مشاهده نسخه کامل
: بهترين دوربين 5 مگاپيكسلي
سلام دوستان
باري ديگر بخت يار شد و اقبال به كمك اون شتافت تا بحثي داغ البته نه چندان جديد رو شروع كنيم به موازنه تكميل رده 5 مگاپيكسلي ها و صعود به بالاتر..
فرصت رو مغتنم بشماريم و بحث رو شروع كنيم سر اينكه بهترين دوربين 5 مگاپيكسلي از آن چه گوشي هستش البته بيشتر مد نظرم نوكياو سري ان هستن البته جهت احترام به تمامي دوستان ميشه بحث رو بسط داد....
براي شروع من فقط طبق شنفته هام طبق معلوماتم طبق شواهد و قرائن دوربين ان95 هشت گيگ رو بهترين ميشناسم حالا من در خدمتم
ali_ensam
22-06-2009, 15:37
سلام کسی از دوستان میتونه در رابطه با دوربین ..کانون 50D.برام اطلاعات بده! اگر کسی هست لطفا جواب منو بعده ! با تشکر
behzad1280
22-06-2009, 17:28
در مورد 5 مگا پیکسلی ها در وحله اول دور سونی اریکسون رو خط بکش ..
من عکسهای n85 رو دیدم .. خیلی عالیه و رنگ بندی و وضوح عالیه.
تو ر برندی 5 مگا پیکسلی خوب دریم ولی بهتریناشون
سامسونگ جی810
نوکیا ان82
سونی اریکسون سی902
ال جی ویوتی
موتو zn5
ال جي سكريت از همشون يه سروگردن بالا تر هستش
Michael Ropy
22-06-2009, 20:28
به نظر من یه دوربین خوب باید در همه چیزش عالی باشه، یعنی هم عکس برداری و هم فیلمبرداری و هم اینترفیس و سرعت و....
من سیکرت. چون عکس برداریش (نمی گم بهترین) ولی خیلی خوبه، و تو فیلمبرداری (تو 5 مگی ها) حرف اولو میزنه و چون خودم به فیلمبرداری بیشتر اهمیت میدم تا عکسبرداری اینو انتخاب میکنم.
hasanmotori
22-06-2009, 22:16
s7350 هم دوربین خیلی خوبی داره و فیلم برداری wvga 30 فریم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Michael Ropy
23-06-2009, 13:06
s7350 هم دوربین خیلی خوبی داره و فیلم برداری wvga 30 فریم آره ولی کیفیتش (فیلمبرداری) یکم پایینه.
prince72
23-06-2009, 13:09
طبق مشاهدات ونظرات ومقایسات قبلی معلوم شد اان 82 برتری های چشمگیری نسبت به 5 مگایی ها داره...
طبق مشاهدات ونظرات ومقایسات قبلی معلوم شد اان 82 برتری های چشمگیری نسبت به 5 مگایی ها داره...
با درنظر گرفتن خيلي لحاظ ها اين مورد تاييد مي شود.
راستي در مورد كيفيت دوربين ان 85 چي مي دونيد؟ (مقايسه با ان82 و ان95 هشت گيگ)
تو ر برندی 5 مگا پیکسلی خوب دریم ولی بهتریناشون
سامسونگ جی810
نوکیا ان82
سونی اریکسون سی902
ال جی ویوتی
موتو zn5
در مورد اين آمار لطف ميكني منبعشم مي گي؟
FreeMagic
25-06-2009, 21:12
سلام دوستان
باري ديگر بخت يار شد و اقبال به كمك اون شتافت تا بحثي داغ البته نه چندان جديد رو شروع كنيم به موازنه تكميل رده 5 مگاپيكسلي ها و صعود به بالاتر..
فرصت رو مغتنم بشماريم و بحث رو شروع كنيم سر اينكه بهترين دوربين 5 مگاپيكسلي از آن چه گوشي هستش البته بيشتر مد نظرم نوكياو سري ان هستن البته جهت احترام به تمامي دوستان ميشه بحث رو بسط داد....
براي شروع من فقط طبق شنفته هام طبق معلوماتم طبق شواهد و قرائن دوربين ان95 هشت گيگ رو بهترين ميشناسم حالا من در خدمتم
ببخشید ولی این نظر شخصیه منه
فکر می کنم بحث هایی مثل اینکه بهترین دوربین 5 مگاپیکسلی و یا در آینده بهترین دوربین 8 مگاپیکسلی و یا بهترین صدا و غیره تاپیک و بحث هایی بدون جازبه هستن.
الان گوشی ها امکاناتی دارن که دیگه دوربین توشون گم میشه و امکانات دیگه ای هم هست که بشه برای اونا تاپیک زد. مثلا HTC Touch pro صدایی که اصلا نداره. دوربینش هم 3 مگا پیکسل. در این دو مورد حرفی برای گفتن نداره ولی قیمت خیلی بالایی داره.البته امکاناتی هم داره که مثل من اگه دستتون بگیرید دیونه میشید پس این دلیل میشه که توی هیچ تاپیکی حرفی از این گوشی خوب نزد. یعنی این گوشی هیچی نداره!
قبلا گوشی امکانات محدودی داشت و داشتن دوربین یه چیز خیلی عجیبی بود و من خودم شاخ در اوردم گوشی که دوربین داره..... و حالا دوربین توی سایر امکانات یه چیز عادی شده و چیزی واسه بحث نداره و توی قابلیت های دیگه گوشی گم شده.
البته ببخشید اگه به کسی بر خورد. این نظر شخصی منه:11:
ممنون میشم دیگران هم در این مورد نظرشون رو بگن (فراموش نشه که این تاپیک در انجمن مشاوره خرید گوشی بود و موضوع تاپیک هیچ ربطی به این انجمن نداشت.)
در مورد اين آمار لطف ميكني منبعشم مي گي؟
تو ریویوها این چیزا کاملا مشخص میشه
ضمنا مهم تر از ریویوها عکس هایی هست که کاربرا با گوشی میندازم مثلا تو همین جا یکی از بچه ها با جی 810 (مهیار) عکس های فوق العاده ای میزاره که به نظرم اون از ریویوها مهم تره
siavash66
25-06-2009, 21:49
تو عکس گرفتن تو همه سایتها lg viewty و nokia n95 8 gig اول و دوم هستن
در فیلم گرفتن هم فقط نوکیا دیگر شرکتها حرفی برای گفتن ندارن
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
5-megapixel camera-phones roundup
By CNET Asia staff
Aug 15, 2008
Could it be only four years back that we ogled like cavemen at phones sporting VGA camera sensors? Thanks to miniaturization and improving lenses, it no longer surprises us when yet another vendor unveils a 5-megapixel handset, complete with autofocus and an onboard Xenon flash. They may not be ready to replace point-and-shoot digicams yet, but that time could be closer than you think. From the Sony Ericsson K850i with its dedicated camera buttons to Samsung's 5-megapixel SGH-G800's built-in optical zoom, to Nokia's N95 with Carl Zeiss optics, these high-res shooters up the ante considerably.
1. Nokia N95 (8GB)
CNET Asia rating: 8.2 out of 10
The good: Sleeker shade of black; better build quality; 128MB of RAM which is twice the amount compared with the earlier N95; 8GB built-in memory; larger capacity battery.
The bad: No expansion card slot; no lens cover on camera.
The bottom line: The N95 (8GB) is a great successor to the original N95 with most of the earlier issues addressed, making it one of the best and feature-packed smart phones available now.
Review | See full specs | Rate this
2. LG Viewty KU990
CNET Asia rating: 8.2 out of 10
The good: Touchscreen interface; 5-megapixel camera; HSDPA (3.5G); ability to upload videos straight to YouTube.
The bad: Lack of cover for the camera; lack of Wi-Fi; camera mode switch is a little tough to move.
The bottom line: This is one of LG's best phones yet. If you're looking for a good camera-phone, the LG Viewty is definitely worth checking out. From the vibrating touchscreen interface to the YouTube video capabilities and photo-editing app, we liked what it has to offer and think you will, too.
3. Samsung SGH-G800
CNET Asia rating: 8 out of 10
The good: 5-megapixel camera with autofocus; 3x optical zoom and face detection; HSDPA.
The bad: Lack of Wi-Fi; Xenon flash isn't as bright as we expected.
The bottom line: This chunky mobile snapper is an attractive slider phone that, although large, is easy to hold and use. The G800's camera comes with all the bells and whistles you'd expect from a standalone digital camera, but it's not a complete replacement just yet.
4. Samsung SGH-G600
The good: 5-megapixel camera; slim design.
The bad: Lack of 3G; lack of Xenon flash on the camera.
The bottom line: Samsung is consistently pushing the boundaries when it comes to cramming the features into a slim device and the G600 is a testament to its engineering capabilities. It's definitely worth checking out if you're looking for a good camera-phone.
5. Samsung Soul
The good: Classy design with solid build quality; excellent keypad; decent set of camera features; 3G with HSDPA; Bluetooth with A2DP; FM radio; microSD expansion card slot.
The bad: Uses LED instead of Xenon flash; screen legibility suffers under direct sunlight; character limit in subject field when creating calendar appointments; below average battery life; sluggish picture browsing on the phone.
The bottom line: The Samsung Soul doesn't do everything; there's no Wi-Fi or GPS for starters. But for everything else, there's plenty enough to enjoy.
6. Sony Ericsson K850i Cyber-shot
The good: Dedicated camera controls; microSD and Memory Stick Micro compatibility; Xenon flash and LED light; Bluetooth stereo; HSDPA connectivity.
The bad: Glossy surface attracts fingerprints; tiny buttons may not appeal to some.
The bottom line: The K850i Cyber-shot is one of the best camera-phones available in the market right now, thanks to its dedicated controls, good performance and natural-looking images.
7. Nokia N95
The good: HSDPA; Wi-Fi; onboard GPS; 5-megapixel camera with Carl Zeiss lens; 3.5mm audio jack; mini-USB connector.
The bad: Build quality doesn't justify the premium price; poor battery life; sluggish performance when multiple applications are running; premium price.
The bottom line: There's no doubt that the Nokia N95 is one of the most full-featured smart phones available right now, but its poor battery life could very well be its Achilles' heel.
hasanmotori
25-06-2009, 22:45
در فیلم گرفتن هم فقط نوکیا دیگر شرکتها حرفی برای گفتن ندارن
شما اینو ببین بعد ببینم بازم نظرت همینه
همون ان95 8گیگ رو بگیر ... مطمئن باش پشیمون نمیشی .....
اینا منیا hd ببینن چی میخوان بگن؟؟؟؟؟
حتما میخوان بگن که بازم ان95 بهتره!!!!!!!!
تو خود 5 مگا پیکسلی ها هم گوشی های بهتر از ان82 و ان95 داریم نمونش همین ویوتی
S@nti@go_s&k
25-06-2009, 23:25
سلام
سعید جان تازه سکرت از ویوتی بهتره
بعد ............
g810 هستش
zn5 هستش
ولی در کل از نوکیا فقط n82
ali racer
26-06-2009, 00:14
بدون شک تو 5 مگی ها رو دست 82 گوشی نیومده
Ali_BlueBoy
26-06-2009, 01:23
بدون شک تو 5 مگی ها رو دست 82 گوشی نیومده
عمرا ....مگه جی 810 مرده....: دی
اقا یکی بره این 12 مگا پیکسلی ها رو با هم مقایسه کنه ....یه کم با هم جروبحث کنیم ....: دی :21:
یادش بخیر یه زمانی چقدر سر دوربین جنگ دعوا داشتیم ...الان یه مدتیه خبری نیست......:19: :13:
siavash66
26-06-2009, 05:53
برادر صحبت 5 مگاپیکسلی هست شما تقلب کردی این که دوربینش 8 هست:31:
Michael Ropy
26-06-2009, 08:40
برادر صحبت 5 مگاپیکسلی هست شما تقلب کردی این که دوربینش 8 هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب باشه! شما فیلم های ویوتی رو ببین و با n95 مقایسه کن (الان فیلم دم دستم نیست).
siavash66
26-06-2009, 13:33
amin khan
26-06-2009, 13:50
N82 و دیگر هیچ...
nokia_6253
26-06-2009, 21:11
این که دیگه تابلوئه.n82
hadi_balaa
28-06-2009, 17:50
من فکر کنم این وسط یه مقدار در حق s7350 ظلم شده . تو یکی از این پست ها دیدم که یکی از عزیزان گفته بود که فیلمبرداری s7350 خوب نیست . واقعا جمله عجیبی بود !! s7350 یکی از بهترین فیلمبرداریها رو در بین گوشیها داره و عکسش هم تو 5 مگاپیکسلی ها یکی از یهترین هاست . احتمالا این عزیزمون هم wvga رو با wqvga اشتباه گرفته بود .
Michael Ropy
29-06-2009, 14:29
من فکر کنم این وسط یه مقدار در حق s7350 ظلم شده . تو یکی از این پست ها دیدم که یکی از عزیزان گفته بود که فیلمبرداری s7350 خوب نیست . واقعا جمله عجیبی بود !! s7350 یکی از بهترین فیلمبرداریها رو در بین گوشیها داره و عکسش هم تو 5 مگاپیکسلی ها یکی از یهترین هاست . احتمالا این عزیزمون هم wvga رو با wqvga اشتباه گرفته بود .سلام برادر. اون شخص من بودم! درسته میدونم wvga هست (یعنی 720 در 480) ولی هر گردی گردو نمیشه! من کیفیت فیلمبرداری رو گفتم! شما فیلم هاشو ببین (حتی فکر می کنم GSMArena هم به این مورد اشاره کرده).
سلام برادر. اون شخص من بودم! درسته میدونم wvga هست (یعنی 720 در 480) ولی هر گردی گردو نمیشه! من کیفیت فیلمبرداری رو گفتم! شما فیلم هاشو ببین (حتی فکر می کنم GSMArena هم به این مورد اشاره کرده).
فكر كنم s7350 در برابر ويوتي و سكريت در فيلم برداري سوسك باشه :دی
hadi_balaa
29-06-2009, 19:17
عزیز میتونی یه نمونه از این فیلمی که دیدی واسه ما بذاری ؟ (نمونه فیلمبرداری s7350)
Michael Ropy
29-06-2009, 20:36
عزیز میتونی یه نمونه از این فیلمی که دیدی واسه ما بذاری ؟ (نمونه فیلمبرداری s7350) یه نمونش اینجاست:
Video recording is exciting on paper though real life results would disagree. While the S7350 Ultra s produces smooth D1 video at 30 fps, the level of detail is very low. The videos look almost like they've been upscaled from a lower resolution.
hadi_balaa
30-06-2009, 08:04
عزیز میتونی یه نمونه از فیلمبرداری ویوتی رو هم بزاری آخه به نظر من این( نمونه s7350) واسه یه گوشی موبایل خوب بود . میخوام ببینم ویوتی کیفیتش چه جوریه که عزیزان میگن s7350 جلوش سوسکه !!
merikh_merikh
30-06-2009, 12:50
من تاپيک را کامل نخوندم فقط نظرمو ميگم.
به نظره من ان82 بهترين دوربين 5 را دارا ميباشد.
!hamed joon
30-06-2009, 12:58
به نظر من گوشي 6220 هم بايد خوب باشه
که عزیزان میگن s7350 جلوش سوسکه !!
:دی
من فيلم KU990 رو پيدا كردم
15 FPS
30 FPS
60 FPS
120 FPS
اينا رو ببين بعد برو با 30 فريمS7350 Ultra s مقايسه كن:دی
hadi_balaa
30-06-2009, 17:45
4870x2 جان شما خودت نمونه فیلمبرداری S7350 ultra که Michael Ropy جان گذاشته رو دیدی؟ اگه ندیدی اونو ببین و اونوقت با هرکدوم از فریم ریتهای ویوتی که دوست داری مقایسه کن بعدش نظرتو به ما بگو . والا من نمیدونم شما به چه دلیل میگی ویوتی از S7350 بهتر فیلم میگیره ؟!!
1 ـ اندازه فیلمبرداری در S7350 بزرگتره(در S7350 به صورت(WVGA(720*480 هست در صورتی که در ویوتی QVGA هست (خودتون میتونید ببینید که 320*240 هست هر چند که میدونم ویوتی VGA هم میگیره) )
2ـ کیفیت فیلمبرداری در S7350 بهتره ( برای پوشاندن ضعف فیلمبرداری در ویوتی از یک سوژه بدون جزییات و ساده فیلمبرداری کردن در صورتی که در مورد S7350 از یک سوژه متحرک فیلمبرداری شده )
3 ـ فرمت ویدیوی ذخیره شده S7350 به صورت MP4 هست اما مال ویوتی DivX هست . در صورتی که نمونه فیلمبرداری S7350 با فرمت DivX ذخیره بشه (که این قابلیت رو داره) کفه ترازوی S7350 سنگین تر هم خواهد شد .
Michael Ropy
01-07-2009, 08:15
من فيلم KU990 رو پيدا كردمامیررضا اینا چیه گذاشتی! خوب معلومه کیفیتش پایینتره! همشون QVGA هستند! من حالا میگردم و یه دونه متحرکشو با کیفیته اصلی آپلود میکنم ببینید.
hasanmotori
01-07-2009, 08:40
اینایی که امیررضا گزاشته اصلاً slow motion هستن کیفیتشونم خوب نیست
کیفیت فیلم ویوتی و اس7350 تقریباً مثل همه حالا یکم ویوتی بهتره
hadi_balaa
01-07-2009, 11:42
امیررضا اینا چیه گذاشتی! خوب معلومه کیفیتش پایینتره! همشون QVGA هستند! من حالا میگردم و یه دونه متحرکشو با کیفیته اصلی آپلود میکنم ببینید.
عزیز من منتظر هستم تا نمونه ویوتی و اگه هم تونستی سکرت رو ببینم .
آخه میخوام گوشی بگیرم و به فیلمبرداری گوشی خیلی اهمیت میدم . به اسم خاصی هم زیاد تعصب ندارم (در کل سامسونگ رو به خاطر روند صعودی خوبش و کیفیت محصولاتش قبول دارم ) اگه ببینم اونا بهتره شاید اونا رو خریدم به خصوص که از طراحی های LG خیلی خوشم میاد (مخصوصا طراحی ویوتی رو خیلی دوس دارم اما در عمل کیفیت خوبی از گوشی های LG ندیدم ) .
از همه عزیزان تقاضا میشه بدون تعصب قضاوت کنند .
Michael Ropy
01-07-2009, 13:59
برادر اینایی که امیررضا گزاشته اصلاً slow motion هستن کیفیتشونم خوب نیست
کیفیت فیلم ویوتی و اس7350 تقریباً مثل همه حالا یکم ویوتی بهتره درسته برادر! من که پدرکشتگی ای با سامی ندارم که!
عزیز من منتظر هستم تا نمونه ویوتی و اگه هم تونستی سکرت رو ببینم .
آخه میخوام گوشی بگیرم و به فیلمبرداری گوشی خیلی اهمیت میدم . به اسم خاصی هم زیاد تعصب ندارم (در کل سامسونگ رو به خاطر روند صعودی خوبش و کیفیت محصولاتش قبول دارم ) اگه ببینم اونا بهتره شاید اونا رو خریدم به خصوص که از طراحی های LG خیلی خوشم میاد (مخصوصا طراحی ویوتی رو خیلی دوس دارم اما در عمل کیفیت خوبی از گوشی های LG ندیدم ) .
از همه عزیزان تقاضا میشه بدون تعصب قضاوت کنند . برادر اگه آواتار و امضا و محل سکونت و.... من الجیه (!) واس خودمه! نمی خوام زورکی الجی تو کت مردم کنم. من حالا فیلمهاشو آپ میکنم شما ببینی و هرکدوم برات بهتر بود بگیر.
Michael Ropy
01-07-2009, 14:16
این هم یه نمونه از فیلمبرداری ویوتی که براتون آپ کردم:
دوستان من فيلم ها رو نديدم
از همگي بخششيد مي خواهيم
برادر اگه آواتار و امضا و محل سکونت و.... من الجیه (!) واس خودمه! نمی خوام زورکی الجی تو کت مردم کنم. من حالا فیلمهاشو آپ میکنم شما ببینی و هرکدوم برات بهتر بود بگیر.
محل سكونتت چه ربطي به ال جي داره؟
fariborz_1
01-07-2009, 17:21
فكر كنم اون سامسونگي كه زوم اپيتكال 3x داره ازهمه بهتر باشه
hadi_balaa
01-07-2009, 20:25
این هم یه نمونه از فیلمبرداری ویوتی که براتون آپ کردم:
عزیز یه لینک دیگه نداری . این فکر کنم گیر داره تا آخرش دان نمیشه .
hasanmotori
01-07-2009, 21:28
من دانلودش کردم فیلمش از اس7350 روونتره مربع مربع هم نمیشه ولی خیلیم فرقی ندارن
Michael Ropy
02-07-2009, 12:06
محل سكونتت چه ربطي به ال جي داره؟
قبلا آره، الان نه!
hadi_balaa
02-07-2009, 16:33
من دانلودش کردم فیلمش از اس7350 روونتره مربع مربع هم نمیشه ولی خیلیم فرقی ندارن
یه کم انصاف داشته باش عزیز فرقی نداره چیه ؟ فیلمبرداریش خیلی خوبه واقعا از S7350 بهتره . واقعا جالبه که LG تو 2007 یه همچین چیزی زده بود !!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.