ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Sabayon

am_merman01
21-06-2009, 17:15
سلام خدمت همه دوستان عزیز:10:

بالاخره تصمیم گرفتم که آستین بالابزنم و برای این توزیع یه تاپیک راه اندازی کنم .

به همه دوستانی که به این تاپیک وارد میشن خیر مقدم عرض میکنم:11:

موفق باشید

am_merman01
21-06-2009, 17:20
خوب خودم شروع کننده تاپیک میشم.

*ممکنه یکی یه توضیح کامل و واضح راجع به اینکه چه طور میشه هر دو میز کار kde و gnome رو به طور همزمان توی یه دستگاه نصب کنم؟(البته قبلا دوستان فرمودن که این کار رو میشه از طریق spritz انجام داد ولی شیوه کار رو توضیح ندادن)

*ممکنه بگید چه طور میشه از صفحه نمایش عکس گرفت(میز کار kde )

am_merman01
24-06-2009, 11:38
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز

با چه برنامه ای توی محیط kde میشه cd رایت کرد؟

Ahmad-Ra
24-06-2009, 12:42
معمولا از برنامه های رایت میز کار KDE برنامه K3B هست... بیشتر :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

sudotux
24-06-2009, 15:30
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز

با چه برنامه ای توی محیط kde میشه cd رایت کرد؟

در Sabayon 4.1 برنامه K3B به طور پیش فرض نصب نیست. میتونی از طریق برنامه ی Spritz بسته ی k3b رو پیدا و نصب کنی.

am_merman01
24-06-2009, 17:58
سلام خدمت دوستان عزیز
حسین جان شرمنده باز هم مزاحم میشم.
من با spritz هنوز خیلی مشکل دارم و از اون راهنمای انگلیسی هم که قبلا معرفی کردی استفاده کردم ولی نمیدونم چرا توی دستگاه من قسمت available خالی هستش.(حالا بیخیال)
توی spritz اون برنامه ای رو که معرفی کردید برای رایت سی دی پیدا نکردم ولی 3 تا برنامه دیگه به اسم های :
cdrdao-1.2.2-r3
cdrtools-2.01.01-alpha53
dvd+rw-tools-7.1
رو پیدا کردم که در قسمت برنامه های نصب شده بودن و مربع کنارشون هم سبز رنگ بود ولی نمیدونم چه طور میشه اونا رو توی محیط دسکتاپ اجرا کنم ؟
.
.
.
در ضمن ممکنه بفرمایید چه طور میشه از صفحه نمایش عکس گرفت ؟ شاید اگه عکس بزارم بهتر متوجه منظورم بشید.
پیشاپیش تشکر میشه.

surpriser
29-06-2009, 20:31
سلام دوستان.راستش من میخوام Sabayon رو دانلود کنم.اینترنتم هم سرعتش زیاد جالب نیست.الان چیزی که واسم مهمه بدونم کدوم میز کار رو دانلود کنم چون اینترنتم قدرت دانلود هر دوشو نداره! تنها چیزی که واسم مهمه اینه که بشه نرم افزار های ویندوز رو با شبیه ساز توش ران کرد.

با تشکر

c30tehran
30-06-2009, 10:06
من به فروشگاه اینترنتی سفارش بدی.
به امضا توجه کن.

surpriser
30-06-2009, 10:23
سلام.حقیقتش میخوام دانلود کنم.یکیش رو میتونم.به نظرتون کدومشو دانلود کنم؟

am_merman01
07-07-2009, 02:20
سلام خدمت دوستان عزیز
در مورد این سوال زیاد بحث شده البته نه در باره این توزیع . ولی کلا توی همین تالار درباره مزایا و معایب هر دو میز کار معروف لینوکس زیاد بحث شده بنابر این خودتون باید یه کم در این باره سرچ کنید .
ولی بهتون بگم که میزکار kde حدود1.9 گیگ حجم داره در حالی که میز کار gnome حدود 1.7 گیگ حجمش هستش.
البته از طرف دیگه باید بگم که میزکار kde قدیمی تره به همین علت پایدار تره و خیلی از مشکلاتش برطرف شده و البته برنامه های زیادی هم به طور پیشفرض درش وجود داره.