مشاهده نسخه کامل
: انجمن ترش مارو هیچ کس نمیتونه ببینه؟؟(حتی مدیران؟)
caca_caca888
21-06-2009, 23:08
سلام من میخوام یه جای خصوصی تو p30world برای خودم داشته باشم.
آیا میشه اطلاعاتی که دوست دارمو توش بزارم؟؟(عکس ، نامه ، لینک سایتایی که میخوام)
کلا یعنی من اگر عکس خوانوادیگیم بزارم هیچکس نمیتونه ببینه؟؟؟
توی پروفایل چی اگه بنویسیم تایید برای نمایش عمومی نزنیم بازم مدیرا میتونن ببینن؟؟؟
اگه نمیشه خوبه یه همچنین قسمتی هم تو سایت باشه.
چون بعضی وقتا واقعا آدم نیاز پیدا میکنه!
.: Ronin :.
22-06-2009, 07:46
فکر نکنم چیز خصوصی وجود داشته باشه ... جماعت ادمین و همکار و مدیر همه جا رو می تونند ببینند
caca_caca888
22-06-2009, 11:21
نبود؟؟؟
فکر کنم این تاپیکو هیچکس ندیده.بازدید : 2 نفر
مثلا من دوست دارم اسم هر فیلمی رو که میبینم اینجا بنویسم تا یادم نره.
تو کامپیوتر میشه نوشت ولی ممکنه یهویی پاک بشه یا این که آدم نیاز داره یه جایی غیر از خونه ی خودش به اون اطلاعات دست پیدا کنه.
سلام
چه خواسته ی عجیبی !
خوب تمام این راه هایی که گفتی خصوصی نیست
به نظره من میتونی از پیغام خصوصی استفاده کنی ، اونو هیچکسی نمیتونه ببینه
Hadi King
22-06-2009, 11:28
يه گروه بساز برا خودت ...
امكانات هم براش تعيين كن كه كسي نتونه وارد بشه بدون تاييدي خودت ...
Retired User
22-06-2009, 11:28
ترش رو تمامي همكاران، مديران،سوپر مديران و ادمينها بهش دسترسي دارن(همه همكاران و مديران ربطي هم به انجمني كه توش همكارن نداره)
caca_caca888
22-06-2009, 11:40
سلام
چه خواسته ی عجیبی !
خوب تمام این راه هایی که گفتی خصوصی نیست
به نظره من میتونی از پیغام خصوصی استفاده کنی ، اونو هیچکسی نمیتونه ببینه
پیغام خصوصی امکان ویرایش نداره!
کجاش عجیبه یه مکان خصوصی میخوام.
يه گروه بساز برا خودت ...
امكانات هم براش تعيين كن كه كسي نتونه وارد بشه بدون تاييدي خودت ...
مدیرا راحت میتونن بیان توش . بدون تایید.
ترش رو تمامي همكاران، مديران،سوپر مديران و ادمينها بهش دسترسي دارن(همه همكاران و مديران ربطي هم به انجمني كه توش همكارن نداره)
خوب این یعنی چی؟ مدیرا همه ی ترش رو برای هر کی ( من تو اون ) یه جا میبینن؟؟
این کارو با ایمیل هم میشه کرد ولی کلا اینجا بهتره راحت تره. دسترسی بهش خیلی راحته.مثلا من الان یه فایل تو ایمیلم دارم که ویروسیه . تو ترش برای خودم میتونم اونو بذارم؟؟؟
اصلا ایرادیم نداره اگه مدیرا ببینن فقط میخوام یه لیستی برای خودم اونجا بذارم . ایرادی که نداره؟؟
سایت هایی هستند که بهتون خدمات Office آنلاین ارائه میدن که می تونند نیاز شما رو برطرف کنند:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Retired User
22-06-2009, 12:02
خوب این یعنی چی؟ مدیرا همه ی ترش رو برای هر کی ( من تو اون ) یه جا میبینن؟؟
این کارو با ایمیل هم میشه کرد ولی کلا اینجا بهتره راحت تره. دسترسی بهش خیلی راحته.مثلا من الان یه فایل تو ایمیلم دارم که ویروسیه . تو ترش برای خودم میتونم اونو بذارم؟؟؟
اصلا ایرادیم نداره اگه مدیرا ببینن فقط میخوام یه لیستی برای خودم اونجا بذارم . ایرادی که نداره؟؟
ببين من نفهميدم منظورت چيه
تو اگه ميخواي چيز مخفي اي تو ترش داشته باشي نميتوني؛ چون همكارها و ... بهش دسترسي دارن
مگر اينكه يه انجمن مخفي داشته باشيم مخصوص بعضي از كاربرها
aaaammmm87
22-06-2009, 12:05
ادمین سایت میتونه تمامی قسمت های سایت رو ببینه (پیغام های خصوصی - گروه ها - یاداشت های تایید نشده و .......)
Retired User
22-06-2009, 12:06
ادمین سایت میتونه تمامی قسمت های سایت رو ببینه (پیغام های خصوصی - گروه ها - یاداشت های تایید نشده و .......)
و البته سوپر مديرها
C. Breezy
22-06-2009, 12:15
واقعا ؟ یعنی نمی تونن ببینن ما تو پیغام خصوصی چی می گیم ؟ اگر هم عضو یک گروه نباشن نمی تونن توش رو ببینن ؟
واقعا ؟ یعنی نمی تونن ببینن ما تو پیغام خصوصی چی می گیم ؟ اگر هم عضو یک گروه نباشن نمی تونن توش رو ببینن ؟
پیغام خصوصی فقط قابل دیدن برای خود کاربر هست اما پستهای گروه اجتماعی و یا پروفایل قابل دیدن هست.
caca_caca888
22-06-2009, 12:42
پیغام خصوصی فقط قابل دیدن برای خود کاربر هست اما پستهای گروه اجتماعی و یا پروفایل قابل دیدن هست.
درسته میدونم.
یعنی اگه توی پیغام خصوصی فحش و فحش کاری با هم بکنیم.مدیرا هیچ دخالتی نمیتونن بکنن؟؟؟!!
من منظورم اینه که اگه الکی تو ترش پست بدیم ایرادی که نداره؟؟؟حتی اگه مدیرا ببینن؟؟
آخه نوشته
محلی موقت برای تاپیک هايی كه به زودی حذف میشوند! فقط شروع کننده تاپیک قادر به مشاهده ی تاپیک های خود است
میگم یهویی اونجا یه چی نذاریم بعد یهویی مدیرا بیان همه ی تاپیکای ترشمون رو پاک کنن.
ایرادیم نداره مدیرا ببینن.
مگه مدیرا اونا رو میخوان چی کار؟؟اگرچه که چیز خاصی هم نیست.
farzan.B
22-06-2009, 12:51
مگه هارد کامپوترت چشه ؟؟
درسته میدونم.
یعنی اگه توی پیغام خصوصی فحش و فحش کاری با هم بکنیم.مدیرا هیچ دخالتی نمیتونن بکنن؟؟؟!!
من منظورم اینه که اگه الکی تو ترش پست بدیم ایرادی که نداره؟؟؟حتی اگه مدیرا ببینن؟؟
آخه نوشته
میگم یهویی اونجا یه چی نذاریم بعد یهویی مدیرا بیان همه ی تاپیکای ترشمون رو پاک کنن.
در رابطه با فعالیت های غیر قاونی در پیغام خصوصی مثل فحاشی و ... میتونید گزارش تخلف رو کلیک کنید تا یک نسخه از پیغام خصوصی برای ما ارسال بشه و ما بررسی خواهیم کرد
در ترش امکان ایجاد تاپیک توسط کاربر وجود نداره ...
برای موارد خصوصی پیشنهاد میکنم از آدرس ایمیلتون به خودتون ایمیل ارسال کنید که کاملا هم خصوصی و در اختیار خودتون هست ...
caca_caca888
22-06-2009, 13:14
مگه هارد کامپوترت چشه ؟؟
فقط تو خونه به هارد کامپیوتر دسترسی دارم!
در رابطه با فعالیت های غیر قاونی در پیغام خصوصی مثل فحاشی و ... میتونید گزارش تخلف رو کلیک کنید تا یک نسخه از پیغام خصوصی برای ما ارسال بشه و ما بررسی خواهیم کرد
برای موارد خصوصی پیشنهاد میکنم از آدرس ایمیلتون به خودتون ایمیل ارسال کنید که کاملا هم خصوصی و در اختیار خودتون هست ...
ممنون خیلی واضحه.
در ترش امکان ایجاد تاپیک توسط کاربر وجود نداره ...
آره ولی امکانش هست که یه پست جدید تو یه تاپیکی که رفته ترش بدیم.ولی امکان ویرایشش نیست!!
..............
طبق گفته دوستان فکر کنم ایرادی نداره که تو ترش پست بدیم.پس من این کارو میکنم با اجازه.برای اطلاعات محرمانه هم از ایمیل استفاده میکنم.
ممنون از همه
مشکلی نیست ... میتونید در تاپیک به ترش رفته یه سری یادداشت بنویسید اما ممکنه یه روزی این ترش پاکسازی بشه و ....
در هر صورت من فکر میکنم بهترین روش همون ایمیل زدن به خودتون باشه برای یادداشت های خصوصی و ...
Hadi King
22-06-2009, 13:25
اگه ايرادي نداره چرا گروه درســـت نميكني براي خودت ...
راحتتري كــه ...
caca_caca888
22-06-2009, 13:37
مشکلی نیست ... میتونید در تاپیک به ترش رفته یه سری یادداشت بنویسید اما ممکنه یه روزی این ترش پاکسازی بشه و ....
در هر صورت من فکر میکنم بهترین روش همون ایمیل زدن به خودتون باشه برای یادداشت های خصوصی و ...
ممنون
اگه ايرادي نداره چرا گروه درســـت نميكني براي خودت ...
راحتتري كــه ...
راست میگی . نمیدونستم میشه یه گروه شخصی درست کنیم.آخه خودت داری میگی گروه
در حال حاضر گروه ها بسته شده.
درست شد چشم.
یه دونه گروه میزنم که کاربر فقط با دعوتنامه بتونه توش عضو بشه.خوبه ممنون. امکان ویرایشش هم هست.
حالا اكه دوباره يه اخطار بهمون ندن ! من يه بيشنهاد مي دم و اين كه از محيط هاي اجتماعي مثل فيس بوك استفاده كني ...
اون جا مي توني دسترسي افراد رو طوري تنظيم كني كه كسي به جز كسايي كه خودت مي خواي به اطلاعاتت دسترسي نداشته باشن ! يا حتي مي توني طوري تنظيم كني كه هيج كس به اطلاعاتت دسترسي نداشته باشه ! البته الان كه اين قيل تره ! ولي خب !
ديكه هر جور خودت مي دوني ! :دي !
حتما باید تو پی سی باشه ؟
خب تو یه فایل txt بنویس بعد تو 4shared آپ کن
و البته سوپر مديرها
والا ما فقط پیغام خصوصی خودمون رو میتونستیم بخونیم فقط.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.