ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک فوری ( مشاوره ایی )

mehdi2008ooo
25-06-2009, 00:13
سلام
دوستان عزیز من یه راهنمایی از همتون میخام من در حدود یک سال میشه 3ds max کار میکنم
به این فکر افتادم حرفه ایی تر وارد این مبحث بشم و منظور ( گرافیک و انیمیشن ) تا اینکه با مجتمع
فنی تهران تماس گرفتم و سولاتی در مورد کلاسهای گرافیک وانیمیشن پرسیدم که به من گفتن :
دوره های گرافیک و انیمیشن دارن و به مدت 1/5 سال طول میکشه و مدرکی هم زیر نظر وزارت علوم میدن
با هزینه 1750000 تومان و آموزش حرفه ایی این نرم افزارها zbrush, maya. premier , photoshop, after effect و یه برنامه دیگه که یادم رفت خلاصه سرتون رو دردنیارم نظر شما رو میخام بدونم که آیا منی که تهرانی هم نیستم باید خرج های دیگه ایی هم برای این 1/5 سال بکنم این کار ریسک نیست به نظر شما ؟ آیا بعدش بازار کاری تو تهران یا هرجای دیگه هم هست ؟
چون یه بار گول خوردم 400 تومن پول اتوکد کردم + وام یه قسط هم میدم دیگه نمیخام ریسک کنم میخام از شما دوستان
عزیر کمک بگیرم چون کسی که اطلاعات در مورد این کلاسها بهم میداد گفت بعدش راحت کار گیر میاد و راحت میتونی وارد بازار کار بشی ولی نمیشه اطمینان کرد اونا وظیفشونه از کلاسهاشون تعریف کنم
خواهش میکنم راهنماییم کنین
:20::20::20:

Tamirat.laptop
25-06-2009, 00:49
با سلام خدمت دوست گرامی

دوست من ، هر کسی نظر خودشو داره

ولی با این تفاصیری که شما دوست عزیز مطرح کردید

ابتدا مشکلاتتون

1. دور بودن راه
2. جا و مکان
3.هزینه های تدریس + خرج و ...
4.مشکل پول

خب با این وجود اگر نظر منو بخوایی میگم بشین خودت یاد بگیر اصلا همینجا تو همین انجمن یاد بگیر

ببینید موضوع خواستن شماست اگر قرار باشه شما فقط چشم به آموزش ببندید که دیگه هیچی 4 روز دیگه یادتون میره چه کار کردید

من 9 سال مکس کار میکنم هنوز هیچی بلد نیستم

شما می خواید 1.5 صرف آموزش کنید اونم نه فقط مکس نه مایا نه فتوشاپ بلکه پرومیر + افتر افکتم می خوان باهاتون کار کنند پس

نشد 1.5 فقط یه نرم افزار بلکه نزدیک به 10 نرم افزار میشه ...ولی شما وقتی به درستی به یکیشون گیر بدید و مداوم کار کنید هم

مسلط به اون برنامه میشد و هم تجریه کسب میکنید ولی با آموزش های به این نحوه فقط چیز های رو یاد میگیرید که اونا بهتون یاد

دادن

موفق باشید

mehdi2008ooo
25-06-2009, 01:13
ممنون دوست عزیز از راهنماییت
از دوستان دیگه هم میخام باز نظراتشون رو بدن

sarina_sh
25-06-2009, 01:14
شما می تونی مقدار خیلی کمتر از این رو هزینه کنی و فیلم های آموزشیه خیلی خوب توی هر کدوم از این مباحث چه مایا چه برنامه زی براش و یا موارد دیگه تهیه کنی و کار کنی

موفق باشی

mehdi2008ooo
25-06-2009, 01:16
اتفاقا اکانت راپیدشر خریدم و کلی آموزش دانلود کردم بعضی جاها گیر میکنم کسی هم نمیشناسم کمکم کنه

omid_3dsmax9
25-06-2009, 01:26
سلام...
دوستامون توضیحات خیلی خوبی دادند..
یک ده آباد به از صد ده ویرانه....
منم نزدیک 1 ساله که شروع کردم.. اما چون تقریبا عجله ای برای یادگیری ندارم و اینکه نرم افزارهای دیگه ای رو خودم با مطالعه ی کتاب های ترجمه و تالیف فارسی و همین طور منابع اصلی یاد گرفتم... و پی بردن به ماهیت بیش از 90 % کلاس هائی از این دست و اعتقاد به یاد گرفتن هر چیزی از راه شهودی و تجربی و شخضی و اینکه این روش عمیق تر و موندگارتره... و دلایل زیاد دیگه ای که این آخر شبی یادم نمی آد.. به نظرم بهترین راه اینه که خودت یاد بگیری... و البته به نظرم کتاب هائی که بعضی از این موسسات تالیف و ترجمه می کنند برای خیلی از نرم افزارهای ساده و متوسط و یا به عنوان مقدمه برای نرم افزارهای پیچیده تر خیلی مناسب اند... و با این پول میشه منابع خیلی خوبی تهیه کرد... و یه چیز دیگه رو هم فراموش نکنیم که اینترنت پر از منابع خارجی یادگیریه که مطالعه اش بیشتر از چیزی که انتظار داریم برامون مفیده...
و از همه مهمتر همین سایت و دوستان با تجربه ایه که با سخاوت و بزرگواری و حوصله به سوالات و مشکلات جواب می دن و به نظرم تو فرایند یاد گیری خیلی ی ی ی ی ی کمک می کنند...
موفق باشید..

p30worldapm
25-06-2009, 09:44
مدرکش چی؟ اون به درد نمی خوره؟

mehdi2008ooo
25-06-2009, 11:10
جوری که خودشون به من گفتن : گفتن تو بازار کار که رفتی فقط ازت نمونه کار میخان مدرک رو احمیتی بهش نمیدن ولی تو کشور
برای استخدامی مدرک فقط مهمه براشون ولی اینجا میگن نمونه کار
بیشتر هم به این دلیل این موضوع رو گذاشتم چون نمیخام تو 3ds max در حد مبتدی باقی بمونم و بیشترین کارم ساخت یه ساختمون
باشه یا گرفتن یه پروژه دانشجویی همیشه دلو میخاست یه گروه تشکیل بدم و انیمیشن سازی کنم و در ادامه به بازی سازی ...
شاید خندتون بگیره بله ایران یه کشور جهان سومیه و تو انیمیشن و نرم افرارهای انیمیشن سازی نقش مصرف کننده رو بازی
میکنه
آمریکا ژاپن رو با خاک یکسان کرد و از صفر شروع کردن حالا ما کجاییم و ژاپن کجا اون تو نانو تکنولوژی ...
تو ایران چرا بهترین انیمیشن هامون باید در حد داوود خطر باشه در صورتی که خارجی ها مبتدی ترین انیمیشناشون صد برابر داوود خطر می ارزه
چنتا آموزش شرکت gnomon رو دارم یجور با مکس کار میکنن انگار خودشون نوشتنش نه انگار مکس کارن
به امید رو زی که ایران بتونه وارد عرصه بازی سازی بشه اونم در حد حرفه ایی
به گفته بهرام عضیمی بهترین انیمیشن کارای ایرانیمون که 10 نفر هستن همشون خارج از کشور هستن ...

Sorosh MAX
25-06-2009, 13:41
به گفته بهرام عضیمی بهترین انیمیشن کارای ایرانیمون که 10 نفر هستن همشون خارج از کشور هستن ...

بله کلآ بهترین ها به خارج رفتن ، شما اگه در قسمت سازندگان بازی NFS Carbon بری اسم 6،7 نفر ایرانی رو که سازنده ی بازی هستند رو میبنی ...

A'khz
25-06-2009, 14:18
به نظر من کلاس به درد نمیخوره
یکی از آشنایان کلی رفت کلاس آخر هم هیچی یاد نگرفت!
تمرین بهترین چیز هست !
من تو این یک سال و خوردهای که با مکس آشنا شدم خیلی مدل ساختم ولی نا امید نباید بشی و بگی چقدر کار هام بده!
بشین خودت کار کن تمرین کن و آموزش ببین اگه مشکلی هم داشتی اینجا بپرس دوستان جواب میدن
موفق باشی :)

Borhan72
27-06-2009, 11:05
خوب با همه ی اينا مجتمع فنی مدرك اين نرم افزار ها رو ميده....
خودش خيلی بدرد ميخوره...
مدركش هم جهانی و بين الملليه...