ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرید مادربورد ، Elite Group بهتره یا Biostar ؟!

Pc.34
21-06-2009, 18:55
سلام

همونطور که با خبر هستید غیر از مادر بوردهای Asus و Gigabyte مادر بوردهای خوب دیگه ای هم تو

بازار هست مثل این Elite Group و بایواستار Biostar ....

چند وقت پیش داداشم یه سیستم بست که مادربوردش Elite Group A7800 GM-A ultra (Black Series)
d ااین برند و مدل از الایت گروپ بود که البته این مدل از Amd ساپورت می کنه و خروجی HDMI و ... هم چی
داره ....

حالا سوال من اینه من یه تاپیک زدم و از دوستان اینجا مشورت گرفتم و دوستان
مادربورد مارک BioStar: tp43d2 -a7 رو بهم پیشنهاد کردن ...

می خاستم بپرسم از نظر کارایی و و امکانات و Performance و قابلیت اورکلاک و کارکرد کدوشون دارای کیفیت
بهتری هستند ؟

مقایسه بین این دو مدل منظورمه
مقایسه این مدل

Elite Group A7800 GM-A ultra (Black Series

با این

BioStar: tp43d2 -a7

کدومشون کارکرد بهتر و قابلیت اوکلاک بهتر دارن؟

واینکه چرا دوستانی که اینجا هستند جدا از Asus و گیگابایت فقط وفقط این بیواستار
رو پیشنهاد میدن ؟!

با تشکر

Stream
22-06-2009, 10:10
دوست من این دو مادربرد رو نمی تونید با هم مقایسه کنید چون یکی برای پردازنده های Intel هست و یکی AMD .

دلیل اصلی محبوبیت مادربردهای بایوستار داشتن کارایی مشابه با مادربردهای ASUS و GIGABYTE در کنار قیمت پایین تر هست که برای سیستم های ارزون قیمت خیلی مفیده.

Pc.34
22-06-2009, 20:49
شما از کیفیت مادربورهای بایواستار راضی هستید چون فروشنده بهم گفت مادر بوردهای بایواستار کیفیت خوبی نداره

ایا این درسته؟

و در اخر نظرتون راجع به کیفیت مادر بوردهای Elite Group چیه ایا از نظر کیفیت شما این برند رو تایید می کنید ؟

mehryazdan
23-06-2009, 21:57
دوست عزیز خوب اشاره کردن شما دارین سیب و گلابی رو با هم مقایسه میکنید . ولی تا اونجا که من اطلاع دارم بایو استار کمی کیفیتش بالاتره . درسته حالا تو ایران زیاد فراگیر نیست ولی تو بازار ترکیه پر فروشترین ماذربورد بازار هست بالاخره مشخصه که کیفیتش خوبه . در ضمن همیشه هم در مسابقات جهانی اورکلاکینگ همیشه مقام کسب کرده

Pc.34
26-06-2009, 10:59
دوست عزیز خوب اشاره کردن شما دارین سیب و گلابی رو با هم مقایسه میکنید . ولی تا اونجا که من اطلاع دارم بایو استار کمی کیفیتش بالاتره . درسته حالا تو ایران زیاد فراگیر نیست ولی تو بازار ترکیه پر فروشترین ماذربورد بازار هست بالاخره مشخصه که کیفیتش خوبه . در ضمن همیشه هم در مسابقات جهانی اورکلاکینگ همیشه مقام کسب کرده

نمی دونم در جریان هستین یا نه ، این مادر بورد Elite Group هم تو بازار خیلی زیاد شده ..

در مورد کیفیت و مخصوصا قابلیت اورکلاک و ایناش اصلا چیزی نشنیدم و اطلاعی هم ندارم

گفتم برای بستن یه سیستم AMD ، ایا این مادر بورد Elite Group قابل اطمینان هست یا نه ...:5:

ایا توصیه میشه برای پردازنده ها و سیستم های AMD از این مادر بورد های الایت گروپ ببندیم ؟!

به هر حال ممنون

M659
27-06-2009, 00:07
نمی دونم در جریان هستین یا نه ، این مادر بورد Elite Group هم تو بازار خیلی زیاد شده ..

در مورد کیفیت و مخصوصا قابلیت اورکلاک و ایناش اصلا چیزی نشنیدم و اطلاعی هم ندارم

گفتم برای بستن یه سیستم AMD ، ایا این مادر بورد Elite Group قابل اطمینان هست یا نه ...:5:

ایا توصیه میشه برای پردازنده ها و سیستم های AMD از این مادر بورد های الایت گروپ ببندیم ؟!

به هر حال ممنون

ببین دوست عزیز ، جدا از بحث مادربردهایی که کردی (که عملا قابل مقایسه نیستن)
تفکیک کردن برند ها کار خیلی عاقلانه ای نیست ، Bitostar شرکت چندان مطرحی نبود ولی از حدود 1-2 سال پیش اومد که دوباره مطرح بشه و با I45 به رکورد های بزرگی هم رسید (مثل Max FSB). قطعاتی هم که تحت شرایط سنگین اورکلاک خوب جواب میدن اصولا قابل اعتماد هستند ولی مادربرد های ECS، مادربرد های سطح پایین تر بازار هستند و علاوه بر اینکه امکانات خاصی رو ارائه نمیدن توی اور هم آن چنان قوی ظاهر نمیشن البته این به معنی این نیست که قابل اعتماد نیستند فقط اورکلاکر های خوبی نیستند.(کلی حرف زدم):46: