ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : موتورولا چینی

Dark Soul
23-06-2009, 20:16
من z10 دارم با گارانتی فیتکو پشتش (زیر باتری) نوشته ساخت چین:thumbsdow{ اینو یکی توی جمع نشونم داد اینقدر کم اوردم} :37:
یکی میگفت تحت لیسانس موتورولا توی چین ساخته شده
می خواستم ببینم موضوع همینه و چقدر چنین گوشی مطمئنه
البته اشغال به تمام معناست از لحظ تئوری می پرسم

johnypersian1656
25-06-2009, 19:51
دوست خوبم اصلا جای نگرانی نیست من خودم اکثر گوشی های موتو رو داشتم و همشون هم ساخت چین و تحت لیسانس موتو هستن این کار فقط برای هزینه ی تمام شده کمتر هست و الان هم هیچ گوشی unbranded از موتو نیست که ساخت خود آمریکا باشه.

reza58k
27-06-2009, 11:33
شما به گوشی مثل z10 که طراحی اون چشم همه رو خیره می کنه میگی آشغال ؟؟!!! اولا فیرمویر گوشی رو حتما آپدیت کن من swissCom رو بهت پیشنهاد میکنم ... بعد هم بشین دفترچه گوشی رو خوب بخون که بتونی با همچین گوشی کار کنی .... موتورولا اسباب بازی آجری تولید نمی کنه !!!

anti_girl
27-06-2009, 14:25
دوست عزيز
در خود امريكا فقط طراحي گوشي ها انجام ميشه موتورولا براي كم كردن هزينه ساخت گوشي چند كارخانه در اسيا زده كه در چين سنگاپور هستن اين ها گوشي ها رو توليد ميكنن!!
ساخت اين كارخانه ها فقط براي هزينه پايين كارگر هاست نه كم كردن كيفيت گوشي...!

Dark Soul
06-07-2009, 14:17
شما به گوشی مثل z10 که طراحی اون چشم همه رو خیره می کنه میگی آشغال ؟؟!!! اولا فیرمویر گوشی رو حتما آپدیت کن من swissCom رو بهت پیشنهاد میکنم ... بعد هم بشین دفترچه گوشی رو خوب بخون که بتونی با همچین گوشی کار کنی .... موتورولا اسباب بازی آجری تولید نمی کنه !!!

دوست عزیز
منم بخاطر همین طراحیش خریدم و به نظرم فوق العاده است
من دفترچشو خوندمش چیز خاصی نبود اگه نکته خاصی داخلش هست به ما هم بگو
می تونی بگی توی گوشیهای هم قیمتش چه امکاناتی داره گوشیهای ارزونتر از این جی پی اس دارن
نه رادیو داره نه میشه وصل کرد به تلویزون حتی یه برنامه تبدیل کننده نداره بهتره از باطریش چیزی نگم و مسایل جزیشم بماند
و البته شما یک سر به سایت جی اس ام ارنا بزن و کامنتهای ملت رو بخون اینا فقط نظر من نیست
در ضمن من لقب مستر هنگ بهش دادم

ودر مورد اپدیت فیرمویر گوشی چه جوریه و به چه درد می خوره اگه بیشتر راهنماییم کنی ممنون میشم

reza58k
08-07-2009, 13:24
دوست خوب من ... اولا من قبل از خرید این گوشی بیشتر کامنتهای جی اس ام ارنا رو در مورد این گوشی خوندم .... همه میدونن این سایت با موتورولا مشکل داره ... من 4 هفته میشه این گوشی رو خریدم .. شاید یک یا دوبار هنگ کرده باشه ... که برای یک اسمارت فون اصلا عجیب نیست ... گوشیتو ببر فیتکو اونا برات فیرمویر جدید میریزن .. خیلی از مشکلاتت حل میشه .. هم سرعت گوشی میره بالا و هم مصرف باتریت بهینه میشه .. من تقربا با استفاده زیاد تا دو روز شارژ دارم که برای یگ گوشی با ال سی دی 16 میلیون رنگ عالیه ...
کیفیت صفحه نمایش تو این گوشی کم نظیره ... ویدئو رو با سرعت واقعی 30 فریم در ثانیه پخش میکنه با رزولوشن عالی .... در ضمن برای بالا بردن سرعت گوشی برنامه Tweak Peaks رو که کرک شده اون هم پیدا میشه حتما بریز رو گوشیت ... به کامنتهای دروغ جی اس ام ارنا توجه نکن ... من اونجا خونده بودم خیلیها می گفتن گوشیشون مرتب خود بخود ریست می کنه ... درحالیکه من یکبار هم همچین چیزی ندیدم ... گوشی خوبیه با طرحی فوق العاده و پرفرمنس خوب .... موفق باشی

Dark Soul
09-07-2009, 14:15
دوست خوب من ... اولا من قبل از خرید این گوشی بیشتر کامنتهای جی اس ام ارنا رو در مورد این گوشی خوندم .... همه میدونن این سایت با موتورولا مشکل داره ... من 4 هفته میشه این گوشی رو خریدم .. شاید یک یا دوبار هنگ کرده باشه ... که برای یک اسمارت فون اصلا عجیب نیست ... گوشیتو ببر فیتکو اونا برات فیرمویر جدید میریزن .. خیلی از مشکلاتت حل میشه .. هم سرعت گوشی میره بالا و هم مصرف باتریت بهینه میشه .. من تقربا با استفاده زیاد تا دو روز شارژ دارم که برای یگ گوشی با ال سی دی 16 میلیون رنگ عالیه ...
کیفیت صفحه نمایش تو این گوشی کم نظیره ... ویدئو رو با سرعت واقعی 30 فریم در ثانیه پخش میکنه با رزولوشن عالی .... در ضمن برای بالا بردن سرعت گوشی برنامه Tweak Peaks رو که کرک شده اون هم پیدا میشه حتما بریز رو گوشیت ... به کامنتهای دروغ جی اس ام ارنا توجه نکن ... من اونجا خونده بودم خیلیها می گفتن گوشیشون مرتب خود بخود ریست می کنه ... درحالیکه من یکبار هم همچین چیزی ندیدم ... گوشی خوبیه با طرحی فوق العاده و پرفرمنس خوب .... موفق باشی

خب این مشکلاتی که توی جی اس ام ارنا هست من دقیقا دارم و در کل این گوشی با این قیمت نمی ارزه
به هر حال من این کارهایی رو که گفتین میکنم تا ببینم چی میشه ممنون از راهنماییتون

omid_ezraeil
14-08-2009, 11:52
سلام میشه کسی یک عکس از این گوشه بزاره؟

naser maldini
15-08-2009, 10:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]