مشاهده نسخه کامل
: زمان پاسخدهی 8 میلی ثانیه در عمل
mojtabaalemi
23-06-2009, 09:08
عملکرد مانیتورای 8 میلی در وب ، فیلم و بازی چه طوره ؟ اگه کسی دیده بگه . :10:
ببخشید ها اینو می گم ولی این سوال شما سوال دذر سواله یعنی چی ! :18: ولی در کل :
زمان پاسخ دهی هر چی کمتر باشه کیفیت تصاویر پر تحرک بهتر دیده می شه و به عبارتی Ghosting نداره پس یه ملاک کلی زمان کمتره ولی اگه مثلاً شما یه مدلی داره که 8 میلی هست و در نظر دارید یه مدل سریعتر بخرید که البته کاربری تون اینترنت و فیلم هستش چندان به حال شما فرقی نمی کنه مگر در مورد فیلمهای پرتحرک و HD که البته اونم قابل چشم پوشی هستش ! :46:
این رو هم شما از من نشنیده بگیر که کارخانه ها بیشتر سیاست کاریشون رو در جهت بازی پیش بری می کنن و کاربرهای آماتوری مثل من و یا دیگران کاری ندارن و در صدد هستن که آب از دهان ما بیارن !
خوب اگه بازم سوالی داری مطرح کن !
موفق و موید باشی !:10:
mojtabaalemi
24-06-2009, 21:00
یعنی مانیتورای 8 میلی الان تو فیلمای معمولی غیر hd و بازی های سبک مشکل ghosting ندارن؟
من الان crt دارم میخوام lcd بخرم .
نه که نداره شما مثلاً میاین بازی پاسور بازی می کنه که هیچ حرکت سریعی نداره پس ghosting نداره در ضمن اگه شما قصد خرید یه مانیتور ال سی دی رو داری بهتره از همین اول یه مدل 2 میلی ثانیه بخری خیال خودتو راحت کنی مدلهای سامسونگ در حال حاضر در بازار ایران منطقی ترن ! البته باز انتخاب با خودتونه
در ضمن اگه مانیتور رو برای کارای اداری و یا با بودجه کم می خواین بازم می شه رو 8 میلی حساب کرد ولی این رو هم در نظر داشته باش معمولاً مدلهای با سرعت پائین کیفیت کمتری نسبت به CRT می دن ! بیشتر از لحاظ رنگ بندی و روشنائی !
Hossein Adeli
25-06-2009, 14:25
mojtabaalemi شما هنوز مانیتور نتونستی بخری؟!
فکر 8 میلی رو از سرت بیرون کن فقط 2 میلی بگیر اگه به خاطر قیمت یا هر چیز دیگه ای نتونستی بگیری میتونی 5 میلی بگیری دیگه 8 رو هرگز نگیر!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.