ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : يه روش خوب براي پيدا كردن مشخصات آهتگ

kiano_rivs
22-06-2009, 15:24
نمي‌دونم تا حالا از اين روش استفاده كردين يا نه ولي روش بدي نيست . هميشه جواب مي‌ده .روش اينه كه شما آهنگي رو كه نميدونين ماله كيه و كي خونده و اينا ... گوش مي‌دين و تو سايت هاي lyric سرچ مي كنين و دنبال چندتا از جمله هايي كه تويه اون آهنگ خونده مي‌شه مي‌گردين و خوب اون سايت هم اطلاعات كافي رو به شما ميده .متأسفانه چون براي همه زبان ها سايت lyric وجود نداره ، نميتونين اطلاعات آهنگهاي مثلا فارسي رو به اين روش پيدا كنين ولي براي اكثر زبان ها 100% جواب ميده . خودم كه هميشه از اين روش استفاده مي‌كنم . جواب ميده واقعا . :8:

king of the kings
22-06-2009, 17:05
ادرس دقیقشو بده؟

kiano_rivs
22-06-2009, 19:15
آدرس دقيق چي رو بدم‌؟

amin khan
22-06-2009, 19:49
منظورش آدرس همون سایت های lyric فکر کنم باشه
حالا این روش چه مزیتی داره
یعنی اگه توی گوگل هم جمله های داخل شعر رو گوش کنیم مشخصاتش خیلی وقتا میاد

kiano_rivs
22-06-2009, 20:01
خوب كلي سايت lyric هست كه ميشه اينكار رو كرد توش . همه سايت هايي كه ميشه توشون متن آهنگ رو سرچ كني . من هميشه از اين استفاده مي كنم :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نمي‌دونم ولي من كه هيچ وقت نتونستم با سرچ گوگل به نتيجه برسم . معمولا كلي طول مي كشه . اينجوري خيلي راحت تره به نظر من .

khark11
29-06-2009, 10:03
تو گوگل هم ميشه سرچ كرد، خيلي راحت مياد:46:

ديگه نميخواد دنبال سايت بگردين كه:10:

اگه غير اينه كه لطفا بيشتر توضيح بدين كه حتما من بد متوجه شدم

amirlboy
29-06-2009, 11:18
همینطور هست روش گوگل خیلی خوب جواب میده به شرط اینکه اهنگ مورد نظر زیادی جدید نباشه.

C. Breezy
29-06-2009, 11:23
تقریبا 80% سایت ها بزرگ lyrics فیــلــتر شده اند ... ولی این خاصیت Track ID موبایل ها چطوره ؟ تو ایران کار می کنه ؟

shahab_f
29-06-2009, 11:30
ای بابا ، کاری نداره که ، اگه از Winamp استفاده می کنین Auto tag رو بزنین ،خود به خود براتون پیدا می کنه. جت آدیو هم یه همچین امکانی داره. البته هرچی آهنگ ناشناخته تر باشه امکان اشتباه بیش تر میشه.

AM 241
29-06-2009, 18:04
ولی این خاصیت Track ID موبایل ها چطوره ؟

سلام :11:
میشه اینو توضیح بدی چی بیده؟:31:

C. Breezy
29-06-2009, 19:54
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه اینو توضیح بدی چی بیده؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بقیه برند ها رو نمی دونم ،ولی سونی اریکسون تو گوشی هاش جدیدا ( جدیدا که نه ، حدود یک ساله و خورده ای پیش فکر کنم ) قرار داده که شما مثلا یه آهنگی رو توی پارتی گوش می کنین و خوشتون میاد ، یه تیکه کوتاه مثلا 10 ثانیه اش رو توی موبایلتون ضبظ می کنین ، بعد با این ویژگی گوشیتون می تونین براحتی بفهمین آهنگ مال چه شخصی هست و اطلاعات در موردش کسب بکنین ...
خیلی چیز جالبیه منتها شک دارم تو ایران هم عملی بشه ...

Legend
29-06-2009, 19:57
من بقیه برند ها رو نمی دونم ،ولی سونی اریکسون تو گوشی هاش جدیدا ( جدیدا که نه ، حدود یک ساله و خورده ای پیش فکر کنم ) قرار داده که شما مثلا یه آهنگی رو توی پارتی گوش می کنین و خوشتون میاد ، یه تیکه کوتاه مثلا 10 ثانیه اش رو توی موبایلتون ضبظ می کنین ، بعد با این ویژگی گوشیتون می تونین براحتی بفهمین آهنگ مال چه شخصی هست و اطلاعات در موردش کسب بکنین ...
خیلی چیز جالبیه منتها شک دارم تو ایران هم عملی بشه ...

برای گوشی های نوکیا هم هست...خودم هم استفاده میکنم..
خواستید تو بخشش درخواست بدید.
شاد باشید:40:

amirtoty
02-07-2009, 14:22
تو گوگل سرچ کردن سختره! البته با این اوضاع -------- ایران!