ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سریال در چشم باد

صفحه ها : 1 [2]

Dark Prince
16-04-2010, 22:27
خب بالاخره این قسمت هم پخش شد... انتظار داشتم خیلی بیشتر از اینا روش کار شده باشه ولی بدک نبود. بعضی از جاها خیلی خوب فیلمبرداری شده و بعضی جاها هم مذخرف! دیالوگ ها هم که کاملا مذخرف و ابتدایی بودن.
راستی از کی تاحالا خارجی ها اینقدر با ناز صحبت میکنند؟ کارگردان از لحن صحبت کردن هم برای کش دادن فیلم استفاده میکنه! به این میگم کارگردان :دی گریم بازیگر ها هم بجز بیژن همگی مذخرف بود :دی

miss_ava7
16-04-2010, 22:43
]چه قدر پیروزفر رو با این گریم روحانی کردن! دیرباز که انگار تو تنور افتاده بود خیلی گریمش بد بود.
لهجه پیروزفر خوب بود فقط بی احساس حرف میزد...

dimah2005
16-04-2010, 23:02
لهجه پیروزفر خوب بود فقط بی احساس حرف میزد...

کلیه شخصیت ها اعم از خارجی و داخلی به طرز فجیحی مزخرف بود ،

نمی دونم بین انهمه دختر خوشکل
زشترین ادمی که ممکن بود ، شده بود زید بیژن ،

_______> تیکه پدرسوخته دیرباز هم جانانه بود ،

iman84
17-04-2010, 10:54
راستی از کی تاحالا خارجی ها اینقدر با ناز صحبت میکنند؟ کارگردان از لحن صحبت کردن هم برای کش دادن فیلم استفاده میکنه! به این میگم کارگردان :دی گریم بازیگر ها هم بجز بیژن همگی مذخرف بود :دی
اره خیلی با نار صحبت میکردن مخصوصا اون دختر کوچیکه که به ماهی ها غذا میداد ولی یه خوبی که داشت این بود که انگلیسی صحبت کردن بازیگرا نه خیلی تند بود نه خیلی کند برای همین آدم متوجه میشد دارن چی میگن دیگه لازم نبود همش اون پایین زیرنویس رو نگاه کنی :20:

MaaHta
17-04-2010, 15:26
این قسمتش فقط میخواستن بگن بیژن رفته امریکا و اوضاعش چطوره

تا حالا ندیده بودم واسه فیلمبرداری برن امریکا

اکثر فیلما تو دبی و ترکیه فیلمبرداری میشد

جوزانی همقبلا مدتی امریکا بوده
دخترش سحر که اونجا به دنیا اومده

pcforlife
17-04-2010, 16:40
میگم کاش ما هم تبعید بشیم!!!:27::46:
حالا خارج از شوخی، این قسمت بعد از عیدش قشنگ بود!:31:
دوستان، اگه تیکه هایی از این سریال رو میخواین، درخواست بدین تا آپشون کنم...!:20:
یاعلی:11:

John Cena723
17-04-2010, 18:05
بعضی از تیکه هایی که انگلیسی صحبت می کردند و اینا زیرنویس کرده بودند واقعا خنده دار بود . دیالوگ های خودشون رو تو زیرنویس کردن سانسور می کنند و واقعا جای تاسف داره . فکر کنم تیکه I Love U دختره روانپزشکه دیگه خیلی تابلو بود و تابلو گفت دوستت دارم و دوستت داشتم ولی اینا یه چیز چرتی گذاشته بودند . من نمیدونم یه دوستت گذاشتن دختری اجنبی به یه بازیگر ایرانی اونم تو حالت فیلم یعنی اینقدر از نظر اینا مشکل داره که گاف به این بزرگی میدن؟

pcforlife
17-04-2010, 18:13
این فاصله تقریبا یه متریه بیژن از دختر خارجی هم خیلی جالب بود!!!!:31::46:
ولی به نظر من ساخت سریال هایی نظیر در چشم باد یا مدار صفر درجه با وجود ایراد هایی هم که دارن، واقعا ارزشمند هستش...:20:

Dark Shine
17-04-2010, 18:32
فیلم به کلی زیرنویس شد...:31:

Vahid.Mob.14
17-04-2010, 20:04
نمیشه که فیلم ایرانیه ما همش باید زیرنویس رو ببینیم. من که سرم گیج رفت. یعنی تا آخرش باید زیرنویسو تحمل کنیم!!!

MaaHta
18-04-2010, 11:42
دیالوگاش خیلی هم سخت نبود بدون زیر نویس هم میشد فهمید چی میگن

nil2008
20-04-2010, 08:35
با ديدن اين قسمت از سريال،فكر كردم دارم فيلم اورجينال با زيرنويس فارسي مي بينم...:8:
در ضمن بنظز ميرسيد خانوم دكتر،خودش بيشتر احتياج به مداوا داشته باشه ازبس دپرس بود...:18:
بعدم اين هنرپيشه رو از كجا آورده بودن...بيچاره پيروزفر:13:

pcforlife
24-04-2010, 00:02
این قسمتش اصلا دلچسب نبود... همش فلش بک بود... من فقط از اون بخش پاسپورت گرفتنش خوشم اومد...
میگم نکنه بیژن تو جنگ ایران و عراق شهید بشه؟!!!:27:

shifter
24-04-2010, 07:05
به نظرم پيري نادر زياد خوب درنيومده...از نظر هيكل و قيافه خوب پيرش كردن اما صدا و حرف زدنش فرقي نكرده!
اين بازيگر دكتر روانپزشك بيزن هم واقعا داغونه....!:13:
معلوم نيست از كجاي امريكا پيداش كردن:31:

iman84
24-04-2010, 08:53
سفارت رو حال کردین چه زود پرچم رو عوض کرده بودن

MaaRyaaMi
24-04-2010, 11:48
به نظرم پيري نادر زياد خوب درنيومده...از نظر هيكل و قيافه خوب پيرش كردن اما صدا و حرف زدنش فرقي نكرده!
اين بازيگر دكتر روانپزشك بيزن هم واقعا داغونه....!:13:
معلوم نيست از كجاي امريكا پيداش كردن:31:

خب بعضی ها 100 سالشونه ولی صداشون جوونه:31:

خیلی بد نیس ولی خب فکر کن با این حساب بازم گریمش کردن !!

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:43 AM ----------

پخش سومین دوره مجموعه تلویزیونی در چشم باد جمعه شب درحالی شروع شد که تمام 55 دقیقه آن به نشان دادن صحنه های مبتذل روابط نامشروع یکی از بازیگران ایرانی با زنان آمریکائی در لوس آنجلس بسیار زیبا و دوست داشتنی جلوه دادن زندگی در آمریکا و به باد تمسخر گرفتن تظاهرات مردم ایران در جریان انقلاب اسلامی در سال 1357 گذشت !

آنچه موجب تاسف است این است که این مجموعه به نام دفاع مقدس مطرح شده اما در بسیاری از قسمت های آن اصول و ارزش های دینی و انقلابی زیر سئوال رفته است .

تمام 55 دقیقه این قسمت از "در چشم باد" به نشان دادن صحنه های مبتذل روابط نامشروع یکی از بازیگران ایرانی با زنان آمریکائی در لوس آنجلس و دوست داشتنی جلوه دادن زندگی در آمریکا گذشت

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدتی پیش هم پخش تصاویر رقص و لودگی بازیگران این سریال در شب اربعین حسینی اعتراض افکار عمومی را در پی داشت.
پس از این اتفاق عزت‌الله ضرغامی رئیس صدا و سیما در تازه ترین جلسه کاری سازمان، به شدت از این بی دقتی ناظرین پخش و عوامل شبکه یک اظهار نارضایتی کرده و آنان را توبیخ کرده بود.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خیلی جالبه ... چرا من صحنه های مبتذل ندیدم ؟

pcforlife
24-04-2010, 12:47
پخش سومین دوره مجموعه تلویزیونی در چشم باد جمعه شب درحالی شروع شد که تمام 55 دقیقه آن به نشان دادن صحنه های مبتذل روابط نامشروع یکی از بازیگران ایرانی با زنان آمریکائی در لوس آنجلس بسیار زیبا و دوست داشتنی جلوه دادن زندگی در آمریکا و به باد تمسخر گرفتن تظاهرات مردم ایران در جریان انقلاب اسلامی در سال 1357 گذشت !

آنچه موجب تاسف است این است که این مجموعه به نام دفاع مقدس مطرح شده اما در بسیاری از قسمت های آن اصول و ارزش های دینی و انقلابی زیر سئوال رفته است .

تمام 55 دقیقه این قسمت از "در چشم باد" به نشان دادن صحنه های مبتذل روابط نامشروع یکی از بازیگران ایرانی با زنان آمریکائی در لوس آنجلس و دوست داشتنی جلوه دادن زندگی در آمریکا گذشت

مدتی پیش هم پخش تصاویر رقص و لودگی بازیگران این سریال در شب اربعین حسینی اعتراض افکار عمومی را در پی داشت.
پس از این اتفاق عزت‌الله ضرغامی رئیس صدا و سیما در تازه ترین جلسه کاری سازمان، به شدت از این بی دقتی ناظرین پخش و عوامل شبکه یک اظهار نارضایتی کرده و آنان را توبیخ کرده بود.

یه جوک بی مزه دیگه از بخش به اصطلاح هنری تبیان...:2: کاش خود جناب منتقد، می تونست تعصب کورکورانش رو تو نقدش ببینه...:41:

RoYaYeEe_NiIiLi
24-04-2010, 12:51
این قسمتش یا فلش بک بود یا اینکه تعارفات مهماندار به بیژن:31:..من ترسیدم گفتم نکنه 6 / 7 ساعته بین آمریکا و ایران رو میخوان نشون بدن؟:31:
راستی حس نصه ششم من میگه اینجا امریکا نیست:31:...شایدم میدونستید...اینجایی که اینا هستن به احتمال 99% ترکیه هست..الکی میگن آمریکاس
اگه میدونستید ضایعم نکنیدا:31:
در مورد گریم ها...گریم موی بیژن واقعا مسخره بود و گریم صورت فخر السادات....انگار یه تیکه پلاستیک کوبونده بودن رو صورتش:31:....حجابشم جالب بود...الان اگه تو ایران یه پیرزن 80 ساله اون قدر از گردنش معلوم باشه که.......
حالا چه برسه یه زن جوون در نقش پیرزن:31:

راستی این اگه واقعا لیلی بوده تو این چند سال کجا بوده؟:31:

نیلی

MaaRyaaMi
24-04-2010, 16:39
شما ترکیه رفتی؟

نه اینو میگم چون دوست پدرم تو اینکار بوده

dimah2005
24-04-2010, 16:41
تو زندون

نه فکر نکنم ، ترکیه باشه ، اصلا فکر شو نکن، بابا این کارش درسته ، کلی خودش تو امریکا زندگی کرده بلده چی کار کنه،

می گم چقدر نادر رو شبیه براندو کرده بودن ، اخرش گادفادر نشون داد ، دمش گرم ،

----> بعد از سالها یه سریال دیدم که شدیدا بهمون چسبید،

خیلی جالبه ... چرا من صحنه های مبتذل ندیدم ؟

چشم بصیرت می خواد برادر ، شما باید عینک های مخصوص ار.شاد رو خریداری کنید تا بتونید همچین صحنه ایی رو ببیند،

" ادم که می ره رستوران با خودش ساندویچ نمی بره که!"

miss_ava7
24-04-2010, 17:17
اینا به دوست دارم گفتن میگن ابتذال.
همیشه خدا فقط دعوای زن و شوهرو نشون میدن یا اینکه مرده دوتا زن گرفته...
حالا که دارن عشق زن و مرد رو اونهم خیلی خانوادگی! نشون میدن و بیژن رو می بینیم که چه قدر به یاد زن اولشه شده "ابتذال"
ولی دو زنه بودن مردا تو سریالای دیگه ابتذال نیست...

تاجایی که من میدونم راستی راستی رفتن آمریکا.

دیشب اون قسمتی که آهنگ گادفادر پخش میشد واقعا نوستالژیک بود...

حیف پارسا پیروزفر که هرچی زن زشته کردن زن این تو سریال.اون از لیلی اینم از دومیش.

Dr.FANOOS
24-04-2010, 17:56
دوستان من از کجا می تونم درچشم باد رو دانلود کنم؟من این سریال رو از اول ندیدم از دوران دوم به بعد دیدم افسوس می خورم که چرا از اول ندیدم.هر فصلش چند قسمته؟اصلا چند فصل داره؟

mahy007
24-04-2010, 19:10
این هم لینک دانلود در چشم باد .....

البته فیل تر شکن فراموش نشه ....

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Vahid.Mob.14
24-04-2010, 19:35
همچین آش دهنسوزی هم نیست که اینقدر افسوس بخوری. بعدم همچین میگی چند فصله که آدم فکر میکنه داری درباره لاست یا فرار از زندان حرف میزنی.
برو تو قسمت دانلود فیلم ها شاید اونجا دوستان بتونن کمکت کنن.

RoYaYeEe_NiIiLi
24-04-2010, 20:04
شما ترکیه رفتی؟
پ
بله:31:
حدودا 11 سال پیش:31:

نه اینو میگم چون دوست پدرم تو اینکار بوده
اینو نفهمیدم:31:
تو کدوم کار؟تو ساختن این فیلم؟
یعنی این فیلم انقدر در آورده که اینا پاشن برن آمریکا؟:31:
نمیدونم والا:31:

حالا که دارن عشق زن و مرد رو اونهم خیلی خانوادگی! نشون میدن و بیژن رو می بینیم که چه قدر به یاد زن اولشه شده "ابتذال"

والا به عشق این دو تا نمیشه گفت ابذال:31:بیشتر لوس بازیه:31:
من شما را نغز میبینم:31:
کللی زحمت کشیدن که مجبور نشن بگن من دوست دارم:31:

ali_agha1981
24-04-2010, 20:13
حالا یه سوال
اونجا که رفت پاسپورد بگیره کجا بود
مگه انقلاب نشده بود پس دیگه سفارت و کنسولگری هم نباید در کار باشه ؟ همشون که بسیجی بودن
در ضمن در خصوص کیفیت فیلمسازی فکر نکنین اتفاق خاصی افتاده
خود کارگردان هیچی حالیش نیست توی همه زمینه ها (صداو ..فیلمبرداری و تدوین ....مشاور خارجی داشته ..
تیتراژ پایانی فیلم هم مینوسه

gmuosavi
24-04-2010, 20:25
اونجا که رفت پاسپورد بگیره کجا بود
مگه انقلاب نشده بود پس دیگه سفارت و کنسولگری هم نباید در کار باشه ؟ همشون که بسیجی بودن

اول کار بود
هنوز چیز نکرده بودن تو روابط

بعد از اشغال سفارت امریکا بود که ...

یه نکته ای هم که داشت عکس امام خمینی بود که فکر کنم این عکس بعد از سال 57 و 58 گرفته شده باشه. نه ؟!

zarb
24-04-2010, 21:28
خوب به نظر من در كل خوب بود اما دوران هاي قبليش بهتر و جالب تر بود منم فكر ميكنم اون جا هر جا باشه آمريكا نيست :20:

shifter
25-04-2010, 07:15
دلم ميخواد سرمو بكوبم به ديوار!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11
25-04-2010, 16:32
سلام.
یکی نیست بیاد بگه این چه طرزه گریم کردنه آخه ؟

MaaRyaaMi
25-04-2010, 18:23
تو زندون

نه فکر نکنم ، ترکیه باشه ، اصلا فکر شو نکن، بابا این کارش درسته ، کلی خودش تو امریکا زندگی کرده بلده چی کار کنه،

می گم چقدر نادر رو شبیه براندو کرده بودن ، اخرش گادفادر نشون داد ، دمش گرم ،

----> بعد از سالها یه سریال دیدم که شدیدا بهمون چسبید،

چشم بصیرت می خواد برادر ، شما باید عینک های مخصوص ار.شاد رو خریداری کنید تا بتونید همچین صحنه ایی رو ببیند،

" ادم که می ره رستوران با خودش ساندویچ نمی بره که!"

:31: تیکه ی جالبی بود

در ضمن من خواهرم نه برادر :21:

Zende
27-04-2010, 18:35
فیلمش قشنگیش توی امریکا بودنشه
درسته توی آمریکاست
اما بیشتر به انگلستان میخوره
اما ماشین های آمریکایی داره خوبه
زمان انقلابه
ولی ماشین زمان جنگ جهانی گذاشتن زیر پای یارو:دی
از نظر بی نمکیشم که کلا فیلم ایرانیه دیگه
ده گادفادر قسمت 1 رو نشون داد بخش عروسیشو بعد رفت پرید به 2 که مایکل دون شده بعد 3شم اصلا نشون نداد:دی

RoYaYeEe_NiIiLi
27-04-2010, 18:38
اما بیشتر به انگلستان میخوره
اما ماشین های آمریکایی داره خوبه

اینکه ماشین آمریکایی داره که دلیل نمیشه که فیلم آمریکاییه:31:
به لهجه ی بعضی هاشون توجه کنین همچین آمریکایی نمیزنه:31:
نمیدونم...شاید من اشتباه میکنم:31:
جایی چیزی نوشته شده که اینا جدی جدی رفتن /امریکا؟:31:
بی کارن ها:31:

Vahid.Mob.14
29-04-2010, 12:41
من چند جا توی مجله و سایت خوندم آمریکاست. شک نکنید که همون جا فیلمبرداری شده.

M3HRD@D
29-04-2010, 13:42
راستی اگه بیژن مثلا اون موقع توی امریکاست ایران و امریکا اون موقع روابط نداشتن که بیژن رفته کنسول گری ایران ویزا بگیره

10
29-04-2010, 23:30
در کل خیلی فیلم باحالیه !!!

pcforlife
30-04-2010, 23:04
این قسمتش خوب بود!:5:
کلا خوشکل کشش میدن...:31:
برعکس آشپز باشی که تهوع آور کشش میدن!:2:

altair
01-05-2010, 08:09
دیروز وقتی بیژن داشت تو خیابون با اون رانندش راه میرفت کیف بچه ها را دقت کنید(دو تا دختر کوچولو ) رو کیفشون عکس یانگوم بود!!!

pcforlife
01-05-2010, 18:21
دیروز وقتی بیژن داشت تو خیابون با اون رانندش راه میرفت کیف بچه ها را دقت کنید(دو تا دختر کوچولو ) رو کیفشون عکس یانگوم بود!!!
اینم عکسش (تازه شلوار دختربچه هم که آخرشه!:31:):
راستی پلاک شهرام قاعدی هم فکر کنم عکس فربهر روش بود...

آرش-19
01-05-2010, 23:54
یه جا بیژن از پنجره هتل بیرون داشت نگاه میکرد, دو تا ماشین بود که روشون چادر سفید کشیده بودن, یه پراید و یه
پژو بود اگه اشتباه نکرده باشم. خیلی باحال تابلو بود.

osifa
02-05-2010, 18:19
بازیگر "در چشم باد" در آمریکا ماندگار شد!

جهان نوشت:

پارسا پيروزفر، بازيگر سريال «در چشم باد» پس از پايان فيلمبرداري سكانس‌هاي اين سريال، در آمريكا ماندگار شد.

"پارسا پیروزفر"که در فیلمهای سینمایی چون "مهمان مامان"ساخته داریوش مهرجویی و "اشک سرما"ساخته عزیزالله حمیدنژاد بازیهای ماندگاری را از خود بجای گذاشته بود، بدنبال بازی در سریال "در چشم باد"دوران کم کاری را در چند سال اخیر در سینما پشت سر گذاشته بود.

بر پایه این گزارش هر چند بانی فیلم علت این سفر را ادامه تحصیلات دانشگاهی عنوان کرده است،اما احتمال ادامه فعالیت بازیگری پیروزفر در سینمای خارج از ایران دور از انتظار نیست.

گفتنی است پس از حضور ناموفق گلشیفته فراهانی در هالیوود و حضور تامل برانگیز "میترا حجار "در یکی از فیلمهای هالیوودی و روی فرش قرمز، این سومین بازیگری است که البته به بهانه ای دیگر در آمریکا ماندگار می شود!

MaaRyaaMi
02-05-2010, 19:15
راستی این عکسه سوتی مربوط به کیف رو شما خودتون کشف کردین یا از ی سایت دیگه؟ اخه تو ی سایت دیگه دیدم به اسم خودشون زده بودن !! :دی

parsa/
03-05-2010, 12:36
این عکسی که میگید اصلا مشخص نیست.من تکرار سریال رو هم دیدم .چقدر دقت کردم تا متوجه شدم.به چه چیزهایی گیر میدین به خدا؟؟؟؟اصلا از کجا معلوم یانگوم باشه؟

ali_agha1981
03-05-2010, 20:30
راستی این عکسه سوتی مربوط به کیف رو شما خودتون کشف کردین یا از ی سایت دیگه؟ اخه تو ی سایت دیگه دیدم به اسم خودشون زده بودن !!

از سایت بالاترین
Balatarin.com
قند شکن میخواد

جهان نوشت:
گفتنی است پس از حضور ناموفق گلشیفته فراهانی در هالیوود و حضور تامل برانگیز "میترا حجار "در یکی از فیلمهای هالیوودی و روی فرش قرمز، این سومین بازیگری است که البته به بهانه ای دیگر در آمریکا ماندگار می شود!

سایت جهان یه سایت سان دیسی هست اخه کجای حضور گلشیفته فراهانی ناموفق بود

j-f
03-05-2010, 21:16
سایت الف گفته که پارسا پیروزفر به ایران بازگشت.
alef.ir/1388/content/view/70611/

pcforlife
03-05-2010, 21:58
راستی این عکسه سوتی مربوط به کیف رو شما خودتون کشف کردین یا از ی سایت دیگه؟ اخه تو ی سایت دیگه دیدم به اسم خودشون زده بودن !! :دی

از سایت بالاترین
Balatarin.com
قند شکن میخواد
من که سریال در چشم باد رو ضبط می کنم، همونطور که تو این پستم هم گفته، جاهای مورد نظرتون رو هم تو فروم میزارم...:20::

دوستان، اگه تیکه هایی از این سریال رو میخواین، درخواست بدین تا آپشون کنم...!:20:

این عکس هم خودم جدا کردم و گذاشتم!:5: (بابت کیفیت ندار بودنشون شرمنده، چون سریال رو با کیفیت vcd میضبطم.):8:
دوستان، اگه سایتای دیگه عکس بهتر و با کیفیت تری گذاشتن، حتما تو انجمن بزارید...:31: خوشحال میشم!:20:
قربون همتون:40:

parsa/
04-05-2010, 10:46
یکی از دوستان گفته بود اون موقع شال نبوده و همه مقنعه داشتن یا روسری .من فکر نمیکنم درست باشه .چون در سریالهایی که مربوط به اون زمان میشه مثل روزگار قریب من دیدم که از شال استفاده کردن.که همسر دکتر قریب بود ونقش اون هم بهاره افشاری بازی میکرد.حالا اگر کسی واقعا مطمئن هست و اطلاع داره بگه که خیا ل همه راحت بشه...راستی حتما در چشم باد رو از جام جم 2ببینید.چون قسمتهایی که سانسور شده ازجام جم پخش میکنه .حتما ببینید.دوشنبه ها ساعت 8و45دقیقه صبح از جام جم 2.این هفته رقص اسمال دستمالی بود که با چادر و روسری میرقصید .خیلی با حال بود.راستی من هم همه قسمت های درچشم باد رو ضبط کردم.حتی سانسورشده ها .

MaaRyaaMi
04-05-2010, 12:12
می دونم شما گذاشتی ... آخه توی بالاترین عکس با زیرنویس بود ...
به هر حال اینا هم از اینور و اونور کِش میرن !!

136209
04-05-2010, 12:59
اینم عکسش (تازه شلوار دختربچه هم که آخرشه!:31:):
راستی پلاک شهرام قاعدی هم فکر کنم عکس فربهر روش بود...

دمه شما گرم چه دقیق به فیلم نکاه میکنید
حالا یک چیزی با همون نگاه اول اینا رو می فهمید یا یک 10 20 باری باز بینی میکنید:21:

دوران اول و دومش قشنگتر بود مخصوصا با حضور اون دختره ایران

parsa/
06-05-2010, 18:17
شما از کجا فهمیدید ماشینهایی که روی اون چادر کشیده شده پراید بوده؟؟؟خب میتونه هر ماشین دیگه ای باشه.چون اصلا مشخص نیست.:13:هر ماشینی که شباهت به اونها داشته باشه.بعد هم اینکارو کردن که دیگه کسی بهشون گیر نده . این و میگن گیر دادن الکی.اگه غیراز این اتفاق می افتاد میشد سوتی...:5::5::31:

parsa/
06-05-2010, 18:27
:20:من همه قسمتهای در چشم باد رو ضبط کردم وچون اشاره کردید که این قسمت خانمها شال سرشون بوده من با دقت کامل دوباره نگاه کردم واثری از شال ندیدم.:8::8:من هم جایی به نظرم اومد که توی هتل یکی از زنها شال داره .اما اشتباه کرده بودم.واین سوتی هم خوشبختانه تکذیب میشه...:8::46:شما هم احتمالا خیالاتی شدید.:31::31::31:حواسشون جمع بوده دیگه...اگراشتباه میکنم بگین..

osifa
06-05-2010, 19:32
طنز: 11 قسمت بعدی «در چشم باد»

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]محسن حدادی در خبرآنلاین نوشت:

جمعه ساعت 22.15 دقیقه. سه دقیقه تیتراژ و بعد قسمت سی‌و‌هفتم(توضیح ضروری: در صحنه پایانی قسمت سی‌و‌ششم بیژن راننده سمج را از اتاق بیرون کرد تا دوش بگیرد...)

بیژن به سمت حمام می‌رود و دوربین آرام آرام او را دنبال می‌کند. در بسته می‌شود و صدای شرشر آب می‌آید. تصویر صورت بیژن را نشان می‌دهد که در حال دوش گرفتن است. کف صابون توی چشمش می‌رود، با مشت چشمش را می‌مالد. ناگهان دیگر نمی‌مالد، آب با شدت به موهایش می‌خورد و او سرش را به سمت بالا می‌گیرد تا صورتش زیر بارش دوش قرار بگیرد و ناگهان خاطرش می‌آید...

فلاش بک دوران کودکی بیژن را می‌بینیم که لب رودخانه با لیلی نشسته است. چیزی توی چشم لیلی رفته و اشک او را درآورده، مجنون ـ همان بیژن! ـ دارد با دیالوگ چشم او را خوب می‌کند بدون اینکه به او دست بزند:-

گریه نکن لیلی...گریه نکن! خوب می‌شه. قول می‌دم خوب می‌شه...اصلا خودم درستش می‌کنم...آقا بزرگ! آقا بزرگ!...(4 دقیقه لیلی گریه می‌کند و بیژن به او آرامش می‌دهد)

تصویر کات می‌خورد به دوش گرفتن بیژن در حمام هتل. بیژن شیر آب را می‌بندد و به دوردست خیره می‌شود...تصویر خداحافظی وحشتناک بیژن و لیلی در دوران کودکی پخش می‌شود. دویدن بیژن به طرز برجسته‌ای در چشم مخاطب می‌رود و صدای بچه‌ای که بی‌جهت فریاد می‌زند: گریه نکن لیلی...گریه نکن...گریه نکن...گفتم گریه نکن...اِ گریه نکن دیگه...*

بیژن دارد خودش را لیف می‌زند و در خیابان مردم در حال تظاهرات هستند، «خط کشی ویژه اتوبوس کف خیابان» بی‌جهت در دوربین ظاهر می‌شود و راهپیمایی سال 58 را ضایع می‌کند. در گوشه ای از تصویر راهپیمایی مردم هم دو دختر جلف دارند با موبایل از مردم فیلم می‌گیرند!!بیژن که دارد خودش را روشور می‌کشد با صدای مردم به دوردست خیره می‌شود، دوربین نمای درشتی از روشور و شرشر آب را نشان می‌دهد...

تصویر کات می‌خورد به سال‌ها قبل، زمانی که یاران میرزا بعد از یک جنگ ظفرمندانه به روستا آمده‌اند و مردم برایشان شادی می‌کنند. بیژن هم با لیلی منتظر پدرهاشان هستند.( 3دقیقه و 45 ثانیه لیلی از بین مردم و با گذر اسب‌ها و آدم‌ها و صدای گلوله‌های شادی و هلهله مردم بیژن را دید می‌زند و با بازیگوشی فرار می‌کند و بیژن هم دنبالش...)*

صدای تلفن، بیژن را به خودش می‌آورد. او با عجله کیسه‌کشی را ول می‌کند و بی‌هوا می‌دود بیرون، چیزی هم دور خودش می‌پیچد...اما دیر می‌رسد...بعد از چند بار الو الو کردن متوجه می‌شود که تلفن قطع شده است. با ناراحتی می‌گوید: اه...لعنتی!گوشی را محکم می‌کوید سرجایش و به پنجره و تظاهرات مردم خیره می‌شود...دختری در گوشه خیابان و نزدیک یک علمک گاز در سال 58 سیب گاز می‌زند و ناگهان بیژن به دوردست خیره می‌شود...

بیژن در قاب پنجره ایستاده و لیلی در میان گل‌های باغچه و کنار برکه دنبال مرغ‌ها می‌کند تا برای بیژن تخم‌مرغ رسمی بیاورد. هر از گاهی برمی‌گردد و به او لبخند می‌زند و بیژن هم با نگاه او را دنبال می‌کند(4 دقیقه و 25 ثانیه این خطوط رفت‌وبرگشتی نگاه عاشقانه از پنجره به حیاط خانه در گیلان و از حیاط خانه به پنجره را می‌بینیم.)*

صدای در زدن، بیژن را به خود می‌آورد. پیرمردی با لباس محلی در اتاق بیژن را باز می‌کند و داخل می‌شود. کمانچه در دست دارد و شروع به خواندن می‌کند...بیژن ناگهان به چشمان پیرمرد ـ همان دوردست خودمان ـ خیره می‌شود...فلاش بکی می‌بینیم از تصویر خندان بیژن و لیلی که دور آتش سیب‌زمینی می‌خورند و آقا حیسام(!) زده است زیر آواز. (5دقیقه کلوزآپ‌های چشم و ابرو و سیب‌زمینی از بیژن و لیلی در کنار نور آتش با پس‌زمینه صدای آقا حیسام پخش می‌شود.)

مرد بومی آواز‌خوانی‌اش تمام شده و جلوی بیژن ایستاده و می‌گوید: شیرینی بچه‌ها فراموش نشود آقای دکتر! بیژن دنبال کیف پولش می‌گردد تا شیرینی بچه ها را به استاد موسیقی بدهد که می‌بیند کیفش نیست. با عصبانیت می‌گوید: اه...لعنتی!اتاق را زیر و رو می‌کند و یکدفعه روبروی آیینه خشکش می‌زند...تصویر دیزالو می‌شود به سکانس فرار فلاکت بار بیژن از دست روس‌های بلشویک؛ وقتی خسته، بیمار و گرسنه بود و در جنگل‌ جست و خیز می‌کرد و ناگهان لیلی با لباس افسری بر روی او اسلحه کشید...(6 دقیقه تصاویر همراه با تروالینگ و کرین از رویارویی بیژن و لیلی با اسلحه را می‌بینیم که صدای آقا حیسام هم در پس زمینه شنیده می‌شود؛ البته عده‌ای در اطراف این دو عاشق به روی هم اسلحه کشیده در جدال با عشق و عقل، شیدایی و وطن‌پرستی، دارند شکم هم را سفره می‌کنند و دائم یک نفر از یک گوشه تصویر، آش و لاش و خونی به زمین می افتد.)*-

آقا چی شد این شیرینی بچه‌ها!بیژن به خود می‌آید و کیف پول را پیدا می‌کند و 5 تومان به استاد می دهد. پیرمرد پول را می‌گیرد و لبخندی می‌زند و در حال خروج به بیژن می‌گوید: زنده باشی!طنین عبارت «زنده‌باشی» در گوش بیژن منتشر می‌شود و او را می‌برد به 30 سال قبل...بیژن خونین و مالین(!) از پله‌های چاپخانه پایین می‌آید و پدر با چشمانی بهت‌زده می‌گوید: چی‌شده آقاجون؟بیژن خودش را ول می‌دهد توی بغل پدر و پدر فریاد می‌زند: حاج قاسم! حاج قاسم! بپر لیلی رو بگو بیاد...تا لیلی بیاید، بیژن در آغوش پدر یاد پدربزرگ می‌افتد، یاد تیرباران عمویش می‌افتد و یاد گریه‌های لیلی در روز تیرباران...(چند دقیقه‌ای از آن ایام پخش می شود تا لیلی برسد.)-

بیژن...- لیلی...- بیژن...- لیلی...تصویر محو می‌شود و کودکی بیژن و لیلی در کنار آبشار پخش می‌شود، بیژن در حال فرو کردن چوب به لانه قورباغه‌هاست و لیلی در حال گریه کردن...بیژن دائم می‌گوید: گریه نکن لیلی...کاریشون ندارم...بیژن خون صورتش را پاک می‌کند و آغوش پدر را رها می‌کند، غرق لیلی می‌شود در چاپخانه، 4 دقیقه‌ای غرق است و صدای موسیقی هجران به گوش می‌رسد...پدر و حاج قاسم هم چاپخانه را خلوت می کنند و شعرخوانی آقا حیسام هم اضافه می‌شود.*زنگ تلفن بیژن را به خودش می‌آورد. منشی هتل است و می‌گوید: آقای دکتر خواستم بگم به این یارو محلیه پول ندی یه وقت، این شارلاتانه لامسب!بیژن همینطور که گوشی را قطع می‌کند، می گوید: اه...لعنتی!به بیرون پنجره نگاه می‌کند و دختربچه‌های مدرسه‌ای را می‌بیند که با مانتو شلوار یک رنگ و کیف یانگوم دارند به تظاهرات مردمی در سال 58 اضافه می‌شوند...ناگهان بیژن به دوردست خیره می‌شود و تصاویر کوچ به تهران در ذهنش تداعی می‌شود، آن مرغابی‌ها، آن معرکه‌های نزدیک تهران و ...آقاپنجعلی و رشادت‌هایش...سکانس دستگیری آقا حیسام با جزئیات تمام پخش می‌شود و بیژن و لیلی برای ملاقات به زندان می‌روند و 9 دقیقه غصه‌خوردن لیلی و اشک ریختن او و دیالوگ‌های تکان‌دهنده بیژن پخش می‌شود...-

گریه نکن لیلی...گریه نکن!...قول می‌دم همه چی درست بشه...گریه نکن دیگه!صدای در اتاق، بیژن را به خودش می‌آورد، راننده بیژن است و می‌گوید: دکتر جون! یه نشونی‌هایی از خواهرتون پیدا کردم...بیژن با تعجب نگاهش می‌کند و می‌خواهد به دوردست خیره شود که تیتراژ پایانی در 3 دقیقه پخش می‌شود....قسمت چهل و هفتمبیژن در خیابان در حال قدم زدن است که موشک‌باران آغاز می‌شود و موشکی به نزدیکی او اصابت می‌کند، بیژن به دوردست خیره می‌شود و ...تصویر مبارزه هوایی بیژن با هواپیماهای دشمن پخش می‌شود. بیژن با وجودیکه چند تیر خورده و هواپیما در حال سقوط است، پدر هواپیماهای اجنبی را جلوی چشمشان می‌آورد...هواپیمایش در حال سقوط است و او یاد روزی می‌افتد که با لیلی پشت سر عموی جوانش، فال گوش ایستاده بودند و...(4دقیق غش و ریسه لیلی و بیژن پشت درخت‌ها و شنیدن حرف‌های عاشقانه عمو و زن‌عمو پخش می‌شود.)

توضیح ضروری: و این سریال ادامه دارد...

pcforlife
06-05-2010, 20:14
چه متن چرتی! (البته بعضی جاهاش یه خورده خنده داشت!):20:

parsa/
08-05-2010, 10:35
قسمت دیشب کشدار بود .اما جالب بود .به خصوص صحنه اخر که از نظر اجرایی فوق العاده بود.:46:جایی که اون بچه رو از زیر اوار نجات میده.واقعا گریه ام گرفته بود...:41::41:در مورد پست قبلی هم واقعا متن بی مزه ای بود.نکته جالب این بود که همه قسمتها رو دیده .یکی نیست بگه اگر خوب نیست چرا نگاه میکنی ؟؟اون هم با این دقت؟؟؟:31::31:طراحی لبس این دوره هم خوبه نمیدونم چرا میگن ضعف داره؟؟

parsa/
09-05-2010, 12:13
کسی میتونه بگه نقش پسر پارسا پیروزفر و چه کسی بازی میکنه ؟؟؟
البته من میدونم..مطمئنا سورپرایز خواهید شد.:20::20::13:

RoYaYeEe_NiIiLi
09-05-2010, 19:08
سلام دوستان
من یادم رفت این دو تا قسمت آخر رو ببینم:31:
میدونم که اینجا جاش نیست ولی جای دیگه پیدا نکردم:31:...کسی جایی رو میدونه واسه دانلود این دو قسمت آخر؟:31:

ممنون

نیلی

parsa/
10-05-2010, 11:19
از google میتونی پیدا کنی.سرچ کن "دانلود در چشم باد".سایت های زیادی هست که دانلود این سریال رو داره واحتمالا قسمتهای اخر...

miss_ava7
10-05-2010, 20:21

فکر کنم سام درخشانی هست.آره؟!!!

pcforlife
10-05-2010, 20:23
فکر کنم سام درخشانی هست.آره؟!!!
سام درخشانی که اون مسئول چک کننده پاسپورت تو فرودگاه بود!:31:

osifa
10-05-2010, 20:57

فخرالدین صدیق شریف؟

RoYaYeEe_NiIiLi
10-05-2010, 22:06
سلام دوستان
من میخوام 2 قسمت قبل رو دانلود کنم...میشه بگید که قسمتای چند بودن؟:31:

aaaammmm87
14-05-2010, 13:25
به نظر من يكي از بهترين سريال هاي تلوزيون ايرانه ( جداي از مبحاث سياسيش ‌)! فيلمبرداري توپ به همراه ويوهاي عالي مخصوصا اون چند قسمت شمالش كه ليلي و اين پسره با هم فراري بودن

miss_ava7
14-05-2010, 22:30
من هنوز فکر می کنم پسر بیژن سام درخشانیه!
باورم نمیشه که انقدر زود بیژن و لیلی به هم رسیدن.
می گفتم 2-3 قسمت طول می کشه!

pcforlife
14-05-2010, 22:33
عجب سرعتی! یهویی همه چی معلوم شد!:31: میگم به این راننده (شهرام قائدی) میاد پسر حسن آقا حسینی قشنگه باشه! نه؟!:31:

Vahid.Mob.14
14-05-2010, 23:11
آره. من گفتم با سوابقی که اینا توی کش دادن فیلم دارن حتما این وصال لیلی و مجنون رو میخوان 2.3 قسمتی کش بدن. عجیبا غریبا...

parsa/
15-05-2010, 09:41
اما خداییش این گریم پیری لیلی و دژگیر و پارسا خیلی خوبه .:20::20:توی امریکا اشکالاتی در گریم داشت.ولی الان خیلی خوب پیر شدن.:20:

iman84
15-05-2010, 10:01
من هنوز فکر می کنم پسر بیژن سام درخشانیه!

گفتش پسرش رفته خرمشهر پس نمیتونه اون باشه

miss_ava7
15-05-2010, 16:47
گفتش پسرش رفته خرمشهر پس نمیتونه اون باشه

آخه تنها بازیگر قدبلند و چشم روشن این سریال سام درخشانیه
دیروز هم اگه یادت باشه هادی کاظمی به سام درخشانی گفت :آدم که با باباش اینجوری حرف نمی زنه.
قبلش هم به بیژن گفت زود بیا پایین همون آقاهه اومده دیدنت.
وقتی هم که بیژن اسم زنشو به درخشانی گفت سام درخشانی یه جوری شد...:20:

pcforlife
15-05-2010, 17:05
دیروز هم اگه یادت باشه هادی کاظمی به سام درخشانی گفت :آدم که با باباش اینجوری حرف نمی زنه.
قبلش هم به بیژن گفت زود بیا پایین همون آقاهه اومده دیدنت.
بابا او دو برره، مشکل داره! آی کیو نفهمیده سام درخشانی ماموره (بالاخره از طریق بیسیمی چیزی!):31:...! بعدش هم... بیژن فقط به خاطر این حرف دوبرره که بهش گفته بودند با خلبان کار دارن، شک کرده بود که اون طرفی که اومده بود به هتل شاید پسرشه...:10:

وقتی هم که بیژن اسم زنشو به درخشانی گفت سام درخشانی یه جوری شد...:20:
نه آقا... جدی نگیر... این جناب جعفری جوزانی، این قسمت رو بیش از حد دراماتیک کرده بود و کمتر از حد ممکن معماگونه!:31: به طوری که حین دیدن سریال آدم به صورت خودکار دنبال غیرممکن ها می گشت! (مثل همین چیزی که شما گفتی):20:
تو پرانتز هم بگم که از سریال های ایرانی همچین چیزی بعید نیست و یهو دیدی سام درخشانی شد پسر اسد خدابیامرز!!!:27:

pcforlife
15-05-2010, 17:27
دوستان... من فکر کنم هومن سیدی نقش عباس هستش... البته حدسه...:31:

mohsen_gh1991
15-05-2010, 17:55
واقعا حیف شد این سریال رو ندیدم.از این سریالهایی بود که خیلی باید بگذره تا یکی دیگه عین این بسازن.

sasan816
15-05-2010, 18:17
دوستان شنیدم بیجن ایرانی شخصیتی کاملا حقیقی هست و از روی شخصیت واقعی فیلم ساخته شده اگر کسی اطلاعاتی داره یک توضیحی بده

miss_ava7
15-05-2010, 22:47
بابا او دو برره، مشکل داره!
....یاعلی:11:
نظرم با حرفت داره عوض می شه!:20:فکر کنم آی کیو منم در حد دوبرره شده:31:
ولی خب هنوز 20 درصد احتمالشو برای اینکه کم نیارم نگه می دارم:27:

pcforlife
15-05-2010, 23:29
واقعا حیف شد این سریال رو ندیدم.از این سریالهایی بود که خیلی باید بگذره تا یکی دیگه عین این بسازن.
آره واقعا! (هر چند من اعتقاد دارم بهترین سریال ایرانی با مضمون تاریخی، سریال امام علی (ع) بوده و بس!)
به نظر من کلا بهترین جاهاش اوایل جوانی بیژن (دوره رضاخان) بودش... ولی خوب... این قسمت های پایانیش رو هم ببینی بازم خوبه...:20:

فکر کنم آی کیو منم در حد دوبرره شده:31:
اختیار داری!:46: یهو دیدی اون 20 درصده گرفت و آی کیوی ما شد در حد شیرفرهاد!:31:

mortezaon
15-05-2010, 23:56
به نظر من زياد جالب نبود

parsa/
17-05-2010, 13:42
بیژن شخصیت واعی در تاریخ نیست وخود کارگردان به این موضوع اشاره کرده بود.:20::20:

ایران نخجوان وپدرش در تاریخ بودن.وداستان زندگی اون واقعی هست.

سام درخشانی نه پسر بیژنه .نه پسر اسد. فقط توی جنگ همدیگر رو می بینن...:5::5:

نقش پسر بیژن رو هم مصطفی زمانی بازی میکنه:8::31:.هومن سیدی هم نقش پسر دژگیر.:20:

دیگه چه اطلاعاتی لازم دارید تا بگم؟؟؟ :5::5::5:راستی سیما تیرانداز هم دختر دژگیره.:31:

miss_ava7
18-05-2010, 17:25
من اصلا از این مصطفی زمانی خوشم نمیاد:13:
...

یه سری عکس جدید دیدم گفتم اینجا بزارم با هم حالشو ببریم!:10:

ببخشید سایزشون خیلی بزرگه واسه همین چند تا رو سلیقه ای انتخاب کردم
و بقیه شو خودتون می تونید از لینک زیر ببینید:11:

Vahid.Mob.14
18-05-2010, 19:03
خداییش گریمشون محشره.

Amin_4past
18-05-2010, 20:21
تو این چند ساله بهترین سریال ایرانیه.

parsa/
19-05-2010, 10:22
کسی سایت جوزان فیلم رو دیده؟؟؟:41:از فیلمها وسریالهای تولید شده این شرکت گالری عکس داره .اما من اصلا نمیتونم عکسها رو باز کنم .لطفا اگر کسی میدونه اطلاع بده.از در چشم باد هم گاری عکس داره...:13:

ادرس سایت:jozanfilm.com

لطفا راهنمایی کنیدتا هر کس دوست داره ببینه...:41::41:

parsa/
19-05-2010, 10:52
من چه جوری میتونم توی تاپیک عکس بگذارم.:13:چندتا عکس توپ وجدید دارم که مطمئنم کسی ندیده...:20::20:

milad8m
19-05-2010, 18:14
به نظر من قسمتای پیریه بیژن از همه ی قسمتای دیگش بهتره. قبلیا رو خیلی کش میدادن ولی الان همه چی داره سریع میگذره.

pcforlife
19-05-2010, 22:05
بیژن شخصیت واعی در تاریخ نیست وخود کارگردان به این موضوع اشاره کرده بود.:20::20:

ایران نخجوان وپدرش در تاریخ بودن.وداستان زندگی اون واقعی هست.

سام درخشانی نه پسر بیژنه .نه پسر اسد. فقط توی جنگ همدیگر رو می بینن...:5::5:

نقش پسر بیژن رو هم مصطفی زمانی بازی میکنه:8::31:.هومن سیدی هم نقش پسر دژگیر.:20:

دیگه چه اطلاعاتی لازم دارید تا بگم؟؟؟ :5::5::5:راستی سیما تیرانداز هم دختر دژگیره.:31:

از اطلاع رسانیت ممنون!:31: راستی تاجایی که یادمه فخرسادات بعد از مرگ اسد وقتی از پنجره افتاد پایین، بچش سقط شد! اینکه سام درخشانی بچه اسد نیست که قطعیه...:20:
ضمنا عزیز، این خبرارو تو اسپویلر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میذاشتی، بد نبود!:20:

pcforlife
19-05-2010, 22:12
من چه جوری میتونم توی تاپیک عکس بگذارم.:13:چندتا عکس توپ وجدید دارم که مطمئنم کسی ندیده...:20::20:
عکساتو آپلود کن، بعد از طریق این دکمه = [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میتونی آدرس عکس اپلود شدت رو داخلش وارد کنی.:20:

dampayi
21-05-2010, 22:14
بیژن شخصیت واعی در تاریخ نیست وخود کارگردان به این موضوع اشاره کرده بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ایران نخجوان وپدرش در تاریخ بودن.وداستان زندگی اون واقعی هست.یعنی چی ؟
یعنی کلا خیالیه ؟
یا داستانشو یه ذره تحریف کردن ؟

shifter
21-05-2010, 22:17
وایییی! متوجه شدین؟
اون بازیگر اصفهانیه همون بازیگر نقش مجید تو سریال قصه های مجید بود!!:20:چقدر بزرگ شده بود...
جلوه های ویزه این قسمت هم ترکونده بود...

pcforlife
21-05-2010, 22:36
وایییی! متوجه شدین؟
اون بازیگر اصفهانیه همون بازیگر نقش مجید تو سریال قصه های مجید بود!!:20:چقدر بزرگ شده بود...
جدا!؟!:18: همون مهدی باقربیگی رو میگی؟؟؟!:18: آره... الان که فکر میکنم میبینم راس میگی!:20:

ghermezeteh
21-05-2010, 22:56
وایییی! متوجه شدین؟

قبلا هم سریال بازی کرده بود غیر از این

Mohammad Hosseyn
22-05-2010, 00:47
افسوس که نتونستم قسمت های قبلی رو ببینم ...

این اواخر فوق العاده شده فیلم ...

parsa/
22-05-2010, 08:39
دیشب فوق العاده بود.همه چیز عالی بود.:20:

جلوه های ویژه شاهکار بود.فضای جنگ رو خیلی خوب تصویر کرده بود .:8::8:

انگار یه جنگ واقعیه...:11:دستش در نکنه.:11:

این اصفهانیه هم خیلی با حال بود.البته مثل اینکه من اشتباه کردم.همون سیدی پسر دژگیر نیست.شرمنده...:41:

داستان بیژن وخانواده ش اصلا وجود نداشته .کارگردان این داستان رو در دل تاریخ قرا ر داده تا سریال جذاب تر باشه.
:18::18:
راستی اون شخصیت شعبان که با حسینی قشنگه بود واقعیه.در واقع چیزی تحریف نشده .یک داستان خیالی =چند شخصیت واقعی که با هم ترکیب شده.

مثلا ماجرای چهار تا خلبانی که با متفقین می جنگن واقعی بوده و همشون کشته میشن.اما در داستان میبینیم که بیژن زنده می مونه و این تخیلی هست.:5:

RoYaYeEe_NiIiLi
22-05-2010, 10:08
راستی تاجایی که یادمه فخرسادات بعد از مرگ اسد وقتی از پنجره افتاد پایین، بچش سقط شد! اینکه سام درخشانی بچه اسد نیست که قطعیه...:20:

هی من میگم دو قسمت رو ندیدم،کللی چیز رو از دست دادم:31:
این اسد بیچاره چرا مرد؟کسی هلش داد از پنجره؟

Mohammad Hosseyn
22-05-2010, 10:19
اسد که تو پایگاه دریایی شمال کشته شد ...

shifter
22-05-2010, 10:33
شما کمی بیشتر از دوقسمت رو از دست دادی خواهر!:31:
قضیه اسد مال حدوده 20 قسمت قبله...:27:

xerxes again
22-05-2010, 10:42
گریم بیژن وقتی تو آمریکا بود با وقتی برگشت ایران فرق کرد یا من اشتباه میکنم؟
یه ذره کش شده سریال.
اونم مجید بود. تابلو بود که.

milad8m
22-05-2010, 18:33
آره .مجیدم بد بازی نمیکنه ها. این قسمتش یکی از قشنگترین قسمتهاش تو سریال بود.

RoYaYeEe_NiIiLi
22-05-2010, 18:38
اسد که تو پایگاه دریایی شمال کشته شد ...

شما کمی بیشتر از دوقسمت رو از دست دادی خواهر!:31:
قضیه اسد مال حدوده 20 قسمت قبله...:27:
اوه اوه:31:هیشکی هیچی نگه:31:سوتی دادم در حده تیم ملی:31:
فکر کردم اسد همون داداشه هست تو آمریکا...گفتم آخه سر پیری بچه دار شدنشون چیه دیگه:31:

Mohammad Hosseyn
22-05-2010, 19:43
اوه اوه:31:هیشکی هیچی نگه:31:سوتی دادم در حده تیم ملی:31:
فکر کردم اسد همون داداشه هست تو آمریکا...گفتم آخه سر پیری بچه دار شدنشون چیه دیگه:31:
:31:

-------
حالا یکی تعریف کنه این دوتا ، بیژن و لیلی چطور هم دیگرو پیدا کردن !! دژگیر رو چطور پیدا کردن .

دژگیر چرا اینجوری شده ... خیلی شخصیت باحالی درست کردن اینو ...

Vahid.Mob.14
22-05-2010, 19:56
من میگم این پسره که آخر این قسمت تو جبهه وارد شد و بیژن رو که وایساده بود دم رودخونه هلش داد پشت سنگر پسرشه. اسمشم اگه اشتب نکنم هومن سیدی بید.شما چی میگید؟

scali
22-05-2010, 22:58
من میگم این پسره که آخر این قسمت تو جبهه وارد شد و بیژن رو که وایساده بود دم رودخونه هلش داد پشت سنگر پسرشه. اسمشم اگه اشتب نکنم هومن سیدی بید.شما چی میگید؟

فکر نمیکنم . چون هم اسمش فرق میکرد . هم محل زندگیش فرق میکرد .

هم اینکه گفت ما 4 تا داداشیم . هممون جبهه هستیم که یکیمون مجروح شد رفت عقب .

milad8m
24-05-2010, 12:15
دژگیر از همشون قشنگتر بازی میکنه خداییش.

pcforlife
24-05-2010, 12:39
:31:

-------
حالا یکی تعریف کنه این دوتا ، بیژن و لیلی چطور هم دیگرو پیدا کردن !! دژگیر رو چطور پیدا کردن .

دژگیر چرا اینجوری شده ... خیلی شخصیت باحالی درست کردن اینو ...
بیژن و لیلی دو بار همدیگه رو گم کردن و پیدا کردن... اولیش موقع زمان کودکی بوده که سره جریان هایی از هم جدا میشن و موقعی که بیژن در قیام قلعه مرغی به دست روس ها اسیر میشه، اونجا لیلی رو در لباس یکی از سرباز های ارتش سرخ میبینه...:20:
دومین جریان جدا شدن این دو کففتر عشق و هم که باید بدونی...!:27: بعد از اینکه به بیژن میگن لیلی مرده، بیژن به بصره و بعد به آمریکا تبعید میشه و بعد از سی سال با نامه ای که لیلی بهش میده، میفهمه که اونا زندن و میاد ایران و پیداشون می کنه...:20:
دژگیر هم فکر کنم به واسطه آشنایی ای که با خانواده ایرانی داشته (افسر نیروی دریایی بوده و بیژن افسر نیروی هوایی) میاد با خواهر بیژن یعنی فاطمه ازدواج میکنه... بعد جریان جنگ ایران و شوروی در شمال و در دریا و ساحل پیش میاد که اسد (برادر کوچیک بیژن که با فخرالسادات (زن فعلی نادر) تازه ازدواج کرده بود و برای خدمت سربازی به نیروی دریایی ملحق شده بود) اونجا شهید میشه و دژگیر هم یه دستشو از ذست میده... از اونجا به بعد دژگیر از ارتش میاد بیرون و میره به طرف نوشتن مقاله های سیاسی و انتقادی از حکومت پهلوی و نهایتا زندانی سیاسی اون زمان میشه. وقتی هم انقلاب میشه، دژگیر رو از زندان آزاد می کنن و میشه از انقلابیون!
البته به نظر من شخصیت دژگیر رو کاملا خراب کردن... اون شخصیت جذاب جوونی اون کجا و این شخصیت تودار فعلی کجا که به زور ازش دو تا دیالوگ آدم میشنوه!:13:

Mohammad Hosseyn
25-05-2010, 02:16
بیژن و لیلی دو بار همدیگه رو گم کردن و پیدا کردن... اولیش موقع زمان کودکی بوده که سره جریان هایی از هم جدا میشن و موقعی که بیژن در قیام قلعه مرغی به دست روس ها اسیر میشه، اونجا لیلی رو در لباس یکی از سرباز های ارتش سرخ میبینه...:20:
دومین جریان جدا شدن این دو کففتر عشق و هم که باید بدونی...!:27: بعد از اینکه به بیژن میگن لیلی مرده، بیژن به بصره و بعد به آمریکا تبعید میشه و بعد از سی سال با نامه ای که لیلی بهش میده، میفهمه که اونا زندن و میاد ایران و پیداشون می کنه...:20:
دژگیر هم فکر کنم به واسطه آشنایی ای که با خانواده ایرانی داشته (افسر نیروی دریایی بوده و بیژن افسر نیروی هوایی) میاد با خواهر بیژن یعنی فاطمه ازدواج میکنه... بعد جریان جنگ ایران و شوروی در شمال و در دریا و ساحل پیش میاد که اسد (برادر کوچیک بیژن که با فخرالسادات (زن فعلی نادر) تازه ازدواج کرده بود و برای خدمت سربازی به نیروی دریایی ملحق شده بود) اونجا شهید میشه و دژگیر هم یه دستشو از ذست میده... از اونجا به بعد دژگیر از ارتش میاد بیرون و میره به طرف نوشتن مقاله های سیاسی و انتقادی از حکومت پهلوی و نهایتا زندانی سیاسی اون زمان میشه. وقتی هم انقلاب میشه، دژگیر رو از زندان آزاد می کنن و میشه از انقلابیون!
البته به نظر من شخصیت دژگیر رو کاملا خراب کردن... اون شخصیت جذاب جوونی اون کجا و این شخصیت تودار فعلی کجا که به زور ازش دو تا دیالوگ آدم میشنوه!:13:
اینا رو بیشتر می دونستم ... :31:
منظورم اینه که وقتی برگشت ایران ، چطور شد همدیگرو پیدا کردن ...

منم فک میکنم دژگیر زیادی عوض شده ... میشد همونجوری روشن فکر بمونه تا حاجی بشه :31:

ممنون ...

mp30h
25-05-2010, 03:05
سریال خوبیه
ولی قسمت های قدیمش رو بهتر ساخته بودن

parsa/
25-05-2010, 09:07
همون موقع هم دژگیر یه انقلابی بودو وطن پرست متعصب.

حالا فقط حاجی شده و یه ذره افراطی.عوض شدن این ادم خیلی عجیب وغریب نیست که نشه باور کرد.مثل بیژن که عوض شده.:46:بیژن دیگه حسی که به کشورش داشته رو نداره ولی دژگیر تعصب بیشتری پیدا کرده.همینه که جالبه وشخصیتها رو جذاب میکنه.:13:

بیژن وقتی میاد ایران میره سراغ دژگیر .اما اونها خونشون عوض شده وبیژن دیگه ادرسی نداره.:41:

دژگیر هم نمیدونه که بیژن برگشته ایران وتوی هتله...

بیژن از طریق همون ستوان که سام درخشانی باشه ادرس دژگیر رو یعنی محل کارش رو پیدا میکنه وبعد هم که معلوم میشه لیلی با فاطمه ودژگیر بوده...وبقیه ماجرا.:5::5:

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------

من تازه عضو تاپیک شدم ومتاسفانه اطلاعات زیادی ندارم.:19:

یکی بگه چه جوری میتونم عکسها رو اپلود کنم؟؟؟؟:19:

چند تا عکس دارم که احتمالا ندیدید...:5:

pcforlife
25-05-2010, 09:07
اینا رو بیشتر می دونستم ... :31:
منظورم اینه که وقتی برگشت ایران ، چطور شد همدیگرو پیدا کردن ...

منم فک میکنم دژگیر زیادی عوض شده ... میشد همونجوری روشن فکر بمونه تا حاجی بشه :31:

ممنون ...
کی بیژن و دژگیر... هیچی ... بیژن که اومده بود زن و بچه + خواهرش و دامادشون که دژگیر باشه رو پیدا کنه دیگه... تو این هیروبیر به همه کسایی که میتونست از اونا اطلاعاتی رو به دست بیره مراجعه کرد، اما آخرش جواب نداد... نهایتا برادر سام درخشانی (همون که ابوالفضل فکر کرده بود پسر بیژنه!:27:) بعد از اینکه مطمئن شد بیژن مشکلی برای مملکت نداره و ضمنا خیلی خوب تونسته بود سریال رو کش بده! آدرس دژگیر رو داد و نهایتا معلوم شد (کاملا اتفاقی!:27:) که لیلی هم با دژگیر و خواهرش زندگی میکنه!:31:

pcforlife
25-05-2010, 09:16
همون موقع هم دژگیر یه انقلابی بودو وطن پرست متعصب.

حالا فقط حاجی شده و یه ذره افراطی.عوض شدن این ادم خیلی عجیب وغریب نیست که نشه باور کرد.مثل بیژن که عوض شده.:46:بیژن دیگه حسی که به کشورش داشته رو نداره ولی دژگیر تعصب بیشتری پیدا کرده.همینه که جالبه وشخصیتها رو جذاب میکنه.:13:

بیژن وقتی میاد ایران میره سراغ دژگیر .اما اونها خونشون عوض شده وبیژن دیگه ادرسی نداره.:41:

دژگیر هم نمیدونه که بیژن برگشته ایران وتوی هتله...

بیژن از طریق همون ستوان که سام درخشانی باشه ادرس دژگیر رو یعنی محل کارش رو پیدا میکنه وبعد هم که معلوم میشه لیلی با فاطمه ودژگیر بوده...وبقیه ماجرا.:5::5:

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:02 AM ----------

من تازه عضو تاپیک شدم ومتاسفانه اطلاعات زیادی ندارم.:19:

چند تا عکس دارم که احتمالا ندیدید...:5:
نظر منم راجع به دژگیر تقریبا مثل جناب همکار (محمد حسین جان) هستش... در کل شخصیت فعلیه دژگیر نصف اون جذابیت جوونیش رو نداره....:13:
خوش اومدی آقا پارسا...:46:
تو پستای قبلی نحوه گذاشتن عکس رو هم گفتم...:20:

xerxes again
25-05-2010, 10:19

می تونی تو پرشین گیگ آپلود کنی
یا از اینجا:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

parsa/
25-05-2010, 12:24

---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------

---------- Post added at 01:23 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:23 PM ----------

---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:24 PM ----------

parsa/
25-05-2010, 12:49

---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------

امیدوارم که جایی ندیده باشید...:11:خوب بود؟؟؟؟:20:

diana_1989
25-05-2010, 13:04
به نظرتون آخرش چی میشه
من میگم اینا ماجراشون مثه رستم و سهرابه :31:
تو جنگ پسره تو بغل باباش یهنی بیژن شهید میشه :31:

Hamid Hamid
25-05-2010, 18:17
در كل به نظرم حيفه اون حدود 10 ميليارد تومن بودجه ي سريال واسه اين مسائلي كه من شك دارم همش راست باشه.

parsa/
26-05-2010, 09:11
من فکر کنم پسرش رو زنده پیدا میکنه .در عملیات بیت المقدس احتمالا همدیگر ومیبینن...:5::5:

به اسمهای شخصیتهای سریال دقت کردید؟؟:20:

نمادین یا اسطوره ای هستن:بیژن ایرانی دژگیر لیلی اسد

بیژن یعنی جنگجو ویکی از قهرمانهای شاهنامه هم هست.در عین حال داستان عاشقانه بیژن ومنیژه رو هم یاداوری میکنه وهردو این ویژگی ها با شخصیت داستان هماهنگی داره.
:46:
لیلی هم که نماد عشق لیلی ومجنونه.:40::40:

دژگیر واسد هم که معنای اسمشون مشخصه وشجاعت این ادمها در دفاع از وطن و شهامت رو تصویر میکنه.ایرانی هم که همه این ها رو کامل میکنه وکاملا نمادین هست.:11:اسمها خوب انتخاب شده.

parsa/
29-05-2010, 08:55
توصیه می کنم از شبکه جام جم هم ببینید.چون بعضی قسمتهای سانسور شده رو نشون میده.:21:

دیشب جایی که بیژن ونامزدش در امریکا توی ساحل قدم میزنن پشت سرشون یه زن برهنه در ساحل دراز کشیده...:18:

خیلی با حال بود.دوشنبه ها ساعت 8:45 دقیقه صبح جام جم 2

یکشنبه ها ساعت 4 بعداز ظهر جام جم 3

xerxes again
31-05-2010, 15:45
شماره جدید همشهری جوان سوتی هاشو نوشته.
نوشته از دو قسمتی که از آمریکا پخش شده فقط 40 دقیقه مربوط به خارج میشده و بقیش فلش بک و ... بوده.
صحنه های دانشگاه و بیمارستان و خونه و ... رو هم ازش کم نکرده.

parsa/
01-06-2010, 12:39
بعضی از گافها واقعا مسخره بود.مثل روسری لیلی .من از عکسای مادرم و سریالهای مربوط به انقلاب که ساخته شده میتونم مثال بزنم که روسری دورنگ بوده.

بیشتر تک رنگ بوده اما دلیل نمیشه همه مثل هم باشن.

مثلا کیوسک ها اون موقع اهنی بوده حالا هم اهنی هست .نمیدونم اشکال کجاست؟

این ایرادها بعضی هاش بی انصافیه .این همه سریال پر از ایراد ساخته میشه مثل یوسف .هیچ کس هم چیزی نمیگه.:5:

حالا که یه سریال خوب با چهار تا سوتی ساخته شده همه شمشیر ها رو از رو بستن...:10:

این عادلانه نیست که زحمات کار رو نادیده بگیریم...:19::41:

miss_ava7
01-06-2010, 17:37
این سریال هرچی باشه از سریالایی مثل حضرت یوسف و ...خیلی بهتره.یوسف هم خیلی طولانی بود هم ضعیف فقط چون مردم ما کارای مذهبی رو دوست دارن از این سریال بیشتر خوششون اومد.
همین که سریالایی مثل مختارنامه و درچشم باد ساخته میشن که بیش تر به ایران و تاریخ ایرانی ربط داره و مردم کمتر دربارش میدونن خیلی خوبه.
وگرنه من خودمم قبول دارم عیب بزرگ این سریال همین طولانی بودنشه و خیلی واسم جذاب نیست...

xerxes again
02-06-2010, 12:00
یوسف که دیگه هیچی...اگه اون جوریه پس این سریال حتماَ از دارا و ندار :2:بهتر بوده، پس خیلی عالیه.
اصلاَ شما نباید امثال سلحشور و ده نمکیو اصلاَ کارگردان بدونید.
توی اون گاف هام سوتی های خفن کم نبود. مثل عکس که توی سفارت بود که 6 سال بعدش گرفته شده. یا پرچم، یا ایزوگام. از همه مهم تر این که به بهانه فیلم رفتن به دامان آمریکای جنایتکار:31: تابلوئه که می خواستن یه حالی بکنن.
میرباقریم با همون کارگردان هایی که گفتم مقایسه نکنین. البته این جوزانی هم کارگردان شاخی نیست.
این قدر هم شاهکار نکرده ازش دفاع می کنین.

miss_ava7
02-06-2010, 12:27
یوسف که دیگه هیچی...اگه اون جوریه پس این سریال حتماَ از دارا و ندار :2:بهتر بوده، پس خیلی عالیه.
توی اون گاف هام سوتی های خفن کم نبود. مثل عکس که توی سفارت بود که 6 سال بعدش گرفته شده. یا پرچم، یا ایزوگام. از همه مهم تر این که به بهانه فیلم رفتن به دامان آمریکای جنایتکار:31: تابلوئه که می خواستن یه حالی بکنن.
میرباقریم با همون کارگردان هایی که گفتم مقایسه نکنین. البته این جوزانی هم کارگردان شاخی نیست.
این قدر هم شاهکار نکرده ازش دفاع می کنین.
من باهاتون موافقم.
فقط میگم بین بد و بدتر بد بهتره!

xerxes again
02-06-2010, 15:28
من باهاتون موافقم.
فقط میگم بین بد و بدتر بد بهتره!
توی قسمت های قدیم بد نبود.
ولی الان خیلی بد شده.
تابلوئه هول هولکی ساخته شده.
در کل سریال صحنه های مصنوعی زیاد داشت.
الان بدتر ه نه بد. دلیلشم اینه که کارگردان خبره نیست و نتونسته روند خوبشو حفظ کنه. این که سریالو تا جنگ کش دادن نقطه ضعف سریاله.

dampayi
02-06-2010, 16:37
از همه مهم تر این که به بهانه فیلم رفتن به دامان آمریکای جنایتکار[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تابلوئه که می خواستن یه حالی بکنن.
بالاخره واقعا رفتن آمریکا یا نه ؟

100 در صد تایید می شه ...

xerxes again
03-06-2010, 20:43
بالاخره واقعا رفتن آمریکا یا نه ؟

2 ماه آمریکا تشریف داشتن. بد گذروندن.

farshidmm
04-06-2010, 15:23
تا کی ادامه داره؟

pcforlife
04-06-2010, 19:33
کسایی که الان در چشم بد رو ندیدن، امشب احتمالا ساعت یه ربع به دوازده تکرارش رو میده و فردا هم فکر کنم تکرار نداره...

miss_ava7
04-06-2010, 20:18
مگه نشون داد الان؟ مگه 10و ربع نشون نمیده؟

pcforlife
04-06-2010, 20:41
مگه نشون داد الان؟ مگه 10و ربع نشون نمیده؟
آره ساعت 7 اینا بود نشون داد... فکر کنم دیگه فردا تکرار نده (به خاطر 15 خرداد) و امشب 23.45 بدش...

parsa/
05-06-2010, 09:02
امروز هم تکرار داره.ساعت 2:40 دقیقه .برای کسانی که ندیدن.:46:

من در چشم باد رو با یوسف قابل مقایسه نمیدونم.کارگردانی بازیها موسیقی کادر بندیهای دوربین و سکانسهای جذابی که داره کار وقشنگ کرده.:20:

همین قسمت دیشب کشدار بود.اما صحنه های جالبی داشت.

از مدار صفر درجه و کیف انگلیسی خیلی بهتره.:5:

farshidmm
05-06-2010, 15:22
اونی دیشب که ساعت 11 داد تکرارش بود؟
اصلش رو کی داده بود؟

scali
05-06-2010, 18:31
اونی دیشب که ساعت 11 داد تکرارش بود؟
اصلش رو کی داده بود؟

ساعت 7 همون روز داده بود .

nil2008
06-06-2010, 13:19
بنظر من بين همه صحنه هاي جنگ،وقتي پاك نيت ميومد دنبال دكتر واسه دادن آدرس پسرش و در همون موقع اينقدر دندون رو جيگر ميذاشت و نميگفت اين پسر زخمي ،پسرخودشه تا وقتيكه بميره خيلي تكاندهنده بود وكم نيست همچين چيزايي كه واقعيت هم داشته باشه...

Dark Prince
06-06-2010, 23:56
سوتی جالبی دادند دیشب! طرف کمپ کرده بود تو یکی از برج های پالایشگاه درحالی که تو جنگ ایران و عراق اولین جیزی که زدند پالایشگاه آبادان بود! :دی

parsa/
07-06-2010, 09:25
حتما یه چیزی بوده که ما نمیدونیم.به هر حال چنین چیزی بوده که از داخل برج تیر اندازی کنن.یعنی همون اوایل کار .قبل از اینکه پالایشگاه رو بزنن.:46:

به هر حال تحقیق شده.الکی که نساختن.:5:

فکر کنم هفته دیگه تمومش کنن.نمی دونم این همه قسمت دیگه رو چیکار می کنن؟؟؟:18:

miss_ava7
07-06-2010, 11:42
یکی خلاصه این قسمتو میگه؟ نشد ببینم...مرسی

nil2008
07-06-2010, 18:18
یکی خلاصه این قسمتو میگه؟ نشد ببینم...مرسی
دوست من اصل مطلب اين بود كه هرجا دكتر ميرفت ،پسرش قبلا" اونجا واسه باباش پيغام گذاشته بود و رفته بود.سام درخشاني همدكتر رو كشونده بود تو پست ديده باني لب مرز كه عباسشو ببينه ولي عباس چند ساعت قبل رفته بود و دونفري سام و دكتر مجبور شدن برن تو نيزاراي لب خط كه نزديك بود گير بيفتن و سام دونفر از سربازاي عراقي رو با چاقو زد و پاي دكتر هم فعلا" پيچ خورده...حالا تا بعد...

parsa/
08-06-2010, 09:31
روز چهارشنبه هفته پیش 13 خرداد از عوامل در چشم باد تقدیر شد.

این مراسم ساعت 3بعد از ظهر در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد.

ماه چهره خلیلی" سعید نیک پور "سعید راد"سحر جعفری جوزانی"مسعود جوزانی" فتح الله جوزانی"احمد رمضان زاده"

ستاره صفراوه" از شرکت کنندگان در مراسم بودند.در پایان هم با لوح تقدیر وهدایایی از انها قدردانی شد.

البته اکمبیز دیرباز و پارسا پیروزفر هم به دلایلی نتوانستند در مراسم شرکت کنند.

Greedy
08-06-2010, 10:36
تا کی ادامه داره؟
احتمالا تا عید فطر

maryam.taha81
08-06-2010, 12:31
سلام به همه . پرسا جان اینکه میگی مصطفی زمانی پسر بیزن یک حدسه یا اینکه جایی خوندی؟؟

maryam.taha81
08-06-2010, 12:43
سلام به همه پرسا جان اینکه می گویی مصطفی زمانی پسر دکتر است حدس است یا اینکه جایی خوندی ؟؟؟؟؟

parsa/
09-06-2010, 10:40
حدس نیست مریم خانم.کارگردان چند ماه پیش در سایت ایسنا گفته بود که مصطفی زمانی به صورت افتخاری و فقط در یک سکانس بازی کرده.:20:

هیچ دستمزدی هم نگرفته واومده خرمشهر وبعد از این سکانس هم برگشته.

من فکر میکنم بیژن پسرش رو می بینه و بعد شهید میشه.چون میگه میترسم دیر بشه ونبینمش.اگه این جوری تموم بشه خیلی غم انگیزه...:41:

فکر می کنید چه جوری تموم میشه؟؟؟؟

parsa/
09-06-2010, 11:03
حدس نیست .در سایت ایسنا با بعضی از عوامل سریال صحبت شده بود وکا رگردان اشاره کرده بود که مصطفی زمانی فقط در یک سکانس و به صورت افتخاری در کار بازی کرده.:20:

اومده خرمشهر وبعد از بازی هم برگشته.

برای این بازی هم هیچ دستمزدی نگرفته.
:5:
میتونی این مطلب رو از googleپیدا کنی.

فکر میکنید اخر داستان چی میشه؟؟بیژن می میره یا عباس؟؟؟:41:

parsa/
09-06-2010, 11:10
چند هفته پیش در روزنامه بانی فیلم برای بهترین ریال سال 88 نظرسنجی شده بود که در چشم باد به عنوان بهترین سریال شناخته شد.

با 50در رای در چشم باد اول شدوسریال هوش سیاه دوم واشپز باشی در رتبه سوم قرار گرفت.:20:

در روزنامه صبح خراسان هم در نظر سنجی که در ماه فروردین انجام شده بود در چشم باد با 3084 رای اول شد.بهترین سریال سال.:8:

لازم دیدم که بگم تا دوستان هم بدونن.

miss_ava7
10-06-2010, 13:48
EDV.blogfa.com

گزارش فارس از قدرداني از عوامل «در چشم باد» در دانشگاه تهران؛
جعفري جوزاني: مي‌خواهم همه مرا با سريال «در چشم باد» به ياد بياورند

خبرگزاري فارس: كارگردان مجموعه تلويزيوني «در چشم باد» گفت: اين اثر را ماندگارترين و جاودانه‌ترين اثر خود مي‌دانم و دوست دارم همواره مرا با سريال «در چشم باد» ياد كنند.

به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، مراسم تجليل از سازندگان مجموعه تلويزيوني «در چشم باد» بعد از ظهر امروز به همت شهرداري منطقه 6 تهران در تالار علامه اميني دانشگاه تهران برگزار شد.
بنابراين گزارش، در اين مراسم كه با پخش تلاوت آيات قرآن با صداي محمدرضا شجريان آغاز شد، مسعود جعفري جوزاني (نويسنده و كارگردان)، فتح الله جعفري جوزاني (مشاور فيلمنامه)، سعيد راد، سعيد نيك‌پور، ستاره صفرآوه، سحر جعفري جوزاني، ماه چهره خليلي و احمد رمضان‌زاده و جمعي از دانشجويان تهران حضور داشتند.
به گزارش فارس، در ابتداي اين مراسم بخش‌هايي از سريال «در چشم باد» به روي آنتن رفت و در ادامه مسعود جعفري جوزاني در سخناني گفت: اگر اين فيلم خوب است، مردم آن را مي‌بينند و آمارهايي هم كه گرفته شده همه حكايت از موفقيت اين سريال دارد. من پيش از اين هم گفته‌ام كه سريال «در چشم باد» وصيت نامه من است. امروز هم مي‌گويم كه دلم مي‌خواهد وقتي از دنيا رفتم، مردم مرا با اين سريال به ياد بياورند.
وي در ادامه سخنانش خطاب به دانشجويان اظهارداشت: دانشجويان همواره عدالت‌خواه و آزادي طلب بوده‌اند و به اين اميد كه روزي آزادي را به دست آوريم، اين تلاش ادامه خواهد داشت كه تا ظهور ادامه خواهد داشت. هركس مي‌تواند از آزادي برداشت خود را داشته باشد كه در برخي از موارد هم ممكن است ناحق باشد.
كارگردان فيلم سينمايي شيرسنگي تصريح كرد: ما تاريخ را از لابه لاي دست نوشته‌ها بيرون مي‌كشيم و وقتي اين اتفاق مي‌افتد، مي‌بينيم كه چقدر تكراري است و هميشه حكومت ما آن قدر آزار داشته كه گروهي به تنگ آمده و پرچم عدالت برافراشته‌اند و در طلب عدالت به قدرت رسيده‌اند، اما تاريخ دوباره تكرار شده و همان گروه به زورگويي پرداخته‌اند. اگر ما مفاهيم و اتفاق‌ها را به طور دقيق نگاه كنيم، مي‌بينيم تاريخ چيزي است كه بيگانگان هميشه از ما پنهان مي‌كنند و فقط در تاريخ تولدها و غيره محدود مي‌شود و تعامل آدمها و حقيقت پنهان مي‌شود كه چه شيرهايي در مملكت بوده‌اند، به همين دليل در چشم باد براي من بسيار عزيز است و در اوج تكنولوژي ايران، اتفاقي را راه انداخت.
وي تصريح كرد: ما يكسال و نيم به هيچ وجه اجازه نداديم كه اتفاقي براي سريال بيافتد و بسياري از مسائل را بيان كرديم تا بگوييم كه مراقب حرف زدنمان باشيم. پيشينيان ما اعمالي را انجام دادند كه ما را به دردسر انداختند، اعمالي انجام دادند كه ما را بيشتر در دردسر انداختند و اين آثار بايد ساخته شوند تا چراغ راه آيندگان باشند.
كارگردان مجموعه تلويزيوني «در چشم باد» در پايان سخنان خود پيرامون عدم حضور پارسا پيروزفر در سريال گفت: تا آخرين لحظات قرار بود ايشان در اين مراسم حضور داشته باشند اما به دليل اتفاق مبارك و ميموني كه برايشان افتاد، نتوانستند خود را به اين مراسم برسانند.
در ادامه نيز رمضان‌زاده در سخناني گفت: هزار سال پيش فردوسي بنابر آيين‌هاي دوران خود، رشادت‌ها و دلاوري‌ها را به صورت نظم درآورد و در روزگار ما فردوسي پيدا شد كه رشادت‌ها و سلحشوري‌ها را به همراه تهديداتي كه عليه ما بود با دوربين به تصوير بكشد.
فتح الله جوزاني نيز اظهار داشت:‌حرف خاصي ندارم و فقط بيشتر مي‌خوانم و مي‌نويسم و تنها به احترام دانشگاه در اين مراسم حاضر شده‌ام.
به گزارش فارس، در ادامه قرار شد سعيد راد سخناني لگويد كه پيش از آغاز صحبت او جوزاني گفت: آقاي راد سوپر استار دوران نوجواني من بود. بعد از اين جمله راد در سخناني عنوان داشت: من الان كه در جمع شما دانشجويان قرار گرفته‌ام،خوشحالم. صداقت، ايمان، شايستگي، غيرت و همت مملكت ما روي دوش شما دانشجويان قرار دارد و حسادت مي‌كنم كه چرا نمي‌توانم به خاطر شرايط سني خود نقشي هم سن و سال شما ايفا كنم.
وي ادامه داد: سريال در چشم باد با پروداكشن‌هاي عظيم هاليوودي ساخته شد كه شناخت، شعور، سواد و حرفه‌اي بودن در آن وجود داشت.
سعيد راد در ادامه سخنان خود يادي از پارسا پيروزفر و كامبيز ديرباز كرد كه با تشويق پر شور حضار مواجه شد.
سعيد نيك‌پور نيز در اين مراسم گفت: زماني كه بازي در اين سريال به من پيشنهاد شد، به خاطر تاريخي بودنش، احساس كردم كه همه چيز اين كار براي من آشناست و آن را به فال نيك گرفتم و با اشتيلق سر آن حاضر شدم. در خلال انجام اين كار نيز هيچ كار ديگري را نپذيرفتم و نتيجه آن را گرفتم.
به گزارش فارس، سحر جعفري جوزاني نيز در اين مراسم گفت: اين كار را نه به خاطر اين كه كار پدرم بود، بلكه به خاطر اينكه يك كار تاريخي بود پذيرفتم. «در چشم باد» يك سريال تاريخي است كه نسل‌هاي بعد هم مي‌توانند به آن رجوع كنند و در جريان اتفاقات قرار بگيرند.
وي در پاسخ به سوال مجري با اين مضمون كه شما پيش از اين در عرصه طنر فعاليت مي‌كرديد، چطور ريسك حضور در يك اثر تاريخي را پذيرفتيد؟ تصريح كرد: من كارم را با سريال آژانس دوستي آغاز كردم و پس از آن هم در چندين فيلم جدي حضور داشته‌ام. حضور در اين سريال نيز ريسك نبود بلكه مي‌دانستم پدرم از من بازي مي‌گيرد.
ماه چهره خليلي نيز در اين مراسم اظهارداشت: من كارم را با فيلم «چشمان سياه» در سال 81 شروع كردم. آن زمان دوست داشتم يك فيلم بازي كنم و بعد به انگليس برگردم. زماني كه آقاي جوزاني به من پيشنهاد بازي در سريال «در چشم باد» را داد، يكسال قبل از آن به صورت فشرده در انگليس تئاتر و بازيگري خوانده بودم و با حضور در اين سريال توانستم بازيگري را به صورت عملي نيز تجربه كنم. البته قرار بود بازي من در اين سريال يازده ماه طول بكشد، اما 6 سال طول كشيد و همين باعث شد تا من در ايران ماندگار شوم.
وي در ادامه سخنان خود گفت: در زمان حضورم در اين سريال سعيد نيك‌پور لحظه‌به‌لحظه در نحوه‌ تنفس، اداي ديالوگ‌ها و ايفاي نقش به من كمك مي‌كرد. آن زمان من هنوز زبان فارسي را به خوبي صحبت نمي‌كردم.
به گزارش خبرنگار فارس، ‌صفرآوه نيز در اين مراسم گفت: چند سال قبل به ايران آمدم تا نقش ليلي را بازي كنم. شما مردم خوب و صميمي هستيد. ايران را خيلي دوست دارم و به حضور در سريال در چشم باد افتخار مي‌كنم. مسعود جعفري جوزاني اولين استاد من در عرصه سينماست.
او همچنين در پاسخ به اين سوال كه بازيگري سخت ‌تر است يا گويندگي گفت: من براي گويندگي دو سال زحمت كشيدم تا اين كار را ياد بگيرم. وقتي در تاجيكستان فيلمي را تماشا مي‌كردم، فكر مي‌كردم كه بازيگري چقدر راحت است. اما كار بازيگري و سينما خيلي خيلي سخت‌تر از گويندگي است.
وي درباره بازي مقابل پارسا پيروزفر نيز گفت: او بازيگر بسيار خوب و حرفه‌اي است و در بازي‌ها به من كمك مي‌كرد.
بنابراين گزارش، در ادامه اين مراسم احمدزاده، مدير فرهنگي، اجتماعي شهرداري منطقه 6، لوح تقدير و هدايايي به عوامل سريال در چشم باد اهدا كرد. در پايان مراسم نيز از دانشجويان فعال در كانون نماي‌نو با حضور مسعود جعفري جوزاني قدرداني شد.

miss_ava7
11-06-2010, 22:16
این ده نمکی باید بیاد فیلم جنگی ساختن رو از جوزانی یاد بگیره...
حال و هوای جنگ و ترس از جنگ رو تا حدی فهمیدم!

راستی چرا انقدر این سریال کم طرفداره... فقط این تاپیکه که پستاش کمه....

scali
11-06-2010, 22:27
واقعا این قسمتش خیلی جالب بود .

مخصوصا تلفیق کردن قسمت های مستند واقعی قدیمی با تیکه های خود فیلم خیلی جالب بود . :20:

pcforlife
11-06-2010, 22:46
مردم از خنده وقتی حاجیه به پسر آبادانیه گفت اون عینکتو بردار!:31:
یعنی حال کردم با اون صحنه های ساخت پل روی کارون که قشنگ نشونش داد و اصلا فکر نمی کردم که اون رو نشون بدن!
ولی بعضی از جلوه های ویژه کامپیوتریش چرت بود... مثلا آتش اسلحه ها و به خصوص اون تیرباره که حتی پوکه فشنک ها هم دیده نمیشد و قشنگ معلوم بود یکی داره زنجیره فشنگ ها رو تکون میده!:31:

maryam.taha81
12-06-2010, 01:38
سلام دوباره به همه .اره دوستان واقعا این قسمت محشر بود ولی بازم چند تاسوال اساسی توی ذهنم مونده راستش دیگه مغزم داره هنگ می کنه به نظر شما کسی که به سیبری تبعید میشه میتونه یک نوزاد رو هم با خودش ببره؟؟؟؟ از این گذشته لیلی یک جا گفت: دو سال تبعید شدم بعد از اون چیکار میکرده چرا نیومده دنبال شوهرش بعد سی سال اومده که مثلا داستان سوزناک تر بشه ؟؟؟؟ چرا کارمند هتل به بیزن گفت دفعه اول که اون ستوانه ااومده دنبالت گفته که بیزن خلبانه نه دکتر اون ستوانه که میدونسته بیزن دکتر هم هست ؟؟؟ خودم یک حدسایی میزنم اما از این هم نگرانم که اینا همه فقط سوتی های این کارگردان بزرگ باشه اون وقت حس میکنم که این کارگردان ها ما رو درازگوش فرض کردن

parsa/
12-06-2010, 10:18
خبر جدید:مسعود جعفری جوزانی کارگردان کوروش کبیر شد.

تهیه کننده این کار علی معلم هست و تعدادی بازیگران ایرانی وخارجی بازی میکنند.
علی معلم جوزانی را بهترین گزینه برای این پروژه عظیم می داند.

parsa/
14-06-2010, 10:27
وقتی لیلی رو تبعیدش میکنن بارداره وخب چاره دیگه ای نداره.

بعد از اون هم که با بچه اشکاری نداشتن.یعنی بعد از به دنیا اومدن مجبوره که بچه رو با خودش ببره.کجای این موضوع اشکال داره؟؟؟

لیلی بعد از تبعید تاجیکستان بوده.هم بیژن فکر می کرده لیلی مرده.هم لیلی دیگه خبری از اون نداشته وفکر نمی کرده بیژن زنده باشه.بعد هم که انقلاب شده. وخانواده بیژن رو پیدا کرده.تازه فهمیده بیژن زنده اس.

کارمند هتل میگه یه نفر اومده ومیگه با دکتر ایرانی کار دارم.ومشخصات شبیه عباس رو میده.بعد هم میگه:

ولی قبلا خلبان بوده ونمیدونه که شما خلبان نیستی....کارمنده خودش یه ذره مشکل داره.:31:

حالا متوجه شدی؟؟؟به نظر من چیز عجیب غریبی نداره...:5:

---------- Post added at 11:25 AM ---------- Previous post was at 11:20 AM ----------

ببخشید مریم خانم .ولی قسمت مربوط به حرفهای اون کارمند هتل رو درست متوجه نشدی...

از جام جم1 پخش می کنه.جمعه شبها ساعت 12.میتونی قسمتهای قبلی رو ببینی.:20:

---------- Post added at 11:27 AM ---------- Previous post was at 11:25 AM ----------

ستوان می دونه بیزن خلبان بوده .دکتر هم هست.اما کارمنده که از گذشته بیزن خبر نداره.

وای..چقدر حرف زدم...:10:

nil2008
18-06-2010, 17:26
امشب ديگه تمومه ...
فكر نميكنم دكتر بوصال ديدن پسرش برسه ...:13:
احتمالا" كارگردان ميذاره دم آخري كه پسره ميخواد شهيد بشه يه نظر پدرشو ببينه تا جزء صحنه هاي ماندگار بشه...البته همه اش حدسه تا ببينيم چي ميشه؟؟؟:8:

scali
18-06-2010, 22:15
خیلی خوب تموم شد .

در کل سریال خیلی خوبی بود .

Vahid.Mob.14
18-06-2010, 22:20
بهترین پایان بین تمام فیلمهای ایرانی که دیده بودم.

Cleeev
18-06-2010, 22:31
ای بوام هی... ای دکی که شهید شد.......! زرشک.......

خیلی کارگردان این قسمت آخری زده بود تو نخ Saving Private Ryan....!!!!

در کل این سریال چیز خوبی بود... و بخش جنگ عراقشم به نسبت بهتر از انواع و اقسام دیگر فیلما و سریالای مزخرفی بود که با موضوع دفاع مقدسن.....

به یاد "مزرعه پدری" ملاقلی پور افتادم... در کل بازم یه مقداری مصنوعی بود... و این اواخر خیلی تبلیغاتی شده بود و زیاد بازیگرا، لباسا و وسایل شبیه زمان مورد نظر نبودن...... اون تیکه که همه هی داشتن کشته میشدن اگه یکم فاصله خطوط نیروهای ایرانی و عراقی رو بیشتر میکردن بهتر بود و هی بعضی صحنه ها تکرار میشدن و معلوم بود کارگردان میخواد طولش بده...! به هر حال محیط سازیا به جز بعضی جاها خیلی خوب بود...... تلفیق با فیلمای واقعی هم چیز جالبی بود.... یوزارسیف (عباس) ـم مصنوعی بود ولی در کل خوب و بهتر از 99 درصد پایان های به تمام معنا **** سریال های دیگر وطنی بود...

به نظر من اگه ایران هم همانند دیگر کشورها، برای ساخت چنین فیلمایی از مشاورین و گرافیست های خارجی و جهانی و شرکت های جلوه های ویژه بین المللی و بعضاً هالیوودی کمک میگرفت، واقعاً همین سریال میتونست چیزی بشه تو مایه های نجات سرباز رایان.......!!!! ولی حیف که خرج زیاد میکنن ولی نتیجه زیاد قوی نیست....

masoudtr
19-06-2010, 00:28
صحنه ای که گنبد منفجر شد و بعدش پارسا اونجوری شد اشکم در اومد
خیلی قشنگ بود
قسمت اخر بود؟
یک تیکه هم پارسا به یوزارسیف گفت بابا
اونم گفت جان بابا
که فکر کنم باید برعکس میگفتن
اون پسره هم تو ماشین خیلی مصنوعی مرد
همه وقت مرگ سرشون می افته پایین
این سرش افتاد بالا

mostafa_360
19-06-2010, 07:28
فیلم با تمام سوتی ها و ضعف هایی که داشت یک اثر بسیار قوی در تاریخ فیلم سازی ایران بود.امیدوارم در اینده به ساخت فیلم هایی با این کیفیت بیشتر بها داده بشه.در مورد قسمت های اخر این فیلم باید گفت که اقای جعفری جوزانی کولاک کرده بود من از قسمت های اخر فیلم خیلی لذت بردم البته دیدن بعضی صحنه ها مثل منفجر شدن مصنوعی بالگردهای دشمن (البته نمیتوان توقع جلوه های ویژه ی انچنانی را از فیلم های داخلی داشت) و طرز مردن بعضی از دوستان بیژن و برخی مسائل دیگر تا حدودی حالم رو گرفت اما در کل فیلم در مقایسه با سریال های دیگر صدا و سیما واقعآ انقلابیه.

parsa/
19-06-2010, 08:21
سریال خوش ساخت وجالبی بود.:20:

در کل تاثیر گذار بود و سکانسهای ماندگار زیادی داشت که به این زودی ها از ذهن نمیره.:46:

جلوه های ویژه وبه خصوص صحنه شهید شدن بیژن خیلی خوب بود.اشکم در اومد...:19::11:

Guts
19-06-2010, 11:03
مجموعه‌ی خیلی جالبی بود، این‌که دقیقاً بعضی جاها صحنه‌های واقعی جنگ رو نشون می‌داد که بازسازی کردن خیلی جالب بود و در نوع خودش کم‌نظیر؛ واقعاً میشه اسمش رو یه مجموعه تلویزیونی گذاشت.

dampayi
19-06-2010, 11:37
سریال خوبی بود ولی به نظر من نباید تو بعضی صحنه ها مخصوصا اوایل فیلم در حالی که فیلم یه فیلم تاریخیه انقدر وارد جزئیات می شدن ....

مردن بیژن هم به نظر من بی دلیل بود!! خب حالا اگه زنده می موند چی می شد ؟ یا اگه قرار بود بمیره تو روند جنگ می مورد نه وقتی خرمشهر آزاد شده و همه دارن شادی می کنن یهو این این وسط می میره!!

ایده ی نشون دادن فیلم های واقعی هم عالی بود

بازیگری هم در کل خوب بود غیر از صحنه های معدود و کلا این زنکه لیلی که به نظر من یه جورایی فیلمو خراب کرد !
این همه مدت که بیژن ایران نبوده لیلی تهران بود بازم نتونست مثل آدم حرف بزنه !!
(اصلا در واقعیتش هم سواله !! این همه وقت اینا داشتن فیلم می ساختن بازم .....!!!)

جلوه های ویژه هم همونطور که گفتن خب انتظاری نمی ره .... !! البته من وقتی بعضی از کلیپ های موبایلو می بینم تعجب می کنم که با این همه استعداد ما ایرانی ها توی جلوه های ویژه چرا فیلمامون اینجوریه !!!

شاید یک جوری خواست بگه این مردم همیشه باید عمرشون رو تو جنگ مشکلات سیاسی استعمار خیانت حکومت هاشون بگذرونن.

اینم دیگه نظر شماست و به نظر من تلاش شما برای چسبوندن هیچی به همه چی !!!!!

pcforlife
19-06-2010, 11:45
چه جالب! حدسم درست از آب در اومد! تو همین تاپیک چند وقت پیش گفتم نکنه بیژن شهید بشه!:31:
در کل با پایان های تراژدیک ایرانی کم دیده بودیم و شخصا با دیدن همچین پایانی از دیدنش لذت بردم... ضمن اینکه صحنه رسیدن پدر و پسر (پیروزفر و زمانی) منو یا بیت مولانا انداخت:

آب زنید راه را هین که نگار می رسد/ مژده دهید باغ را بوی بهار می رسد

کلا مجموعه خوب و با کلاسی بود... امیدوارم باز هم از این مجموعه ها ساخته بشه...:20:

M3HRD@D
19-06-2010, 13:20
سریال خوبی بود ولی این تیکه های سیاسیش بعضی موقع ها ضد
حال می زد

---------- Post added at 02:20 PM ---------- Previous post was at 02:20 PM ----------

سریال خوبی بود ولی این تیکه های سیاسیش بعضی موقع ها ضد
حال می زد

sam & snake
19-06-2010, 13:31
میدونستم پسرش همون مصطفی زمانیه حدسم درست بود :دی
سریال خوش ساختی بود به ندرت سریالی پیدا میشه خوش ساخت باشه .
جالبه بدونید جوزانی این دفعه می خواد سراغ ساخت سریال کوروش کبیر بره و باید ببینیم
این دفعه چیکار خواهد کرد . ...

Cleeev
19-06-2010, 13:52
جالبه بدونید جوزانی این دفعه می خواد سراغ ساخت سریال کوروش کبیر بره و باید ببینیم

LOL...!!!

حتماً میخواد از فساد در دربار کوروش بگه و بعد مردم رو یه سری گاو و گوسفند و ابله نشون بده که یهو میشه یزدگرد و ییهو برادران عشق سوسمار میان ملت ما رو از چنگال حکام ستمکار و ظالم نجات داده و ......... :27:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif

molaali
19-06-2010, 16:10
پايان خيلي خوب خوبي داشت من كه خوشم اومد.

errmii
19-06-2010, 16:59
چرا زود تموم شد؟
مگه 52 قسمت نبود؟

nil2008
19-06-2010, 17:14
مردن بیژن هم به نظر من بی دلیل بود!! خب حالا اگه زنده می موند چی می شد ؟ یا اگه قرار بود بمیره تو روند جنگ می مورد نه وقتی خرمشهر آزاد شده و همه دارن شادی می کنن یهو این این وسط می میره!!
آي گفتي دوست عزيز...
چي فكر ميكرديم ...چي شد!!!
دوست داشتم هردوشون بيشتر باهم باشن و بيژن زنده ميموند
البته نسبت به ساير سريالها همين پايان ناگهاني ،باعث ميشه تو خاطره مردم بيشتر بمونه...
اصلا" من يكي انتظارشو نداشتم فكر ميكردم برعكس بشه...:19:

چرا زود تموم شد؟
مگه 52 قسمت نبود؟
نه دوست عزيز...
50 قسمت 50 دقيقه اي بود...

John Cena723
19-06-2010, 19:41
آخرش خیلی قشنگ تموم شد ولی به نظرتون ترکش اون بمبه یکم بیش از حد بردش زیاد نبود؟

maghzae-motefaker
19-06-2010, 21:37
واقعا سريال فوق العاده اي بود.اگر از سوتيهاي فيلم بگذريم واقعا مي تونيم بگيم فوق العاده بود.
مخصوصا مخصوصا قسمت آخر و جلوهاي ويژه هاش.
كلا نظر منو در مورد تلوزيون ايران عوض كرد.:11:

alidata2010
19-06-2010, 21:48
فیلم توپی بود یه قسمتشو فقط نتونستم ببینم تو خوابگاه بودیم این بچه های نفله میخواستن جام جهانی نگاه کنن:31:

ali_agha1981
19-06-2010, 21:54
واقعا سريال فوق العاده اي بود.اگر از سوتيهاي فيلم بگذريم واقعا مي تونيم بگيم فوق العاده بود.
مخصوصا مخصوصا قسمت آخر و جلوهاي ويژه هاش.
كلا نظر منو در مورد تلوزيون ايران عوض كرد.

بهتر بود بعد از پایان سریال اون تیتراژ اخرشم می دیدی
اسم کارگردان جعفری جوزایی هست ولی همه کاراش ..کار برو بچه های استکباری هستن
و جعفری جوزایی فقط نقشش اینه که اول و آخر فیلم مینوسه
کارگردان : ...جعفری جوزانی

tsjaleb
19-06-2010, 22:30
فيلم بسيار زيبا و خوبي بود . البته من اوايل رو كامل نديدم اما از ابتدا مشخص بود كه كيفيت ساخت فيلم و به خصوص اين قسمت هاي آخر كه مربوط به جنگ با عراق بود به نظرم عالي بود ...

parsa/
20-06-2010, 10:06
به نظر من اگر پایان داستان با شهید شدن عباس تموم میشد یا پدر و پسر به هم میرسیدن وهمه چیز به خوبی وخوشی تموم میشد.این قدر تاثیر گذار نبود.
:40:
این بهترین پایانی بود که میتونست داشته باشه.این جوری بیشتر توی ذهن میمونه وحس عجیبی به ادم میده...

دست عوامل این مجموعه درد نکنه.واقعا لذت بردم.:8::11:

miss_ava7
20-06-2010, 10:17
واسه من آخرش چیزی اونور ضدحال بود....
فقط خوبیش این بود مثل فیلمای آلن دلون که تهش می میره تموم شد:27:
...
چه قدر مصطفی زمانی بهش اومد پسر پیروزفر باشه!

molaali
20-06-2010, 10:58
راستش من خيلي شوكه شدم وقتي زماني رو اون آخر كار ديدم.

136209
20-06-2010, 22:09
واقعا فیلم قشنگی بود مخصوصا این قسمت آخرش
که به نظر من بهترین بود در بین کل فیلم های جنگی ایرانی

parsa/
21-06-2010, 09:18
یه خبر خوب برای طرفداران سریال::46:

رئیس شبکه یک اعلام کرده که در حال ساخت پشت صحنه سریال هستیم.

وقطعا در روز جمعه نیست وزمان و روز دیگه ای پخش خواهد شد.تعداد قسمتهای پشت صنه هم مشخص نیست.

من که بی صبرانه منتظرم.حتما پشت صحنه هم مثل سریال جذاب ودیدنی هست.:20:
:40:

s_paliz
21-06-2010, 15:17
گرفتن گاف های تصویری که به گاف های منشی صحنه معروف هستند کار متداولی در سینمای جهان است و آثار بزرگی چون «تایتانیک»، «ارباب حلقه ها»، «تروی» و... خالی از این گاف ها نبوده اند. اما هدف ما...
«در چشم باد» تصویری نادرست و اشتباه به لحاظ بصری و تاریخی از تهران دهه 60 به مخاطب می‌دهد.

همشهری جوان این اشتباهات را با حضور مجید میر فخرایی مدیر هنری، شهرام كیور منشی صحنه و حسین طاهری ناظر كیفی بررسی كرده است.

تهران دهه60 با مخلفات دهه80
گرفتن گاف های تصویری که به گاف های منشی صحنه معروف هستند کار متداولی در سینمای جهان است و آثار بزرگی چون «تایتانیک»، «ارباب حلقه ها»، «تروی» و... خالی از این گاف ها نبوده اند. اما هدف ما از ارائه این پرونده فقط یادآوری این گاف ها نبوده، بلكه دغدغه اصلی مان بی دقتی هایی است كه در روایت تاریخ معاصرایران اتفاق افتاد. برای این منظور 6 قسمت آخر سریال به شکلی دقیق و دو تا سه بار و طی دو روز کاری مورد بازبینی قرار گرفت . البته یك طرفه هم به قاضی نرفتیم درباره گاف های موجود، مدیر هنری (مجید میر فخرایی)، منشی صحنه (شهرام كیور) و ناظر كیفی (حسین طاهری) توضیحاتی ارائه داده اند. البته میر فخرایی وجود این همه گاف را برنتابید و در اواسط گفت وگو كه به شكل تلفنی انجام می‌شد تماس را قطع كرد و شهرام كیور هم حاضر نشد تا درباره تك تك گاف ها توضیح بدهد. بنابراین برخی گاف ها بدون دفاعیات هستند.

گاف1: (روسری لیلی) در سال های ابتدایی پیروزی انقلاب تمامی ‌خانم ها از روسری های تگ رنگ و بلند استفاده می‌کردند، روسری لیلی در همه سکانس ها کاملا امروزی است/ (پوشش خانم ها) پوشش خانم ها در سال 58و59 کاملا متفاوت با پوشش خانم هایی است که در تصاویر مربوط به فرودگاه ثبت شده است. پوشش هایی که کاملا امروزی است.
دفاعیات / حسین طاهری: یکی از وظایف ناظر کیفی هم زیر نظر گرفتن رعایت چهارچوب اخلاقی، عرفی، دینی و شرعی در سریال است که پوشش ها و شکل ظاهری تصاویر با اصول تعریف شده در سازمان مغایرت نداشته باشند. مثلا در سریال در چشم باد یکی از وظایف اصلی من به عنوان ناظر کیفی دقت در رعایت این اصول درباره بازیگران خارجی سریال بود که در بخش امریکا حضور داشتند و رعایت اصول در بخش هایی که قصه در دوران پهلوی می‌گذشت.

گاف2:(كیوسك روزنامه فروشی) ماشین غفور در خیابان توقف می‌کند و بیژن پیاده می‌شود و چاپخانه پدرش را به غفور نشان می‌دهد درست در پشت سر آنها دکه روزنامه فروشی با طراحی جدید که متعلق به دهه 80 است دیده می‌شود. دکه های مطبوعاتی آن سالها آهنی بود و غالبا روی آنها اسامی‌روزنامه روی بدنه آنها نوشته می‌شد./ بیژن در همان سال هایی که جنگ تازه شروع شده از یکی از همین دکه های امروزی روزنامه می‌خرد./ در نمایی که بیژن و لیلی در خیابان مشغول تماشای گروه های اعزامی ‌به جبهه هستند، یکی دیگر از همین دکه ها دوباره در قاب دیده می‌شود که البته این بار نصفی از آن توسط پارچه ای پوشانده شده است.

دفاعیات /شهرام کیور: مشکل اصلی سینمای ما این است که نه شهرک سینمایی برای دوران معاصر وجود دارد نه شرایطی که بشود صحنه های مربوط به این سال ها را کنترل شده فیلمبرداری کرد. ما در قسمتهایی که در شهرک سینمایی فیلمبرداری داشتیم یا در روستا چون محیط کنترل شده بود، اصلا مشکلات این چنینی نداشتیم اما وقتی وارد فضای شهری می‌شویم کنترل بخش زیادی از ماجرا از دستمان خارج می‌شود.

گاف 3: (علمك گاز): در همان محله های قدیمی‌، همه خانه ها لوله کشی گاز دارند و هیچ تلاشی هم برای پوشاندن علمک های گاز نشده است. ابو عبدالهی یکی از کارمندان بازنشسته شرکت گاز تهران به خبرنگار ما اعلام کرد که از حدود 10 سال قبل شرکت گاز برای جلوگیری از حوادثی که در اثر برخورد خودرو ها با علمک های گاز به وجود می‌آمد، پایه علمک ها را داخل دیوار کار کردند، در واقع علمک های که در این سریال می‌بینید مربوط به ده سال قبل است.
دفاعیات1/ مجید میر فخرایی: من یك درخت داده بودم تا بگذارند جلویش، این اشتباه و مشكل مدیر صحنه بوده كه فراموش كرده است.
دفاعیات2/ شهرام کیور : ما تا جایی که امکان داشت همه علمک ها ی گاز و اتومبیل ها را پوشاندیم اما سرعت فیلمبرداری بعضی از صحنه ها زیاد بود و فرصت و امکانات نداشتیم که همه علمک ها را از بین ببریم یا کاری کنیم که اصلا دیده نشوند.

گاف 4: ( پلاك كوچه ) غفور، بیژن را به محله قدیمی‌شان می‌برد، روی دیوار محله پلاک های جدید کوچه ها دیده می‌شود. در سکانس تعقیب بیژن توسط مامور اطلاعات هم این پلاک های جدید در نمایی ثبت می‌شود. در یک نمای گذری مربوط به کاروان عروس هم نوع دیگری از این پلاک ها که سر کوچه ها و روی میله های مخصوص نصب می‌شود، به چشم می‌خورد.
دفاعیات1/ شهرام کیور: سرعت فیلمبرداری بعضی از صحنه ها زیاد بودو فرصت و امكانات نداشتیم كه همه علمك ها را از بین ببریم یا كاری كنیم كه اصلا دیده نشوند.

گاف 5:(مانتوی دخترهای دبستانی) در نمایی که بیژن و غفور در بازار شهر ری در حال پرسه زنی هستند دو دختر بچه مدرسه ای جلوی آنها راه می‌روند که مانتوهای آبی و صورتی مدرسه پوشیده اند که البته همه می‌دانند استفاده از مانتوهای رنگی چند سالی است در دبستان ها رایج شده ، در ضمن شلوار جین سنگ شور دختر بچه ای که مانتوی آبی برتن دارد هم این صحنه جرم را تکمیل می‌کند./ (كیف یانگوم) این دو دختر بچه ایی که جلوی بیژن و غفور جولان می‌هند، وقتی پشت به دوربین می‌شوند صحنه جرم این نما را تکمیل می‌کنند. همان دختری که مانتوی آبی پوشیده یک کیف یانگومی‌روی دوشش انداخته که دوربین امیر کریمی‌ کیف را با همان عکس یانگوم در دل حوادث تهران دهه 60 ثبت می‌کند.
دفاعیات 1/ مجید میر فخرایی: تصویر یانگوم را ندیدم، روی كیف عكس یك دختر ژاپنی است. ما این سكانس ها را حدود دوسال پیش گرفتیم و اصلا آن زمان جومونگ پخش نمی‌شد.
دفاعیات 2/شهرام کیور: صحنه بازار شاه عبدالعظیم یک صحنه شکاری بود. ما چه طور می‌توانستیم با آن شلوغی بازار یک گروه 70 نفره دوربین به دست را در بازار بگردانیم آن هم با پارسا پیروزفر. پی در یک صحنه شکاری نمی‌شود جلوی عابران را گرفت.

گاف6:( تابلوی السلام علیك) بیژن از پشت پنجره اتاقش در هتل به بیرون نگاه می‌کند، تصویری از تابلوی «السلام علیک یا ابا عبداله» روی شیشه پنجره منعکس می‌شود. این تابلو که تصویر آن روی شیشه منعکس شده مربوط به ساختمان کناری هتل است که دقیقا 6 سال قبل، یعنی در سال 1383 نصب شده است..

گاف7: ( فونت تلویزیون ) در یكی از نماهایی كه بی‍ن در حال تماشای مستندی از وقایع 13 آبان است، روی تصویر تجمع دانشجویان برای توضیح صحنه فونتی می‌آید، كه چننین فونتی در آن سال ها اصلا طراحی نشده بود. از این فونت در سال های اخیر در مستندهای واحد مركزی خبر استفاده می‌شود.
دفاعیات /حسین طاهری: گرچه نمی‌توانم به در چشم باد نمره بیست بدهم اما از نظر من این سریال نمره قابل قبولی می‌گیرد. ما باید به جای گرفتن ایرادهای جزیی که البته وجود دارند و قابل انکار هم نیستند به اهداف کلی سریال توجه کنیم. به این نکته که سریال در چشم باد تمرینی برای اهالی سینما و تلویزیون است تا بتوانیم در ساخت آثار فاخر تبحر پیدا کنیم. مسلما این تمرین شامل آزمون و خطا و ایراداتی هم هست.

گاف8: (سطل زباله) در سکانس مربوط به کاروان عروسی و در نمایی گذری تصویر یکی از همین سطل آشغال های جدید در شیشه پنجره ماشین بیژن دیده می‌شود.

گاف9:( پراید) خیابان روبه روی هتل شلوغ است، بیژن از پنجره اتاقش به بیرون نگاه می‌کند، اما در خیابان آنچه که جلب توجه می‌کند، سر پژوی سفید رنگی است که در گوشه راست تصویر دیده می‌شود و جلوتر از آن پرایدی پارک شده که روی آن را با چادر پوشانده اند. البته سر و ته پراید از زیر چادر بیرون زده است.
دفاعیات 1/ مجید میر فخرایی: ما برای این صحنه ها 40 ماشین آماده كرده بودیم و این موضوع را انكار می‌كنم.
دفاعیات 2/شهرام کیور: درچشم باد تنها سریالی نیست که می‌توانید از ان ایراد بگیرید، من می‌توانم کلی ایراد اینچنینی از مثلا سریال ولایت عشق بگیرم. یا حتی از معروف ترین فیلم های دنیا مثل تایتانیک. که خود کارگردان ان یعنی جیمز کامرون هم پذیرفت. تازه این نمونه ها در محیط هایی که کنترل بیشتری رویشان بودند تولید شده اند.

گاف 10: (اعزام) در سکانسی که بیژن و لیلی برای گشت زنی به خیابان آمده اند کاروان های اعزامی‌به جبهه را می‌بینیم ، این در حالی است که درآن سال ها ، یعنی قبل از سقوط خرمشهر و در زمان ریاست جمهوری بنی صدر هیچ اعزامی‌به این شکل به جبهه ها انجام نمی‌شد.
دفاعیات 1/ مجید میر فخرایی: همه این ها غرض ورزی است به این سریال. چرا از صحنه هایی مثل جنگ و آوردن هواپیما كه برای ما هزینه داشته صحبت نمی‌كنید.

گاف 11: ( صحن حرم حضرت عبدالعظیم) در سکانس مربوط به سکانس زیارت حرم حضرت عبد العظیم(ع) گلدان های فلکسی در صحن حرم و در حاشیه حوض دیده می‌شود که در آن سال ها این گلدان ها وجود خارجی نداشتند. در انتهای حوض هم یکی از همین درخت های فلزی چراغانی شده دیده می‌شود.
دفاعیات 1/ مجید میر فخرایی: فیل های بزرگی مثل سیریانا یا اسپارتاكوسی را چرا بررسی نمی‌كنید. در تمام این فیلم ها گاف های زیادی دیده می‌شود ولی شما به آنها نمی‌پردازید.
دفاعیات 2/شهرام کیور: مثلا وقتی صحن حرم شاه عبدالعظیم کلا عوض شده وقتی چراغ های جدید در صحن وجود دارد، وقتی برای تغییر این چراغ ها به دو هفته نامه نگاری نیاز است، پروسه تولید را نیم شود عقب انداخت پس مجبوریم با همان شرایط کار را پیش ببریم.

گاف12:( عكس امام) در سکانسی که بیژن برای گرفتن پاسپورت ایرانی به سفارت ایران در آمریکا مراجعه می‌کند روی دیوار تصویری از امام (ره) قرار گرفته ، این عکس در سال 65 توسط علی کاوه از امام گرفته شده و درآن سال ها این تصویر وجود خارجی نداشته است.
دفاعیات/ مجید میر فخرایی: ما در آمریكا به عكس های امام دسترسی نداشتیم. دست آخر توانستیم از انجمن اسلامی‌آنجا 4 عدد تصویر امام پیدا كنیم كه همه برای آن دوران بود.

گاف13:( پرچم ایران) در همان سکانس مربوط به سفارت ایران روی میز کارمند سفارت پرچمی‌قرار دارد که در حاشیه رنگ قرمز و سبز آن «الله کبر» کوفی دیده می‌شود این در حالی است که «الله اکبر» کوفی از 19 اردیبهشت59 به شکل رسمی‌به پرچم ایران اضافه شدو وقایعی که ما شاهد آن هستیم در سال 58 در حال وقوع است. اشتباهی که البته در سکانس های تهران تصیح شده و از پرچم های روی میزی همان سال ها و بدون نام الله اکبر حاشیه رنگ ها استفاده شده است.
دفاعیات/ مجید میر فخرایی:من نمی‌دانم، خط قرمز رویش كشیدم و رنگش كردم. حواسم به این موضوع بود، اما این ایرادها كوچك است. فقط به قصد تخریب است، تخریب تمام زحمات ما.

گاف14: ( تظاهرات) مردم در حال تظاهرات در جلوی لانه جاسوسی هستند. آنچه بیش از هر چیزی در این نماها خودنمایی می‌کند، پرچم های جدید«یاحسین(ع)»،«یا زهرا(س)» با رنگ های مشکی و قرمز است که در دست تظاهر کننده ها دیده می‌شود.
دفاعیات/ شهرام کیور: برای فیلمبرداری صحنه تظاهرات با هزار زحمت توانستیم خیابان را ببینیدم، 700 نفر هنرور داشتیم، نیروی انتظامی‌آنچنان همکاری نمی‌کرد در این شرایط من منشی صحنه یا حتی طراح صحنه نمی‌تواند هوای همه 700 نفر را داشته باشد که یکهو مثلا گوشی موبایل از جیبش در نیاورد.

گاف 15: (ایزوگام) بی‍ژن و لیلی در حال صحبت كردن با یگدیگر روی پشت بام منزل پدری بیژن هستند. ایزوگام پشت بام آن هم در سال های اول دهه 60 بدجوری تو ذوق می‌زد. در آن سال ها اگر قراربود به پشت بام ها خیلی حال بدهند آن را موزاییك می‌كردند.
دفاعیات/ حسین طاهری: ریتم تند یا کند سریال، این که کدام قسمت ها در کدام لوکیشن ها فیلمبرداری شود و ... طبق خواست و سلیقه کارگردان انجام می‌شود و من به عنوان ناظر کیفی در این جزییات وارد نمی‌شوم. ناظر کیفی بیشتر نقش یک پل ارتباطی بین کارگردان و تهیه کننده با سازمان صدا و سیما است و بر عکس.

گردآوری: گروه فرهنگ و هنر سیمرغ

Vahid.Mob.14
21-06-2010, 16:13
دستت درد نکنه. خیلی جالب بودن. مخصوصا ایزوگامه.

راستی:

دفاعیات 1/ مجید میر فخرایی: تصویر یانگوم را ندیدم، روی كیف عكس یك دختر ژاپنی است. ما این سكانس ها را حدود دوسال پیش گرفتیم و اصلا آن زمان جومونگ پخش نمی‌شد.

یانگوم چه ربطی به جومونگ داره؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

miss_ava7
21-06-2010, 19:09
به نظر من خیلی بی انصافیه از این سریال اینجوری گاف گرفتن.
چندتاشو قبول دارم ولی در کل اگه خیلی وارد بودن از فیلم نامه و بازیگرا و بقیه چیزا ایراد در می آوردن...

tsjaleb
21-06-2010, 21:56
مصاحبه خبرنگار خبرگزاري فارس با «ستاره صفرآوه»

خبرگزاري فارس: بازيگر نقش ليلي در سريال ايراني «در چشم باد» معتقد است كه سينما و تلويزيون ايران امروز پيام خود را به ملت‌هاي جهان مي‌رساند و هم‌زمان از ايران چهره‌اي انساني و فرهنگي به نمايش مي‌گذارد كه كاري بس بزرگ است.

«ستاره صفرآوه» در گفت‌وگوي اختصاصي با خبرنگار خبرگزاري فارس در دوشنبه، با بيان اين مطلب افزود: امروز برخي رسانه‌ها و حتي سينماهاي برخي كشورها تلاش مي‌كنند تا چهره و وجهه ايران را در اذهان و افكار عمومي جهان خدشه‌دار كنند و به همين دليل تصويري خشن و رعب‌آور از ايران براي افكار عمومي جهان ترسيم مي‌كنند كه ايران را تهديدي براي جامعه بشريت جلوه دهند.
بازيگر تاجيك نقش «ليلي» در سريال ايراني «در چشم باد» افزود: اما كافي است تا هر كس يك بار به ايران سفر كند تا به باطل بودن همه اين ادعاها پي ببرد و به اين حقيقت برسد كه ايرانيان مردمي شريف هستند و به‌دنبال فرهنگ، علم و دانش بوده پيام آنان به جهانيان پيام صلح، سازندگي، برادري و دوستي است.
صفراوه تصريح كرد: به‌دليل همين ويژگي‌هاست كه از اكثر فيلم‌هاي ايراني در بسياري از نقاط جهان استقبال مي‌شود و من فكر مي‌كنم هدف اصلي فرهنگ و فيلم‌هاي ايراني مرهم گذاشتن روي زخم‌هاي جامعه بشري است؛ بنابراين شك ندارم كه هنر و فيلم ايران با اين رويكرد بشر محوري بيش از پيش فراگير و جهاني خواهد شد.
طبق قرار قبلي «ستاره صفرآوه» در موعد مقرر در محل دفتر خبرگزاري فارس در شهر دوشنبه حاضر شد.
وي پس از ورود به دفتر گفت: فضاي دفتر فارس مرا به ياد محيط صميمانه ايران انداخت.
روحيه مثبت صفرآوه موجب شد، تا بلافاصله و بدون مقدمه گفت‌وگو درباره بازي وي در سريال «در چشم باد» را آغاز كنيم و نظرش را درخصوص ايران جويا شويم كه مشروح اين مصاحبه بدين شرح است:

فارس: لطفاً خود را به خوانندگان فارس معرفي كنيد و بگوئيد كه چه شد كه در اين سريال حضور يافتيد؟

صفرآوه: متولد قزاقستان و فارغ التحصيل رشته خبرنگاري صداوسيما با گرايش كارگرداني از دانشگاه هنرهاي زيباي كشورم هستم و در حال حاضر روزنامه نگاري را در اين دانشگاه تدريس مي‌كنم. قبل از بازي نقش «ليلي» در سريال تاريخي «در چشم باد»، در شبكه اول سيماي تاجيكستان مجري اخبار روسي و تاجيكي بودم و هرگز فكر نمي‌كردم كه روزي در سينماي ايران حضور پيدا كنم، غافل از آن كه تقدير غير از آن چيزي بود كه من تصور مي‌كردم و برخي اتفاقات همه چيز را به كلي تغيير داد.
ماجرا از آنجا شروع شد كه يك روز همراه خانواده در منزل مشغول تماشاي تلويزيون تاجيكستان بوديم كه در اين ميان برنامه‌اي با نام «موضع» پخش مي‌شد كه بخشي از آن به بازي بازيگران تاجيك در يك سريال ايراني اختصاص يافته بود.
در اين برنامه خانم «لطافت يوسفي» كه يكي از هنرمندان خوشنام تاجيكستان است، از نقش خود در اين سريال صحبت مي‌كرد و همزمان صحنه‌هايي از فيلمبرداري پخش مي‌شد. صحنه‌هاي سريال آن قدر جذاب و ديدني بود كه يك دفعه غبطه خوردم كه "اي كاش من جاي خانم يوسفي بودم "، ولي زود به خود آمدم و گفتم "تو كجا و خانم يوسفي كجا ".
ولي پس از گذشت يك سال اتفاق عجيبي افتاد و كارگردان نامي ايران «مسعود جعفري‌جوزاني» با تعدادي از همكاران خود به تاجيكستان آمدند تا براي اجراي نقشي در سريال يكي از خانم‌هاي تاجيك را انتخاب كنند و بنده هم در رديف ديگر داوطلبان براي تست حاضر شدم، اما اميد چنداني براي انتخاب شدنم نداشتم.
وقتي خبر پذيرفته شدنم را به من دادند بي‌نهايت خوشحال شدم، زيرا دقيقاً براي بازي در همان سريالي انتخاب شده بودم كه در مورد آن در برنامه «موضع» صحبت شده بود و نام آن «در چشم باد» بود كه خانم «لطافت يوسفي» و هنرمند سرشناس تاجيك «حبيب‌الله عبدالرزاق‌اف» در آن ايفاي نقش مي‌كردند.
در اينجا مي‌خواهم به نكته‌اي‌ اشاره كنم و آن اين كه سه ماه قبل از انتخاب شدنم براي اجراي نقش «ليلي» خواب عجيبي ديدم. در خواب ديدم كه سوار بالگردي شده‌ام و از روي تپه‌هايي پرواز مي‌كنم و در نهايت به منطقه‌اي رسيدم كه از آنجا نسيم خنكي مي‌وزيد و بوي خوشي در تمام آن منطقه پراكنده شده بود و مرا در همانجا پياده كردند. من داخل ساختماني شدم كه 2 نفر خانم در حال گريم بودند كه من از آنها خواستم به من فرصتي بدهند تا لوازم مورد نيازم را از مغازه‌هاي اطراف تهيه كنم و سپس بازگردم كه آنها نيز به من اجازه دادند و من هم رفتم ولي ديدم كه همه فروشگاه‌ها بسته است و نزد آن 2 خانم بازگشتم ولي اين احساس را داشتم كه من بايد كار مهمي را انجام دهم.
چون بيدار شدم اين خواب را به فال نيك گرفتم و زماني كه براي اجراي نقش وارد شهرك سينمايي غزالي شدم، بلافاصله اين احساس به من دست داد كه گويا قبلا اين محل را ديده‌ام. در يكي از روزها كه به تماشاي اين شهرك مشغول بودم، به‌دنبال پيدا كردن دليلي براي احساس آشنايي خود با اين شهرك مي‌گشتم كه ناگهان چشمم به تپه ها، سپس گنبد و مغازه‌هاي دكور خيابان «لاله زار» اين شهرك افتاد و به‌ناگاه به ياد خوابم افتادم و دريافتم كه اين شهرك را با اندكي تفاوت در خواب ديده بودم و اين ماجرا را همان موقع براي دوستانم تعريف كردم.

فارس: با توجه به اين كه شما براي اولين بار در يك سريال بازي كرديد، آيا ايفاي اين كار برايتان مشكل نبود؟

صفرآوه: هر چند در تلويزيون تاجيكستان به عنوان يك مجري مشغول كار بودم و در دانشگاه نيز تا حدودي با دروس مربوط به هنر و بازيگري آشنا شده بودم، ولي واقعا بازي در برابر دوربين كاملاً متفاوت بود.
به همين دليل اضطراب و نگراني‌هاي فراواني داشتم چون در اين سريال تاريخي بايد صحنه‌ها با حداكثر نزديكي با واقعيت اجرا مي‌شد كه براي يك بازيگر غيرحرفه‌اي كار سختي بود؛ ولي بايد از آقاي جوزاني تشكر كنم كه حق استادي را بر اينجانب به طور كامل ادا كردند زيرا اگر همكاري و رهنمايي‌هاي ايشان نبود، قطعا نمي‌توانستم موفق باشم.

فارس: از اينكه مدتي را با گروه هنرمندان ايراني بوده‌ايد، چه احساسي داريد؟

صفرآوه: بدون ترديد شركت در يك كار هنري ايراني با شركت در كار هر كشور ديگر جهان متفاوت‌ است. هم‌زباني، هم‌ديني، تاريخ و تمدن مشترك، سنت‌هاي مشابه و بسياري خصوصيات ديگر كه شما شايد در هيچ يك از كشورهاي دنيا نتوانيد پيدا كنيد و دقيقاً همين موضوع بود كه پدرم بعد از انتخاب شدنم براي نقش «ليلي» نه تنها مانع رفتنم به ايران نشد، بلكه از اين امر استقبال كرد. پدرم به من گفت: برو، ايران سرزمين شريفي است، امنيت كامل و مردم همزبان و مؤمني دارد و ايرانيان براي زنان احترام زيادي قائلند.

فارس: هم‌كاري با هنرمندان ايران چه تاثيري در نوع نگاه شما بر جمهوري اسلامي ايران داشته است؟

صفرآوه: البته بنده هميشه به ايران توجه داشتم و اخبار مربوط به ايران را پيگيري مي‌كردم اما باز هم به قول معروف «شنيدن كي بود مانند ديدن». حضور در ايران فرصت مغتنمي بود تا بتوانم با مردم شريف و فرهنگ غني اين سرزمين و علم و دانش آنان بيشتر آشنا شوم. احترام به مادران و خواهران، تلاش براي فرا گرفتن دانش، با آرامي صحبت كردن، از گفتار تند پرهيز نمودن، مهربان بودن و باز صدها اخلاق مثبت ديگر را جزء لاينفك هويت ايراني ديدم كه واقعا جاي استقبال و خوشحالي دارد.

فارس: يعني اگر پيشنهاد ديگري از طرف كارگردان هاي ايراني براي اجراي نقش بشود، مي‌پذيريد؟

صفرآوه: فيلم نامه خوب باشد، چرا نپذيريم؟

فارس: بعد از پايان بازي در اين سريال به ايران سفر كرده‌ايد؟

صفرآوه: آري چندي قبل در ايران بودم و در برنامه‌هاي زنده «زنده رود» تلويزيون اصفهان و همچنين شبكه‌‌هاي اول و دوم ايران حضور پيدا كردم. مردم اصفهان نيز بسيار شريف مهمان دوست و مهمان نواز هستند و من فكر نمي‌كردم كه مردم بنده را به ياد داشته باشند، ولي مثل اين كه «ليلي» را فراموش نكرده‌اند.

فارس: مگر طي 2 سال‌ و نيمي كه براي بازي در سريال «در چشم باد» در ايران به سر برديد، از اصفهان بازديد نداشتيد؟

صفرآوه: طي اين مدت ما به كار فيلمبرداري از سريال مشغول بوديم و به محل‌هايي سفر مي‌كرديم كه قرار بود در آنجا، بخش‌هاي مختلف سريال را فيلم‌برداري كنند. به اين دليل نه تنها فرصت بازديد از اصفهان را نداشتم، بلكه بسياري ديگر از شهرهاي تاريخي اين سرزمين حماسه و فرهنگ را هنوز نديده‌ام.

فارس: آقاي جوزاني در يكي از مصاحبه‌هاي‌شان پيام اين سريال تاريخي را تاكيد بر ضرورت بيداري و هشياري ملت ايران در برابر منافع ملي و اعتقادي دانستند تا عزت و شرف اين ملت حفظ شود. نظر شما چيست؟

صفرآوه: بلي، در سريال «در چشم باد» تاريخ 60‌ سال گذشته ايران روايت شده است و به نظر بنده كارگردان خواسته است تا از اين طريق حافظه مردم نجيب ايران را بيدار و بيدارتر كند و به آنان كمك كند كه بيش از گذشته به فكر خود و هويت خويش باشند.

فارس: به نظر شما فيلم و سريال بهترين راه بازسازي خاطره تاريخي است؟

صفرآوه: درست است، فيلم قدرت بازگويي تاريخ دور و نزديك هر ملتي و كشوري را دارد و فكر مي‌كنم فيلم ايران در طول سه دهه اخير در اين زمينه كارهاي بسيار ارزشمندي را انجام داده است. سينما و تلويزيون ايران امروز پيام خود را به ملت‌هاي جهان مي‌رساند و هم‌زمان از ايران چهره انساني و فرهنگي به نمايش مي‌گذارد كه كار بس بزرگي است.

فارس: اگر ممكن است در پايان قدري هم درباره خانواده خود صحبت كنيد.

صفرآوه: ما يك خانواده شش نفره شامل پدر، مادر و چهار خواهر و برادر هستيم. برادرم «وطن» در سريال «در چشم باد»، نقش افسر روس «بوريس ورسلوگين» را بازي كرده و حالا در رشته كارگرداني سينما در آمريكا تحصيل مي‌كند. وطن كه اكنون 26 ساله است، فارغ‌التحصيل دانشكده برنامه‌ريزي اقتصادي دانشگاه تكنولوژي تاجيكستان است ولي حضور در سريال «در چشم باد» او را به حدي متحول كرد كه تصميم گرفت در رشته كارگرداني تحصيل كند.
خواهرم «سياره» 20 ساله و دانشجوي سال سوم دانشكده شپكين مسكو بوده و در رشته بازيگري مشغول به تحصيل است. وي در يك فيلم روسي نيز بازي كرده است. خواهر كوچكم «سعيده» امسال تحصيلات متوسطه را به پايان رسانده است.

خانم صفرآوه در پايان اين مصاحبه، يك تقويم ديواري را كه با عكس‌هايي از سريال «در چشم باد» تزيين شده بود، با امضاي خود به دفتر فارس اهدا كرد.

hamidkabiri6270
23-06-2010, 16:47
سلام

خارج از بحث نقاط ضعف سریال در مجموع سریال قشنگ و به یاد ماندنی بود.به خصوص اون سکانسی که بیژن به پسرش میرسه و در آغوش پسرش جان می بازه.این سکانس بسیار زیبا بود و اشک منو در آورد...

Amirdb
24-06-2010, 13:58
بالاخره بعد سالیان سال یک سال ایرانی جالب دیدم
دست جعفری جوزانی درد نکنه
با وجود سوتی هیا زیادی که داشت سریال قشنگی بود

RoYaYeEe_NiIiLi
26-06-2010, 18:41
سلام
ئههه اینم تموم شد که:31:
صحنه های جنگیه آخرش قشنگ بود ولی واقعا حیف پیروزفر که بازیه قشنگش با بازیه مسخره ی زمانی داغون شد..
آخه من نمیدونم این زمانی بازی بلده؟که چی؟که چون بلده اشک بریزه بیارنش؟توی اون لحظه ی آخر پیروزفر خیلی زیبا بازی کرد ولی واقعا گریه و حس زمانی گند زد....دقیقا مثل دیدار یعقوب و یوسف من خندم گرفت جای اینکه گریم بگیره
به نظرم این سریال اگر بدیه زیادی نداشت که به چشم بیاد،با انتخاب زمانی گند زد به صحنه ی آخر
اون پسر بیچارهه که تو ماشین مرد خیلی خنده دار بود:31:....کسی که یه مدت تیر خورده وقتی میمیره اصولا به پهلو میفته نه اینکه انگار سکته کرده باشه به پشت بمیره:31:
کلا سریال باحالی بود ولی باحالیش به نظر من تا زمانی بود که این تو خارج بود...از وقتی که اومد ایران یه جوری شد واسه ی من
:31:...و خوشحالم این دفعه پول زیادی پای بازیه مسخره زمانی نرفته:31:

Cleeev
26-06-2010, 21:33
ضایع ترینش همون ایزوگام بود که منم واقعاً 5 دقیقه خندیدم... :27:

حالا ایزوگام عادی میبود یه چیزی... ولی دیگه ایزوگام روکش آلومینیومی دیگه چه صیغه ای بود...؟؟؟!!!!!!! :27::27::27::27::27:

واقعاً سوتی غیرقابل بخششیه که کارگردان یه لحظه به فکرش نرسیده که این محصولات استکباری، چند سالی بیشتر نیست که به این دنیا پا گذاشتن...!!! :19:

N.I.M.A _ P30
04-07-2010, 21:02
قشنگترین سریال تو این چند سال که مطمئنم تلویزیون تا چندسال دیگه چنین فیلم زیبایی رو به خودش نخواهد دید.

mehdi_d.a
05-07-2010, 01:01
قشنگترین سریال تو این چند سال که مطمئنم تلویزیون تا چندسال دیگه چنین فیلم زیبایی رو به خودش نخواهد دید.

به نظر من سریال خوب و زیبایی بود.هر چند کاستی های اندکی هم داشت.

N.I.M.A _ P30
05-07-2010, 10:29
اون کاستی ها و سوتی ها رو حتی بزرگترین فیلما هم دارن. نباید به خاطر چند تا سوتی کل کار به این قشنگی رو زیر سوال برد.

davy jones
05-07-2010, 22:24
به نظر من هم در چشم باد سریالی بود که آبروی صدا و سیما رو واقعا خرید بعد از اون سریالهای آبدوغ خیاری عید نوروز

pcforlife
12-07-2010, 02:34
من چند روز پیش تو ماهنامه دنیای تصویر خوندم که جوزانی به تهیه کنندگی معلم میخوان پروژه کوروش کبیر رو بسازن... کسی از جزئیاتش خبر داره؟:20:

shifter
22-07-2010, 14:16
من چند روز پیش تو ماهنامه دنیای تصویر خوندم که جوزانی به تهیه کنندگی معلم میخوان پروژه کوروش کبیر رو بسازن... کسی از جزئیاتش خبر داره؟:20:
اول اينكه خدا نكنه اينا بخوان در مورد كوروش كبير فيلم بسازن :31:
اما اگه متاسفانه تصميم به ساختش گرفتن بهترين فرد همين جوزاني هست...

sadamgaldi
28-03-2014, 09:04
سلام عیدتون مبارک

کسی میدونه چجوری میشه آهنگ های تاجیکی تن سریال در چشم باد رو گیر اورد تو نت هرچی گشتم نبود همون اهنگ ها که سریال به جاهی عاشقونه و عاطفیش میرسید یه خانومه میخوند:n13:

Reza31001
11-08-2015, 17:58
بازپخش این سریال فراموش نشدنی از شبکه افق
هر روز ساعت ۱۸ ۲۳ ۱۴:۳۰ ۹:۳۰

tt

mohssen_kh
14-08-2015, 10:09
سریال خیلی خوبی بود ولی پایانش میتونست بهتر باشه