ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا System Restore تو ویندوز ویستا کار نمیکنه ؟

dear_2007
23-06-2009, 09:46
سلام من اشتباهی یه فلدر که چند تا فایل ضروری هم داشتم توش پاک کردم بعد گفتم خدا رو شکر System Restore هست با هاش برمیگردونم فایل ها رو بعد که System Restore باز کردم برای دو ساعت قبلش یه فایل زمانی ایجاد شده بود همونو انتخاب کردم و به دو ساعت پیش برگردوندم ولی فایل ها باز نگشت چیکار کنم حالا ؟ تنظیم خاصی داره تو System Restore که بشه فایل ها رو هم بازگردوند ؟

Ship Storm
25-06-2009, 13:46
سلام من اشتباهی یه فلدر که چند تا فایل ضروری هم داشتم توش پاک کردم بعد گفتم خدا رو شکر System Restore هست با هاش برمیگردونم فایل ها رو بعد که System Restore باز کردم برای دو ساعت قبلش یه فایل زمانی ایجاد شده بود همونو انتخاب کردم و به دو ساعت پیش برگردوندم ولی فایل ها باز نگشت چیکار کنم حالا ؟ تنظیم خاصی داره تو System Restore که بشه فایل ها رو هم بازگردوند ؟

فایل هایی ازقبل فیلم و عکس و مویقی که از طریق Restore قابل بازیابی نیستن , Restore برای برگردوندن تنظمیات ویندوز به حالت قبل خودش هست و روی فایل های پاک شده و تغییر داده شده سیستم عامل اثر داره و نه سایر فایل ها
برای بازگردانی سایر فایل ها باید از نرم افزارهای Recovery استفاده کنید

saeed.izadi1989
08-07-2009, 01:08
باید خدمت شما عرض کنم که sysytem restore دداده ها بر نمیگردونه بلکه فقط setting system رو بر میگردونه