ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشاوره برای خرید مانیتور LCD

M.K_Soft
22-06-2009, 18:46
سلام دوستان.
می خوام یه مانیتور LCD تا 200 تومن بخرم. به نظر دوستانی که تجربه ی استفاده دارند، چی بخرم؟
فکر میکنم سامسونگ 2 مدل یکی 19 و یکی 21 اینچ تو این قیمت داره. به نظر شما 19 با کنتراست بالا بهتره یا 22 با کنتراست پایین تر؟
چند سوال هم داشتم:

1. در مانیتور های واید، تصویر فیلم ها چگونه است؟ یعنی فیلم ها واید نمایش داده می شند یا نه؟
2. کلا مانیتور واید چه مزیتی نسبت به معمولی داره؟
3. از نظر کار و خرابی و طول عمر، مانیتور LCD موندگارتره یا CRT؟
4. مانیتور LCD از نظر رفلکس نور چطوره؟ یعنی نور لامپ رو رفلکس میکنه یا نه؟
5. گارانتی ها تا چه حد تاثیر دارند؟ یعنی اگر مانیتور پیکسل سوخته داشته باشه یا خراب بشه، سرعت و عملکردشون در این باره چگونه است؟

در کل اگر مطلب دیگه ای میمونه، بنا به تجربه ی خودتون راهنماییم کنید.
ممنون.

saeedtahami
22-06-2009, 23:03
سلام دوستان.
می خوام یه مانیتور LCD تا 200 تومن بخرم. به نظر دوستانی که تجربه ی استفاده دارند، چی بخرم؟
فکر میکنم سامسونگ 2 مدل یکی 19 و یکی 21 اینچ تو این قیمت داره. به نظر شما 19 با کنتراست بالا بهتره یا 22 با کنتراست پایین تر؟
چند سوال هم داشتم:

1. در مانیتور های واید، تصویر فیلم ها چگونه است؟ یعنی فیلم ها واید نمایش داده می شند یا نه؟
2. کلا مانیتور واید چه مزیتی نسبت به معمولی داره؟
3. از نظر کار و خرابی و طول عمر، مانیتور LCD موندگارتره یا CRT؟
4. مانیتور LCD از نظر رفلکس نور چطوره؟ یعنی نور لامپ رو رفلکس میکنه یا نه؟
5. گارانتی ها تا چه حد تاثیر دارند؟ یعنی اگر مانیتور پیکسل سوخته داشته باشه یا خراب بشه، سرعت و عملکردشون در این باره چگونه است؟

در کل اگر مطلب دیگه ای میمونه، بنا به تجربه ی خودتون راهنماییم کنید.
ممنون.

میشه دو مدل سامسونگ رو بگید چی هستن؟ (فکر کنم مدل 19 اینچ Bw1953 باشه)
اگه میشه نوع کاربردتون رو بگید (فیلم ,اینترنت و ...)
اما جواب سئوالاتتون :
1.اینکه فیلم ها چطوری نمایش پیدا میکنند بستگی به نوع و کیفیت فیلم داره (مثلا HD باشه یا ...) و یه نکته : از اسمش معلومه که فیلم ها رو واید نشون میده
2.توی مانیتورهای واید شما فضای کاری بیشتری دارید همین مزیت کافیه برای خریدن یک مانیتور واید
3.از یکی از فروشنده ها شنیدم که میگفت عمر مانیتورهای CRT بیشتر از LCD هستش ولی از کس دیگه ای نشنیدم(حتما منظورش از این حرف این نیست که یه LCD بگیری به 2 ماه نرسیده .....بسوزه یا مشکل دیگه ای پیدا کنه)
4.ما دو نوع مانیتور توی این زمینه داریم : (درخشان)Bright و Opaque(کدر)
منظور از این کدر این نیست که شما مانیتور رو روشن میکنید همه چی مات باشه نه فقط Anti reflex هستش و اما در مورد Bright این نوع مانیتور ها در بازتاب نور (Reflex) مستعد تر هستن
5.گارانتی یکی از مهمترین مشخصه ها در خرید یک مانیتور هستش چون شما میخواهید یه مانیتور در حد 200 تومن خرید کنید سه برند شناخته شده با دو نوع گارانتی پیش روی شماست (سامسونگ گارانتی سام سرویس و LG,AOC با گارانتی مادیران)
از نظر خدمات رسانی هر دو شرکت تقریبا در یک سطحی هستن حالا مادیران یه خورده بهتره
در مورد پیکسل سوخته : هر شرکت در هنگام ارائه یک نوع یا برند جدید از مانیتورها یک عدد به نام استاندارد پیکسل سوخته ارائه میدن و تا اون سطح مانیتور رو تعویض میکنن برای مثال AOC (اگه اشتباه نکنم) 5 تا پیکسل سوخته یا 3 تا کنار هم در این باره خیلی نمیخواد نگران باشید چون پیکسل سوخته به این زودی ها توی مانیتور پیداش نمیشه اگر هم بخواد پیداش بشه توی همون مدت گارانتی پیداش میشه اگر هم پیداش شد شرکت گارانتی کننده بدون هیچ سئوالی تعویض میکنه
امیدوارم تونسته باشم سئوالاتتون رو اون طوری که میخواستید جواب داده باشم
موفق باشید

M.K_Soft
23-06-2009, 12:48
من هم فیلم زیاد نگاه می کنم و هم وقت زیادی رو کتاب می خونم و هم اینترنت زیاد استفاده می کنم. یعنی در کل دامنه ی استفاده ام محدود نیست.
در ضمن اون سوال که 19 با کنتراست بالا بهتره یا 21 با کنتراست پایین رو نگفتید.
در هر صورت ممنون از راهنماییتون.

masoudtr
23-06-2009, 14:17
به نظر من aoc بگیر
قیمتش خیلی مناسبه با 200
22 اینچ هم میتونی بگیری و ارزش داره

Hessam_7800gtx
23-06-2009, 14:38
مانیتور 23 اینچ برای گیم چه مارکی و با چه قیمتی بگیرم؟؟؟رزولوشن بالا میخوام ساپورت کنه حداقل فول اچ دی

Benygh
23-06-2009, 14:52
کارت گرافیکتون چیه ؟

T220P با 22 اینچ رزولشن 1920*1200 رو میده با قیمت 290 تومان ...

Hessam_7800gtx
23-06-2009, 15:16
250gts
حالا مارکش چیه؟ این فقط مدله که :دی راستی refresh rate در اون رزولوشن چنده؟؟؟

Lamanta
23-06-2009, 21:28
مارکش که تابیله !!!! ( تابلوهه) SAMSUNG هستش دیگه !

saeedtahami
24-06-2009, 21:42
به نظر من aoc بگیر
قیمتش خیلی مناسبه با 200
22 اینچ هم میتونی بگیری و ارزش داره

منم با نظر مسعود جان موافقم شما که 200 میخواید بابت مانیتور بدید
میتونید یه 22 اینچ AOC با پولتون بگیرید یا یه 19 اینچ سامسونگ یا ال جی بگیرین
اگه میخواین اطلاعات بیشتری در باره مانیتورهای AOC داشته باشین میتونید به این تاپیک مراجعه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید