مشاهده نسخه کامل
: رابطه حافظه رم (memory ram) با گرافیک (graphics)
سلام به دوستان
من یه لپ تاپ با این مشخصات دارم
asus مدل f3sr . Total available graphics memory895 MB Dedicated graphics memory128 MBShared system memory767 MB
Total amount of system memory2.00 GB RAMProcessorIntel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz
میخوام گرافیکشو زیاد کنم.چیکار میتونم بکنم.یه راه میگن که مثلا میتونم رم رو افزایش بدم.ولی نمیدونم چجوریه.خب الان من چقدر رم رو افزایش بدم تا گرافیکم چقدر زیاد بشه و این کار چقدر هزینه داره؟؟؟؟! و آیا راه دیگه ای هم هست که مثلا یه گرافیک دارای USB باشه که هرموقع خواستی وصل کنی زیاد بشه.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
تا کی باید صبر کنم.کسی نیست جواب منو بده.تو این چند روز بایستی یه کاری واسه گرافیکم بکنم.لطفا کمکم کنین.
اونطوری که من فهمیدم کارت گرافیکتون اشتراکیه یعنی از رم سیستمت اسفاده می کنه که البته تا 768مگه !
که با رمی که شما داری تعویض رم هیچ کمکی به شما نمی کنه ! 2 گیگه !
برای افزایش حافظه ی گرافیک کارتت ممکنه بتونی دستی افزایش بدی که من دقیقاً در مورد اون مدل خبر ندارم ولی معمولاً سیستم خودش اتوماتیک تغییر می ده !
پس در کل یا باید بسوزی و بسازی یا یه نوت بوک جدید بخری !
avecina.ir
30-06-2009, 11:06
سلامم..
سلام به دوستان
من یه لپ تاپ با این مشخصات دارم
asus مدل f3sr . Total available graphics memory895 MB Dedicated graphics memory128 MBShared system memory767 MB
Total amount of system memory2.00 GB RAMProcessorIntel(R) Core(TM)2 Duo CPU T7500 @ 2.20GHz
میخوام گرافیکشو زیاد کنم.چیکار میتونم بکنم.یه راه میگن که مثلا میتونم رم رو افزایش بدم.ولی نمیدونم چجوریه.خب الان من چقدر رم رو افزایش بدم تا گرافیکم چقدر زیاد بشه و این کار چقدر هزینه داره؟؟؟؟! و آیا راه دیگه ای هم هست که مثلا یه گرافیک دارای USB باشه که هرموقع خواستی وصل کنی زیاد بشه.
ممنون میشم راهنماییم کنین.
GPU از رم گرافیکی مهمتره..
رم سیستمت را میتونی افزایش بدی.. بعدش بطور خودکار رم گرافیکی اشتراکی هم افزایش پیدا میکنه..
استفاده از رم USB حتی اگه ممکن هم باشه سرعتش در عمل بسیار کندتر از رم سیستمه
اگه رم رو افزایش بدم مقدار رم اشتراکی زیاد میشه ولی این کدومش رو زیاد میکنه , اون 895 رو یا 128 رو؟؟؟ اگه 895 یعنی کلی شو زیاد کنه به درد نمیخوره آخه من توی بعضی بازیها با گرافیکش مشکل دارم و اینم مربوط میشه به اینکه گرافیکم 128 هستش.و اینجا هم منظورم این بود ولی مثل اینکه افزایش رم روی این تاثیر نداره.
این طوری که من فهمیدم باید بتونید از بایوس سیستم گرافیک رو افزایش بدید.
این طوری که من فهمیدم باید بتونید از بایوس سیستم گرافیک رو افزایش بدید.
از کی تا حالا گرافیک رو توی بایوس میشه تغییر داد ؟ خودت باید بایوسش رو نوشته باشی خوبه ازت میخرمش !
حافظه اشتراکیش به درد نمیخوره فوقش 256 مگش به درد بخوره زیاد اینا gpu جالبی ندارن پس اگه به فکر بازی کردن با اینایی و اگه گرافیک اون لپ تاپ اینتل هست فراموشش کن !
Kianoosh
12-08-2009, 01:36
با این سری GPU خیلی به بازی فکر نکید و اینکه افزایش حافظه اشتراکی هیچ تاثیر چشمگیری نخواهد داشت...
ضمن تشکر از پاسخ دوستان یه سوال دیگه هم دارم
پس این کارت گرافیک های جدید که اومده کجا به درد میخوره.نمیشه یه جوری به لپ تاپ من هم بخوره؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Kianoosh
13-08-2009, 02:26
ضمن تشکر از پاسخ دوستان یه سوال دیگه هم دارم
پس این کارت گرافیک های جدید که اومده کجا به درد میخوره.نمیشه یه جوری به لپ تاپ من هم بخوره؟؟
اینکه خیلی جدید نیست! و نه!!
منظورم اون کارت های گرافیکی 1g بود که عکسشو پیدا نکرده بودم.
دوست عزیز شما چه گرافیک لپ تاپت 512 باشه یا 10 گیگ هیچ فرق کارایی محسوسی احساس نمیشه ! خیلی خودتو درگیر رم اشتراکی بیشتر نکن همونی که داره زیادشم هست
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.