ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با کارت 8500GT

Abolfazl3007
25-06-2009, 12:03
سلام
من یه هفته پیش درایور 186 nvidia رو گرفتم و استفاده میکردم
دیروز داشتم بازی میکردم یه دفعه رنگها عوض شد و هنگ کرد و مجبور شدم ری استارت دستی کنم _در طول روز تا 3 دفعه اینجوری شد تا اینکه دفعه سوم که ری استارت کردم دیدم لوگو اول مادربورد و ویندوز نقطه نقطه و خط خط شده و دیگه تو ویندوز نرفت
حالا ویندوز رو عوض کردم هر درایوری رو میخوام نصب کنم نمیشه و وسط نصب صفحه سیاه میشه و یه چیزی اون گوشه چشمک میزنم و فقط میتونم ری استارت کنم
تو دستاپ وقتی وارد setting میشم در قسمت adapter نوشته unavaiable .
در ضمن لوگو های اول هم همه نقطه نقطه است
تا حالا 5_6 بار ویندوز عوض کردم اصلا فرقی نمیکنه
لطفا راهنمایی کنید واقعا نمیدونم چیکار کنم:41:

kami.exe
25-06-2009, 13:51
من هم دقيقا همين مشكل رو دارم ، كسي نيست كمك كنه !؟

Abolfazl3007
26-06-2009, 16:18
من هم دقيقا همين مشكل رو دارم ، كسي نيست كمك كنه !؟
شما هم وسط بازی کامپیوترت مشکل پیدا کرد ؟ چه بازی بود ؟

Kianoosh
26-06-2009, 22:30
سلام

دوست من اگه نمی تونی درایور گرافیک رو نصب کنی نمیشه فرکانس ها و دما و سایر تنظیماتش رو کنترل کرد و اگه مشکل ویندوز نداری(گرافیک رو روی یه سیستم دیگه چک کن) و دما و فنش درست کار می کرده باید ببر گارانتی اگه داره از این موارد زیاد پیش اومده که اگه مموری آسیب دیده باشه کاریش نمیشه کرد!

Abolfazl3007
01-07-2009, 22:39
سلام

دوست من اگه نمی تونی درایور گرافیک رو نصب کنی نمیشه فرکانس ها و دما و سایر تنظیماتش رو کنترل کرد و اگه مشکل ویندوز نداری(گرافیک رو روی یه سیستم دیگه چک کن) و دما و فنش درست کار می کرده باید ببر گارانتی اگه داره از این موارد زیاد پیش اومده که اگه مموری آسیب دیده باشه کاریش نمیشه کرد!
خیلی ممنون برای راهنمایی
رو سیستم دیگه چک کردم خراب بود فرستادم گرانتی
حالا گارانتی میتونه کاری بکنه ؟

Abolfazl3007
01-07-2009, 22:40
سلام

خیلی ممنون برای راهنمایی

Kianoosh
02-07-2009, 11:15
خیلی ممنون برای راهنمایی

بستگی داره قابل رفع باشه یا نه طرف بلد باشه یا نه!ابزار داشته باشه یا نه!حسش باشه یا نه!از همه مهم گارانتی پدر(!) دار باشه یا نه!:دی

انشاالله که حل میشه!شایدم تعویض...