ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : التماس میکنم کمک کنید . گرافیک رفت هوا

3dforyou
23-06-2009, 08:46
لعنت بر این شانس من بدبخت:41:
آقا ما سیستم یه بنده خدا رو بردیم منزل
ولی از شانس من بدبخت کارت گافیکش دود شد و رفت هوا
آقا یه آی سی کوچیک روش بوده که سوخته می خواستم ببینم از کجا میتونم این آی سی رو گیر بیارم
شماره روی آی سی هم
APM7312
خواهش میکنم که به من کمک کنید
آیا مشابه این هم هست اگر هست بگید
با تشکر

SADEGH 7
23-06-2009, 08:59
دوست عزیز بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که کارت رو ببری گارانتی. البته چون اینجور صدمات شامل گارانتی نمی شه، اگه درستش کنن، هزینش رو کامل می گیرن.اگه نتونن درستش کنن هم که هزینه ای نداره. اگه به هر دلیل نمی خوای گارانتی ببری هم می تونی بری پاساژ ایران طبقه زیر همکف. اونجا هم تعمیراتی پیدا می شه. که البته پیشنهاد من اینه که ببری گارانتی.
در مورد ic هم تو خیابون جمهوری بعد از پل حافظ (بعد از علاء الدین) چند تا پاساژ هست که ic دارن(ولی نمی دونم ic مربوط قطعات کامپیوتر رو هم دارن یا نه.)
موفق باشی:11:

3dforyou
23-06-2009, 09:08
دوست عزیز بهترین کاری که می تونی بکنی اینه که کارت رو ببری گارانتی. البته چون اینجور صدمات شامل گارانتی نمی شه، اگه درستش کنن، هزینش رو کامل می گیرن.اگه نتونن درستش کنن هم که هزینه ای نداره. اگه به هر دلیل نمی خوای گارانتی ببری هم می تونی بری پاساژ ایران طبقه زیر همکف. اونجا هم تعمیراتی پیدا می شه. که البته پیشنهاد من اینه که ببری گارانتی.
در مورد ic هم تو خیابون جمهوری بعد از پل حافظ (بعد از علاء الدین) چند تا پاساژ هست که ic دارن(ولی نمی دونم ic مربوط قطعات کامپیوتر رو هم دارن یا نه.)
گارانتی تموم شده
بعد من در یک شهرستان زندگی میکنم
ببینم فروشگاه اینترنتی چیزی سراغ ندارید؟

rmb_ali
23-06-2009, 10:08
ای اس رو خودت نمیتونی تعویض کنی چون این ای سی ها به حرارت حساس هستند و معمولا با سشوار های مخصوص اینکارو میکنن

SADEGH 7
23-06-2009, 10:53
گارانتی تموم شده
بعد من در یک شهرستان زندگی میکنم
ببینم فروشگاه اینترنتی چیزی سراغ ندارید؟
در مورد گارانتی باید بگم فرقی نداره مدتش تموم شده باشه یا نه. چون قطعه ی شما شامل گارانتی نمی شه. این مورد مربوط می شه به خدمات پس از فروش. در صورتی که قابل تعمیر باشه، تعمیر می شه و هزینش رو می گیرن.
در مورد فروشگاه اینترنتی هم من اطلاعی ندارم.

Aristar
30-06-2009, 09:16
دوست عزیز این آی سی ها اختصاصی شرکت سازنده هستن و اگه وجود داشته باشن فقط تو شرکت گارانتی ممکنه وجود داشته باشه . می خوای یه یر به سایت زیر بزن ببین این یه آی سی عمومیه یا اختصاصی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید