PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دانلود تاپيك به صورت كامل

ama-amir
24-06-2009, 16:34
سلام
دوستان مديران و آشنايان:31:
من ميخوام يه تاپيك رو كه تقريبا 50-60 صفحه آموزشي هست رو دانلود كنم و به صورت آفلاين بخونم!!!
آيا نرم افزاري ترفندي چيزي هست كه بتونم با اين كار اين تاپيك رو دانلود كنم؟
ممنون
:40::40::40:

Benygh
25-06-2009, 01:09
سلام
یک روش هست که فایل ها رو به صورت MHT سیو میکنه ..

مثلا فهرست مقالات موجود در پی سی ورلد هم اینطوری درست شده ... اگر دانلود کنید میفهمید چی میگم ..البته من بلد نیستم ...ولی با کمی جستجو میشه پیدا کرد ...

البته این لینکی نیست که من میگم ...
mohseh68 بود بفکر کنم .. اون ساخته بود تاپیکش رو .. همکار نرم افزار ...
کلیلک میکردی و بعد میرفتی تو یک مقاله ی چند صفحه ای ... که فکر کنم با استفاده از لینک زیر ساخته شده ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

لینک رو داده بهش و نرم افزار هم تو صفحات مربوطه رفته و تا عمق مشخصی سیو کرده ...

من هم میخوام یاد بگیرم ...
کمی صبر کنید دوستان هم نظر بدند ..

bersam
25-06-2009, 02:00
بله دوستان اكه كسي روشي بلده بكه يه تابيك 4000 صفحه اي تو بازي هاي انلاين هست !!! مي خوام دانلودش كنم !!! در ضمن اكه بشه اون تابيك هاي اسبم زدايي رو توي تراش رو يكي دانلود كنه بزاره براي دانلود خيلي خوب ميشه ! :دي

ama-amir
25-06-2009, 10:19
با offline explorer نميشه؟

ehsan122m
25-06-2009, 23:44
منوی favorites => گزینه add favorites => از پنجره ظاهر شده گزینه make available offline را انتخاب کرده بعد از چند لحظه صفحه مورد نظر در قسمت offline ذخیره میشه =====البته این برای ذخیره offline یک صفحه است برای ذخیره صفحات کل سایت مطمئن باشید به زودی دست پر بر میگردم

tekken god
26-06-2009, 14:45
منوی favorites => گزینه add favorites => از پنجره ظاهر شده گزینه make available offline را انتخاب کرده بعد از چند لحظه صفحه مورد نظر در قسمت offline ذخیره میشه =====البته این برای ذخیره offline یک صفحه است برای ذخیره صفحات کل سایت مطمئن باشید به زودی دست پر بر میگردم
سلام
دوست عزیز کی خواست کلّ سایتو دانلود کنه :27:
ما می خوایم یه تاپیکو دانلود کنیم نه کلّه سایتو .

ama-amir
26-06-2009, 16:22
راست ميگه...
كل سايتو اگه بخوايم دانلود كنيم كه ديگه پير ميشيم...
تازه خوب معلومه اين كارو ميشه كرد....
offline explorer كارش همينه ديگه...

tajrobenik
27-06-2009, 01:18
اگه واقعا دنبال مطلب آموزشی هستین بهتره دنبال یه سایت مرجع بگردید....

alex_pk
27-06-2009, 03:44
از برنامه teleport استفاده کنید
میتونید کل یک تاپیک (با هر تعداد صفحه) رو دانلود کنید و بعد بصورت آفلاین تو تاپیک گشت بزنید و به صفحات بعد برید.

bersam
27-06-2009, 08:03
مي كم مدير ها با جي بك اب مي كيرن ؟ اصلا بك اب جه شكليه ؟ به صورت خام هست ؟؟؟ اصلا اخرين بك ابي كه كرفتن جند كيك شد ؟؟؟ و اين صوبتا !

bersam
27-06-2009, 08:13
در ضمن يه مدت هم يه جا خوندم كه ويكي بدياي فارسي رو به صورت افلاين در اوردن حجمش هم كم بود ! ميشه همجين بلايي رو سر اين جا هم در اورد يا نه !

tajrobenik
27-06-2009, 11:35
در ضمن يه مدت هم يه جا خوندم كه ويكي بدياي فارسي رو به صورت افلاين در اوردن حجمش هم كم بود ! ميشه همجين بلايي رو سر اين جا هم در اورد يا نه !

کجا دیدی ؟؟؟؟
باید کاربردی باشه!
معرفی کن؟

bersam
27-06-2009, 12:59

بفرما ! حجمش فقط 60 مك هست ...

ama-amir
28-06-2009, 11:18
آخه مگه ميشه ويكي پديا به اون عظيمي رو تو 60 مگ چپوند؟
ميشه لينك رو دوباره بزاريد---تصحيح شدش رو!!!
اين 60مگ رو كه دانلود كرديم چجوري ببينيمش؟
اينا با عكس هستن؟

bersam
28-06-2009, 14:46

اون ستاره رو بردارين تا درست بشه :دي

bersam
28-06-2009, 14:48
آخه مگه ميشه ويكي پديا به اون عظيمي رو تو 60 مگ چپوند؟
ميشه لينك رو دوباره بزاريد---تصحيح شدش رو!!!
اين 60مگ رو كه دانلود كرديم چجوري ببينيمش؟
اينا با عكس هستن؟
ببين اولا اين ويكي بديا فارسي هست ! كه اكه اشتباه نكنم فقط 70 هزار تا مقاله داره !(انكليسيش فكر كنم 1 ميليوني داره ! البته من اينا رو يادم نيست درست :دي)در ضمن ! ويكي بديا طوري هست كه شما در انجام هر كاري ازادي(البته اكه اشتباه باشه مدير ها و حتي كاربر هاي ديكه مي تونن اون رو بركردونن) شما مي توني به راحتي تمام صفحات رو ويرايش كني ! (حتي بدون اين كه عضو بشي !)
بنابراين ! اين يك بك اب از ويكي بديا نيست ! و حالت كلجيني از بهترين مقالات كه ديكه ويرايش نميشن هست ...!:20:

tekken god
02-07-2009, 23:03
از برنامه teleport استفاده کنید
میتونید کل یک تاپیک (با هر تعداد صفحه) رو دانلود کنید و بعد بصورت آفلاین تو تاپیک گشت بزنید و به صفحات بعد برید.
سلام
ببخشید نمی شه کاری کرد که این برنامه تمام صفحه ها رو دانلود کنه ؟
این برنامه تمام لینک ها رو دانلود می کنه .
مثلاً اگه تاپیکی اینجوری باشه :
صفحه 1 از 376 < 1 2 3 4 5 ..... آخر
فقط لینک ها رو دانلود می کنه یعنی صفحات 1 و 2 و 3 و 4 و 5 و یک سری صفحات دیگه که من به جاشون .... گذاشتم .
نمی شه کاری کرد که لینک همه ی صفحه ها تو صفحه اوّل نشون داده بشه ؟
و یک سؤال دیگه ، وقتی تاپیکی رو دانلود می کنیم میگه شما وارد نشدید و نمی توانید لینک ها رو ببینید .
وارد هم که میشیم وصل می شه به خود p30 (آنلاین نه آفلاین)
خیلی ممنون می شم جواب بدید .
خدانگهدار