ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک در نصب ویندوز ویستا!

metal baz
21-06-2009, 19:35
بچه ها دمتون گرم هر کی میتونه این مشکل منو حل کنه تا اخر عمر ممنونش میشم
آقا هنگام نصب ویندوز بعد از اینکه فایل های خودشو کپی میکنه اونجایی که میخواد ست اپ اصلی بالا بیاد (دقیقا همون جایی که درایو مورد نظر رو برای فرمت و نصب کردن میخواد ) دیگه هیچ اتفاقی نمی افته چند ثانیه فکر میکنه و بعد هیچ چند تا ورژن مختلف رو امتحان کردم بازم جواب نداد البته از روی ویندوز ایکس پی میتونم نصب کنم ولی باید حتما ایکس پی رو داشته باشم اگه کمک کنید ممنون میشم اینم مشخصات سیستم:
CPU:amd athlon dual core 5200
Motherboard:asus m2n 68
VGA:ati hd 4670
ram:3 gig patriod bus 800 :11::11::11::11:

ORIGINAL
30-06-2009, 12:55
با همه ی DVD های ویستا این مشکلو دارید...
سعی کنید DVD رو از جای دیگه ای تهیه کنید...

metal baz
01-07-2009, 18:37
با همه ی DVD های ویستا این مشکلو دارید...
سعی کنید DVD رو از جای دیگه ای تهیه کنید...
اره دوست عزیز چند تا امتحان کردم بازم نشد:41:

metal baz
15-07-2009, 12:53
آقا لطفا یکی پیدا شه مشکله ما رو حل کنه بد جوری لنگم:41::41::41:

Ship Storm
15-07-2009, 16:13
آقا لطفا یکی پیدا شه مشکله ما رو حل کنه بد جوری لنگم:41::41::41:
والا مشکا عجیبیه که با همه سی دی ها اینطوریه باید یک حرکت دیگه بزنی(32 بیتی هستش دیگه؟)
هاردت رو عوض کن با هارد یکی از دوستات ببین باز هم همون طور میشه

metal baz
15-07-2009, 20:49
والا مشکا عجیبیه که با همه سی دی ها اینطوریه باید یک حرکت دیگه بزنی(32 بیتی هستش دیگه؟)
هاردت رو عوض کن با هارد یکی از دوستات ببین باز هم همون طور میشه
از کمک شما ممنون دوست عزیز منظورت از 32 بیتی ورژن ویستاست ؟
ولی اینکه شما میگید هارده یکی دیگه رو امتحان کنم نکردم خدا کنه جواب بده چون من که دیگه گیج شدم چرا اینجوریه:41::41:

omidbooter
29-07-2009, 01:12
سلام.

من 3 هفته پیش ویستا ultimate رو نصی کردم نصب شد و مشکلی نداشت.اما الان که نصب میکنم بعد از این که نصب میشه و ویندوز میاد بالا یه بار که سیتم رستارت میشه هنگام بالا امدن ویندوز یه هو ارور معروف صفحه ابی یه لحظه میاد و سرعا سیستم رستارت میشه و این قضیه همینجوری تکرار میشه.علتش چیه؟

سیستم من
intel e5200 dual core
vga:9500GT 512mb
ram: 2GIG
min:giga ep31-es3g
hdd:500GIG segate

metal baz
29-07-2009, 21:05
سلام.

من 3 هفته پیش ویستا ultimate رو نصی کردم نصب شد و مشکلی نداشت.اما الان که نصب میکنم بعد از این که نصب میشه و ویندوز میاد بالا یه بار که سیتم رستارت میشه هنگام بالا امدن ویندوز یه هو ارور معروف صفحه ابی یه لحظه میاد و سرعا سیستم رستارت میشه و این قضیه همینجوری تکرار میشه.علتش چیه؟

سیستم من
intel e5200 dual core
vga:9500GT 512mb
ram: 2GIG
min:giga ep31-es3g
hdd:500GIG segate

سلام دوست عزیز به احتمال زیاد ایراده شما هم از هارد باشه من که نتونستم یه هارده ساتا از برو بچ بگیرم امتحان کنم:11::11::11::11:

vahid0801
29-07-2009, 21:41
مشکل شما به احتمال زیاد از خود نسخه ویستاس.به هیچ کدوم از این کپی شده های ویستا نمیشه اعتماد کرد.
شما یه خرده پول بیشتر بده یه قفل شکسته به قولی اورجینال بگیر.اگه از گروه JB باشه که بهتر.هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد.
حتی سرویس پک 1 ش هم از بقیه بهتر و مورد اعتماد تره

metal baz
29-07-2009, 21:47
مشکل شما به احتمال زیاد از خود نسخه ویستاس.به هیچ کدوم از این کپی شده های ویستا نمیشه اعتماد کرد.
شما یه خرده پول بیشتر بده یه قفل شکسته به قولی اورجینال بگیر.اگه از گروه JB باشه که بهتر.هیچ مشکلی واسش پیش نمیاد.
حتی سرویس پک 1 ش هم از بقیه بهتر و مورد اعتماد تره

سلام ممنون از راهنمایتون ولی من میگم همون نسخه ای که دوست خودم روی سیستمش نصب کرده کار کرده ولی من با همون نسخه مشکل دارم نمیدونم باید چی کار کنم

SamGun
29-07-2009, 21:56
نه هیچ کدوم از این چیزایی که دوستان گفتن نیست.
مشکل Primary و Slave بودن درایو DVD شما هست که برای ریختن ویستا باید حتما Primary باشه.
شما هر چی DVD rom و CD Rom داری از برق بکش و فقط یک درایو رو برای ریختن ویستا وصل کن تا سیستم به صورت Auto اونو Primary بشناسه.
البته پشت درایو های نوری یک سوکت تنظیم کننده هست که میتونه درایو رو به Primary و Slave تغییر بده.

شما این کارو بکن 110% درصد درست میشه.

mygonabad
29-07-2009, 21:59
ولی من فکر می کنم مشکل دوستمون omidbooter از رمش باشه رم هاتو عوض کن بعد امتحانش کن

metal baz
29-07-2009, 21:59
نه هیچ کدوم از این چیزایی که دوستان گفتن نیست.
مشکل Primary و Slave بودن درایو DVD شما هست که برای ریختن ویستا باید حتما Primary باشه.
شما هر چی DVD rom و CD Rom داری از برق بکش و فقط یک درایو رو برای ریختن ویستا وصل کن تا سیستم به صورت Auto اونو Primary بشناسه.
البته پشت درایو های نوری یک سوکت تنظیم کننده هست که میتونه درایو رو به Primary و Slave تغییر بده.

شما این کارو بکن 110% درصد درست میشه.

دوست عزیز دستت درد نکنه جوابشو بهت میدم :40::40::40:

metal baz
29-07-2009, 22:22
اقا من همین الان این راهی رو که samgun عزیز گفت تست کردم بازم جواب نداد چییییییییییییییییییی کارررررررررررررررررر کنممممممممممممممممممممممم مممممم:21::21::21:

metal baz
29-07-2009, 22:24
ولی من فکر می کنم مشکل دوستمون omidbooter از رمش باشه رم هاتو عوض کن بعد امتحانش کن

میشه واضح تر توضیح بدی چه مشکلی میتونه داشته باشه.

SamGun
29-07-2009, 22:49
اقا من همین الان این راهی رو که samgun عزیز گفت تست کردم بازم جواب نداد چییییییییییییییییییی کارررررررررررررررررر کنممممممممممممممممممممممم مممممم:21::21::21:

ولی من شک ندارم که مشکل همینه که گفتم.

چون رو 3 تا سیستم همین مشکل رو دیدم و درستش کردم.
شما یه سری اطلاعات از درایو های نوریت بده تا بهتر بتونم کمکت کنم.

راستی Format پارتیشن C هاردت NTFC هست دیگه ایشاا... !!!؟؟؟

omidbooter
29-07-2009, 23:34
سلام دوست عزیز به احتمال زیاد ایراده شما هم از هارد باشه من که نتونستم یه هارده ساتا از برو بچ بگیرم امتحان کنم:11::11::11::11:

سلام متال جان.اما هارد من ساتا هست.

سلام دوست عزیز ممنون که جولب میدید.

خوب من فقط موندم که من با همین رم دقیقا قبلان که سه هفته پیش بود ویستا نصب کردم هیچ مشکلی نداشت اما الان چجوری میتونه از رم باشه؟

حالا یه سول این که اگه از رم باشه یعنی رم مشکل داره؟مدلش مشکل داره؟قلابیه؟مقدارش کمه؟باسش کمه؟

SamGun
29-07-2009, 23:55
سلام متال جان.اما هارد من ساتا هست.

سلام دوست عزیز ممنون که جولب میدید.

خوب من فقط موندم که من با همین رم دقیقا قبلان که سه هفته پیش بود ویستا نصب کردم هیچ مشکلی نداشت اما الان چجوری میتونه از رم باشه؟

حالا یه سول این که اگه از رم باشه یعنی رم مشکل داره؟مدلش مشکل داره؟قلابیه؟مقدارش کمه؟باسش کمه؟

نصب ویندوز ربطی به رم و گرافیک و CPU نداره .هرچی هست بین درایو DVD و نوع ورژن ویستا و هارد هست.

metal baz
30-07-2009, 12:11
ولی من شک ندارم که مشکل همینه که گفتم.

چون رو 3 تا سیستم همین مشکل رو دیدم و درستش کردم.
شما یه سری اطلاعات از درایو های نوریت بده تا بهتر بتونم کمکت کنم.

راستی Format پارتیشن C هاردت NTFC هست دیگه ایشاا... !!!؟؟؟

با سلام بله samgun جان فرمت NTFC هست
اینم مشخصات داریو های نوری

pioneer dvd rw dvr-110
asus dvd e616p2

ممنون میشم اگه بازم کمک کنی:10::10:

metal baz
30-07-2009, 12:14
اما دوستان من با samgun جان موافقم هیچ ربطی نمیتونه به رم داشته باشه
خدایا چییییییییییییی کار کنم:41:

SamGun
31-07-2009, 00:30
اما دوستان من با samgun جان موافقم هیچ ربطی نمیتونه به رم داشته باشه
خدایا چییییییییییییی کار کنم:41:

این پشت DVD rw شما هست درسته ؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

metal baz
31-07-2009, 08:58
بله درسته samgun جان

SamGun
31-07-2009, 10:31
بله درسته samgun جان

خب حالا تو همون عکسی که گذاشتم یه دایره ی قرمز کشیدم .
اون قسمت برای تنظیم Master و Slave بودن درایو شما هست که میتونی با تغییر اون سوئیچ سفید این کار رو انجام بدی.

حالا به این عکس نگاه کن :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مربوط به مشخصات درایوت میشه

تو این قسمتی که علامت گذاشتم نوشته که قسمت 1 مربوط به Master میشه و قسمت 2 مربوط به Slave که شما باید توجه کنی درایوت تو کدوم حالت هست و با تغییر دادن اون مشکلت رو حل کنی.

با هر دو درایوت این کار رو انجام بده و هر کدومش رو هم جدا به کامپیوتر وصل کن.

metal baz
31-07-2009, 10:58
samgun جان الان تست میکنم خبرش. بهت میدم بازم ممنون از اینکه کمک میکن

metal baz
31-07-2009, 11:39
با سلام samgun جان بازم نشد همون راه های که گفتی رو به دقت انجام دادم بازم خبری نیست بیخیال بابا انگار قسمت نیست ما از این ویستا استفاده کنیم:37::37::37::37::37:

SamGun
31-07-2009, 14:04
با سلام samgun جان بازم نشد همون راه های که گفتی رو به دقت انجام دادم بازم خبری نیست بیخیال بابا انگار قسمت نیست ما از این ویستا استفاده کنیم:37::37::37::37::37:

متال جان نا امید نشو .
شما اگه چیزی تو هاردت نداری که واست مهم باشه کل هاردت رو Format کن تا Bad sector های هاردت از بین بره.
ولی به قول دوستان خیلی خوب میشد اگه به هارد دیگه رو امتحان میکردی.

metal baz
31-07-2009, 18:14
متال جان نا امید نشو .
شما اگه چیزی تو هاردت نداری که واست مهم باشه کل هاردت رو Format کن تا Bad sector های هاردت از بین بره.
ولی به قول دوستان خیلی خوب میشد اگه به هارد دیگه رو امتحان میکردی.

با سلام samgun جان ok این راهی که شما گفتید هم باز یه تست میزنم واقعا از کمک های که کردی ممنون:10::10::10::10:

metal baz
16-08-2009, 21:09
با سلام میدونید در انتها چی کار کردم ویندوز 7 نصب کردم اونم از روی xp بطوری که بعد از کلیک بروی setup گزینه custom رو زده فایلهای وینوز قدیمی رو تو یه پوشه نگه داشت بعد از اتمام نصب اون پوشه رو پاک کردم و خلاص از تمام بچه های که منو در این تاپیک کمک کردن ممنونم مخصوصا sum gun جان عزیز:11::11::11::11:

H A M E D
16-08-2009, 21:29
میدونم که این دوستمون به نتیجه رسید البته نه اون نتیجه ای که میخواست. اما خوب خدمت دوستان عرض کنم که تخصص خود من نرم افزار هست و نصب ویندوز ارتباط صددرصد و مستقیمی با رم داره. دوستمون omidbooter هم مشکلشون همین هست و باید به فکر گارانتی فرستادن رم باشن. از برنامه MemTest استفاده کنید تا بفهمید واقعا مشکل داره یا نه

metal baz
18-08-2009, 00:27
میدونم که این دوستمون به نتیجه رسید البته نه اون نتیجه ای که میخواست. اما خوب خدمت دوستان عرض کنم که تخصص خود من نرم افزار هست و نصب ویندوز ارتباط صددرصد و مستقیمی با رم داره. دوستمون omidbooter هم مشکلشون همین هست و باید به فکر گارانتی فرستادن رم باشن. از برنامه MemTest استفاده کنید تا بفهمید واقعا مشکل داره یا نه

سلام حامد جان راست میگی به اون نتیجه که خواستم نرسیدم اگه زحمتی نیست لینکه دانلود نرم افزاری که گفتی رو برام بزار یه زحمته دیگه روشه کار با هاشم بگو مثلا اگه مشکل داشت چجوری متوجه بشم ممنون و موفق باشی:11::11::11:

H A M E D
18-08-2009, 05:51
سلام حامد جان راست میگی به اون نتیجه که خواستم نرسیدم اگه زحمتی نیست لینکه دانلود نرم افزاری که گفتی رو برام بزار یه زحمته دیگه روشه کار با هاشم بگو مثلا اگه مشکل داشت چجوری متوجه بشم ممنون و موفق باشی:11::11::11:
شما این فایل رو دانلود کن : 74 کلیوبایت حجمشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از اسکترکت کردن یه فلاپی خام تو دستگاه قرار بده و install رو اجرا کن اسم درایو فلاپی a رو وارد کن و دو بار Enter بزن.
بعد از کپی شدن فایل ها رو فلاپی سیستم رو ریست کن و از رو فلاپی بوت کن. (با زدن کلید F12 زمانی که کامپیوتر روشن میشه وارد Boot Menu میشی و بعد Floppy Disk رو انتخاب میکنی.)
خوب برنامه به طور خودکار شروع به تست میکنه بذار تا کامل تست بشه
اگر در قسمت پایین خطوط قرمزی پیدا شدن و به تعداد Errorها هم اضافه شد به طور حتم رم شما مشکل داره.
من خودم از این نرم افزار برای تست رم ها استفاده میکنم چون بهترین راهه.

metal baz
18-08-2009, 16:46
شما این فایل رو دانلود کن : 74 کلیوبایت حجمشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد از اسکترکت کردن یه فلاپی خام تو دستگاه قرار بده و install رو اجرا کن اسم درایو فلاپی a رو وارد کن و دو بار Enter بزن.
بعد از کپی شدن فایل ها رو فلاپی سیستم رو ریست کن و از رو فلاپی بوت کن. (با زدن کلید F12 زمانی که کامپیوتر روشن میشه وارد Boot Menu میشی و بعد Floppy Disk رو انتخاب میکنی.)
خوب برنامه به طور خودکار شروع به تست میکنه بذار تا کامل تست بشه
اگر در قسمت پایین خطوط قرمزی پیدا شدن و به تعداد Errorها هم اضافه شد به طور حتم رم شما مشکل داره.
من خودم از این نرم افزار برای تست رم ها استفاده میکنم چون بهترین راهه.

حامد جان من که فلاپی ندارم باید چی کار کنم راه دیگه ای نداره که تست کنی:11::11::11::11:

metal baz
28-08-2009, 00:17
با سلام ما که جوابمونو نگرفتیم ولی دیگه واقعا برام مهم نیست چون من 7 نصب کردم کاملا هم ازش راضیم:31::31::31::31::31::31::31:

soroshea
30-08-2009, 20:20
عزیز شما اول یه بک آپ کامل ازهاردت بگیر .
سی دی ویندوز 7 - ویستا -Xp رو بزار.
با بوت بیار بالا .
یه قسمت هست میگه درایوری که می خواید سیستم رو توش نصب کنید رو انتخاب کنید .
خوب شما همه ی درایور هاتو پاک می کنی .
حالا به اندازه ی حجم هاردت برات فضای خالی نشون می ده .
خوب حالا پارتیشن بندی کن .
سی دی ویستا رو بزار و نصب کن و صفا کن .
به نظر من ویندوز 7 زیاد جالب نیست چون بیشتر برنامه ها روش نصب نمیشه. ( حتی RTM)

سبز باشید ... :40:

metal baz
01-09-2009, 17:56
عزیز شما اول یه بک آپ کامل ازهاردت بگیر .
سی دی ویندوز 7 - ویستا -Xp رو بزار.
با بوت بیار بالا .
یه قسمت هست میگه درایوری که می خواید سیستم رو توش نصب کنید رو انتخاب کنید .
خوب شما همه ی درایور هاتو پاک می کنی .
حالا به اندازه ی حجم هاردت برات فضای خالی نشون می ده .
خوب حالا پارتیشن بندی کن .
سی دی ویستا رو بزار و نصب کن و صفا کن .
به نظر من ویندوز 7 زیاد جالب نیست چون بیشتر برنامه ها روش نصب نمیشه. ( حتی RTM)

سبز باشید ... :40:

با سلام دوسته عزیز یه نگاه کامل به تاپیک بنداز خواهشن
بعدم 7 همه برنامه ها روش نصب میشه خیلی روانتر از ویستا لعنتی بازی هم که دیگه خیلی راحت ران میشه
بعدم بنچ مارکهای 7 رو ببینی از ایکس پی و ویستا از همه نظر سرتره :11::11::11::11:

metal baz
07-09-2009, 15:21
با سلام خدمت تمام بچه های عزیز اینو بگم کف میکنید بعد از این همه درده سر برای نصب در انتها همونجا که گفتم گیر میکنه حولو حوشه 5 دقیقه صبر کردم دیدم ست اپ اومد بالا :18::18::18: اینو گفتم اگه کسی مثله من این مشکلو داشت یه چند دقیقه ای صبر کنه درست میشه نمیدونید چه حسی داشتم وقتی درست شد:19::19::19:

kaveh_j
21-09-2009, 21:20
اقا من روش تنظیم esay bcd را می خواستم.

metal baz
23-09-2009, 17:21
اقا من روش تنظیم esay bcd را می خواستم.

با سلام دوسته عزیز الان فقط win 7 و بس نصب کن پشیمون نمیشی:46::46::46: