مشاهده نسخه کامل
: وارد کردن فایل های htm در بلاگفا " کمک فوری"
با سلام خدمت دوستان همه فن حریف اینترنت
یه سری فایل به من دادن این نام ها و گفتن تحت بریزشون توی وبلاگی که خودت توی بلاگفا ساختی . حالا من وبلاگ رو ساختم ولی دقیقن نمی دونم چیکار باید بکنم . اگه کمک کنین خیلی ممنون می شم . فایلا اینجورین :
1 - ax1, ... , ax10 .htm که هر کدوم از عکسا دو تا لینک داره back , next
2 - فایلای index , ... index 5.htm که ایندکس اولی صفحه ی خوش آمد گوییه و چند تا لینک به ایندکسای
دیگه داره ، بقیه ایندکسا هم لینک back دارن .
3 - یه فایل filelist.xml که چند خط کد نویسیه .
4 - یه فایل index.asp که اصلن نمی دونم چیه و با چی باز می شه .
مرسی از لطفتون
ama-amir
22-06-2009, 10:16
اگه درست منظورتو گرفته باشم بايد بگم اونايي كه اين فايلا رو بهت دادن ميخواستن سر كارت بزارن!!!:دي
چون اصلا تو بلاگفا نميشه فايل ريخت كه!!!
تازه اينجوري كه شما مينيويسيد فكر كنم طرف بهتون سي ام اس داده:31:
آخه پسوندهاي asp هم توشون ديدم!!!
خلاصه شايد شما منظور طرف رو بد فهميديد
اين اسمهايي كه شما از فايلاتون برديد نياز به هاست داره براي آپلود!!!
اون هم نه هاست لينوكس!!!
هاست ويندوز:27:
سر کار نیستم عزیز ، درست حدس زدم باید خودم بشینم و همه رو نیگا کنم بعد توی بلاگفا یه چیزی شبیه اونی که می خواد دربیارم .
دو تا سوال
1 : میشه توی بلاگفا عکس ها رو طوری قرار داد که لینک back , next رو بشه اجرا کرد ؟ ( یا بلاگفا همچین قابلیتی رو داره که بشه یه لینک عکس توی صفحه اصلی گذاشت ، با کلیک روی اون عکس اول رو ببینیم بعد با لینکای back , next بقیه رو ؟ )
2 : چجوری صفحه خوش آمد گویی که خودش درست کرده و پسوند htm داره رو بزارم توی بکگراند قالب ( میتونم ازش عکس بگیرم ) بعدش تو قالب وبلاگ کجا قرارش بدم ؟
بازم ممنون از رهنمایی هاتون .
از جواب ندادنتون خییییییییییییییییییلی ممنون
مشکل اینه که این چیزایی که میگی رو اصلا نمیشه با یه وبلاگ ساده پیداسازی کرد.
موفق باشید
ama-amir
23-06-2009, 00:02
دوست عزيز من اينحا نشستم منتظر باشم كي شما پست ميدي جوابتونو بدم كه...:31:
اين چيزايي كه شما ميخوايد بلاگفا واستون اجرا كنه امكانات ajax هست:13:
بلاگفا به رووووووور ميزاره شما بنر تبليغاتي تو وبلاگتون بزاريد اونوقت شما ميخوايد ajax پياده كنيد...
والله اين چيزايي كه شما ميخوايد بايد اول حداقل 400تومان بزاريد كف دست يه برنامه نويس كه واستون
برنامشو بنويسه...
بعد بريد 20-30 تومان بزاريد كف دست يه فروشنده هاست تا واستون هاست و دامنه رو جور كنه...
بعدشم كه در حداقل قيمت سايت درست ميشه....:20:
فكر كنم شما رفتيد سايت كلوب و فكر ميكنيد كه ميشه همچين سايتي رو تو بلاگفا ساخت:18:
(البته اينا براي سوال شماره 1 بود اگه دوستان سوال2 رو لطف كنن و جواب بدن كه ممنون
اما اگه كسي از دوستان تاپيك رو نديد ميتونيد با آي دي من كه تو امضامه باهام تماس بگيريد)
مشکل اینه که این چیزایی که میگی رو اصلا نمیشه با یه وبلاگ ساده پیداسازی کرد.
موفق باشید
مهر تاييد:31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.