PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواست برنامه پخش dvd روي uiq 3

vitalli_shervo
21-06-2009, 23:06
سلام

من دنبال يه برنامه براي پخش dvd روي موبايل هستم كه پسوند vob رو بخونه اگه كسي ميدونه چه برنامه ايه لطف كنه راهنمايي كنه آخه دست يكي ديدم كه يه dvd رو روي w960 ريخت همونجا اجراش كرد و داشت نگاه مي كرد

يكي از دوستان برنامه smart movie رو پيشنهاد كرد گشتم ولي پيدا نكردم اگه كسي داره ممنون ميشم همينجا بذاره

با تشكر

vahidsport
22-06-2009, 10:30
با این برنامه هر فایلی رو میتونی پخش کنی حتی Divx ولی VOB رو پخش نمیکنه اگر هم پخش کنه تیک تیک میزنه برای دیدن فیلم بهتره فیلمت رو با JetAudio به پسوند AVI تبدیل کنی بعد ببینی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vitalli_shervo
24-06-2009, 13:56
با این برنامه هر فایلی رو میتونی پخش کنی حتی Divx ولی VOB رو پخش نمیکنه اگر هم پخش کنه تیک تیک میزنه برای دیدن فیلم بهتره فیلمت رو با JetAudio به پسوند AVI تبدیل کنی بعد ببینی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سلام

آخه حدود 6 ماه پیش من هنوز نمیدونستم uiq 3 چی هست توی کار پخش فیلم بودم توی مغازه یه بنده خدایی اومد و گفت که برای من فلان فیلم رو بریز رو گوشی بعد نصف قیمت رو بگیر منم گفتم باشه وقتی ریختم روی w960 همونجا اجراش کرد خودمم دیدم یه تیکشو اما لک نمیزد راحت نشون میداد .

با تشکر

vahidsport
24-06-2009, 16:39
به احتمال شدید زیاد فیلمی که برای شما ریخته MP4 بوده که همین کار رو هم میتونید. ولی کیفیت AVI خیلی بهتر از MP4 هست

برای تبدیل به MP4 هم میتونید از همون برنامه JetAudio استفاده کنید که تو این حالت نیازی به برنامه نیست خود گوشی MP4 رو پخش میکنه