ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : صفر شدن سرعت اینترنت در اثر ویروس...

coralisland_17
24-06-2009, 13:12
سلام دوستان
من چند هفته ای میشه که نمیتونستم با اینترنت کارکنم یعنی به شبکه وصل میشدم ولی سرعت صفر بود و هیچ کاری نمیشد کرد.
بعد ویندوز عوض کردم و 1 بار به اینترنت وصل شدم وکار کردم به محض اینکه وارد درایوهای دیگه میشم باز سرعت صفر میشه . دوباره ویندوز عوض کردم و به اینترنت وصل شدم من تو درایوهای دیگم کلی اطلاعات مهم دارم حالا چکار کنم که این ویروس را از بین ببرم ...فکر میکنم در درایو e سیستم باشه...(با توجه به اینکه فایل نصب آنتی ویروسه سیستمم که نود32 هست دردرایو e قرار داره و الان من هیچ آنتی ویروسی ندارم البته قبل از اینکه ویندوز عوض کنم نود32 سیستم را چک کرد ولی چیزی پیدا نکرد)
خواهش میکنم سریعتر کمکم کنید من به اطلاعات درایوهای دیگه احتیاج دارم

anti_girl
24-06-2009, 21:08
سيستم من هم به همين ويروس مبتلا شده چه كارش كنم؟

picher_s
24-06-2009, 21:22
سلام

پس نتیجه میگیریم ویروسه Autorun داره!!

می خواهیم تحلیلش کنیم:

1-
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
رو اجرا کنید.

هنگام دون کردن توضیحات رو حتما بخونید بعد اینجا Paste کنید.

منتظرم.

موفق باشید.

anti_girl
25-06-2009, 08:13
من تونستم با انتي ويروس nod پاكش كنم البته قبليش تونستم اپديتش كنم خيلي راحت ميشه از تو Task manager جلوي صفر شدن سرعت رو گرفت!!
دوتا فايل داره كه هر دو با msc و nsc شروع ميشه كه تو task هستش اگه اونها رو end كن و چيزهايي هم كه شك داري ماله ويندوز باشه رو هم end كني خيلي راحت ميتوني اپديت كني!!
امتحان كن...!

picher_s
25-06-2009, 09:08
سلام

ممنون از راهنماییت لطفا اگه ممکنه یکی اون log رو اینجا یزاره تا برای دیگران که این مشکل پیش میاد بتونیم راهنماییشون کنیم

و اینجا رو مرجعه این ویروس کنیم.

با تشکر.

anti_girl
25-06-2009, 12:39
من ديگه ندارمش اخه همش پاك شده!!

coralisland_17
25-06-2009, 13:59
من تازه کارم بگید چکار کردید که پاک شد؟؟؟؟

anti_girl
25-06-2009, 22:24
پست 4 رو بخون گفتم چه كار كردم

MnX_2009
26-06-2009, 00:19
دوست عزیز بعد از این که ویندوز عوض کردی اصلا روی درایو ها کلیک نکن
از طریق Folder که در سمت چپ است برو و همون جا ویروس را پاک کن
دیگه ویندوز شما اصلا ویروسی نمیشه

anti_girl
26-06-2009, 21:30
بايد خدمتتون عزي كنم كه دوست عزيز بعد از نصب ويندوز هم بدون رفتن در درايو فعال ميشه...ماله من كه اينطوري بود!!

coralisland_17
27-06-2009, 13:23
سلام

پس نتیجه میگیریم ویروسه Autorun داره!!

می خواهیم تحلیلش کنیم:

1-
کد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اجرا کنید.

اجرا کردم چیزی پیدا نکرد....

من تونستم با انتي ويروس nod پاكش كنم البته قبليش تونستم اپديتش كنم خيلي راحت ميشه از تو Task manager جلوي صفر شدن سرعت رو گرفت!!
دوتا فايل داره كه هر دو با msc و nsc شروع ميشه كه تو task هستش اگه اونها رو end كن و چيزهايي هم كه شك داري ماله ويندوز باشه رو هم end كني خيلي راحت ميتوني اپديت كني!!
امتحان كن...!

همچین فایلهایی وجود نداره ...
چون نمیتونم به اینترنت وصل بشم پس نمیتونم نود32 را آپدیت کنم و چون بعد از نصب ویندوز تازه نود را نصب کردم حتما احتیاج به آپدیت داره...

کلا : نه اسم مشکوکی تو پروسس ویندوز هست نه نود32 چیزی پیدا میکنه ...
امکانش هست که مشکل سخت افزاری باشه؟؟؟

anti_girl
27-06-2009, 14:19
شايد از مودمت باشه!!
ولي واسه من كه يه ويروس بود...با اپديت كردن نود هم پاك شد..خوب روي يك سيستم ديگه نود رو اپديت كن حدود نيم ساعت طول ميكشه با user و pass اپديت بشه...!
بعدش هادت رو وصل كن بزار سرچ كنه..!

asextor1
27-06-2009, 14:47
این که وقتی وارد درایوها میشی مشکل بوجود میاد یعنی توی درایوها Autorun وجود داره
برای از بین بردن این ویروس شما نباید به هیچ عنوان روی درایو یا فولدری دابل کلیک کنید . چون این ویروس با دابل کلیک کردن روی درایو ها فعال می شود .

پس اولین کار این است که شما وقتی سیستم را روشن کردید به هیچ عنوان روی درایوی دابل کلیک نکنید .
قبل از انجام مراحل زیر شما باید حتما با یکی از انتی ویروسهای NOD32 یا کسپراسکای و Avast سیستم را به طور کامل ویروس یابی کرده باشید . تا ابتدا ویروسهای احتمالی از سیستم شما پاکسازی شود .
حالا مراحل زیر را ابتدا انجام دهید .

ابتدا وارد My Computer شوید .
بعد از مشاهده لیست درایوها از نوار بالا بروی گزینه Tools کلیک کرده سپس گزینه Folder Options را انتخاب کنید
راهنمایی : ممکن است Folder Options شما وجود نداشته باشد و ممکن است پاک شده باشد . اگر اینطور بود بگید تا درباره اون هم توضیح بدم
در پنجره جدید باز شده گزینه View را انتخاب کنید و بروی گزینه Show hidden files and folders کلیک کنید تا دایره آن توپر شود .
کمی پایینتر تیک گزینه Hide Protected Operationg System Files را بر دارید . حالا ok کنید

از این به بعد تا پاک سازی کامل این ویروس از داخل درایو ها روی هیچ کدام از درایو ها نباید دابل کلیک کرد بلکه باید یا آدرس درایو رو در Address bar تایپ کنید ( مثلا برای درایو D بنویسید \:D و اینتر رو بزنید ) و یا روی Folders که توی نوار استاندارد هست کلیک کنید و درایوهاتون رو از اونجا باز کنید .
سپس فایلی به نام autorun.inf و هر فایل دیگه ای که توی همه درایو ها مشترک بود را از داخل درایو هایتان پاک کنید . سپس وارد درایو های دیگر شوید و همچین فایلی را از داخل همه درایو ها پیدا کرده و پاک کنید .

بعد از این که شما همه فایلها را از داخل همه درایو ها پاک کردید باید بلافاصله بدون انجام هیچ کار اضافی ( حتی نباید جایی کلیک کنید ) سیستم را Reset کنید .
اگه مشکلی بود در خدمتم

farhad_s5
28-06-2009, 01:35
فكر نكنم كار autorun باشه ها!!!!!!!!!!!!!

برا من وقتي وصل ميشم به نت شروع مي كنه به آپلود!!!!!!!!!

كمممممممممممممممممككككككك ككككككككككككككككككككككككك ككككككككك

asextor1
28-06-2009, 12:41
فكر نكنم كار autorun باشه ها!!!!!!!!!!!!!

برا من وقتي وصل ميشم به نت شروع مي كنه به آپلود!!!!!!!!!

كمممممممممممممممممككككككك ككككككككككككككككككككككككك ككككككككك

اول فایل زیر رو دانلود کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعد یه ویندوز عوض کن و محتویات این فایل رو توی درایو ویندوزت کپی کن . هر فایل یا پوشه ای که کپی نشد برو به آدرسش توی درایو ویندوز و اونو پاک کن و دوباره کپی کن
بعد به آدرس زیر برو و دو پوشه با نام های reader_s.exe و User.exe بساز
WinDrive\Document and Settings\user
منظور از :
WinDrive : درایو ویندوز
user : نام کاربری
در ضمن پوشه Temp که توی پوشه Windows هست رو پاک کن و بعد اونارو کپی کن
در آخر هم یه فایروال خوب مثل ZoneAlarm Security Suite رو نصب کن و آپدیتش کن

farhad_s5
28-06-2009, 20:31
راهی نیست ویندوز عوض نکنم؟!

اگه ویندوز و عوض کنم و این کارهایی که گفتید رو انجام ندم به مشکل می خورم؟

asextor1
30-06-2009, 11:34
راهی نیست ویندوز عوض نکنم؟!

اگه ویندوز و عوض کنم و این کارهایی که گفتید رو انجام ندم به مشکل می خورم؟

اگه ویندوز عوض کنی بهتر میتونی اون فایل ها رو کپی کنی چون توی این ویندوزت یکسری فایل هست که نمیزاره کپی شدن صورت بگیره
حتما بعد از تعویض ویندوز اون کارها رو انجام بده
ولی تا موقعی که نیای اینترنت مشکل خاصی پیش نمیاد