مشاهده نسخه کامل
: کمک برای رسم شکل
با سلام برنامه رو میخوام که یه مربع با قطرهاش با (*)رسم کنه
ممنون.
خب دقیقا این برنامه باید چه طوری باشه
هر مربعی با هر سایزی؟ اگه این باشه که خیلی سادس
ولی اگه بخواین کاربر اندازه مربع رو بده باید یه تابع برای رسم مربع ایجاد کنید که البته اینم سادس
بگین کدوم حالت رو می خواین تا راهنمایی تون کنم
مهم نیست اندازاش ولی هرچی تو صفحه بزرگتر باشه بهتره.
خوب اینکه خیلی ساده می شه دیگه شما کافیه فقط شکل و با * رسم و اون رو چاپ کنی
این جوری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تو مقیاس کوچیک بود....
ولی بعید به نظر میاد که این جوری ازتون خواسته باشن
sin2x=2sinxcosx
23-06-2009, 11:59
به قول فاطمه خانوم اين جور برنامه ها معمولا از کاربر عددي رو به عنوان طول ضلع يا هر چي مي گيرن بعد رسمش مي کنن .
حالا فاطمه خانوم معموليش رو گذاشتن ، من هم حالت دوم رو مي ذارم .
برنامه ای که برام فرستادین رو روی c++ نوشتم ولی اجرا نشد . اگر میشه خودتون تستش کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
سؤال دیگه ای که برام پیش اومده این که بعضی از دستورات رو که شما بکار بردین در برنامه ی C که به ما تدریس شده ندیدم مثل cout یا مثلا cin . اگر ممکنه توضیح بیشتری در این رابطه بدین. البته من فکر می کنم cout به جای دستور printf اومده باشه .
برنامه ای که برام فرستادین رو روی c++ نوشتم ولی اجرا نشد . اگر میشه خودتون تستش کنید و نتیجه رو اعلام کنید.
سؤال دیگه ای که برام پیش اومده این که بعضی از دستورات رو که شما بکار بردین در برنامه ی C که به ما تدریس شده ندیدم مثل cout یا مثلا cin . اگر ممکنه توضیح بیشتری در این رابطه بدین. البته من فکر می کنم cout به جای دستور printf اومده باشه .
تکلیف شمارو یکی دیگه بنویسه و تازه تست کنه ونتیجه رو به شما اعلام کنه! پس لطفا شما به معلمتون بگید نمره ای که میخواد بده رو هم 80 درصد به sin2x و 20 درصد هم به فاطمه بده!
sin2x=2sinxcosx
24-06-2009, 21:21
من برنامه رو بدون تست کردن نمی ذارم . ضمنا اگه اجرا نشده دلیلش اینه که از کامپایلرهای قدیمی که خودشونو با آخرین استانداردهای ANSI تطابق ندادن استفاده می کنین . ضمنا شما تو سوالتون اشاره ای به زبان نکردین .
این برنامه رو هم من به زبان ++C نوشتم و بله تو C هم نه cout داریم و نه cin . به جاشون printf و scanf هستند که شما اگه علاقه مند باشی با کمی دقت می تونی به C تبدیلشون کنی .
موفق باشین ...........
از شما و فاطمه خانوم تشکر میکنم.من امروز فرق ++c وc روفهمیدم
کاش معلم میتونست من به خاطره لطفتون بهش می گفتم.
ali zi zeperto
03-07-2009, 11:49
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.