مشاهده نسخه کامل
: گرافیک: Nvidia یا ATI ؟
سلام دوستان
کارتهای گرافیک شرکت Nvidia بهتر هستند یا ATI ؟
اگه میشه یه مقایسه کلی بین این دو شرکت انجم بدید ممنون میشم
mojtabaalemi
24-06-2009, 18:09
بهتر و بدترش بحثه .
ولی عمومن توبازار ما فکر کنم تو یه قیمت خاص ati کارت قویتری رو ارائه میده.
علي طهماسبي
24-06-2009, 18:12
بهتر و بدترش بحثه .
ولی عمومن توبازار ما فکر کنم تو یه قیمت خاص ati کارت قویتری رو ارائه میده
كاملا درسته
خوب دوست عزیر مونده به بودجه و نیاز شما که کدوم مدل رو انتخاب کنید ولی در کل یکه تاز بازار GTX295 انویدیا هست که چون دو تا هسته GT200 داره قدرت و در ضمن گرمای فوق العاده و همچنین:46: ! قیمت فوق العاده ای هم داره! حدودهای 500 به بالا را در نظر داشته باش :18: !
در مورد کارت ATi هم مدل HD4870X2 قوی ترینش به حساب می یاد که اونم دوقلو هستش ! و البته در برخی موارد و یا به طور کلی در بیشتر موارد تستها از GTX295 کم آورده ! که البته قبل از ارائه اون ATi یکه تاز بود ! البته این رو هم در نظر داشته باش که تو این نزدیکی ها مدل HD4890X2 هم به بازار می یاد که می تونه انویدیا رو مایوس کنه !
حالا این دو تا نمونه قوی هاش بودن ولی اگه در مورد متوسط قیمتها بخای بدونه به نظر من بهتره دنبال انویدیا نری!:27:
کارتهای ATi از DirextX10.1 پشتیبانی می کنند که انویدیا نمی کنه ! ( البته چندان تفاوتی هم با 10 نداره ! تبلیغاتی خودمون !:5: )
در حلت کلی معمولاً کارتهای ATi ارزانتر از انویدیا در می یاد که اونم بر می گرده به سیاستهای شرکت AMD !
من تا این تونستم بنویسم اگه بازم سوال خاصی مد نظرته بگو که بگم !:10:
یه چیز دیگه هم هست !
به نظر من !
توی iran ! ملت نسبت به Nvidia یه حس خوبی دارن ! و اونو پیشنهاد میدن !
تایید میشه ولی اینو بدونید n-vidia نسبت به ATI یه قدم جلوتره !!!!
mojtabaalemi
24-06-2009, 21:05
سردبیر سایت سافتگذر میگفت که intel از amd جلوتره ولی amd بهتره .
منم میگم nvidia از ati جلوتره ولی ati بهتره .
این نوع سوال ها صحیح نیستند:
کارتهای گرافیک شرکت Nvidia بهتر هستند یا ATI ؟
چون هر کمپانی محصولات مختلفی داره و در هر رده قیمت ممکنه محصولات یکی برتر باشند، یا محصولات یکی در یک سری Application خاص نسبت به کمپانی دیگه برتری داشته باشند. به علاوه اینکه در هر زمان هم این قضیه می تونه برعکس بشه.
اگه قصد داشته باشیم عملکرد هر دو کمپانی رو نگاه کنیم میشه گفت از نظر کارایی در بازیها هر دو محصولات خیلی خوبی عرضه کردند و اختلاف ها واقعا ناچیزه.
اگه به معماری پشت محصولات نگاه کنیم کفه به سمت NVIDIA سنگینی می کنه، در حالی که ATI با پایین نگه داشتن قیمت سعی می کنه رقابت کنه که در یک سال اخیر در این کار هم بسیار موفق بوده.
از دید تکنولوژی های جانبی (GPGPU, Stream Computing, ...) هم NVIDIA نسبتا پخته تر عمل می کنه و هم بین برنامه نویس ها و Developer ها تکنولوژی های NVIDIA نسبت به ATI محبوبیت بیشتری دارند. البته ATI هم پیشرفت سریعی در این زمینه ها داره.
در کل فعلا نمیشه هیچ کدوم رو بهتر دونست، شاید دو سال پیش (زمان Geforce 8) می تونستیم NVIDIA رو برنده بدونیم ولی در این لحظه هر دو کمپانی محصولات واقعا خوبی رو ارائه کردند و صرفا بر اساس نیازهای کاربر میشه تعیین کرد محصولات کدوم یک مناسب تر هستند.
htondkar
24-06-2009, 23:04
كاملا موافقم
لطفا به لینک زیر رجوع کنید. سایت زیر کارتهای رده متوسط به بالای هر دو شرکت رو مقایسه کرده.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
harrypotter
25-06-2009, 04:51
هم در نظر داشته باش که تو این نزدیکی ها مدل HD4890X2 هم به بازار می یاد که می تونه انویدیا رو مایوس کنه !
خبری از این کارت نخاهد بود!
جناب پاتر خوب این یه حدثه !
ولی فکر نکنم ATi بیکار بشینه !
حالا ما ایشا الله نمی میریم تا ببینیم چی می شه!
من هم با stream موافقم
ولي انصافا الان nvidia كمي بهتر هستش
در قيمت 100 تومن NVIDIA 9600GT از ATI HD 4670 بهتر هستش
در قيمت 150 تومن NVIDIA 9800GT از ATI HD 4830 بهتر هستش
در قيمت 200 تومن NVIDIA 250GTS از ATI HD 4850 بهتر هستش
و در قيمت 250 تومن NVIDIA 260 216 CORE از ATI HD 4870 بهتر هستش
تازه NVIDIA از تكنولوژي فيزيك و CUDA هم پشتيباني مي كنه
ولي ATI هم از DX 10.1 پشتيباني مي كنه
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.