ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ايران رهجو ؟!!!!!

RAMINET
21-06-2009, 12:56
عزيزان من نميدونم چرا اين ايران رهجو براي لب تاب هاي خودش يه سايت معرفي كامل و جامع نداره مثل امرتات كه الان يه سايت بزرگ و كامل زده!!
من ميخوام يه لب تاب سوني fw390 بخرم اما نميدونم ايران رهجو چه مدل هايي رو ساپورت ميكنه! كسي سايت كامل از لبتاب هاي ايران رجو سراغ نداره؟

scorpion818
21-06-2009, 14:58
سایت ایران رهجو نزدیک 3-4 ماه Down بود بعد هم که بالا اومد از لپ تاپ توش خبری نبود. فکر نکنم بتونی مرجع خوبی روی نت در این مورد پیدا کنی.

RAMINET
21-06-2009, 21:32
خب دوست عزيز چرا يه نمايندگي معتبر و حرفه اي مثل ايران رهجو نبايد سايت جامع داشته باشه؟!!!! همين باعث شده من كه دنبال اين گارانتي بودم منصرف بشم و برم سراغ امرتات و يا ايران اچ پي!! حداقل اونها هر كدوم يه سايت بزرگ دارن كه لب تابها رو كامل معرفي كرده! من نميدونم كه ميتونم fw390jcb رو با گارانتي ايران رهجو گير بيارم يا نه!!

scorpion818
21-06-2009, 23:21
حقیقتاً همین سوال برای بنده هم وجود داره! ولی این باعث نمی شه که اعتبار زیادی که ایران رهجو توی گارانتی داره از بین بره چون واقعاً از جهت گارانتی تکه.

RAMINET
22-06-2009, 11:09
زنگ زدم دفتر اصليش توي تهران بم گفتن ما سايت نداريم بايد بري همون sony.com اونجا لب تاب هاي ما رو ببيني! رفتم ديدم راستش درجه بنده و اساميشون با مدلهايي كه همه ميشناسيم فرق داره! مثلا اصلا fw390 يا fw373 يا fw.. نداره بلكه مدل هاش اينجوريه:fw36gj/b يا fw35g/b !!! چرا؟ ببينيم مگه مدل هاي ديگه رسمي نيستن يا زير نظر سوني نيست؟ فقط اينها كه توي خود سايت سوني زده رسمي و معتبر هستن؟؟؟

scorpion818
22-06-2009, 11:17
بعضی از مدل ها سفارشی هستش و مثلاً فقط توی خاورمیانه پیدا میشه

Pami
22-06-2009, 20:35
زنگ زدم دفتر اصليش توي تهران بم گفتن ما سايت نداريم بايد بري همون sony.com اونجا لب تاب هاي ما رو ببيني! رفتم ديدم راستش درجه بنده و اساميشون با مدلهايي كه همه ميشناسيم فرق داره! مثلا اصلا fw390 يا fw373 يا fw.. نداره بلكه مدل هاش اينجوريه:fw36gj/b يا fw35g/b !!! چرا؟ ببينيم مگه مدل هاي ديگه رسمي نيستن يا زير نظر سوني نيست؟ فقط اينها كه توي خود سايت سوني زده رسمي و معتبر هستن؟؟؟

به زودی قراره بخش لپ تاپ سونی با نظارت ایران رهجو به بخش اصلی سایت ایران سونی اضافه بشه و ایران رهجو مستقل سایتی که شما میخواین نخواهد داشت
در مورد گارانتی فعلا بهترین و تخصصی ترین گارانتی ایران هست ( لپ تاپ )
اون مدل هم سفارش امارات هست که با پسوند 2 رقمی نوشته میشه و اونهایی که 3 رقمی هستند سفارش امریکا و اروپا هستند ( البته تفاوت کیفیت اصلا ندارند فکر نکنید اون بده و این خوب )
تمام مدلها رسمی و معتبر هستن و نگرانی وجود ندارد

RAMINET
27-06-2009, 11:11
به زودی قراره بخش لپ تاپ سونی با نظارت ایران رهجو به بخش اصلی سایت ایران سونی اضافه بشه و ایران رهجو مستقل سایتی که شما میخواین نخواهد داشت
در مورد گارانتی فعلا بهترین و تخصصی ترین گارانتی ایران هست ( لپ تاپ )
اون مدل هم سفارش امارات هست که با پسوند 2 رقمی نوشته میشه و اونهایی که 3 رقمی هستند سفارش امریکا و اروپا هستند ( البته تفاوت کیفیت اصلا ندارند فکر نکنید اون بده و این خوب )
تمام مدلها رسمی و معتبر هستن و نگرانی وجود ندارد

خيالم رو خيلي راحت كردي دوست عزيز ممنونم