون اول رفتم رو هارد....
کلی کیف میده رو این درجه هم باز اسونه کلا رو این درجه هم ماشین ها عقب می مونن
و جابه جایی های کمی صورت میگیره که هیجان میاد پایین..

Rastin.
11-03-2011, 01:10
سلام...دوستان کسی میدونه این بازی رو چطور میشه دو نفره split screen بازی کرد...اینطور که شنیدم منوی شروع بازی باید سه قسمت داشته باشه:
forza motorsport 3
xbox live
free play
که برای دونفره باید بری بخش آخر..ولی منوی من فقط یک option داره اونم forza motorspot!!..
دی وی دی دوش خرابه نتونستم نصب کنم..از اون نیست؟

Layken
11-03-2011, 01:20
نه از نمیتونه باشه اون فقط چند تا ماشین اضافه میکنه..
یعنی چه چطور فقط اون اپشن رو داره...واسه دو نفری هر دو دسته ساین این کنید یعنی روشن بعد راحت بزنین اسپین اف بازی کنید.

Rastin.
11-03-2011, 01:25
نه از نمیتونه باشه اون فقط چند تا ماشین اضافه میکنه..
یعنی چه چطور فقط اون اپشن رو داره...واسه دو نفری هر دو دسته ساین این کنید یعنی روشن بعد راحت بزنین اسپین اف بازی کنید.

میشه دقیقا بگید از چه مسیری میرید تو بخش دو نفره؟ همونطور که گفتم برای من توی صفحه اول فقط forza motorsport میاد که با انتخابش مستقیم میره رو انتخاب ماشین و ریس!!

4870x2
13-04-2011, 22:38
آقا این بازی 2 نفره داره؟؟بخرمش؟: دی

Layken
13-04-2011, 23:01
بله میشه بخرش......

resident_evil
17-05-2011, 12:36

Hell YeaH : دی
بعد از حدود 150 ساعت بازی که 121 ساعتش در حال رانندگی بودیم بازی دیشب به اتمام رسید : دی خدا بود بهترین ریسینگ که تو عمرم بازی کردم همه چیز داشت .

mohammad_twe
17-05-2011, 12:47
Hell YeaH : دی
بعد از حدود 150 ساعت بازی که 121 ساعتش در حال رانندگی بودیم بازی دیشب به اتمام رسید : دی خدا بود بهترین ریسینگ که تو عمرم بازی کردم همه چیز داش
پسر .......
واقعا که مغزت ... :دی
ایول خیلی حال کردم نویدی :40:
من که به زور 45 ساعت بازی کردم !!

resident_evil
29-08-2011, 20:16
امروز 100000 دریفت کشیدیم 1000 شد خیالمون راحت شد کلا و حالا کاملا در انتظار شماره ی 4 به سر میبریم : دی