مشاهده نسخه کامل
: كدام گوشي مناسب تر است
symb or min mbl
24-06-2009, 13:05
SGH-i900, SGH-i8000 SGH-i8910, NOKIA-5800, SONYERICSSON- satio idou
1.از نطر كيفيت بازي و راحتي دستيابي به بازي ها مربوط به گوشي
2. در كل كدام گوشي بهتره
aran khan95
25-06-2009, 10:53
در کل i8910 بهترینه
جدیدا هم قراره کلاینت n-gage برای سیمبین سری 60 v5 بیاد
که بهترین نوع بازی موبایله
به علاوه 8910 دارای چیپست گرافیکی هم هست
در کل از نظر کیفیت دز بازی به نظر من آیفون از همه بهتر هست ...
ولی بعد از آیفون N97 توصیه میشه ...
5800 که اصلا کلاینت نداره ...
hasanmotori
25-06-2009, 11:51
انگیج که دیگه واسه I8910 وساتیو افت داره آخه وقتی یه گوشی با cpu 434 و بدون هیچ شتاب دهنده سه بعدی انگیجو اجرا میکنه i8910 با اون سخت افزارش انگیج بریزی روش قهر میکنه
سامسونگو سونی اریکسون باید برای این دوتا گوشی که زدن بازی بدن بیرون اسمشم بزارن S-GAGE
شما i8910 بگیر فعلاً انگیج بریز روش تا بعد ببینیم اس گیج میاد یا نه البته فکر کنم ان گیج کیبرد میخاد
اینم هست که ویندوز موبایله و بازیهای ویندوز موبایل بعضیهاشون در حد بازیهای ایفون هستن این کیبرد و کلید 4 جهته هم داره واسه شما که میخای بازی کنی بهترین گزینس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aran khan95
25-06-2009, 13:39
n97 n-gage رو به صورت پیش فرض داره و قراره کلاینتش برای بقیه گوشی های دارای s60 v5 بیاد و طبق گفته ها انگار قراره برای 5800 و... هم بیاد
الان مگه برای گوشی های موبایل به غیر از ایفون بازی بهتر از n-gage هست؟
symb or min mbl
26-06-2009, 10:48
اینم هست که ویندوز موبایله و بازیهای ویندوز موبایل بعضیهاشون در حد بازیهای ایفون هستن این کیبرد و کلید 4 جهته هم داره واسه شما که میخای بازی کنی بهترین گزینس :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد ولي i8910 كه نه ويندوز موبايله يه 4 كليد حركتي اصلي داره (البته من از روي شكلش مي گم)
ببخشيد ولي i8910 كه نه ويندوز موبايله يه 4 كليد حركتي اصلي داره (البته من از روي شكلش مي گم)
نداره ولی این که8910 نیست b7610 امنیا پرو هستش.... هم 4 جهت داره هم ویندوز مبایل تو کیبرد کامل نگاه کن نه زیر نمایشگر...
سپاس خدا را
به نظر من نوکیا داره بازیهای n-gage جدید رو جوری طراحی میکنه که با نبود چیپست گرافیکی بهترین کیفیت رو داشته باشند.الکی نیست که گوشی n97 فعلا بهترین سری n هستش بعدا بیاد تو اجرا کردن بازیهای n-gage به پای n95 8gb نرسه.مطمئن باشین نوکیا بخاطر جذب مشتری به گوشی n97 حاضر نمیشه که اجرای بازیهای n-gage روی گوشی مشکل داشته باشه.
بنابراین فعلا از لحاظ بازیها آیفون و n-gage نوکیا دارن یکه تازی میکنند.
حالا سامسونگ میخواد با بازیهای کدوم شرکت یکه تازی کنه؟؟؟؟حتما میخواد با بازیهای n-gage نوکیا رکورد بزنه؟:27::27:به نظر من بازیهای جدید نوکیا که قراره روی گوشیهایی که چیپست ندارن عرضه بشه رو به گوشیهایی که چیپست دارن نصب کنین حتما یه مشکل پیدا میکنه.
hasanmotori
26-06-2009, 15:02
به نظر من نوکیا داره بازیهای n-gage جدید رو جوری طراحی میکنه که با نبود چیپست گرافیکی بهترین کیفیت رو داشته باشند.الکی نیست که گوشی n97 فعلا بهترین سری n هستش بعدا بیاد تو اجرا کردن بازیهای n-gage به پای n95 8gb نرسه.مطمئن باشین نوکیا بخاطر جذب مشتری به گوشی n97 حاضر نمیشه که اجرای بازیهای n-gage روی گوشی مشکل داشته باشه.
بنابراین فعلا از لحاظ بازیها آیفون و n-gage نوکیا دارن یکه تازی میکنند.
حالا سامسونگ میخواد با بازیهای کدوم شرکت یکه تازی کنه؟؟؟؟حتما میخواد با بازیهای n-gage نوکیا رکورد بزنه؟:27::27:به نظر من بازیهای جدید نوکیا که قراره روی گوشیهایی که چیپست ندارن عرضه بشه رو به گوشیهایی که چیپست دارن نصب کنین حتما یه مشکل پیدا میکنه.
این از اون حرفاستا :27::27:
تعصب آخه تا چه حد:27::27:
خیلی تحلیل جالبیه اگه بازی که چیپست گرافیکی نمیخادو بریزی رو یه گوشی که چیپست گرافیکی داره مشکل بوجود میاد:27::27:
الان امنیا اچ دی و ساتیو جزو بزرگترین گوشیها هستن و از نظر سخت افزاری بهترین هستن پس مطمعن باشید براشون بازی میاد اگه هم نیومد هیچ مشکلی نیست همون انگیجو بریزید روشون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.