ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : I phone 3GS یا یه 12 مگاپیکسلی...

saman65
21-06-2009, 23:31
سلام.میدونم اصلا قابل مقایسه نیستند.ولی خواستم نظرتون رو بدونم.

Iphone 3GS رو ترجیح میدین یا یکی از گوشی های ساتیو و امنیاHD .هرچند یکیش هنوز نیومده بازار.بعد هم دوربین رو اصلا در نظر نگیرین...چون من اگه بخوام آیفون بگیرم یه دوربین هم کنارش میگیرم.منظورم از مقایسه Omnia HD&Satio بدون دوربین ه : دی

تو نظرسنجی هم شرکت کنین : دی

ممنون:11:

kalepoook
21-06-2009, 23:37
سلام
این 3 تا که هوز نیومدن با گارانتی،من آیفونو کاری ندارم چون همیشه انحصاری بوده، گوشی 12 شونی اریکسون هم هنوز نیومده تا ببینیم چی کارست و من چشم آب نمیخوره ولی امنیا اچ دی واقعا گوشی خوبیه البته باید دید که شما دنباله دوربین هستی یا کلا گوشی خوب!
ولی من کاری با دوربین ندارم امنیا اچ دی رو کاملا ترجیح میدم .

S@nti@go_s&k
21-06-2009, 23:57
درود بر داش سامان گل

ببین سامان جان اگر دیده باشی تا این لحظه تمام تایپیک هارو زیرورو کنی در مورد آیفون بد گفته شده یعنی هرکسی رسید

گفت آیفون چیه ....بلوتوثش اینجوری ..........دوربین بدردنخور ..... تو ایران که کار نمیکنه (البته شما که اونوری)

خلاصه فلان بیصار

اما الان بعد از این که نسخه جدید آیفون یعنی 3gs معرفی شده

خیلی ها طرفدارش شدن و هنوز نیومده تو ایران تو کفن

حالا بخاطر چیه سرعت زیاد شده دوربین عکاسی خوب شده فیلم برداری خوب بهش اضافه شده قطب نما داخلی

voice memo و چند تا چیز دیگه

یکی از مهم ترین عاملهاشم همین دوربین هستش که واسه اکثر ایرانیا مهمه

خوب شما هم که میگی قید دوربین بزن

به هر حال شما که آمریکا هستی برو سمت آیفون چون که اینجور که تو خبرها من میبینم هر روز یه برنامه و یه سری امکانات در

اختیار آیفون دارا قرار میدن

بعد اینکه شما دوربینو ملاک قرار نمیدی

میمونه

امکانات دیگه

مثل ال سی دی

سیستم عامل

سرعت

و...............

که همشونو آیفون داره به نظر من آیفون بگیر گرچه خودم باشم سامسونگو (hd ) انتخاب میکنم اما شما که اونوری و دوربین

نمیخای 100% آیفون البته نسخه 3gs چون چیزی از اون 12 مگا پیکسلی ها کم نداره به غیر از دوربین

Original Titan
21-06-2009, 23:58
من قطعا سوني اريكسون رو انتخاب ميكنم!
فيلماشو كه ديدم خيلي گوشي رديفي بود!

alex_pk
22-06-2009, 00:00
سلام
البته
ساتیو اگه بتونید با جای انگشت که روش میمونه کنار بیاید!
فکر کنم 3 ماه و خورده ای دیگه ریلیز میشه!
این نظر من..!!
================
ادیت:
البته شما همون آیفون رو بگیری بهتره!

saman65
22-06-2009, 00:08
سلام
این 3 تا که هوز نیومدن با گارانتی،من آیفونو کاری ندارم چون همیشه انحصاری بوده، گوشی 12 شونی اریکسون هم هنوز نیومده تا ببینیم چی کارست و من چشم آب نمیخوره ولی امنیا اچ دی واقعا گوشی خوبیه البته باید دید که شما دنباله دوربین هستی یا کلا گوشی خوب!
ولی من کاری با دوربین ندارم امنیا اچ دی رو کاملا ترجیح میدم .

اینجا هم HD هست دوست گلم هم Iphone 3gs

ممنون بابت نطرات.من دوربین واسم مهمه.ولی خی اگه آیفون بگیرم یه دوربین 100$ هم کارم رو راه میندازه...

در حد ضرورت رو که خود آیفون هم داره.
ممنون بابت نظرات.

hamed1297
22-06-2009, 00:11
من با وجود علاقه ای که به SE دارم،اول میگم Omnia HD و بعد ساتیو.
آیفونم خوبه ولی کلا قضیش با این 2 فرق داره.

Original Titan
22-06-2009, 00:14
من با وجود علاقه ای که به SE دارم،اول میگم Omnia HD و بعد ساتیو.
ميتونم بپرسم چرا ميگي حامد؟ چيه امنيا تو رو به سوي خودش جلب كرد؟

hasanmotori
22-06-2009, 00:21
ساتیو که بجز دوربین برتری دیگه ای نسبت به اون دوتا نداره
امنیا اچ دی هم با اینکه پردازندش مثل آیفونه ولی فکر نمیکنم سرعتش در حد آیفون باشه
من الان یه آیپاد دستمه واقعاً سرعت باز کردن عکساش بالاست البته یه زرنگ بازیی هم در میاره این آیپاد... اومدم عکس 8 مگاپیکسلی ریختم روش دیدم عجب سرعتی داره بعد روشون زوم کردم دیدم کیفیتشون خیلی پایینه فهمیدم که جریان چیه آیپاد میاد عکسارو کانورت میکنه که بتونه سریع بازشون کنه ولی به هر حال خیلی باحاله
اگه من جای شما باشم آیفون میگیرم ولی اگه جای خودم باشم امنیا اچ دی :دی

Ali_BlueBoy
22-06-2009, 00:21
داش سامان چیزی مشخصه ایفون کلا با بقیه فرق فوکوله

شما هم که اون ور دنیا مشغول عشق حالی واست ایفون مناسبتره ....به هر حال هنوز واسه وبگردی گوشی رو دستش نیومده و امکانات دیگه شم از بقیه چیزی کم نداره

البته من خودم اچ دی انتخاب می کنم ولی واسه شوما...!!! همون ایفون را دست تره...

hasanmotori
22-06-2009, 00:30
اینجا هم HD هست دوست گلم هم Iphone 3gs

ممنون بابت نطرات.من دوربین واسم مهمه.ولی خی اگه آیفون بگیرم یه دوربین 100$ هم کارم رو راه میندازه...

در حد ضرورت رو که خود آیفون هم داره.
ممنون بابت نظرات.

ببین امنیا اچ دی یه چیز متعادل بین دوربین و امکانات دیگس و فقط مثل ساتیو رو دوربینش تاکید نشده و نسبت به آیفونم دوربین بهتری داره و اسپیکر استریو و...
اگه دوربین مهمه به نظر من امنیا اچ دی بگیر که دیگه نخاد یه دوربینم بگیری

ali racer
22-06-2009, 00:38
میبینم که جمع همه جمع اینجا !!

....
اگه بی خیال دوربین بشی

سی پی یو هر 3 تا سرحاله

از نظر
طراحی هم به نظر من امنیا اچ دی در سطح پایین تری از آیفون وساتیو هستش

اما ال سی دی
ساتیو پایین تراز باقیه چون خازنینه و تی اف تی

از بین آیفون و امنیا اچ دی باز هم آیفون بعلت عملکرد عالی در زیر نور خورشید بالاتر قرار میگیره

بریم سراغ سیستم عامل
براستی مک یا سیمبین؟
مک سیستم عامل روونیه ولی عالم گیری اش به اندازه سیمبین نیست و هنوزم نظر مثبت من بیشتر رو سیمبینه
یه نکته دیگه
هوم اسکرین ساتیو و اچ دی با این که یه سیستم عامل دارن فرق داره

اما در مورد نکات مهم تر
اپل بازم خوب کار کرده و گاف های مضحکی مثل نداشتن کپی پیست و..... رو برطرف کرده اما مک هنوز کامل نیست
مولتی تاچ فعلا فقط در اختیار اپل هستش (هر چند که پالم هم یه مدال داده بیرون که ممکنه دعوای حقوقی پیش بیاد)
بیشتر امکانات آیفون با سرور مخابراتی خوب معنا پیدا میکنه

خب با جمع زدن امتیازات بالا و همچنین نکته مهم در نظر نگرفتن دوربین مثل تری جی اس رو پیشنهاد میکنم

اونم با یه کنترت مبارکت باشه

شیرینی ما فراموش نشه !

ضمنا تاکید می کنم در ایران تری جی اس چیز چرتی است در مقابل اچ دی و ساتیو اما در دیار شیطان بزرگ وضع فرق میکنه!!!

hasanmotori
22-06-2009, 00:52
میبینم که جمع همه جمع اینجا !!

از بین آیفون و امنیا اچ دی باز هم آیفون بعلت عملکرد عالی در زیر نور خورشید بالاتر قرار میگیره

تو youtube سرچ کنید یه مقایسه بین ال سی دی آیفونو امنیا اچ دی هست زیر نور آفتاب امنیا اچ دی بهتر عمل میکنه پس از نظر ال سی دی امنیا اچ دی با داشتن ال سی دی بزرگتر و رزولوشن بالاتر و amoled بودن از آیفون بهتر عمل میکنه

saman65
22-06-2009, 01:13
تو youtube سرچ کنید یه مقایسه بین ال سی دی آیفونو امنیا اچ دی هست زیر نور آفتاب امنیا اچ دی بهتر عمل میکنه پس از نظر ال سی دی امنیا اچ دی با داشتن ال سی دی بزرگتر و رزولوشن بالاتر و amoled بودن از آیفون بهتر عمل میکنه

فکر کنم زیر نور آفتاب آیفون بهتر بود و تو فضای بسته امنیا...(دقیق یادم نیست)

آدیت.اینم ویدیوش :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی مولتی تاچ بودن یه مزیته که با هیچی نمیشه عوضش کرد...

saman65
22-06-2009, 01:25
راستی یه ویدیو از سرعت Iphone 3gs ببینیم هم بد نیست...

mahroo_z1
22-06-2009, 09:52
سلام اقا سامان. این سایت اختصاصی OMNIA HD هست که توش مقایسه این گوشی با بعضی گوشیای دیگه بصورت ویدئو گذاشته شده. خدا رو چی دیدی شاید فردا مقایسشو با ایفون جدید بذارن.:31: یه سری به این سایت بزن::5:

corey
22-06-2009, 09:53
سامان جون معلومه که تو مملکت اجنبی ها آیفون بهتره

علی ریسر که ترکود و همه چیز گفت
ولی به شخصه اینترفیس آیفون به همه گوشی ها ترجیح میدم

ولی خب بعد از آیفون این همه گوشی اومد که همشون خواستن از روی آیفون کپی بزنن از طراحی هاشون بگیر تا اینترفیساشون ولی خوب هیچ کدوم نتونستن با آیفون رقابت کنن

S A M S U N G
22-06-2009, 11:06
Satio رو بیخیال تا بخواد بیاد خز شده :دی

اول به نظر من 3GS بعد هم HD .

گوشی بعدی خودمم هم 3GS هستش .

ELVIS PRESLEY
22-06-2009, 11:08
علاوه بر cpu نگاهی هم به گرافیک بندازید....:21:

corey
22-06-2009, 11:15
Satio رو بیخیال تا بخواد بیاد خز شده :دی

اول به نظر من 3GS بعد هم HD .

گوشی بعدی خودمم هم 3GS هستش .

باورم نمیشه
امیر خودتی!!!!!!!!!!:18:

راستی این جنس بدنش تغییر کرده؟؟
چون تو 3g میگفتن که بعد از یه مدت ترک میخوره

ELVIS PRESLEY
22-06-2009, 11:18
بابا اون یه شایعه بیشتر نبود.
مال یه سال پیشم بود.
من الان ۶ ماه دارم مشکلی نداره.
این فرقی نکرده بدنش ولی جایی خوندم که کمتر خش میفته و براق تره و مثل اینکه سیبش مقاومتره.
چون خش زیاد ور میداره.
صفحه شم که کمتر انگشت میگیره.
نمیدونم جی اس ام ارنا خوابش برده؟
چرا ریویو نمیده بیرون؟؟؟!!!!

mahroo_z1
22-06-2009, 11:28
علاوه بر cpu نگاهی هم به گرافیک بندازید....:21:
سلام دوست عزیز. میشه تفاوت چیپست گرافیکی هر دو گوشی رو برامون بگید؟ چرا که تگزاس اینسترومنت خیلی روی این چیپست OMAP3 ویراژ داده:31:

ali racer
22-06-2009, 12:07
سلام دوست عزیز. میشه تفاوت چیپست گرافیکی هر دو گوشی رو برامون بگید؟ چرا که تگزاس اینسترومنت خیلی روی این چیپست OMAP3 ویراژ داده:31:
من هر چی سرچ کردم بنچ مارک درست و حسابی گیر نیاوردم

mostafa_khan001
22-06-2009, 12:56
سلام دادا.
کلا من نمیتونم خیلی ایفون رو با سایر گوشی ها مقایسه کنم.به خاطر او اس متفاوتش
اما بین اون دو تای دیگه بی شک ساتیو.
اگه سامسونگ همین فردا یه گوشی بزنه با پردازنده 2 هسته ایی 1!!و دوربین 20!باز هم فقط ساتیو.کلا سامسونگ ارزش خریدن نداره حتی اگه ظاهر امکاناتش فول باشه!
حامد:
خائن وطن فروش.کی تو رو شستشوی مغزی داده؟علی ریسر؟:دی

sogol6561
22-06-2009, 13:10
دوست عزیز فرقی نمیکنه ایران باشی یا آمریکا چون omnia hd و satio کلا از لحاظ امکانات کلی و سیستم عامل راحت و بدون دردسر iphone رو قورت میدن.
اصلا آیفون جلوی این دو تا گوشی باید تعظیم کنه:27::27:.
از نظر من اول:omnia hd و دوم:satio و سوم:iphone 3gs

feryshad
22-06-2009, 13:13
CPU و RAM هر سه تا یکیه دیگه

سیستم عامل آیفون خاصه. هر کسی خوشش نمیاد . به شخصه صفحه نمایش و سیستم عامل آیفون رو ترجیح میدم.

گوشی های بعدیم ساتیو و ایفون خواهند بود!

R@R#M@N
22-06-2009, 13:16
سامان من اگه بودم با توجه به اینکه دوربین واست مهم نیست 100% آیفون رو بر میداشتم
بعدشم ساتیو و بعدش 8910
ولی در کل بازم میگم توی آمریکا آیفون رو نخری ضرر کردی :دی

saman65
22-06-2009, 13:47
CPU و RAM هر سه تا یکیه دیگه

سیستم عامل آیفون خاصه. هر کسی خوشش نمیاد . به شخصه صفحه نمایش و سیستم عامل آیفون رو ترجیح میدم.

گوشی های بعدیم ساتیو و ایفون خواهند بود!

یعنی 2 تاشو میخوای بگیری؟ دی

hasanmotori
22-06-2009, 14:00
سلام دادا.
کلا من نمیتونم خیلی ایفون رو با سایر گوشی ها مقایسه کنم.به خاطر او اس متفاوتش
اما بین اون دو تای دیگه بی شک ساتیو.
اگه سامسونگ همین فردا یه گوشی بزنه با پردازنده 2 هسته ایی 1!!و دوربین 20!باز هم فقط ساتیو.کلا سامسونگ ارزش خریدن نداره حتی اگه ظاهر امکاناتش فول باشه!
حامد:
خائن وطن فروش.کی تو رو شستشوی مغزی داده؟علی ریسر؟:دی

اگه من به جای آقا سامان بودم اصلاً به ساتیو فکر نمیکردم جای شما هم بودم یکم تعصبو میزاشتم کنار و بازم به ساتیو فکر نمیکردم
آخه گوشیی که نه جک 3.5 میلیمتری داره نه اسپیکر استریو نه مموری داخلی بعدش قلمش باید بهش آویزون باشه اصلاً ارزش فکر کردن هم نداره
من نمیدونم چرا سونی اریکسون دست از اون پورتش بر نمیداره من و هر کی که میشناسم باهاش مشکل دارن بعد از یه مدت شل میشه هی قطع میشه شارژ نمیشه وقتیم وصلش میکنی به usb هی فطع میشه یا یه تیکش میشکنه هی در میاد واقعاً انگیزه استفاده از اون پورت چیه؟ :27:
کیفیتش که دیگه همه میدونن بعد از کلی خودشو کشته اومده یه x1 زده ( اینم که خودش نزده htc ساختتش :27: ) زودی همه جاش ترک بر میداره
به هر حال آقا سامان تنها برتری ساتیو نسبت به اون دوتا دوربینشه که اونم برای شما مهم نیست در عوض امنیا اچ دی تا دلت بخاد نسبت به ساتیو برتری داره نسبت به آیفونم یه برتریهایی داره
شما یه کار دیگه هم میتونی بکنی یه آیپاد بگیری و یه امنیا اچ دی

saman65
22-06-2009, 14:14
اگه من به جای آقا سامان بودم اصلاً به ساتیو فکر نمیکردم جای شما هم بودم یکم تعصبو میزاشتم کنار و بازم به ساتیو فکر نمیکردم
آخه گوشیی که نه جک 3.5 میلیمتری داره نه اسپیکر استریو نه مموری داخلی بعدش قلمش باید بهش آویزون باشه اصلاً ارزش فکر کردن هم نداره
من نمیدونم چرا سونی اریکسون دست از اون پورتش بر نمیداره من و هر کی که میشناسم باهاش مشکل دارن بعد از یه مدت شل میشه هی قطع میشه شارژ نمیشه وقتیم وصلش میکنی به usb هی فطع میشه یا یه تیکش میشکنه هی در میاد واقعاً انگیزه استفاده از اون پورت چیه؟ :27:
کیفیتش که دیگه همه میدونن بعد از کلی خودشو کشته اومده یه x1 زده ( اینم که خودش نزده htc ساختتش :27: ) زودی همه جاش ترک بر میداره
به هر حال آقا سامان تنها برتری ساتیو نسبت به اون دوتا دوربینشه که اونم برای شما مهم نیست در عوض امنیا اچ دی تا دلت بخاد نسبت به ساتیو برتری داره نسبت به آیفونم یه برتریهایی داره
شما یه کار دیگه هم میتونی بکنی یه آیپاد بگیری و یه امنیا اچ دی

چه کاریه.یه آیپاد میگرفتم با یه دوربین Sony A300:31:

راستش منظور من یکی از گزینه های Iphone 3gs+Camera بود و ساتیو.فقط میخواستم یه کم امنبا HD هم با آیفون مقایشه شه:11:

hasanmotori
22-06-2009, 14:35
چه کاریه.یه آیپاد میگرفتم با یه دوربین Sony A300:31:

راستش منظور من یکی از گزینه های Iphone 3gs+Camera بود و ساتیو.فقط میخواستم یه کم امنبا HD هم با آیفون مقایشه شه:11:

اگه میخای یه دوربینم بگیری خب امنیا اچ دی بگیر که همیشه همراهته
آیفون فقط تو سیستم عامل نسبت به امنیا اچ دی برتری داره حالا باید صبر کنیم ببینیم واسه سیمبینم بازی و برنامه مثل آیفون میاد یا نه

Original Titan
22-06-2009, 14:51
سامان جون من يه پيشنهاد دارم!
وقتي ساتيو و آيفون هر دوتاشون ريليز شدن اگه برات امكانش هست(چون تو آمريكايي ميگم :دی) هر سه تاشونو رو برو يه مقايسه كن خودت!‌ خودت متوجه ميشي كه اينترفيس و طراحي اچ دي دلت رو ميزنه! اصلا قابل مقايسه با سوني اريكسون و آيفون نيست!
اين كه از اچ دي!
ميمونه آيفون و ساتيو! مقايسه بين اين دوتا الان يه كم سخته! چون از لحاظ سخت افزاري كه مثل هم هستن تقريبا! اگه آيفون سخت افزار قوي تري داشت من قطعا آيفون رو برات پيشنهاد ميكردم! ولي الان تا هر دوتاشونو نذاري كنار هم نمي توني انتخاب درستي بكني!
ولي چيزي كه مشخصه كيفيت ساخت آيفون هميشه از برنداي ديگه خيلي بالاتره بوده!
پس فعلا صبر كني بهتر به نظر من!

آیفون فقط تو سیستم عامل نسبت به امنیا اچ دی برتری داره
:31: :31:

Tokhme Morgh
22-06-2009, 15:01
با سلام!
اينجوريكه ظواهر نشون ميده اول آيدو يا همون ساتيو بعد آيفون بعد امنيا اچدي

saman65
22-06-2009, 15:02
سامان جون من يه پيشنهاد دارم!
وقتي ساتيو و آيفون هر دوتاشون ريليز شدن اگه برات امكانش هست(چون تو آمريكايي ميگم :دی) هر سه تاشونو رو برو يه مقايسه كن خودت!‌ خودت متوجه ميشي كه اينترفيس و طراحي اچ دي دلت رو ميزنه! اصلا قابل مقايسه با سوني اريكسون و آيفون نيست!
اين كه از اچ دي!
ميمونه آيفون و ساتيو! مقايسه بين اين دوتا الان يه كم سخته! چون از لحاظ سخت افزاري كه مثل هم هستن تقريبا! اگه آيفون سخت افزار قوي تري داشت من قطعا آيفون رو برات پيشنهاد ميكردم! ولي الان تا هر دوتاشونو نذاري كنار هم نمي توني انتخاب درستي بكني!
ولي چيزي كه مشخصه كيفيت ساخت آيفون هميشه از برنداي ديگه خيلي بالاتره بوده!
پس فعلا صبر كني بهتر به نظر من!

:31: :31:

گفتم که HD رو فقط خواستم مقایشه شه...کاری باهاش ندارم...!

فکر کنم این 3GS سرعتش از ساتیو بیشتر باشه.:31:نه سینا؟؟؟؟؟؟؟
ال سی دی هم چیز خیلی مهمیه واسه من که...بحسش نشه بهتره...بعد یه خوبی دیگه هم اینه آدم زورش میاد یهو 800$ بده گوشی.ولی 200 تا چیزی نیست...ماه به ماه هم 30 تا آدم زورش نمیاد:31:

corey
22-06-2009, 15:20
سامان سرعت سیمبیان کجا و آیفون کجا تازه 3gs سرعتش 2 برابر بشه
مقایسش سرعتشون مثل فراری با پیکان میمونه!!!!!!!!!!!

ال سی هم که خودت دیدی تو همه شرایط هم خوبه هم رنگا طبیعه ال سی انقدر کیفیت داره که انگار داری با دوربین 20 مگا پیکسلی عکس میندازه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
در کل به نظر من اول آیفون 3gs
دوم هم بین آیدو و امنیا اچ دی شیر یا خط کن

ELVIS PRESLEY
22-06-2009, 15:30
تفاوت سخت افزاریش در این حد هست که منم تو فکر تعویض تری جیم.

از لحاظ سرعت که فیلمرو خودت دیدی.تازه این ورژن ۳.۰ هست و هنوز کلی باگ داره.

تری جی با ۴۱۲ مگ سیپیو و ۵۰ مگ رم که د اختیار کاربره وضیعیتش اینه که از لحاظ سرعت و پرفورمنس زبان زده.
من خودم حساب کردم تمام برنامه ها رو بین ۳-۵ ثانیه بالا میاه.

حالا خودت حساب کن که اگه ۶۲۰ مگ سی پیو و ۱۵۰ مگ رم در اختیار داشته باشه در چه حدیه سرعتش؟؟؟؟؟؟!!!!!!

یه نکته که یکی از دلایل خودمم برا تعویضه باتریشه.
که برا من که با وای فای زیاد کار میکنم عالیه.

۹ ساعت رو وای فای دوام داره.
۱۰ ساعت پخش فیلم
۳۶ ساعت پلی بک

نکته ی دیگه بحث گرافیکشه که با این اوصاف تا چند وقت دیگه برنامه هایی که براش بزنن رو تری جی جواب نده.
تری جی اس از open gl 2.0 ساپورت میکنه اما تری جی اس به خاطر کمبودای سخت افزاری از open gl 1.1 ساپورت میکنه.

ELVIS PRESLEY
22-06-2009, 19:35
اینم محض اطلاع.
در عرض سه روز و در ۸ کشور ایفون 3gs بیش از یک میلون دستگاه فروش داشته.

به نقل از iclarified

Michael Ropy
22-06-2009, 20:23
وقتي ساتيو و آيفون هر دوتاشون ريليز شدن اگه برات امكانش هست(چون تو آمريكايي ميگم :biggrin:) هر سه تاشونو رو برو يه مقايسه كن خودت!‌ خودت متوجه ميشي كه اينترفيس و طراحي اچ دي دلت رو ميزنه! اصلا قابل مقايسه با سوني اريكسون و آيفون نيست!

این قسمت رو قبول ندارم، آیفون که اینترفیس خیلی زیبایی داره، بحثش جداست! ولی بین اون دوتا واقعا اینترفیس اچ دی خیلی زیباتر از ساتیو هستش.

corey
22-06-2009, 20:28
این قسمت رو قبول ندارم، آیفون که اینترفیس خیلی زیبایی داره، بحثش جداست! ولی بین اون دوتا واقعا اینترفیس اچ دی خیلی زیباتر از ساتیو هستش

آیفون که هم اینترفیس ساده ای داره و هم اینکه خیلی جذابه
واقعا تو این زمینه بی نظیره

ولی بین امنیا اچ دی و ساتیو خداییش پلیر ساتیو اینترفیس باحال تره ولی بازم جفتشون سیمبیان هستن و کلا فرق چندانی ندارن

S A M S U N G
22-06-2009, 20:47
درسته . Satio فقط یه پلیر باحال داره وگرنه بقیه جالب نیست . البته TouchWiz 1.5 هم نباید روی HD میذاشتن اگر 2.0 میذاشتن معرکه میشد .

مثل اینکه سامی با WinMo بیشتر حال میکنه :دی .

saman65
22-06-2009, 20:51
وین موب پر.سیمبیان پر.جاوا پر:31:

الان رفتن Att سفارش دادم.5 تا 7 روز دیگه میرسه

ممنونم از دوستان بابت نظراتتون:11:

S A M S U N G
22-06-2009, 20:56
مبارک باشه . ولی پشیمون میشی :دی فقط HD :دی

شوخی کردم . حالشو ببر با 3GS .

مخلصیم .

corey
22-06-2009, 21:50
مثل اینکه سامی با WinMo بیشتر حال میکنه :biggrin:

آره
این اینترفیس OMNIA PRO و OMNIA 2 خیلی خفنه

سامان مبارک باشه
تو اونجا خزش کن ( هر چند که در حد لالیگا خزه) ما هم اینجا خزش می کنیم!!!!!!!!

Original Titan
22-06-2009, 22:48
ئه خريدي؟ اين همه ما پستو نظر داديم :دی
آيفون تري جي اس خريدي؟ مگه اومده؟

ali racer
22-06-2009, 22:59
مبارکه

خوبه گولت زدم نزاشتم ساتیو بخری خزش کنی !!!:biggrin:
.........................

راستی این بلوتوٍث ورژن 3.0 هک شده سینا ؟

saman65
23-06-2009, 01:28
ئه خريدي؟ اين همه ما پستو نظر داديم :دی
آيفون تري جي اس خريدي؟ مگه اومده؟

12 به 9 شد خب:31:

آره.4.5 روزه اومده.اونم چه اومدنی...

Apple مرده‌شور تو 3 روز اول فروش 3GS یک میلیون دستگاه تو امریکا فروخت، و نوکیا و پالم رو به خاک سیاه نشوند.

اینجا خبرش:

ELVIS PRESLEY
23-06-2009, 07:30
اين ورژني كه من الان دارم مثل اينكه نميده خودم هنوز تست نكردم ولي ورژن قبليش كار ميكنه و بزودي هم نسخه ي الفاشو ميدن بيرون.
البته تو ورژن سه بلوتوث تغييراتي كرده.

از جمله پشتيباني از بلوتوث استريو بچه ها تست كردن عالي جواب داده.
استفاده از بلوتوث براي بازي هاي مولتي پلير
استفاده از بلوتوث براي اشتراك انترنت روي كوشي بر روي كامپيوتر
و فكر كنم سينك اطلاعات ي مثل كانتكها و بوكماركا و اينجور چيزا بين دو ايفون

البته با توجه به اينكه دست برنامه سازاتو ورژن سه خيلي بازتر بوده سريعتر اين مشكلات برطرف ميشه.

ولي خبر از تري جي اس ندارم. اون چون چيپ بلوتوثش فرق داره و ورژن ٢.١ هست بايد برنامه ي جداكانه براش بسازن.

فعلا هم كه تو ٨ كشور اومده و همه تو فكر خريدنن تا حالا برنامه هايي كه مختص خودش باشه نزدن.

Mah12
23-06-2009, 21:45
خوبه گولت زدم نزاشتم ساتیو بخری خزش کنی !!!
بخای نخای خز میشه....
منم بین این 2 تا گیر کردم منتظرم بیان ببینم کدوم به صرفه تره...

سپاس خدا را