مشاهده نسخه کامل
: تست بازی ها روی لپ تاپ
با سلام می خواستم بدونم که 5470 قوی تره یا Geforce 325M یا Geforce 230M ؟ چون من چند جا خوندم 325M با بعضی بازیا مشکل داره.
gt230 و gt325 تقریبا قدرت برابر دارن و از 5470 قویتر
کارت gt325 به خودی خود با هیچ بازی مشکل نداره، اونی که شما شنیدی مربوط میشد به فناوری به کار رفته بنام optimus که متشکل از دو کارت اینتل و انویدیا هست (برای بهینه کردن مصرف باطری) و البته با خیلی از بازی ها مشکل داشت و خود من هم تقریبا ازش ناامید شده بودم
ولی با درایور جدید 257.21 انویدیا این مشکل رفع شده و از موقعی که درایور جدید رو نصب کردم هر بازی رو که نصب کردم اجرا شده( البته بازی های سنگین رو نمیشه با گرافیک خیلی بالا بازی کرد که اون هم با توجه به قدرت این رده کارت ها خیلی عادیه)
سوال بود در خدمتم
mhadishirani
07-07-2010, 13:14
من pop forgaten sands و masseffect 2 رو با n61jq (ایسوس) بازی کردم و همه رو ، رو بهترین رزولوشن و بدون افت فریم با دیتیل های اجرا کرد
بازی Singularity
ساخت activision هست و گرافیک رونی داره.ترکیبی از fear,bioshock,cod 6 هست.
با رزولیشن 1280*800 و روی اخرین تنظیمات با فریمریت 60fps اجرا شد (البته موقع حرکت اهسته با sniper تا 52fps هم میشد)
بهتره که شاتگانش رو اپگرید کنین بعد راحت تر بازی کنین.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دست و کله بکنید
و سایر امکانات رفاهی برای شما در نظر گرفته شده
shayan5800
24-07-2010, 11:17
[/COLOR]
بازی Singularity
ساخت activision هست و گرافیک رونی داره.ترکیبی از fear,bioshock,cod 6 هست.
با رزولیشن 1280*800 و روی اخرین تنظیمات با فریمریت 60fps اجرا شد (البته موقع حرکت اهسته با sniper تا 52fps هم میشد)
بهتره که شاتگانش رو اپگرید کنین بعد راحت تر بازی کنین.
دست و کله بکنید
و سایر امکانات رفاهی برای شما در نظر گرفته شده
دوست عزیز شما از لب تاپت راضی هستی؟؟؟ منم میخوام msi بگیرم ولی از کیفیت ساختش میترسم بعد از یه مدتی کار دستم بده...مدل gx640 مد نظرم هست...
یه سوال دیگه اینکه شما لب تاپت رو خریدی همراه باش موس مخصوص و کیف کوله هم دادند؟؟؟
[/COLOR]
دوست عزیز شما از لب تاپت راضی هستی؟؟؟ منم میخوام msi بگیرم ولی از کیفیت ساختش میترسم بعد از یه مدتی کار دستم بده...مدل gx640 مد نظرم هست...
یه سوال دیگه اینکه شما لب تاپت رو خریدی همراه باش موس مخصوص و کیف کوله هم دادند؟؟؟
راستش جاش اینجا نیست.
ولی کیفیت خوبی دارن.بهتره از مدل جدیداش که دوتا ساب بوفر هم زیرش دارن بخری ولی gx640 هم گزینه خوبیه.
موس رو دادن ولی اون زمان که من خریدم خبری از کیف نبود(جدیدا میدن).موسش عالیه(وزنه می خوره که سبک وسنگین بشه و یک دکمه داره که می تونی سرعتش رو موقع بازی عوض کنی و...)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
BLACK_SUN
13-08-2010, 17:26
دوستان من می خواستم بدونم assassins creed 1 روی win 7 64 bit نصب میشه؟مهمه لطفا جواب بدید! کسی خودش نصب کرده؟
Mehrdad092000
13-08-2010, 19:34
دوستان من می خواستم بدونم assassins creed 1 روی win 7 64 bit نصب میشه؟مهمه لطفا جواب بدید! کسی خودش نصب کرده؟
به
کجایی شما
گرفتی لپتاپتو بلخره؟
داداشت اومد
یکم از لپتاپت تو پستت بگو
دوستان من قصد خرید vaio F12GFX دارم که گرافیکش 330 انویدیاست . چنتا سوال دارم :
- تو تستهائی که انجام شده قدرت اجراش در چه حدی بوده ؟!
- این که میگن اصلا با لپ تاپ بازی نکنید چه دلایلی داره ؟! پس این لپ تاپ های گیم ادیشن برا چین ؟! چند ساعت بازی کردن معقوله ؟!
- گرافیک 330 هم رده کدوم گرافیک ATI میشه ؟!
- الان بهترین گرافیک روی کدوم لپ تاپ سواره ؟! قیمتش ؟!
- بهترین گرافیک استفاده شده در محصولات vaio کدومه ؟!
armin_punisher6
13-08-2010, 22:05
راستش جاش اینجا نیست.
ولی کیفیت خوبی دارن.بهتره از مدل جدیداش که دوتا ساب بوفر هم زیرش دارن بخری ولی gx640 هم گزینه خوبیه.
موس رو دادن ولی اون زمان که من خریدم خبری از کیف نبود(جدیدا میدن).موسش عالیه(وزنه می خوره که سبک وسنگین بشه و یک دکمه داره که می تونی سرعتش رو موقع بازی عوض کنی و...)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ساب بوفر نه ساب ووفر:27:
pooriya_hp
14-08-2010, 12:52
دوستان کسی بازی روی HP DV6000 نست کرده ؟؟؟
اگه بازی روش تست کردید لطفا بگید چه بازی بود ؟؟؟!!!!
sinadeath
19-08-2010, 07:01
تصمیم گرفتم vaio VPCEB17FG رو بگیرم
گرافیکش 5650 یک گیگ رم dedicate ddr3 هست
آیا با این گرافیک میشه بازی های روز رو روی کیفیت بالا اجرا کرد؟
و اینکه آیا 5650 قوی تر است یا 330 ?
مطمئنا ati 5650 بهتره تو نوت بوك چك نيگا كن مقايسه كارتهاي گرافيك رو گذاشته خيلي باحاله
Переклад не
20-08-2010, 13:04
بچه ها كسي gta iv elc رو رو asus g73 تست كرده؟
چطور بوده؟
Mehrdad092000
20-08-2010, 23:49
بچه ها كسي gta iv elc رو رو asus g73 تست كرده؟
چطور بوده؟
g73 یه گرافیک قول داره
نترس عالی اجرا میکنه :31:
برو اینجا ببین چجوری تست میکنه
hasanoooooooo
22-08-2010, 02:25
کسی gta 4 رو روی n61jq تست کرده؟ چجوری اجرا میشه؟ روی حالتهای مختلف گیر همین هستم میخام فردا دلو بزنم به دریا و بخرمش به عشق gta ........... کسی هم اگر با گرافیک ضعیفتر اجاش کرده کمک کنه ممنون
hasanoooooooo
23-08-2010, 09:01
جواب بدید دیگه اینهمه واستادم . برای من خیلی مهمه و ممنون میشم جواب بدید.
جواب بدید دیگه اینهمه واستادم . برای من خیلی مهمه و ممنون میشم جواب بدید.
25-08-2010, 13:34
دوستان با توجه به اینکه بازی مافیا 2 اومده از دوستانی که این بازی رو تهیه کردند لطف کنند بگند که چه طور هست رو لب تاپشون؟؟؟؟
با چه تنظیماتی چند فریم میگیرند؟؟؟ممنون از همتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alpacino67
28-08-2010, 09:34
دو بازی need for speed SHIFTو pes2010 روی حداکثر تنظیمات به راحتی اجرا شدن
my notebook
lenovo y560
cpu 2800 i7
ram 4gig ddr3
graphic 5730 1 gig
goldlucky69
29-08-2010, 07:09
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX .....
سلام به همه دوستان ... شرمنده من یکم زیادی وسواس دارم .. چند تا سوال .. لطف کنین جوابمو بدین ..
اول اینکه F12 GFX صداش چجوریاس ؟؟؟... از نظر کیفیت و بلندی صدا ...
دوم اینکه گرافیکش واسه بازی در چه حدیه ؟؟؟ مثلا GTA یا PES2010 یا RESIDENT EVIL 5 رو چوری اجرا میکنه ؟؟؟؟ من بازی زیاد برام مهم نیست ولی می خوام بدونم این گرافیک 330M نمرش چنده ؟؟؟
و بالاخره اینکه واسه اتصال WIRELESS به اینترنت که مشکلی نداره ؟؟؟؟ خیلی برام مهمه ....
و آخرین سوال ... که خیلی مهمه ... با توجه به اینکه F12 HFX و F12 GFX هر دو ، کانفیگشون یکیه (((با فرض ارتقا دادن رم HFX به 6گیگ .... هارد هم که زیاد مهم نیست ... BLU RAY هم که اصلا مهم نیست ))) به نظرتون ارزش داره من GFX رو
فقط به خاطر صفحه نمایش FULL HD انتخاب کنم ؟؟؟؟ یعنی اگه قرار باشه GFX بگیرم تنها دلیلم همون صفحه نمایشه .. به نظرتون ارزش داره ؟؟؟ دوستان این سوالو انصافا با دلیل و منطق و عادلانه جواب بدین ... آخه تقریبا 200-300 فرق میکنن با هم ...
از همتون پیشاپیش تشکر می کنم ... اگه ممکنه همه دوستان جواب بدن تا بتونم تصمیممو بگیرم .. و اگه ممکنه یکم سریع تر .. بازم مممممممممننننوووونننننن :11::11::11::11:
goldlucky69
30-08-2010, 01:37
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX
دوستان خواهشا اگه ممکنه سوالی که تو پست قبلیم (پست 519) گذاشتم رو جواب بدین .. لطفا اگه میشه سریعتر ....
armin_punisher6
30-08-2010, 08:51
از دوستان کسی مافیا 2 رو روی hp 2170 یا2020 اجرا کرده؟بازی چه جوری رو لپ تاپتون اجرا میشه؟
hasanoooooooo
30-08-2010, 14:33
چند تا سوال مهم و فوری در مورد F12 GFX و F12 HFX
دوستان خواهشا اگه ممکنه سوالی که تو پست قبلیم (پست 519) گذاشتم رو جواب بدین .. لطفا اگه میشه سریعتر ....
دوست عزیز نصفی از سوالاتت هم مربوط به اینجا نمیشه و من از پاسخ دادن به اونها امتناع میکنم اما در مورد بازی : نه گرافیک خوبیه نه بد میتونی بازیهایی رو که نام بردی رو روی رزولوشن متوسط با خاموش کردن aa و امثال اون بازی کنی.
your_star
01-09-2010, 06:12
بچه ها بین vaio-eb17fg و vaio f 115 fm/b کدوم برا بازی بهتره؟
در کل به جز بازی کدومشون رو به عنوان لپ تاپ پیشنهاد میدید
بر خلاف نظر خیلی از دوستان که فقط گرافیک رو نگاه میکنن و در مورد بازی تصمیم میگیرن؛ ولی در برخی بازی ها تفاوت فریم با یک کارت گرافیک ولی سی پی یو آی 7 در مقایسه با آی 5 بیش از 10 فریم بر ثانیه اس؛ یعنی خیلی! پس سری ای بی با گرافیک بهتر 5650 ولی سی پی یو آی 5 در مقایسه با اف 115 با گرافیک پایین تر 330 ولی سی پی یو قوی آی 7 و 6 گیگ رم؛ زیاد عملکرد بهتری نداره تا جایی که در بازی هایی که از سی پی یو بهره زیادی میبرن مثل بازی های استراتژی اف 115 عملکرد بهتری داره...
در کل به نظر من به علت امکانات فراوان و عملکرد مسلم بهتر سری اف در تمامی کارها غیر از بازی این سری معقول تره.
از دوستان کسی مافیا 2 رو روی hp 2170 یا2020 اجرا کرده؟بازی چه جوری رو لپ تاپتون اجرا میشه؟
ما با دوستان اجرا کردیم رو رزولوشین های مختلف و به مشکلی بر نخورد و اجرا کرد راحت:5:
your_star
01-09-2010, 20:23
بر خلاف نظر خیلی از دوستان که فقط گرافیک رو نگاه میکنن و در مورد بازی تصمیم میگیرن؛ ولی در برخی بازی ها تفاوت فریم با یک کارت گرافیک ولی سی پی یو آی 7 در مقایسه با آی 5 بیش از 10 فریم بر ثانیه اس؛ یعنی خیلی! پس سری ای بی با گرافیک بهتر 5650 ولی سی پی یو آی 5 در مقایسه با اف 115 با گرافیک پایین تر 330 ولی سی پی یو قوی آی 7 و 6 گیگ رم؛ زیاد عملکرد بهتری نداره تا جایی که در بازی هایی که از سی پی یو بهره زیادی میبرن مثل بازی های استراتژی اف 115 عملکرد بهتری داره...
در کل به نظر من به علت امکانات فراوان و عملکرد مسلم بهتر سری اف در تمامی کارها غیر از بازی این سری معقول تره.
کاملا با حرفت موافقم.فقط یه نکته ی باریکتر از مو این وسط جا میمونه به نام دایرکت ایکس 11 که بر و بچز گیمر خبر دارن که تفاوت 10 و یازده یه جورایی تفاوت بین زمین و زیر زمینه.
من واقعا از سیاست سونی تو نصب کارت گرافیک تو لپ تاپ بدم میاد.خوبه کامپیوتر رو آدم نباید اسمبل شده بگیره وگرنه سر اون هم همین برنامه بود!معلومه با زرنگی تمام و شامه قوی دارن این کار رو میکنن.
ولی خوب چه میشه کرد!
BLACK_SUN
04-09-2010, 14:32
دوستان من4 assasins creed 1 ,batman alkham ,residentevil 5 ,street fighter IV,prince of persian رو با با بالاترین جزئیات بازی کردم:31:
بازی cod-mw2 روی dv6 2064 ca با کانفیگ زیر :
AMD Turion II ultra m640 2.6 ghz 2 mb cache (2 CPU's)
ATI Radeon HD 4650 1 gb Dedicated
4 gb ddrIII ram
همه چیز روی on و تکسچر ها روی extra و AA روی 4x .
min frame : 16
max frame : 62
avg fps : 46.884
Переклад не
04-09-2010, 23:24
کاملا با حرفت موافقم.فقط یه نکته ی باریکتر از مو این وسط جا میمونه به نام دایرکت ایکس 11 که بر و بچز گیمر خبر دارن که تفاوت 10 و یازده یه جورایی تفاوت بین زمین و زیر زمینه.
من واقعا از سیاست سونی تو نصب کارت گرافیک تو لپ تاپ بدم میاد.خوبه کامپیوتر رو آدم نباید اسمبل شده بگیره وگرنه سر اون هم همین برنامه بود!معلومه با زرنگی تمام و شامه قوی دارن این کار رو میکنن.
ولی خوب چه میشه کرد!
منظورت چيه؟
salam_iran57
12-09-2010, 20:39
سلام
آیا اجرای بازیها در رزولوشن بالا در لپ تاپ ها با باطری و بدون باطری فرقی در اجرای روان بازی دارد؟
لپ تاپ وایو f12gfx با کانفیگ سی پی یو i7 740؛ رم 6؛ گرافیک 330...
دیشب مافیا2 رو نصب کردم روش؛ فول اچ دی!! با رزولوشن 1920*1080 با حداکثر تنظیمات واسم اجراش کرد!! کجایند دوستان ایرادگیر؟ ;) البته چون به نظرم این جور به سیستم فشار میاد؛ 2, 3تا از گزینه هاش رو یه کم کمتر کردم؛ تا همین نیم ساعت پیش هم داشتم 2, 3 ساعت ممتد بازیش میکردم؛ بدون کول پد؛ فنش همش کار میکرد و باد داغ هم بیرون میداد ولی داغی ناجور و زیادی حس نکردم...روون اجرا میکنه و فقط توی آتیش و انفجارهای زیاد fps ممکنه بیاد زیر 20
arashyty
14-09-2010, 09:37
دوستان این گرافیک 4650 با 4570 چطوری میتونن nfs shift رو اجرا کنن؟ gf 310m چطور؟
میخواستم یدونه اچ پی بگیرم که از 1300 بیشتر نشه کدوم گرافیکش باحالتره؟
خودم فوجیتسو دارم خیلی خوبه ولی گرافیکش اصلا برای بازی نیست.Flatout Ultimate Carnage رو کمترین گرافیک اجرا میکنه فقط بعضی جاها تیک میزنه...
لپ تاپم Dell 5010 ، تا حالا هر چی بازی جدید گرفتم با بالاترین درجه تنظیمات کار کرده مثل :
Mafia 2
Sabatour
Blur
PES 10
تنها بازی که مشکل داشت و فریز میشد Splinter Cell Convivtion بود. در ضمن گرافیکم ATI 5470 هست.
your_star
15-09-2010, 00:47
منظورت چيه؟
یعنی مثلا تو سری f سونی کارت گرافیکی که دایرکت 11 رو ساپورت کنه نمیبینی.ولی تو سری e هست که پردازنده ش به پای f نمیرسه و این جور چیزها.
mehdi30nema
15-09-2010, 10:16
بچه ها دیروز سه تا بازی dirt 2 , NFS Shift , Borderlands را در لپتابم نصب کردم تا عملکرد لپ تاپ در حین اجرای بازی را هم ببینم ( بازی جدید تر نداشتم چون تمام بازی های جدید را فقط نسخه 360 دارم ) .
اما بعد از اینکه هر سه بازی را نصب کردم برای اجرای هر سه بازی یک ارور داد و متن ارور هم این بود :
This program can not start , Physxloader.dll is missing from your computer .
من دایواکس رو هم در لپتاپ نصب کردم ولی بازم نشد . فکر میکنید این مشکل از چی هست ؟
لپ تاپم ایسر 5741g با سی پی یو i3 و 4 گیگ رم و گرافیک ATI 5470 512m است .
سلام دوستان من الان لپتاپم 1525 هست گرفیکشم همون انبرد خود اینتل هست الان بازیه دوتا ال استار وار کرافت رو به راحتی بازی میکنم روش
بازیهای دیگه ای هم هست که بشه باهاش بازی کرد چون من دوتا رو فق انلاین بازی میکنم یه چند تا بازی هم واسه افلاین میخوام اگه بشه ممنون میشم کمکم کنید
poya1990
17-09-2010, 00:16
سلام دوستان
من لب تاپ سونی سری F12gfx دارم.با این مشخصات
Processor : Intel Core i7-740QM Processor
Memory : 6 GB
Graphic : NVIDIA Geforce GT 330M GPU
ویندوز هم 7 نسخه 64 بیت هست.
بازی Call of Duty Modern Warfare 2 را با Resolution 1920 * 1080 و با حداکثر تنظیمات گرافیکی یعنی Extra به راحتی اجرا کردم.
بازی Singularity را هم با Resolution 1920 * 1080 و با حداکثر تنظیمات گرافیکی Very High بسیار راحت اجرا کردم.
اما در بازی Metro 2033 مشکل دارم،به طوری که در Resolution 1920 *1080 این بازی و در تنظیمات Very High بسیار کند است و اصلا قابل بازی کردن نیست.با همین Resolution 1920 *1080 و در تنظیمات High تا موقعی که دشمن زیاد نشده خوبه،ولی وقتی دشمن گروهی حمله می کنه،شلیک و تعویض خشاب طول میکشه و صفحه بازی فلش میشه،که اصلا قابل تحمل نیست.مجبور شدم با کلی کاهش تنظیمات گرافیکی بازی را به حالت روان و قابل تحمل در بیاورم.
در نهایت تنظیمات شد:
Resolution : 1920*1080
Texture : Low
V Sync : Off
گر چه با این تنظیمات بازی در حالت انفجار اشیا و حمله دشمن خوبه،ولی باز هم با این کاهش گرافیک،اون سرعت و روان بودن بازی های Call of Duty Modern Warfare 2 و Singularity را نداره.
برای بازی کردن Metro 2033 در حالت Very High و Resolution 1920*1080 و ماکزیمم تنظیمات دیگه به چه کارت گرافیکی نیاز داریم؟
چرا این قدر این بازی دو DVD به کانفیگ بالایی نیاز داره؟
به نظر من که حداقل ATI 5870 نیاز داریم.
کسی بازی Metro 2033 را نصب کرده؟با چه تنظیمات و گرافیک و رزولوشن و فریم؟
در ضمن بازی Just Cause 2 هم نصب کردم،بدون مشکل نصب و کرک شد.ولی وقتی روی آیکون بازی روی Desktop کلیک می کنمِ یک پنجره برای انتخاب زبان بازی می آید،ولی هر کدام را انتخاب می کنم،پنجره بسته میشه و هیچ اتفاقی نمی افته!
احتمال میدهم که این بازی تو ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب نمیشه،چون همین DVD بازی رو تو ویندوز Vista نسخه 32 بیتی یکی از دوستام نصب کردم و راحت اجرا شد و داخل بازی هم رفت و مشکلی نداشت.پس مشکل از DVD بازی نیست.
کسی از دوستان Just Cause 2 را تو لب تاپ دارای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی توانسته نصب و بازی رو اجرا کنه؟
دقیقا همین مشکل Just Cause 2 را تو نصب بازی Splinter Cell دارم که نصب و کرک میشه ولی بعد از این که روی آیکون Splinter Cell کلیک می کنم شروع به بررسی لب تاپ می کنه و در نهایت میگه این بازی کارت گرافیک NVIDIA Geforce GT 330M را ساپورت نمی کنه و بعد پنجره بسته میشه و داخل بازی نمی ره.
کسی Splinter Cell را با GT 330M نصب و بازی کرده؟
mk_4th عزیز،من و شما یک لب تاپ را داریم.آیا شما این دو بازی جدید Just Cause 2 و Splinter Cell را نصب کرده اید؟
از بین 12 بازی 2009 و 2010 که تو لب تاپ نصب کردم فقط این دو تا بازی Just Cause 2 و Splinter Cell مشکل داشتند.
البته اول یک بازی را تمام میکردم و بعد بازی دیگر را نصب میکردم،نه این که هر 12 تا رو هم زمان نصب کنم.:31:
سلام پویا جان؛ نه من زیاد وقت بازی ندارم به خاطر دانشگام؛ فقط بعضی بازی های خاص رو بازی میکنم مثل مافیا و جی تی ای و... اول بهت بگم که انتظاراتت در حد یه دسکتاپ مخصوص گیمه ها!! ;) اونا که لپ تاپ دارن با توصیفاتی که تو از بازی های مختلف روی تنظیمات بالا و روی 1920*1080 دادی متوجه قابلیت های بالا و واقعا راضی کننده این لپ تاپ توی بازی میشن؛ ولی در مورد بازی مترو! اگه توی بنچ مارک گرافیک ها هم نگاه کنی بالاترین گرافیک ها هم روی تنظیمات اکسترا که تو میگی هم به راحتی این بازی رو اجرا نمیکنن...
در مورد اون 2 تا بازی هم نمیدونم :)
سلام
مشخصات لپ تاپ ASUS K52JK-SX012
Core i3 350M@2.26GHz,3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
ATI Radeon HD5145 1GB
بازیهای گرفیک بالا رو می تونه اجرا کنه؟
salam_iran57
18-09-2010, 11:32
سلام دوستان
من لب تاپ سونی سری F12gfx دارم.با این مشخصات
Processor : Intel Core i7-740QM Processor
Memory : 6 GB
Graphic : NVIDIA Geforce GT 330M GPU
ویندوز هم 7 نسخه 64 بیت هست.
بازی Call of Duty Modern Warfare 2 را با Resolution 1920 * 1080 و با حداکثر تنظیمات گرافیکی یعنی Extra به راحتی اجرا کردم.
بازی Singularity را هم با Resolution 1920 * 1080 و با حداکثر تنظیمات گرافیکی Very High بسیار راحت اجرا کردم.
اما در بازی Metro 2033 مشکل دارم،به طوری که در Resolution 1920 *1080 این بازی و در تنظیمات Very High بسیار کند است و اصلا قابل بازی کردن نیست.با همین Resolution 1920 *1080 و در تنظیمات High تا موقعی که دشمن زیاد نشده خوبه،ولی وقتی دشمن گروهی حمله می کنه،شلیک و تعویض خشاب طول میکشه و صفحه بازی فلش میشه،که اصلا قابل تحمل نیست.مجبور شدم با کلی کاهش تنظیمات گرافیکی بازی را به حالت روان و قابل تحمل در بیاورم.
در نهایت تنظیمات شد:
Resolution : 1920*1080
Texture : Low
V Sync : Off
گر چه با این تنظیمات بازی در حالت انفجار اشیا و حمله دشمن خوبه،ولی باز هم با این کاهش گرافیک،اون سرعت و روان بودن بازی های Call of Duty Modern Warfare 2 و Singularity را نداره.
برای بازی کردن Metro 2033 در حالت Very High و Resolution 1920*1080 و ماکزیمم تنظیمات دیگه به چه کارت گرافیکی نیاز داریم؟
چرا این قدر این بازی دو DVD به کانفیگ بالایی نیاز داره؟
به نظر من که حداقل ATI 5870 نیاز داریم.
کسی بازی Metro 2033 را نصب کرده؟با چه تنظیمات و گرافیک و رزولوشن و فریم؟
در ضمن بازی Just Cause 2 هم نصب کردم،بدون مشکل نصب و کرک شد.ولی وقتی روی آیکون بازی روی Desktop کلیک می کنمِ یک پنجره برای انتخاب زبان بازی می آید،ولی هر کدام را انتخاب می کنم،پنجره بسته میشه و هیچ اتفاقی نمی افته!
احتمال میدهم که این بازی تو ویندوز 7 نسخه 64 بیتی نصب نمیشه،چون همین DVD بازی رو تو ویندوز Vista نسخه 32 بیتی یکی از دوستام نصب کردم و راحت اجرا شد و داخل بازی هم رفت و مشکلی نداشت.پس مشکل از DVD بازی نیست.
کسی از دوستان Just Cause 2 را تو لب تاپ دارای ویندوز 7 نسخه 64 بیتی توانسته نصب و بازی رو اجرا کنه؟
دقیقا همین مشکل Just Cause 2 را تو نصب بازی Splinter Cell دارم که نصب و کرک میشه ولی بعد از این که روی آیکون Splinter Cell کلیک می کنم شروع به بررسی لب تاپ می کنه و در نهایت میگه این بازی کارت گرافیک NVIDIA Geforce GT 330M را ساپورت نمی کنه و بعد پنجره بسته میشه و داخل بازی نمی ره.
کسی Splinter Cell را با GT 330M نصب و بازی کرده؟
mk_4th عزیز،من و شما یک لب تاپ را داریم.آیا شما این دو بازی جدید Just Cause 2 و Splinter Cell را نصب کرده اید؟
از بین 12 بازی 2009 و 2010 که تو لب تاپ نصب کردم فقط این دو تا بازی Just Cause 2 و Splinter Cell مشکل داشتند.
البته اول یک بازی را تمام میکردم و بعد بازی دیگر را نصب میکردم،نه این که هر 12 تا رو هم زمان نصب کنم.:31:
سلام
من splinter cell conviction رو با F 115 FM بازی کردم بدون هیچ مشکلی. کارت گرافیکش هم GT 330M هست.
salam_iran57
18-09-2010, 11:39
سلام
مشخصات لپ تاپ ASUS K52JK-SX012
Core i3 350M@2.26GHz,3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
ATI Radeon HD5145 1GB
بازیهای گرفیک بالا رو می تونه اجرا کنه؟
سلام
کارت گرافیکش ضعیفه و مثلا برای بازیهایی مثل mafia2 و در این حد، نمیتونه جوابگو باشه.
سلام بر دوستان عزیز
روی 1558 چه بازی هایی رو تست کردید ؟
تواناییش در بازی در چه حدیه ؟
hasanoooooooo
19-09-2010, 10:21
lenovo y560
i7 720qm 1.6 to 2.9
4 gb ddr3
640 gb
ati 5730 1gb dedicate 128 bit
dirext 11 shader 5
روی بازی crysic warhead کل تنظیمات روی گیمر بجز فیزیک حدود 50 فریم میده . تو صحنه های شلوغ زیر 35 نمیده منتظر بقیه تستها هم باشید . تست بعدی » gta iv
saeed1670
21-09-2010, 17:19
سلام
من یه sony vaio vpc f11 pfx/h دارم :31:
که در حال حاضر چند تا تا بازی سنگین روش نصبه و همه رو براحتی با quality و detaile بالا اجرا میکنه با ویندوز 7
کانفیگش:
cpu: core i7 1.6 up to 2.8
VGA: 512 up to 2200
اسم بازی ها: assasin cried 2
sniper
mafia 2
kane & lynch 2
Call Of Duty 4
Call Of Duty 6
Split Second
soccer 2010
Play Crash Time 2
Battlefield Bad Company 2
splinter cell convention
prison briek
الان همه رو نصب کردم و آخ هم نگفته و همرو بازی میکنم البته چند تاشونو تموم کردم فقط نصبن رو لپتاپ:31:
خلاصه قابل توجه آقایون خوره ی بازی ..... اگه قصد خرید یه لپتاپ که بازی هارو قورت بده رو دارید.... لپتاپه خوبیه
البته میگن سونی داغ میکنه ... اگه یه core i7 سراغ دارین که موقع اجرای این بازی ها گرم نمیکنه به مام بگه اطلاعاتمون بره بالا... اونم با یه کول پد حل میشه
البته گارانتی 1سال تعویض کردم واسه همینه 10 بازی سنگین همزمان روش نصب کردم ...خیالم راحته:31:
چقد حرف زدم:13:
saeed1670
21-09-2010, 18:04
سلام بر دوستان عزیز
اینو میخوایم واسه دوستم بگیریم
لطفا بگید واسه بازی چطوره چون دوستم مثل خودم بازی میخوره:31:
arashyty
22-09-2010, 19:30
مثل اینکه این لپتاپ من نمیخواد بازی اجرا کنه!
intel c2d t5870
ram 3gb ddr2
gf 8200mg!!!
هر روز بازی تریلی خودمو خیلی خوب باهاش اجرا میکنم!
چه حالی میده میبرمش رو نهایت گرافیک راحت اجرا میکنه...
ولی nfs shift رو تو کمترین گرافیک، خودم شمردم فکر کنم 5 فریم در ثانیه اجرا میکرد!!!
کارش خیلی خوبه نه؟!
والا من که زیاد بازی نمیکنم...ولی میخوام موقع بازی کم نیاره...شاید در روز 20 دیقه بازی کنم...
میخوام عوضش کنم...با کارت 4650 میشه شیفتو خوب اجرا کرد؟310 چطور؟
یه سوال دیگه:موقع بازی باید فریم از چند بیشتر باشه که کم بودنش با چشم احساس نشه؟
دستتون درد نکنه...
Mehrdad092000
22-09-2010, 22:50
سلام
که در حال حاضر چند تا تا بازی سنگین روش نصبه و همه رو براحتی با quality و detaile بالا اجرا میکنه با ویندوز 7
کانفیگش:
sniper
mafia 2
kane & lynch 2
Call Of Duty 4
Call Of Duty 6
Split Second
soccer 2010
Play Crash Time 2
splinter cell convention
prison briek
الان همه رو نصب کردم و آخ هم نگفته و همرو بازی میکنم البته چند تاشونو تموم کردم فقط نصبن رو لپتاپ:31:
خلاصه قابل توجه آقایون خوره ی بازی ..... اگه قصد خرید یه لپتاپ که بازی هارو قورت بده رو دارید.... لپتاپه خوبیه
البته میگن سونی داغ میکنه ... اگه یه core i7 سراغ دارین که موقع اجرای این بازی ها گرم نمیکنه به مام بگه اطلاعاتمون بره بالا... اونم با یه کول پد حل میشه
البته گارانتی 1سال تعویض کردم واسه همینه 10 بازی سنگین همزمان روش نصب کردم ...خیالم راحته:31:
اجرا که میکنه اما افت فرم داشتی دیگه؟
مگه gt310 نیست؟
m.hg_123
22-09-2010, 23:43
lسلام
موقع بازی need for speed shift شات داون یا ریستارت میشه و بعد از بالا آمدن دوباره ویندوز پیام زیر را نشان میده
problem event name:blue screen
os version:
m.hg_123
22-09-2010, 23:55
سلام بر دوستان عزیز
با سلام
من بازی pes 2010 را روی dell 1558 با ویندوز سون 64 بیت نصب کردم و راحت اجرا کرد. همزمان بازی
Need for speed shift را هم روی این مدل نصب کردم این بازی را هم با کیفیت بالا اجرا می کند ولی موقع بازی یک اشکال ایجاد می شود و آن این است که دستگاه شات داون یا ریستارت می شود و پس از بالا آمدن دوباره ویندوز این پیام خطا را نشان می دهد که من از آن سر در نمی آورم اگر کسی اطلاعاتی دارد راهنمایی کنید.:41:
os version : 6.1.7600.2.00.768.3
lock Id : 1033
لطفا اگر در مورد پیام خطا یا Eror بالا و راه حل آن کمکم کنید.:41:
os version : 6.1.7600.2.00.768.3
lock Id : 1033
لطفا اگر در مورد پیام خطا یا Eror بالا و راه حل آن کمکم کنید.
دما رو اندازه گیری کنید... احتمالا بالا رفته..
و به سیستم فشار اومده.. از برنامه های tune up هم استفاده کنید بدک نیست.
با کارت 4650 میشه شیفتو خوب اجرا کرد؟310 چطور؟
با هردو میشه ولی 4650 خیلی بهتره.. حتی رو فول اچ دی هم تا حدودی کم نمیاره. کلا کارت خیی خوبیه
یه سوال دیگه:موقع بازی باید فریم از چند بیشتر باشه که کم بودنش با چشم احساس نشه؟
25 معیارشه ..
ولی از 20 به بالا تقریبا روونه..
موفق باشید
---------- Post added at 02:44 AM ---------- Previous post was at 02:42 AM ----------
اینو میخوایم واسه دوستم بگیریم
لطفا بگید واسه بازی چطوره چون دوستم مثل خودم بازی میخوره
در حالی که n61 نیست بهترین گزینه 560 لنوو هستش.. ( هردو 5730 دارن )
---------- Post added at 02:45 AM ---------- Previous post was at 02:44 AM ----------
روی بازی crysic warhead کل تنظیمات روی گیمر بجز فیزیک حدود 50 فریم میده
فیزیک برای Ati معنی نمیده ...:46:
saeed1670
23-09-2010, 01:15
اجرا که میکنه اما افت فرم داشتی دیگه؟
مگه gt310 نیست؟
اره 310 افت فریم تو یکی دوتاشون داشتم ...ولی خیلی کم
راستی چطوری میشه مقدار فریم در سانیه موقع بازی کردن رو بفهمم که چقدره؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید:11:
hasanoooooooo
23-09-2010, 08:17
اره 310 افت فریم تو یکی دوتاشون داشتم ...ولی خیلی کم
راستی چطوری میشه مقدار فریم در سانیه موقع بازی کردن رو بفهمم که چقدره؟
اگه ممکنه راهنمایی کنید:11:
برنامه fraps رو دانلود کن و موقع بازی کردن اجرا کن برنامرو و minimize کن موقع بازی گوشه تصویر فریم رو میزنه .
دوستان خواهش میکنم یکم رعایت کنید اینجا تاپیک اجرای بازی رو لپتاپه نه مقایسه کارت گرافیکا . :41:
m.hg_123
23-09-2010, 10:30
[QUOTE=kiuq;5443791]دما رو اندازه گیری کنید... احتمالا بالا رفته..
با سلام و ممنون از راهنماییتون
آیا امکان داره رم و یا هارد دیسک دستگاه دچار مشکل شده باشه چون در جایی خوندم این مشکل ممکن است به علت خرابی رم یا هارد ایجاد بشه . از کجا می شه موارد بالا را چک کرد و از کارکردشون مطمئن شد آیا نرم افزاری وجود دارد.
armin_punisher6
23-09-2010, 11:28
سلام
کانفیگش:
sniper
mafia 2
kane & lynch 2
Call Of Duty 4
Call Of Duty 6
Split Second
soccer 2010
Play Crash Time 2
splinter cell convention
prison briek
خواهشا اطلاعات غلط ندین.این گرافیک شما کجا میتونه همرو با کیفیت بالا اجرا کنه؟گرافیک لپ تاپ من Geforce 230m 1GB up to 2815MB هست ولی باز میگم که همه بازیهارو با کیفیت عالی نمیتونه اجرا کنه بااینکه خیلی از گرافیک شما قویتره.
saeed1670
23-09-2010, 12:59
خواهشا اطلاعات غلط ندین.این گرافیک شما کجا میتونه همرو با کیفیت بالا اجرا کنه؟گرافیک لپ تاپ من Geforce 230m 1GB up to 2815MB هست ولی باز میگم که همه بازیهارو با کیفیت عالی نمیتونه اجرا کنه بااینکه خیلی از گرافیک شما قویتره.
عزیزم من نگفتم با کیفیت عالی اجرا میکنه... گفتم با کیفیت بالا اجرا میکنه
درضمن من همرو اجرا میکنم و مشکلی هم توی اجرا و بازی کردن ندارم
حالا اگخ شما اجرا نمیکنی دیگه باید بگردی دنبال علتش:8:
Mehrdad092000
23-09-2010, 20:31
hخه شما یجوری میگی دوستان یکم گمراه میشن
وگرنه این بازیارو رو کیفیت بالا با تمام تنضیمان که گفتی گرافیک های بالا تر از gt310 هم نمیتونن کامل اجرا کنن
شما با فریم بگو
Tnx
armin_punisher6
23-09-2010, 23:30
شما اول برو با یه گرافیک مثل 5850 این بازیهارو اجرا کن اونوقت بیا با مال خودت مقایسه کن.اونوقت بگو کدوم با حد اکثر کیفیته.
arashyty
24-09-2010, 08:30
دیروز منم با لپتاپم بازی gta iv رو روی رزولیشن 1024 در 768 anti رو هم گزاشتم روی 3 ...دتیل هم رو high بود
بازی با 22 فریم اجرا شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا داشتم شاخ در میاوردم...
گرافیکم 8200mg هست!!!!
قبلنا روی low و رزولیشن کم هم به زور اجرا میکرد!!! البته دیروز توی تنظیمات انویدیا همرو دستکاری کردم...
دیدم شارژر خیلی داغ کرده...مصرفش به شدت زیاد شده بود...
عین عقده ایی ها 4 ساعت بازی کردم! هیچی نشد..
نمیدونم چه حساسیتی نسبت به اون تنظیمات پیدا کرده که هر وقت دستکاریش میکنم اینقدر خوب اجرا میکنه...
میگفتم 8200 اصلا اهل بازی نیست
اینم کانفیگ لپتاپم:
intel c2d t5870
ram3gb
hdd 500
lcd 15.4
vga gf 8200mg
m.hg_123
24-09-2010, 09:30
[QUOTE=kiuq;5443791]دما رو اندازه گیری کنید... احتمالا بالا رفته..
با سلام و ممنون از راهنماییت
از کجا می شه دمای سیستم را اندازه گرفت؟ و آیا امکان داره اشکال از رم یا هارد دیسک باشه آیا می توان با نرم افزار از کارکرد سالم اینها مطمئن شد؟:20:
REGISTERED-USER
24-09-2010, 09:39
دیروز منم با لپتاپم بازی gta iv رو روی رزولیشن 1024 در 768 anti رو هم گزاشتم روی 3 ...دتیل هم رو high بود
بازی با 22 فریم اجرا شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اصلا داشتم شاخ در میاوردم...
گرافیکم 8200mg هست!!!!
قبلنا روی low و رزولیشن کم هم به زور اجرا میکرد!!! البته دیروز توی تنظیمات انویدیا همرو دستکاری کردم...
دیدم شارژر خیلی داغ کرده...مصرفش به شدت زیاد شده بود...
عین عقده ایی ها 4 ساعت بازی کردم! هیچی نشد..
نمیدونم چه حساسیتی نسبت به اون تنظیمات پیدا کرده که هر وقت دستکاریش میکنم اینقدر خوب اجرا میکنه...
میگفتم 8200 اصلا اهل بازی نیست
اینم کانفیگ لپتاپم:
intel c2d t5870
ram3gb
hdd 500
lcd 15.4
vga gf 8200mg
نه نیست ... شما برو COD6 رو بزن روی high ببین چطوره :21:
saeed1670
24-09-2010, 14:01
کم کم دارم به این نتیجه میرسم که کارت های ATI واسه بازی بهترن...
میشه راهنمایی کنید لطفا؟
اخه یه مقدار ضد حال خوردم :41:
saeed1670
24-09-2010, 14:35
این برنامه ی fraps رو دانلود کردم و قبل از اجرای بازی sniper اونو اجرا کردم
وقتی به محیط بازی رفتم و بازی کردن رو شروع کردم ....:41:
روم نیست بگم چه عددی رو نشون میداد ...:wac:
hasanoooooooo
24-09-2010, 15:20
خب بگو دیگه زیر لفظی میخوای :31: تورو قران بگو با چه تنظیماتی بازی رو اجرا کردی .
saeed1670
24-09-2010, 15:50
خب بگو دیگه زیر لفظی میخوای :31: تورو قران بگو با چه تنظیماتی بازی رو اجرا کردی .
با تنظیمات high که دیگه آخرش بود
12 فریم میداد :13:
saeed1670
24-09-2010, 16:01
اقا یکی به من بگه ATI بهتره واسه بازی کردن...یا GEFORCE
اخه الان از گفتگو هایی که توی این تاپیک صورت گرفت دارم به این نتیجه میرسم که ATI 1 gig VRAM تو بازی بهتر جواب میده تا GEFORCE 512 up to 2230
این یعنی اینکه همیشه کارت هایی که بصورت VRAM و جداگانه روی بورد لپتاپ نصب میشن به اونچیزی که ازشون انظار داریم نزدیک ترن:19:
saeed1670
24-09-2010, 17:44
اقا یه سوال...!!!
من اگه رم لپتاپمو ارتقاع بدم و اونو به 8 برسونم چقدر روی گرافیکم تائثیر داره... انقدری هست که ارزششو داشته باشه ؟
هم اکنون نیازمند یاریه سبزتان هستیم:10:
hasanoooooooo
24-09-2010, 17:58
اقا یکی به من بگه ATI بهتره واسه بازی کردن...یا GEFORCE
اخه الان از گفتگو هایی که توی این تاپیک صورت گرفت دارم به این نتیجه میرسم که ATI 1 gig VRAM تو بازی بهتر جواب میده تا GEFORCE 512 up to 2230
این یعنی اینکه همیشه کارت هایی که بصورت VRAM و جداگانه روی بورد لپتاپ نصب میشن به اونچیزی که ازشون انظار داریم نزدیک ترن:19:
ati برا بازی بهتره . اما در مورد رم خیلی تاثیر نداره جون رم گرافیک با رم با همون مموری خیلی فرق دارن و حتی اگه 4 گیگ رو به 8 گیگ تبدیل کنی بعضی وقتا حتی تاثیر هم نداره . اگه اینجوری بود که میمومدن همه گرافیکارو انبورد میکردن میگفتن هر چی عشقته رم بزار تا گرافیک هم بره بالا . اون مقداری هم که مثلا بعضی لپتاپها شر میکنه بیشتر جنبه تبلیغتنی داره تا عکس العمل بهتر.....
arashyty
24-09-2010, 18:11
نه نیست ... شما برو COD6 رو بزن روی high ببین چطوره :21:
نه دیگه اونقدر!!!
Mehrdad092000
24-09-2010, 19:28
اقا یه سوال...!!!
من اگه رم لپتاپمو ارتقاع بدم و اونو به 8 برسونم چقدر روی گرافیکم تائثیر داره... انقدری هست که ارزششو داشته باشه ؟
هم اکنون نیازمند یاریه سبزتان هستیم:10:
نبابا تو بازی تاثیر نداره
ما که میگیم gt330 بدرد بازی نمیخوره چه برسه به gt310
Ati و nvidia بودن تو بازی زیاد تاپیر نداره مهم اون پردازنده گرافیک مثلا 5870 که غوله واسه خودش
بعضی وقتا nvidia بهتره اما تو بعضی بازیا مثل mafia2 که فیزیکس که انحصاریه nvidia هستشو ساپورت میکنه
دوستان HP Pavilion dv7-4080 تو بازیا چطور عمل کرده ؟
دوستان خواهشا بحث های غیر منطقی و غیر علمی و بدون تجربه که باعث سردرگم شدن بقیه میشه نکنن لطفا!!
برای بازی ati و nvidia به طور محض و فقط اسم قابل مقایسه نیستن؛ باید مدل و سری های خاص اون ها با هم مقایسه شن... در حال حاضر بهترین کارت های گرافیک مثل 480 جی فورس و 5870 قابل استفاده روی همه جور لپ تاپی نیست؛ به علت گرما و مصرف انرژی بسیار بالا.. پس در لپ تاپ های سنگین و با باطری های قوی موجودن...
در لپ تاپ های عادی و معمول که مورد استفاده قرار میگیرن؛ کارت های 5730؛ 5650؛ 330؛ 335 و به تازگی 425 که توی سری جدید اف سونی در راه هست واسه بازی مناسب هستند و کار همه رو راحت راه میاندازن... ولی متاسفانه 310 ضعیفه... در ضمن توجه کنید که رم همه کارت های گرافیک روی لپ تاپ ها که جدیدا دیگه حداقل 512 هستند واسه کارهای اجرایی با همین کارت ها کافیه و نیاز خاصی به شر با رم سیستم نیست؛ اصل قضیه این که تا فلان حافظه رو مثل 1 گیگ 2 گیگ میگیره نیست؛ باید دید خود کارت و ساختاری که بر اساس اون ساخته شده قوی هست یا خیر... 5850؛ 5730؛ 5650؛ 425 دایرکت ایکس 11 و 335؛ 330 دایرکت ایکس 10.1 رو ساپورت میکنن و 330؛ 335؛ 425 و کلا کارت های انویدیا فیزیکس هم دارن که در بازی ها تأثیر جالبی داره ;)
خلاصه اگه دوست دارین عجیب غریب بازی کنید و به قول معروف بازی خورین کنسول بهتر از لپ تاپه ولی اگه مثل من بازی هم در کنار بقیه کار ها میکنید لپ تاپ ها با کارت هایی که گفتم کارتون رو راحت راه میاندازن... من f12gfx دارم با سی پی یو core i7 740q؛ رم 6 گیگ؛ گرافیک geforce 330m با 1 گیگ؛ و مانیتور فول اچ دی... من بازی ها رو مثل مافیا رو فول اچ دی با تنظیمات نزدیک حداکثر راحت با fps بالای 20 اجرا میکنم و از همه چیز لپ تاپ خودم راضی هستم خدا رو شکر...
سوالی در این رابطه بود در خدمتم؛
Mehdi-HTC
26-09-2010, 14:11
کلا ATI بهترن............من یدونه 4650 1GB DDr3 دارم و هیچ مشکلی باهاش ندارم.........فعلا توی تنها بازی که گیر داشتم gta iv بدون پچ گیر میکرد که با پچ کاملا درست میشد.....تاحالا توی هیچ بازی مشکل نداشتم اینو صادقانه دارم میگم.......دریغ از 1 تیک......گفتم فعلا بازی GTA IV یکم مشکل داره......
alpacino67
27-09-2010, 13:04
فرار از سلول conviction توی تنظیمات بالا به راحتی اجرا میشه اما اگه همه چیز روی روی maxبزاری افت فریم محسوسی پیدا میکنه که البته در اون حالت واقعا گرافیک بازی دیدنی و بینظیره راستی کسی تا حالا تونسته رو این حالت اجرا کنه؟
lenovo y560
cpu core i7
ram 4gigi ddr3
graphic ati 5730
hasanoooooooo
27-09-2010, 15:15
فرار از سلول conviction توی تنظیمات بالا به راحتی اجرا میشه اما اگه همه چیز روی روی maxبزاری افت فریم محسوسی پیدا میکنه که البته در اون حالت واقعا گرافیک بازی دیدنی و بینظیره راستی کسی تا حالا تونسته رو این حالت اجرا کنه؟
lenovo y560
cpu core i7
ram 4gigi ddr3
graphic ati 5730
سلام. میشه بگی در حالت max چند فریم میگیری؟ در حالتهای مختلف چی؟ ممنونم
mahyarSAMSUNG
27-09-2010, 15:27
برای بازی فقط ati . این فیزیکس و اینچیزا که میگن هیچ تاثیری نداره تو بد بودن ati . خداییش با 4850 که برای دسکتاپم دارم به این نتیجه رسیدم . عالیه . میخواستم ببینم 4850 دستاپم در حد کدوم کارت لپ تاپ . خودم احسح میکنم در حد همین جی 73 باید باشه . 5870
hasanoooooooo
27-09-2010, 16:01
برای بازی فقط ati . این فیزیکس و اینچیزا که میگن هیچ تاثیری نداره تو بد بودن ati . خداییش با 4850 که برای دسکتاپم دارم به این نتیجه رسیدم . عالیه . میخواستم ببینم 4850 دستاپم در حد کدوم کارت لپ تاپ . خودم احسح میکنم در حد همین جی 73 باید باشه . 5870
خودت ببین و بنتیجه برس این تست 5870
salam_iran57
28-09-2010, 10:00
سلام
در بازیها بین دو لپتاپ ، یکی با cpu i7 720QM و گرافیک ati 5730 و دیگری با cpu i5 430M و گرافیک ati 5850 کدام بازی را با فریم بالاتری اجرا میکند؟ آیا cpu هم در بازیها نقش تاثیر گزاری دارد؟
hasanoooooooo
28-09-2010, 10:25
cpu توی بغضی بازیها نقس موثری داره اما نه اونقدر که بخوای اینجوری مقایسشون کنی.
salam_iran57
30-09-2010, 11:16
نتیجتا شما میگین اون دومی با گرافیک 5850 و سی پی یپ 430 بهتره؟
armin_punisher6
30-09-2010, 11:22
کسی روی HP DV6 2170 مافیا 2 رو به راحتی اجرا کرده؟واسه من از اواسط بازی کل محیط تار میشه.اولش خوب بود.همه تنظیمات گرافیک هم پایین آوردم درست نشد.امکان داره از کرکش باشه؟کسی روی 2170 راحت اجرا کرده؟
hasanoooooooo
30-09-2010, 11:24
نتیجتا شما میگین اون دومی با گرافیک 5850 و سی پی یپ 430 بهتره؟
100% نظرم همینه که گفتی .
alpacino67
21-11-2010, 09:06
بازی call of duty black ops با حداکثر تنظیمات به راحتی اجرا شد البته نرم افزار نداشتم که ببین چند فریم میده اما خیلی روان بود خداییش عجب گرافیک خفنی داره
lenovo y560
cpu i7 ram 4 ddr3 graphic 5730
mehdi666lp
08-12-2010, 09:36
سلام بچه ها لطفا تو نظر سنجی شرکت کنید مرسی.
.
.
دوستان میشه 4 تا مدل گرافیک لپتاپ مناسب برای بازی که در حال حاظر موجود باشه معرفی کنید؟
این اینتل 4500 چیه که انقدر زیاده ؟ در چه حدی هست ؟
من یه لپ تاپ میخوام با قیمتی در حدود 1.200 که برای بازی خوب جواب بده
salam_iran57
24-12-2010, 08:55
دوستان میشه 4 تا مدل گرافیک لپتاپ مناسب برای بازی که در حال حاظر موجود باشه معرفی کنید؟
MSI GE600 با گرافیک ATI 5730 که دایرکت 11 رو پشتیبانی میکنه.
mohamad skystar
12-01-2011, 01:35
سلام.گرافیک لپ تاپ من ATI REDEON 5650 HD هست.
بازی های Cll of duty ops و Need for speed hotpursuit و fifa 2011 و pes 11 و GTA liberty city رو عالی بدون هیچ گونه تیک یا مشکل دیگه اجرا کرد.من که لذت بردم.
mahyarSAMSUNG
14-01-2011, 01:32
فیفا 2011 که روی علکی ترین کارت بالای 100 فریم اجرا میشه طوری که روی 5870 تا 400 فریم هم اجرا شده. این گرافیک شما توی جی فورس حدودا میشه 420 ام یا 330( البته 330 دایکت ایکس11 نداره که 420 داره)
POROMA2008
14-01-2011, 02:11
کسی از دوستان اگه مدل Acer Aspire 5742G داره لطفا تست بازی های جدید را روی گرافیک Nvidia GeForce GT 540M 1GB اعلام کنه :5:
POROMA2008
14-01-2011, 02:19
کسی از دوستان اگه مدل Acer Aspire 5742G داره لطفا تست بازی های جدید را روی گرافیک Nvidia GeForce GT 540M 1GB اعلام کنه :5:
Anathema&sin
17-01-2011, 21:34
بچه ها gt 435 در چه حدیه؟
کسی تستش کرده؟
اینتل 4500 فقط به درد تماشای فیلم می خوره .
برای بازی بری سراغ پردازنده های گرافیکی زیر :
Nvidia :
250 به بالا
330 به بالا
430 به بالا
AMD :
47xx به بالا
56xx به بالا
هر چقدر مدل قوی تری رو انتخاب کنی می تونی جزئیات رو افزایش بدی و به تعداد فریم بیشتری برسی .
mhadishirani
21-01-2011, 11:27
من با شما مخالفم.
فیزیکس خیلی تاثیر داره. من با 5730 تو همه ی بازی ها روون بازی میکنم (رو آخرین تنظیمات) ولی بتمن آرخام رو که با اون ساختن توش ریپ میزنه. ولی با 8800 ـی که رو دسکتاپم دارم(مشخصات جفتشون دقیقا یکیه) اون رو بدون هیچ افت فریم اجرا میکنم
Переклад не
22-01-2011, 23:09
من با شما مخالفم.
فیزیکس خیلی تاثیر داره. من با 5730 تو همه ی بازی ها روون بازی میکنم (رو آخرین تنظیمات) ولی بتمن آرخام رو که با اون ساختن توش ریپ میزنه. ولی با 8800 ـی که رو دسکتاپم دارم(مشخصات جفتشون دقیقا یکیه) اون رو بدون هیچ افت فریم اجرا میکنم
لگ
دقیقا!!
ای تی آی به درده بازیای سنگین از لحاط پردازش حجم مناسبه مثله fsx
من با شما مخالفم.
در صورت داشتن یک پردازنده مرکزی قوی محاسبات Physx روی پردازنده اجرا می شه و کیفیت بازی افت نمی کنه .
mhadishirani
25-01-2011, 07:13
در صورت داشتن یک پردازنده مرکزی قوی محاسبات Physx روی پردازنده اجرا می شه و کیفیت بازی افت نمی کنه .
من مشخصات لپتاپم اینه فکر نمیکنم پردازندش ضعیف باشه:
core i7 720 qm
ram 4GB ddr3 1333
hard : 500GB 7200 rpm
graphic card : ati 5730
amire wanted
25-01-2011, 12:56
دوستان msi ge 600 چطوره ؟ تو همین رنج قیمت دیگه چی هست ؟
mohammad1983
25-01-2011, 16:15
یکی از دوستانم 5010 با سی پی یو core i3 داره
5470 Ati
بازی gta 6 رو با 25 فریم در ثانیه
43% cpu
58% ram
40% vga
راحت اجرا میکنه
من مشخصات لپتاپم اینه فکر نمیکنم پردازندش ضعیف باشه:
core i7 720 qm
ram 4GB ddr3 1333
hard : 500GB 7200 rpm
graphic card : ati 5730
بعید می دونم به مشکلی بر بخوری . همه چیش روبه راهه
mhadishirani
26-01-2011, 19:51
بعید می دونم به مشکلی بر بخوری . همه چیش روبه راهه
ولی تو یه بازی لگ دارم اونم بتمن آرخامه
اون دوست عزیز که گفت من gtaIV رو بدون هیچ مشکلی بازی کردم تمارض کردی یا فرمت پایین بوده فکر کردی خوبه در هر حال من یه g73jh دارم که gta رو با بالاترین کانفیگ بازی می کنم تو شب های بارونیش که چراغ ماشین تو جای شلوغ روشن می شه نسبتا فرم نمیده که به دل من بچسبه!
M A M M U T
30-01-2011, 13:11
دوستان تفاوت 540m geforce با 5650 حدودا چقدر هست تو اجرای بازی؟با cpu 5i
باسلام به همگی - بچه ها کارت گرافیک ATI RADEON HB-550 V 1 GB DEDICATED تو بازی چطوره ؟ کسی باهاش کار کرده ؟ قوی هست ؟ تو ردیف کدوم مدل انویدیاس ؟ با تشکر
POROMA2008
06-02-2011, 14:34
دوستان تفاوت 540m geforce با 5650 حدودا چقدر هست تو اجرای بازی؟با cpu 5i
دوست عزیز 5742 با ci5 و 540 دارم
بد غلط ترین بازی در حال حاضر یعنی کال اف بلک اوپس را به راحتی و نرم روی اخرین حد تنظیمات اجرا میکنه
bnayebi58
09-02-2011, 17:03
اون دوست عزیز که گفت من gtaIV رو بدون هیچ مشکلی بازی کردم تمارض کردی یا فرمت پایین بوده فکر کردی خوبه در هر حال من یه g73jh دارم که gta رو با بالاترین کانفیگ بازی می کنم تو شب های بارونیش که چراغ ماشین تو جای شلوغ روشن می شه نسبتا فرم نمیده که به دل من بچسبه!
lمن با ati 5650 تو جی تی ای 6 مشکل دارم و از medium که میرم بالاتر شب بارونی کاملا فریم فریمه
cpu core i7 820 8mb cache هم دارم با 4 گیگ رم
مشکل چیه؟
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
NFS hot pursit با رزولوشن 1920 در 1080 بی هیچ مشکلی کار میده ولی
[QUOTE=598;5836120]باسلام به همگی - بچه ها کارت گرافیک ATI RADEON HB-550 V 1 GB DEDICATED تو بازی چطوره ؟ کسی باهاش کار کرده ؟ قوی هست ؟ تو ردیف کدوم مدل انویدیاس ؟ با تشکر[/QUOT
باسلام به همگی بچه ها این کارت گرافیک چطوره ؟روی فوجیتسو هست ـ بازی باهاش تست کردین؟
bnayebi58
10-02-2011, 08:44
[QUOTE=598;5836120]باسلام به همگی - بچه ها کارت گرافیک ATI RADEON HB-550 V 1 GB DEDICATED تو بازی چطوره ؟ کسی باهاش کار کرده ؟ قوی هست ؟ تو ردیف کدوم مدل انویدیاس ؟ با تشکر[/QUOT
باسلام به همگی بچه ها این کارت گرافیک چطوره ؟روی فوجیتسو هست ـ بازی باهاش تست کردین؟
آقا جان اولا اینقدر تو همه جا واسه این کارت گرافیک پست نزن داداشم من هر جا میرم شما این پست رو زدی
کارت گرافیک بدی نیست اما با سری HD 5400 تقریبا هم رده هستش اما واسه بازیهای جدید کافی نیست
ضمنا هیچ وقت ATI رو با Nvidia مقایسه نکن چون Nvidi جلوی Ati حرفی واسه گفتن نداره دیگه
من میخوان بدونم شما دوستان چطوری دما رو هنگام بازی اندازه میگیرید
میخوام براتون یه مسئله ای رو روشن کنم همه در اشتباهید
سلام
کارت گرافیک ATI 5145 برای بازی مناسب هست؟
mohboy2007
25-02-2011, 04:26
3140 تا اونجا که من بازی ها روش اجرا میکنم بدون عیب و نقص کار کرده کمم نیاورده
payman1991
30-03-2011, 21:30
3140 تا اونجا که من بازی ها روش اجرا میکنم بدون عیب و نقص کار کرده کمم نیاورده
یه زحمتی بکش Need for Speed - Shift را روش نصب کن ببین مشکل داری یا نه چون من با این مشکل دارم ، فریم فریم نشون میده !
بازی2006 FIFA World Cup (TM)وقتی روی لپ تاپ اجرا میشه صفحه مانیتورسفیدهست زمین وبازیکن ها همه سفید
مشخصات سیستم
core2duo 1.8
ram :2g
گرافیگ: mobile intel 965 express chipset family 128 mb
Mohammadkiller
08-05-2011, 10:23
سلام به همه
این عکسی که الان میزارم برای بازی ند فور اسپید پرو استریته
لب تاپ من
Dell N5010
CPU :Core i5
VGA : ATI 1 Gig
4 Gig Ram
HDD : 500
تمام بازی ها رو به خوبی میاره ولی اندازه بعضی بازی ها کوچیک تر از صفحه لبتابه . به نظر شما مشکل از چیه.
در ضمن رزولیشن بازی هم دستکاری کردم ولی همین جوریه.
این لب تاپ ها مثل این ال ای دی ها دکمه ای نداره که اندازه صفحه بازی رو فیکس مانیتور کنه؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
سلام
مدل لپ تاپ: Lenovo Y560
مشخصات:
CPU: Intel Core i5 2 Cores with Hyperthreading
VGA: ATI Mobility HD 5730 1 GB DirectX 11 Support
RAM: 4 GB 1133 Dual Channel
GPU Clock: 650 Mhz
Hard Disk: 640 GB
بازی سنگین GTA IV Liberty City با بالاترین تنظیمات گرافیک بازی کردم که تیک هم نمی زد و خوب بود.
البته چون تنظیمات گرافیک روی آخرین ها بود برای همین فریم یکم اومد پایین.
NFS Hot Porsuit عالی اجرا شد و بدون هیچ مشکلی بازی انجام می پذیرفت.
بازی2006 FIFA World Cup (TM)وقتی روی لپ تاپ اجرا میشه صفحه مانیتورسفیدهست زمین وبازیکن ها همه سفید
مشخصات سیستم
core2duo 1.8
ram :2g
گرافیگ: mobile intel 965 express chipset family 128 mb
soosan khanoom
10-05-2011, 19:46
سلام
مدل لپ تاپ: Lenovo Y560
مشخصات:
CPU: Intel Core i5 2 Cores with Hyperthreading
VGA: ATI Mobility HD 5730 1 GB DirectX 11 Support
RAM: 4 GB 1133 Dual Channel
GPU Clock: 650 Mhz
Hard Disk: 640 GB
بازی سنگین GTA IV Liberty City با بالاترین تنظیمات گرافیک بازی کردم که تیک هم نمی زد و خوب بود.
البته چون تنظیمات گرافیک روی آخرین ها بود برای همین فریم یکم اومد پایین.
NFS Hot Porsuit عالی اجرا شد و بدون هیچ مشکلی بازی انجام می پذیرفت.
سلام عزیز
من یک g53jw دارم با گرافیک gtx 460m ولی بازی ها رو به خوبی این کارت گرافیک شما اجرا نمیکنه!!
میتونید دقیق بگید روی چه رزولیشن و دیتیل و آنتی الیزینگی و ... بازی رو انجام میدید؟ (بالاترین حالات):11:
سلام عزیز
من یک g53jw دارم با گرافیک gtx 460m ولی بازی ها رو به خوبی این کارت گرافیک شما اجرا نمیکنه!!
میتونید دقیق بگید روی چه رزولیشن و دیتیل و آنتی الیزینگی و ... بازی رو انجام میدید؟ (بالاترین حالات):11:
معلومه که نمیشه lenovo کارت گرافیکش بهتر g53 هست من خودم i7 رو دارم رو هیج بازی تا حالا تیک نزده مگر گرافیک ultimate metro 2033:27:
soosan khanoom
16-05-2011, 12:41
معلومه که نمیشه lenovo کارت گرافیکش بهتر g53 هست من خودم i7 رو دارم رو هیج بازی تا حالا تیک نزده مگر گرافیک ultimate metro 2033:27:
سلام
چرا راهنمایی غلط میکنید آخه؟!!
یعنی چی که ۵۷۳۰ بهتره از جی تی ایکس ۴۶۰؟:19:
soosan khanoom
16-05-2011, 12:48
سلام
چرا راهنمایی غلط میکنید آخه؟!!
یعنی چی که ۵۷۳۰ بهتره از جی تی ایکس ۴۶۰؟:19:
tiyam 01
17-05-2011, 14:59
سلام عزیز
جدی؟
تو چه بازیهایی مشکل داری؟
چه رزولوشنی؟
gombashi
20-05-2011, 03:59
سلام دوستان سه تا لپ تاپ واسه گیم تو این زنج قیمت پیدا کردم پیشنهاد شما کدومه؟
Acer 5750
Hp dv6 6050
Dell inspiron 5110B
ممنون میشم کمکم کنید دوست دارم بهترین انتخاب رو برای گیم تو این رنج قیمت داشته باشم بین 900000 تا 1100000
Xilevens
20-05-2011, 09:46
چقدر نمك داري تو :8:
5730 بهتره از جي تي ايكس 460؟
معلوم هم هست؟
gombashi
20-05-2011, 13:05
سلام دوستان سه تا لپ تاپ واسه گیم تو این زنج قیمت پیدا کردم پیشنهاد شما کدومه؟
Acer 5750
Hp dv6 6050
Dell inspiron 5110B
ممنون میشم کمکم کنید دوست دارم بهترین انتخاب رو برای گیم تو این رنج قیمت داشته باشم بین 900000 تا 1100000
کسی نبود جواب ما رو بده؟
این همه کارشناس! خدا خیرتون بده
amin_pwa
20-05-2011, 14:36
کسی نبود جواب ما رو بده؟
کارت گرافیکشون را هم بگو
taghdirrr
20-05-2011, 16:03
یه سوال:
مثلا کارت گرافیک desktop 5870 با notebook 5870 فرق میکنه در پرفورمنس؟
Xilevens
20-05-2011, 17:08
بله فرق ميكنه
tiyam 01
20-05-2011, 17:20
یه سوال:
مثلا کارت گرافیک desktop 5870 با notebook 5870 فرق میکنه در پرفورمنس؟
بله فرق داره .. نه کارت گرافیک، کلاً پردازنده و هارد دیسک و درایو نوری نسبت به کامپیوتر شخصی ضعیفتره .. علتش هم معلومه، میخوان قطعات داخل کیس به اون بزرگی رو جا بدن تو یه لپ تاپ که اندازه مانیتور ال سی منه
tiyam 01
20-05-2011, 17:26
کسی نبود جواب ما رو بده؟
کارت گرافیک اچ پی رادئون 6770 هست . ایسر و دل هم جیفورس 540 .. رادئون 6770 از جیفورس 540 قویتره .. دل شاید با کانفیگ گرافیک AMD هم داشته باشه
taghdirrr
20-05-2011, 18:04
به نظرتون کارت گرافیک 6770 با سی پی یو 2630qm در بازیها قویتره یا به 5870 با سی پی یو 430؟
منظور کلیم اینه که hp 6090ee بهتره یا msi gaming gx740-m?
gombashi
20-05-2011, 19:43
کارت گرافیک اچ پی رادئون 6770 هست . ایسر و دل هم جیفورس 540 .. رادئون 6770 از جیفورس 540 قویتره .. دل شاید با کانفیگ گرافیک AMD هم داشته باشه
ممنون دوست عزیز میشه بگی کدوم از این 2 گرافیک بهتره برای بازی های روز؟
tiyam 01
20-05-2011, 23:07
ممنون دوست عزیز میشه بگی کدوم از این 2 گرافیک بهتره برای بازی های روز؟
گفته بودم خو .. رادئون 6770 قویتره
gombashi
22-05-2011, 04:02
سلام دوستان
تصمیم گرفتم لپ تاپ ایسر ۵۷۵۰ بخرم که گرافیک جی فورس ۵۴۰ هست.میخوام با این سیستم بازی crysis2 ,pes and fifa 11, call of ,gta و بازی های دیگه تو این مایه ها بکنم این لپ تاب جواب میده تو این رنج قیمت؟
اگه نه چی پیشنهاد میدین؟
سلام دوستان
تصمیم گرفتم لپ تاپ ایسر ۵۷۵۰ بخرم که گرافیک جی فورس ۵۴۰ هست.میخوام با این سیستم بازی crysis2 ,pes and fifa 11, call of ,gta و بازی های دیگه تو این مایه ها بکنم این لپ تاب جواب میده تو این رنج قیمت؟
اگه نه چی پیشنهاد میدین؟
بله جواب میده
bbsbsbs2012
24-05-2011, 11:19
سلام ببخشید من می خواستم MSI GE620 بخرم بیشتر برای بازی می خوام نظر شما چیه؟؟
hamidrezavictor
24-05-2011, 19:45
سلام به نظرتون کدوم بهتره؟
hp 6070
core i7 2630 qm
ram 4ddr3
hard 500
ati 6770 ddr5
15.6
یا
sony vaio f13qfxb
core i7 740
4 ddr3
320
gt 425m
16.4
نیاز من از نوت بوک بازی در مواقع مسافرت اما نه زیاد و اینترنت و روشن بودن از صبح تا شب و از همه مهمتر کیفیت
قیمتاش هم 1300000 : راجع به گرافیکش که gt425 کمتره در چه مواقعی نشون میده؟ فکر میکنم بازی های روزو gt425 اجرا کنه مثل gta call of duti evil درسته کلا بازی های روز؟ یک سوال دیگه اینکه این مدل hp رنگ مشکی هم داره یا همه فلزی قهوه ایه؟
hasansoft
25-05-2011, 17:25
hp 6070 گرافیکش هم بهتره و هم خنک تر
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.