PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل مادربرد یا پاور؟!!

darkangel85
23-06-2009, 19:53
سلام
چند وقت پیش کامپیوترم رو که روشن میکردم هیچ تصویری نمیومد، یه جا بردم گفت یا مشکل از کارت گرافیکته یا از مادربرد. کارت گرافیک رو که عوض کرد اولش تصویر اومد (توی همون فضای داس) ولی همونجا هنگ کرد، که طرف به من گفت مال مادربرده!
چند روز بعد رفتم یه جا دیگه گفت مال کارت گرافیکه یا مال پاوره و البته کارت گرافیک رو که عوض کرد درست شد. (یه 32 گذاشت روش کارت گرافیک خودمم دادم گارانتی)
امروز که داشتم با کامپیوتر کار میکردم موقع پخش یه فیلم هنگ کرد وقتی ام ریستش کردم دوباره توی همون داس هنگ کرد، که البته یه بار روشن خاموشش کردم درست شد
زنگ زدم به همون جای دومی گفت یا مشکل از مادربرده یا از پاور!
من کرمان هستم و اینجا مادربردی که من دارم گیر نمیاد (کلا نایابه چون قدیمیه) و گفت باید از تهران بیارم
اینم بگم قبل از اینکه این مشکلات واسم پیش بیاد توی تصویر مانیتورم یه سری نویز ها و پارازیت های خیلی ریزی وجود داشت و وقتی رزلوشن رو میاوردم پایین این پارازیتا بیشتر میشد
حالا نظر شما چیه؟ پاور یا مادربرد؟ بگم مادربرد برام بیاره؟!!!! آخه این چون دیگه تولید نمیشه میترسم همینم از دستم بره!!!!
مدل مادربردم: Gigabyte GA-8S655Fx-L

shahinfarasystem
23-06-2009, 20:51
سلام

مشکل یه هوا عجیبیه

ولی فکر میکنم با توجه به اینکه گرافیک رو عوض کردی و مشکل برطرف نشده مشکل از مادر بردته

اگه قطعه ای چیزی ارتقا داده بودی شاید میشد گفت از پاوره که مثلا پاور تو برق رسانی کم میاره

ولی الان به نظرم مشکل از مادر بردته داداش جان

alex_love
23-06-2009, 21:50
پاور قسمت خیلی مهمیه اگه سیستمت قدیمیه پس پاورتم قدیمیه یه امتحانی کن پاور رو عوض کن شاید کارت راه افتاد...

اما قبل از اینکه مادربوردتو عوض کنی با برنامه ای مثل Everest از دمای قطعاتت هم یه اطلاعاتی بدست بیار...

اگه گفتی برات مادربورد بیاره چیپست حتما اینتل بگیر من Sis گرفتم الان پشیمونم بد فرم چون اصلا بدرد نمی خوره....

darkangel85
24-06-2009, 14:27
گفت مادربرد asus هست!!!!
در مورد هنگ کردن (اون قسمت داس که cpu و هارد و ... رو چک میکنه) یه بار گذاشتم باشه بعد از 1 min چک کرد و بالا اومد! انگار که گیر داره!!!!
مشکل اینجاست که این گیر کردن همیشگی نیست و با عوض کردن پاور ممکنه چیزی مشخص نشه!
با این برنامه اورست چجوری دما رو اندازه بگیرم؟

shahinfarasystem
24-06-2009, 14:44
ببين به نظرم يه كار ديگه بكن

نميدونم فقط يه احتمال ضعيفه

يه بار باتري مادر بردت رو دربيار دوباره جا بزن

و يه چيز ديگه اگه جواب نداد

اول پاور رو چك كن

بعد برو سراغ مادر برد كه حداقل ضرر كرايه راه براي انتقال مادر برد از تهران رو ندي اگه مشكل از مادر برد نباشه

"ehsan"
24-06-2009, 14:56
سلام
چند وقت پیش کامپیوترم رو که روشن میکردم هیچ تصویری نمیومد، یه جا بردم گفت یا مشکل از کارت گرافیکته یا از مادربرد. کارت گرافیک رو که عوض کرد اولش تصویر اومد (توی همون فضای داس) ولی همونجا هنگ کرد، که طرف به من گفت مال مادربرده!
چند روز بعد رفتم یه جا دیگه گفت مال کارت گرافیکه یا مال پاوره و البته کارت گرافیک رو که عوض کرد درست شد. (یه 32 گذاشت روش کارت گرافیک خودمم دادم گارانتی)
امروز که داشتم با کامپیوتر کار میکردم موقع پخش یه فیلم هنگ کرد وقتی ام ریستش کردم دوباره توی همون داس هنگ کرد، که البته یه بار روشن خاموشش کردم درست شد
زنگ زدم به همون جای دومی گفت یا مشکل از مادربرده یا از پاور!
من کرمان هستم و اینجا مادربردی که من دارم گیر نمیاد (کلا نایابه چون قدیمیه) و گفت باید از تهران بیارم
اینم بگم قبل از اینکه این مشکلات واسم پیش بیاد توی تصویر مانیتورم یه سری نویز ها و پارازیت های خیلی ریزی وجود داشت و وقتی رزلوشن رو میاوردم پایین این پارازیتا بیشتر میشد
حالا نظر شما چیه؟ پاور یا مادربرد؟ بگم مادربرد برام بیاره؟!!!! آخه این چون دیگه تولید نمیشه میترسم همینم از دستم بره!!!!
مدل مادربردم: Gigabyte GA-8S655Fx-L

سلام دوست عزیز من هم چند وقت پیش همین مشکل برام پیش اومد
گرفتم پاورمو باز کردم دیدم 3 تا از خازن هاش ترکیده اند بعد پاور را عوض کردم درست شد
درس عین مشکل تورو داشتم پاور برق گرافیک را قطع میکرد و تصویری نداشتم بعضی وقت ها هم درست میشد
اگر دیدی مشکل از پاورت نیست و خواستی مادر بوردت را عوض کنی به پاساژ رضا در چهارراه تهماس آباد برو و مادر برد قدیمی مثل مال خودت رو میتونی گیر بیاری(من هم مثل خودت در کرمان هستم)

darkangel85
24-06-2009, 15:36
باطری رو چک کرد مشکلی نداشت
آخه مشکل اینجاس که فقط یه بار (بعد از عوض کردن کارت گرافیک) اینجوری شد، ممکنه حالا حالاها هم اینجوری نشه دیگه!
یعنی هیچ راهی نیست که به طور دقیق مشخص کنه که مشکل از کجاس؟!!!!!

avecina.ir
24-06-2009, 17:27
سلامم..
باطری رو چک کرد مشکلی نداشت
آخه مشکل اینجاس که فقط یه بار (بعد از عوض کردن کارت گرافیک) اینجوری شد، ممکنه حالا حالاها هم اینجوری نشه دیگه!
یعنی هیچ راهی نیست که به طور دقیق مشخص کنه که مشکل از کجاس؟!!!!!
اول باید دقیقن سعی کنی ایراد را شناسایی کنی بعدش بری دنبال راه حل.. نه که اینجوری برعکس عمل کنی!!
برنامه ی کم حجم و مفید Sensors View برنامه ی ساده ایه که ولتاژ شاخه های مختلف پاور را هم اندازه گیری و اعلام میکنه .. البته سندرا و..... هم شاید این قابلیت را داشته باشن بادم نیستش.اگه ولتاژ شاخه های 12 یا 5 دیدی از حد عادی زیادی پایینه اوونوقت مشکل معلوم میشه از پاوره.با یه ولت سنج دیجیتال هم میشه از داخل کیس اینکار را کرد ولی اینی که گفتم واسه شما راه ساده ترش بود>> دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه ولتاژها عادی بودن اونوقت باید بری سر مادربورد

darkangel85
24-06-2009, 18:03
سلامم..
اول باید دقیقن سعی کنی ایراد را شناسایی کنی بعدش بری دنبال راه حل.. نه که اینجوری برعکس عمل کنی!!
برنامه ی کم حجم و مفید Sensors View برنامه ی ساده ایه که ولتاژ شاخه های مختلف پاور را هم اندازه گیری و اعلام میکنه .. البته سندرا و..... هم شاید این قابلیت را داشته باشن بادم نیستش.اگه ولتاژ شاخه های 12 یا 5 دیدی از حد عادی زیادی پایینه اوونوقت مشکل معلوم میشه از پاوره.با یه ولت سنج دیجیتال هم میشه از داخل کیس اینکار را کرد ولی اینی که گفتم واسه شما راه ساده ترش بود>> دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه ولتاژها عادی بودن اونوقت باید بری سر مادربورد
برنامه ای که دادی لینکش خراب بود سرچ کردم ورژن 3.2 (بدون کرک) رو نصب کردم،
نتیجه این بود:

5V: 4.01V
12V: 12.10V

طبیعیه یا نه؟!

avecina.ir
24-06-2009, 18:07
شاخه ی 5ولت ضعیفه..

darkangel85
24-06-2009, 19:39
یعنی پاور مشکل داره؟!!!
راستی 5VSB: 3.47 V
اینم اختلافش زیاده
حالا من چیکار کنم؟!!!!
اینم یه عکس از برنامه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

shahinfarasystem
24-06-2009, 21:21
با این شرایط برو تو خط پاور

alex_love
25-06-2009, 10:13
برنامه everest رو می تونی از اینجا دریافت کنی دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این برنامه رو ه نصب کردی کنار ساعت دمای قطعات مهم رو میاره از طرفی می تونی به قسمت computer و بعد Sensor بری و در اونجا ولتاژ ها رو ببینی یه سری هم به قطعاتت بزن ببین چه ولتاژی لازم دارن