PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : باز هم مشکل با رجیستر مایا

hamid 3a
24-06-2009, 13:05
سلام علیکم. خسته نباشید.
من مایا 8.5 رو نصب کردم ولی به علت اینکه ویندوزم رو عوض کردم و win7 ریختم فایل کرکش باز نمیشه. فایل aw.dat رو هم بهش میدم. اول قبول میکنه و finish میده ولی دوباره صفحه رجیستر میاد بالا و یه ارور قرمز رنگ توی صفحه رجیستر میده و میگه رجیستر نشده.
میدونم که این سوال تکراریه و چند دفع تا حالا پرسیده شده ولی من اینترنتم زغالیه و خطمون هم مشکل داره. به زور سایت رو تونستم باز کنم. به همین دلیل نمیتونم توی سایت جستجو کنم. اگر ممکنه یک راه حل یا آدرس تاپیکی که قبلا ای موضوع توضیح داده شده باشه به من بدید.
با تشکر (R@iny)

Tamirat.laptop
24-06-2009, 14:15
سلام دوست عزیز

میدونم که تمام مایا کاران این روش رو به خوبی میدونن ولی فقط مایا یه روش داره و اونم همونه که شما میگید شاید از ویندوز وینا یا همون سون... مشکل داشته باشه چون وین سون تو بیشتر برنامه ها جواب نمیده اگر راه رو برای ریجستر کردن درست میرید به نظر من از ویندوز اکس پی استفاده کنید که با مشکل های پیاپی برخورد نکنید

آموزش نصب

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید

sarina_sh
24-06-2009, 15:47
کارت شبکه روی سیستم داری ؟ اگه نداری کارت شبکه مجازی نصب کن مشکلت فکر کنم همین باشه
چون من روی سون مایا رو نصب کردم هیچ مشکلی نداره

hamid 3a
24-06-2009, 21:22
سلام مشکل من هم همین هست که آخر همین تاپیکی که دادید پرسیده شده! چه کنم؟

hamid 3a
24-06-2009, 21:56
ببخشید مشکلم حل شد. خیلی وقته مایا رو نصب نکرده بودم قسمت درگ فایل aw رو یادم رفته بود. باز هم خیلی خیلی ممنون.
در ضمن به علت این که فایل کرک مایا 8.5 که دارم توی ویندوز 7 باز نمیشه نتونستم 8.5 رو نصب کنم و مجبور به نصب مایا 8.0 شدم. اگر کرک مایا 8.5 رو کسی داره لینک دانلودش رو بهم بده. این که من درام مال mrt هستش.
با تشکر فراوان از جمع 3D کاران p30world که پیشرفت لحظه به لحظشون قابل مشاهده هست.
(R@iny)

Tamirat.laptop
24-06-2009, 22:16
سلام عزیز

خدا رو شکر

دانلود کرک مایا 8.5

موفق باشید

shahrooz_wildboy
24-06-2009, 22:28
سلام.
منم همین مشکلی که دوستمون میفرمایند رو دارم.
اما من درگشم یادم نرفته و همه راه ها رو طبق آموزش انجام میدم.
کرک رو قبول می کنه اما باز هم اون نوشته با خط قرمز بالای صفحه میاد و مایا اجرا نمیشه.
مایا 8 ، ویندوز ایکس پی.
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Tamirat.laptop
24-06-2009, 23:24
سلام دوست من

خب شما عزیز این فایل رو دانلود کنید بعد در این C:\TEMP folder. مسیر قرارش بدید بعد باز مایا رو باز کنید

انشالا که مشکلتون حل میشه اگه نشد دوباره از ابتدا نصب و با دقت چک کنید

دانلود

موفق باشید

VGS
03-07-2009, 15:54
سلام.
منم همین مشکلی که دوستمون میفرمایند رو دارم.
اما من درگشم یادم نرفته و همه راه ها رو طبق آموزش انجام میدم.
کرک رو قبول می کنه اما باز هم اون نوشته با خط قرمز بالای صفحه میاد و مایا اجرا نمیشه.
مایا 8 ، ویندوز ایکس پی.
اینم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ببین دوست عزیز نرم افزار مایا با هیچ یک از سیستم عامل ها مشکل نداره نه با ایکس پی نه با seven
خوب برای رفع مشکل شما تمام مراحل نصب و رجیستر را انجام بدید وکارت شبکه که می گید نصب کردید 2
تا دونه نصب کنید حتما مشکلتون حل خواهد شد اگه نشد بگید 100 درصد جواب خواهید گرفت .

دوتا کارت شبکه ی مجازی نصب کنید تا با مشکل رو به رو نشید هر دوتا هم باید زمان اجرای مایا فعال باشند موفق باشید