مشاهده نسخه کامل
: هنگ کردن سیستم
soltangaboos
23-06-2009, 10:45
سلام دوستان گرامی حدود 6 ماه پیش سیستمی به این مشخصات خریدم:
pqc- asus 8500 silent-ram ddr2 dual-maxtor 500g
تا الان هم خوب کار می کرد ولی جدیدا راه به راه هنگ میکنه. ویندوز را هم عوض کردم باز هنگ می کنه. چیز جدیدی هم به سیستم اضافه نکردم. نمی دانم چه چیزی را باید چک کنم؟
کارت گرافیک؟ رم؟cpu؟
لطفا کمکم کنید
با سلام،
اینجور که بنظر میاد یک قطعه کامپیوتر شما خراب شده و برای اینکه بدانی کدام است اینکاراهرا بکن:
همه قسمتهای کامپیوتر را در بیاور مثل رم و کارت صدا بغیر از VGA.
حالا اول یک ram را سر جاش بگذار و کامپیوتر را روشن کن و اگر هنگ نکرد ram بعدی و اگر نه آن قطعه خراب است و باید یک جدید بخری اینکار را ادامه بعده تا ببینی کدام قطعه مشکل ساز است که باید تعویض شود.
موفق باشی
علی
shahinfarasystem
23-06-2009, 20:53
سلام
پاورت رو عوض کردی؟
شاید تو برق رسانی کم میاره
توان و مدل پاور رو می تونی بذاری اخوی شاید بهتر بتونم کمک کنم....
soltangaboos
24-06-2009, 08:26
پاور:
green 350 w
دیروز داده بودم تعمیراتی. بعد از یک روز گفت مشکل دو تا آنتی ویروس روی سیستم بود.mcaffe و avira در صورتیکه من چندین ماه بود با هر دو کار می کردم و مشکلی پیش نیامده بود. آوردم و امتحان کردم دیدم باز در یک مورد هنگ کرد.( در گوگل کروم بودم و خواستم zoom کنم که هنگ کرد). حالا ram را امتحان می کنم. نمی دانم آیا کارت گرافیک هم ممکن است ایراد پیدا کرده باشد؟ یا ممکن است پاور مشکل داشته باشد؟ حتی به ذهنم رسید ممکن است محافظ ایراد داشته باشد. ممنون می شوم راهنماییم کنید.
shahinfarasystem
24-06-2009, 14:50
فكر نكنم پاور مشكلي داشته باشه ولي مطمين نيستم
دماي سي پو يو و RPM فن سي پي يو رو هم از تو بايوس بي زحمت بذار ببينم وضعيت اونا چطوره
رمم كه گفتي مي تونه باشه ولي همش بايد بررسي بشه
سلام
پاورت صد در صد ایراد دارد دوست عزیز پاور سالمی امتحانی بزار معلوم می شه ولی مشکل پاور
mostafaharvest
01-07-2009, 23:47
سلام
منم تازگي ها يه سيستم با مشخصات زير بستم و ويندوز نصب كردم هيچ مشكلي پيش نيومد . بازي Call of duty 5 رو نصب كردم وسط بازي قفل ميكرد اونم فقط بازي نه ويندوز . گرافكش رو پايين آوردم يه ذره ديگه قفل نكرد . تازگي بعد از دو هفته هر 45 دقيقه وسط بازي قفل ميكنه ؟
cpu : AMD 7850 BlackEdition 95W
RAM : 2x2GB Kingstone
VGA : Geforce 9500 GT 1 GB MSI
MB : MSI K9A2
HDD : 500GB Seagate
با تشكر و خسته نباشيد...
shahinfarasystem
02-07-2009, 18:37
سلام
منم تازگي ها يه سيستم با مشخصات زير بستم و ويندوز نصب كردم هيچ مشكلي پيش نيومد . بازي Call of duty 5 رو نصب كردم وسط بازي قفل ميكرد اونم فقط بازي نه ويندوز . گرافكش رو پايين آوردم يه ذره ديگه قفل نكرد . تازگي بعد از دو هفته هر 45 دقيقه وسط بازي قفل ميكنه ؟
با تشكر و خسته نباشيد...
سلام
مدل و توان پاور رو هم بی زحمت می گذاری؟
Kianoosh
02-07-2009, 18:49
سلام
با تشكر و خسته نباشيد...
دمای پردازنده و گرافیک!؟
mostafaharvest
04-07-2009, 18:46
سلام
از توجه دوستان خيلي ممنونم.
مدل پاور : ْGreen 310w
دماي پردازنده 50 درجه تا 60 درجه متغيير . البته گمون نكنم مشكل از پردازنده باشه چون اگه داغ مياورد بوغ اخطار ميزد .
دور فن پردازنده هم 6500 در حداكثر . كارت گرافيك هم فكر كنم حدود 60 بود . خنك كننده گارت گرافيكش به نظر خوب مياد.
خيلي ممنون.موفق باشيد.
mostafaharvest
05-07-2009, 20:03
سلام
از توجه دوستان خيلي ممنونم.
مدل پاور : ْGreen 310w
دماي پردازنده 50 درجه تا 60 درجه متغيير . البته گمون نكنم مشكل از پردازنده باشه چون اگه داغ مياورد بوغ اخطار ميزد .
دور فن پردازنده هم 6500 در حداكثر . كارت گرافيك هم فكر كنم حدود 60 بود . خنك كننده گارت گرافيكش به نظر خوب مياد.
خيلي ممنون.موفق باشيد.
دماي گارت گرافيك 66 و دماي سي پي يو هسته 1 حدودا 66 و هسته دوم 50
وقتي چند دقيقه اي از بازي رد ميشه يواش يواش گرافيك بازي دچار درهم ريختگي رنگي ميشه و بعد واميسته.به محض اينكه ALt+Tab ميكنم بازي رو ميارم پايين و باز دوباره بالا ميارمش بازي درست ميشه . يه بار هم به يكي از فايلايه كارت گرافيك ايراد گرفت و رنگ صفحه پريد و بعد از reset دوباره برگشت.
ممنون.
mostafaharvest
08-07-2009, 23:28
سلام
مشکلم حل شد.مثل اینکه مادربرد با کارت گافیکی که روش گذاشتم سازگار نبود.از همون مدل کارت گرافیک یکی دیگه گذاشتم ولی باز مثل قبل مشکل داشت ولی دفعه بعد به جای MSI یه XFX گذاشتم درست کار کرد.
soltangaboos
13-07-2009, 14:52
سلام دوباره
دوستان دارم دیوانه می شوم. کارت گرافیک دوبار رفت گارانتی(دیجیتال) گفتند سالم است. تعمیرکار کارت گرافیکی های مدل بالاتر و پایینتر را هم امتحان کرد گفت هنگ نکرد. نمی دانم چکار کنم؟ آیا می تواند از مادربورد باشد؟ این را هم بگویم اولین باری که این مشکل ایجاد شد وقتی بود که یک فلش به usb جلوی کیس وصل کردم. آیا این مساله ربطی دارد؟
shahinfarasystem
13-07-2009, 15:19
ببين دوست عزيز احتمال داره مشكل از هاردت باشه ممكنه بدسكتور گرفته باشه كه هنگ مي كنه
اگر مي توني هاردت رو يا حداقل درايو ويندوزت رو يه دور فرمت سيستمي و كامل بكن
فكر كنم از همين باشه
در ضمن فروشنده چجوري از گرافيك ديگه تست گرفته
شايد توي كار سنگين و رندر كردن مشكل هنگ كردنت بروز بكنه و
نمي خوام نديده حرف بزنم مثلا شايد اون بنده خدا فقط گذاشته همينجوري يه ساعت كار كرده و هيچ اتفاقي هم نيافتاده
ان شا الله با فرمت سيستمي هارد برطرف ميشه
كوچيكيم...
دلایل عمده هنگ کردن سیستم:
1-زیادبودن دمای CPU و اشکال در فن CPU
2-اشکال در پاور
3-استفاده همزمان چند دستگاه از یه پریز برق
4-دمای بالای محیط
5-خراب شدن خازن های اطراف سوکت CPU
6-خاک گرفتگی روی رم ها
راه حل:
1- دیدن دمای CPU از بایوس سیستم ، اگر بین 50-60 بود نرماله ولی بیشتر بود باید خمیر
حرارتی رو با نوع مرغوبتری جایگزین کنید. در صورت خرابی فن ، تعویض آن
2-تست با یک پاور دیگه برای مطمئن شدن از پاور سیستم
3-:8:بدون شرح!
4- دیدن خازن های اطراف سوکت CPU ، ببینید برآمده نشده باشن
5-در آوردن رم ها ، تمیز کردن و دوباره گذاشتن
soltangaboos
15-07-2009, 13:49
kسلام دوستان دارم کلافه می شوم. دیروز بعد از مدتها کامپیوتر را تحویل گرفتم. یارو گفت چندین ساعت زیر تست گذاشته و هنگ نکرده است. آوردم خانه دیدم دوباره همان مشکل برقرار است. فلش را به پورت usb جلو زدم و با کمال تعجب بیش از دو ساعت کار کرد. صبح امروز هم خوب کار کرد و فلش را درآوردم و بعد از مدتی هنگ کرد. این را هم بگویم اولین بار که مشکل هنگ کردن پیش آم وقتی بود که یک فلش را به پورت جلویی زده بودم. به نظر شما مشکل از کجاست؟ و آیا آپدیت بایاس مادربورد مشکلی را حل می کند؟ و آیا زدن فلش و هنگ نکردن می تواند تصادفی باشد؟ ممنون خواهم شد راهنماییم کنید. این تعمیر کارا که اکثراً به فکر جیب خود هستند و اکثراً بی تجربه.
سلامم..
kسلام دوستان دارم کلافه می شوم. دیروز بعد از مدتها کامپیوتر را تحویل گرفتم. یارو گفت چندین ساعت زیر تست گذاشته و هنگ نکرده است. آوردم خانه دیدم دوباره همان مشکل برقرار است. فلش را به پورت usb جلو زدم و با کمال تعجب بیش از دو ساعت کار کرد. صبح امروز هم خوب کار کرد و فلش را درآوردم و بعد از مدتی هنگ کرد. این را هم بگویم اولین بار که مشکل هنگ کردن پیش آم وقتی بود که یک فلش را به پورت جلویی زده بودم. به نظر شما مشکل از کجاست؟ و آیا آپدیت بایاس مادربورد مشکلی را حل می کند؟ و آیا زدن فلش و هنگ نکردن می تواند تصادفی باشد؟ ممنون خواهم شد راهنماییم کنید. این تعمیر کارا که اکثراً به فکر جیب خود هستند و اکثراً بی تجربه.تحویل گرفتی یعنی چی؟؟ یعنی خریدی یا داده بودی تعمیر؟؟
اگه خرید کردی.. تا حداقل یه سال گارانتی مشمولش میشه ببر بنداز جلوش تا خودش درستش کنه.. ولی اگه دست تعمیر بوده بازم ببر بنداز جلوش و یا پولت را پس بگیر یا بگو اساسی رفع اشکالش کنه..
اگه هیچ مسیری جواب نداد.. اوونوقت شروع کن اول آپگرید بایوس.. بعد چک کردن ویروس تووی فلش مموری و هارد سیستم.اون پورتهایUSB جلوی کیس را هم از روی مادربورد غیرفعالشون کنی نتیجه را تست کن
soltangaboos
15-07-2009, 14:43
یعنی داده بودم مثلاً سردر بیاره که مشکل کامپیوتر از چیه؟ که این یارو هم ورداشته برده برای گارانتی اونها هم تست کردن گفتن مشکلی نداره
shahinfarasystem
15-07-2009, 15:22
دوست خويم شايد آپديت بايوس كه خودتم گفتي بي تاثير نباشه
ولي قبلش يه بار باطري مادر بردت رو در بيار دوباره جا بزن ببين فرقي مي كنه....
soltangaboos
18-07-2009, 09:42
sسلام دوستان مشکل کامپیوترم با آپدیت بایاس حل شد. هر چیزی بود با زدن usb شروع شد نمی دانم چی کار کرد بایاسش خراب شده بود. ممنون از دوستانی که نظر دادند.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.