ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : GeForce 5500 fx

bersam
23-06-2009, 19:04
اقا اين فنش خراب شده الان يه فن بزرك كذاشتم جلوش باز هم معلوم نيست جش مي شه داغ مي كنه بعد نقطه هاي ابي توي صفحه بيدا ميشه ... كلا كار و بار ما رو كساد كرده !!! الان با ترس و لرز اينجام !!! مي خوام ببينم اين به كل نيم سوز شده !!! يا اين كه مشكل تنظيماتش يا شايد هم از فنش هست !!!(من قبلا با اين فنش كه مشكل داشت كار كرده بودم ولي اين مشكل نقطه ابيش بعد از تغييراتي كه توي سيستم دادم بيش اومده بود !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين تنظيمات جديده !!! قبلش همشون رو Application-controlled زده بودم (سيمز 3 ارور داده بود كه جرا اين كزينه رو نزدم !!!) حالا هم يه خورده بهتر شده !!!ديكه نمي دونم جي بكم !

Kianoosh
23-06-2009, 20:10
سلام دوست من ریوا تیونر رو دانلود کنید اگه امکان داره فرکانسها رو کاهش بدید برندش چیه!؟نیم سوز !!!نه !شما دماش رو هم با gpuz چک کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

bersam
23-06-2009, 22:07
Nvidia هست .
اقا اين عكس از همين برنامه GPU-Z فقط من فكر ميكردم اين مموريش 128 باشه نه 64 !!! البته توي ستاب مادربورد ميشه تغييرش داد اين رو ! اون جا تا 256 داره ! فقط من دستش نزدم جون نمي دونستم جه عملكردي داره !
فقط از اون سايته كدومش رو دانلود كنم ؟؟ فعلا دارم اون Xp 32-bit رو دانلود مي كنم.

bersam
23-06-2009, 22:14
اين رو دانلود كنم ؟؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Hessam_7800gtx
23-06-2009, 22:25
اقا اين فنش خراب شده الان يه فن بزرك كذاشتم جلوش باز هم معلوم نيست جش مي شه داغ مي كنه بعد نقطه هاي ابي توي صفحه بيدا ميشه ... كلا كار و بار ما رو كساد كرده !!! الان با ترس و لرز اينجام !!! مي خوام ببينم اين به كل نيم سوز شده !!! يا اين كه مشكل تنظيماتش يا شايد هم از فنش هست !!!(من قبلا با اين فنش كه مشكل داشت كار كرده بودم ولي اين مشكل نقطه ابيش بعد از تغييراتي كه توي سيستم دادم بيش اومده بود !
اين تنظيمات جديده !!! قبلش همشون رو Application-controlled زده بودم (سيمز 3 ارور داده بود كه جرا اين كزينه رو نزدم !!!) حالا هم يه خورده بهتر شده !!!ديكه نمي دونم جي بكم !
عجیبه که بهتر شده!!! چون شما antialiasnig رو رو 4x گزاشتین بابای کارت گرافیک باید در آد!!! حتما این گزینه رو off کنید چون خیلی خیلی بازی رو سنگین میکنه در مورد اون نقطه ها هم ممکنه فن جدیدتون نویز بندازه و باعث به وجود اومدن اونا بشه (البته شاید به این خاطر نباشه).

bersam
23-06-2009, 23:04
اون قبل از اين هم روي 4x بود !
در ضمن من قبلا مشكل نداشتم !!! فقط مشكلم با نصب سيمز و application-controlled كردن اين كزينه ها شروع شد !

خب من اون كزينه رو off كردم ! ولي اكه ممكنه يكي در مورد اين كزينه ها بهم توضيح بده !!! البته اين رو هم بكم كه الان يكم اوضاع دماش بهتر شده !!! و الان كه تقريبا 1 ساعتي مي كذره هنوز مشكلي مشاهده نكردم(فن رو به صورت برعكس كذاشتم !!! يعني حالا به صورت مكنده كار مي كنه ! اون موقع هوا رو مي داد حالا هوا رو مي كشه ! اين طوري فكر كنم بهتر باشه !)

bersam
24-06-2009, 23:51
اقا يكي بكه اين كزينه رو روي off تنظيم كنم يا 4 اصلا اين جي هست جه فرقي روي بازي مي زاره ! در ضمن حس مي كنم توي بازي ها كيفيت اومده بايين !

Kianoosh
26-06-2009, 22:28
دوست من اون فیل*تر تصویری رو شما کلا آفش کن که به کارتت فشار نیاد چون نمی تونه اجرا کنه !درایور هم بستگی به ویندوزت دیگه بعد rivatuner هم دانلود کن اگه امکانش هست کلاکهات رو کاهش بده ببین بهتر میشه!فنت رو هم چک کن از تب سنسور gpuz هم دما رو چک کردی؟

bersam
08-07-2009, 22:33
فكر كنم فهميدم مشكل از كجاست !!! من سه تا فن كذاشتم !!! ولي نمي دونستم كه زير اون راديات !!! يه قطعه مثل CPU هست كه بهش مي كن GPU !!! : دي !!!! بله همون طور كه حدس مي زدم اون خمير سيليكونش خشكيده :) ! البته اينم بكم كه فنش هم خرابه ! فردا هم يه فن نو براش مي خرم (هرجند كه تو بازار نيست ! منظورم يه فن جديده !!! احتمالا دست دووم !!!) و هم يه دونه از اين خمير سيليكون ها كه رديف بشه : دي !!! خيلي حال مي كنم وقتي يه مشكل رو حل مي كنم !!!

mehran_pqqp
08-07-2009, 22:45
دوست من اون فیل*تر تصویری رو شما کلا آفش کن که به کارتت فشار نیاد چون نمی تونه اجرا کنه !درایور هم بستگی به ویندوزت دیگه بعد rivatuner هم دانلود کن اگه امکانش هست کلاکهات رو کاهش بده ببین بهتر میشه!فنت رو هم چک کن از تب سنسور gpuz هم دما رو چک کردی؟

ببخشید تو این تب که شما گفتید چطوری بفهمم دما چنده؟ اینم عکسش

Kianoosh
09-07-2009, 00:26
ببخشید تو این تب که شما گفتید چطوری بفهمم دما چنده؟ اینم عکسش

سلام احتمالا مدل gpu خیلی قدیمیه که مشخص نشده

bersam
09-07-2009, 01:12
سلام احتمالا مدل gpu خیلی قدیمیه که مشخص نشده
براي من هم مشخص نشده :) ولي توي بايوس و يه نرم افزار ديكه مشخص شده بود ! حتي توي اون CPU-Z هم دماي سي بي يوي من رو نشون نمي داد در حالي كه هم بايوس و هم اون نرم افزاره دماي سي بيو رو هم نشون ميداد :) مطميني اين دما رو هم نشون مي ده ؟

amir.h.r.j
04-10-2013, 20:59
یافتم صد در صد کار میکنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])